Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

kızlar ben sabah dr a gittim yumurtaların boyutunu 8-9 mm dedi adetin 7. günündeyim iğnenin 5. gününde normalmi sizce bu boyut? saat 2:30 e2 sonucum çıkacak merakediyorum.

canımmm herşeyin yolunda olmasına sevindim , bebişin seninledir canımmmopuyorumnanaktan

civcimimm beni ağrılarda en çok düşündüren ya kötü bişşiye yol açarsaa diyeeydi:)şimdi olsun ağrı mağrı umrumda diil çok şükür bi de ikna oldum ağrısada arımasada sonuç olumluda olumsuzda olabilirropuyorumnanaktanama tabi herşeyden bişi çıkarmakda çok anormal diil zor bi süreç rabbimm cümlemizin yardımcısı olsun:lepi::lepi::lepi:

Canımcım tebriklerrrrrrr degerin çok çok katlanmış maşallah..Allahım tamamını erdirsin inşallah...Bundan sonra dikkat et kendine....

Derincim,agrı sızı olmadan olmuyor......Bu yolda hepimiz farklı şeyler hissedebiliyoruz...Bende sık sık doktoruma mail atıp sorardım insanın içinde korku her zaman var hala daha korkulaırm devam ediyor......Allahım sonunu güzel etsin tatlım....Dikkat et kendine...

kızlar ben sabah dr a gittim yumurtaların boyutunu 8-9 mm dedi adetin 7. günündeyim iğnenin 5. gününde normalmi sizce bu boyut? saat 2:30 e2 sonucum çıkacak merakediyorum.

hayırlı olsun canım, herkesin günlere göre yumurta büyüklükleri değişiyor. En doğrusuna doktorun karar verecektir. Bol bol su içmen gerekli bu arada

Sorma canim bende cok iyiyim diye kalktim sabah.sonra bi sanci midem bagirsaklarim kivrandim ama .arkasinda ishal oldum.aonra rahatladim ama.heralde transfer gunu cok usumustum aneliyathanede ondan oldu. Sabah paniklesim biraz bu ishal zarar verirmi embryoma diye.bide senin dedigin duygulari bende yasiyorum.bel agril ates basmalarim gecince bebigim vazmigeciyo falan diyorum.sora tobe tobe diyorum.ayni git geller,gun saymalar ayin 15 ini eskiden maas icin beklerdim simdi nasip bidigimi beklemekteymis..insallah guzel olur hersey

Canim bu ne guzel haber boyle harikasin.tek embryoydu senin degilmi demek oda bolunebiliyo ve ikiz olabiliyo.insallsh bendede olur o sey acaip ikiz seviyorum.canim hayirli ugutlu olsin birse de ikise de.

hulahopp gözün aydın, canım sanırım ikiz görünüyo.allah tamamına erdirsin.
bu arada kızlar aklıma takıldı, kısa protokol la uzun protokol arasındaki farklar neler acaba,yazarsanız sevinirim.

canımmm herşeyin yolunda olmasına sevindim , bebişin seninledir canımmmopuyorumnanaktan

ayy canımm ya bayıldımm zevkkteennnopuyorumnanaktanevet beim doktorumda dediki 6 martta yasadan sonra tek koyduğu 2 hastanın ikiz gebeliğii vardııkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2ay çok mutlu oldumm canım yaaa vallahiii ALLLAHIMMM SANA BAĞIŞLASIN MİNNOŞLARINIIIIolumunekankayizsmileAYY MAŞALLAAAHHHHHHH:))))))))))bol motivasyın bol dikkaatttt bol su bol kalsiyum kaliteli beslenmeeeopuyorumnanaktan

Evwt canim ben 15 i derinde 16 si test gunu
İkimizdede bi tasikardi bi panik bakalim
Nolcak

efet sitenin panikleriikaydirigubbakcemile5Allahhhpanikimizi manikimizi hayırlarla neticelendirsinnnnn işallahhhh alkisalkisalkisvereliniortak:lepi::dance:

hulacııım çok çok tebrikler, inan çok sevindim. bakalım ikiz mi çıkacak sana sürpriz mi yapacak yumurcaklar :)

iyi dilekleriniz için çok sağolun kızlar,
hayırlısı olsunda başka bişey istemiyorum ilk ultrason 20gün sonra offf offf geçermii yawkaydirigubbakcemile3

efet sitenin panikleriikaydirigubbakcemile5Allahhhpanikimizi manikimizi hayırlarla neticelendirsinnnnn işallahhhh alkisalkisalkisvereliniortak:lepi::dance:

inanıyorumki bu topikteki herkes birgün muradına edecek.Kalbi güzel insanlarla dolu burasııopuyorumnanaktan

Canim bu ne guzel haber boyle harikasin.tek embryoydu senin degilmi demek oda bolunebiliyo ve ikiz olabiliyo.insallsh bendede olur o sey acaip ikiz seviyorum.canim hayirli ugutlu olsin birse de ikise de.

evet tek ebriyo, bakalımm 20 gün sonra belli olacak. hayırlısı sağlıklısı olsunda, yarı yolda kalmıyımda başka bişey istemiyorum canım.

Darısı başınakaydirigubbakcemile3

iyi dilekleriniz için çok sağolun kızlar,
hayırlısı olsunda başka bişey istemiyorum ilk ultrason 20gün sonra offf offf geçermii yawkaydirigubbakcemile3

Ya hakikaten hulocum omrumuz beklemekle geciyo.once on iki gun sonra iki gun sonra yirmi gun .Rabbim bu bwkleyusleron sonunu hayretsin
En sonda 9ay iste ve viyak viyak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…