Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

-Kızçeler benim ilk denemem olucak doktor tek embriyo transferi yapacagız..Artık tek transfer yapılmakta 1.den fazlası yasaklı devlet tarafından......Buna ragmen 2 tane transfer yapan yada yaptıranlar varmı?Duydunuzmu?

Yok canım yasak... Yapamazlar böyle birşeyi... Çünkü daha önce 2 kez yaptırdığına dair belge istiyorlar....

ben hıc duymadım yasaya aykırı davranan bı hekım yada hastane..
-Kızçeler benim ilk denemem olucak doktor tek embriyo transferi yapacagız..Artık tek transfer yapılmakta 1.den fazlası yasaklı devlet tarafından......Buna ragmen 2 tane transfer yapan yada yaptıranlar varmı?Duydunuzmu?

Kızlar eşim öğle yemeğine geliyor... Onu besleyeyim azıcık... Topik açık kalsın arada gelir bakarım öpüldünüz opuyorumnanaktan

Kızlar eşim öğle yemeğine geliyor... Onu besleyeyim azıcık... Topik açık kalsın arada gelir bakarım öpüldünüz opuyorumnanaktan

Bilgi için teşekkür ederim betty.Kocişini besle bakalım....afiyet olsun...bende saat 1 olsun burun spreyimi sıkacagım....

bu herkese göre değişiyor devincim ama şöyle kabataslak bakalım... 10 ağustos 3. günün olsa o gün başlasan, 19 ağustos son gonal f i olsan, 20 ağustos çatlatma iğnesi, ondan 36 saat sonra yumurtaların toplanır. yani 22 ağustos olacak gibi düşünebiliriz opu yu. buna göre 5. gün transferi olacaksa, 27 ağustos da transfer günün olur canım :)))))))

yok canım maalesef yapmıyorlar çünkü ciddi cezaları varmış kapatma, doktorluğunu fesh etme gibi.. ben doktoruma yalvardım bari ikinci denememde iki tane koysun diye ama yapamayacağını açıkladı. o da yasaya çok tepkili ama...

aslında saglıklı bır gebelık ıkızden daha ıyı ama.tabı tek embrıyoda sansın da azalıyor...bu kadar emek bu kadar masraf bence ıkıede kalmalıydı ama oyle onaylamıslar kendılerı....bende sonuna kadar karsıyım bu yasaya ama....

suzı hosgeldın canım aksam yakalayamadım senı ben actıgımda kapalıydın ben kapatıncada sen acmısın sanırımmmm nasılsın bakalım..

merhaba yol kankileriiiimmmm...
Özlemcann az kalmış.10 gün nedir ki?
adaegecan yogunsun bugün bakıyorum..ayy geçmiş okumaktan yazamıyorum...

suzı hosgeldın canım aksam yakalayamadım senı ben actıgımda kapalıydın ben kapatıncada sen acmısın sanırımmmm nasılsın bakalım..

iyiyim canımmcımm sen nasılsın?
akşam kavuşamadık:)
çok vakit bulamıyorum ama her fırsatı degerlendirip bakıyorum neler kaçırmışım die.

ıyıyım canım nasıl olayım ıste bıraz heyecanlı bıraz streslı falan oyle bı hosum bu gunlerdekafamçokkarıştı

teşekkür ederim...

offf çok varmış daha...

aslında cok yok zaman cabuk gecıyo da boyle hızlı gecmesını ıstedıgımız zamanlarda gecmıyoooo sankı bır ay sonra hersey bıtmıs olacak kısmetse

aslında tedavı oncesı bı annemı gorsem bennnnn...moral olur fırsat bulursam gıdeyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…