Kızlarr günaydıınnnnopuyorumnanaktandünden beri süperim ağrılarım oldukça azaldı ve ilk kez uyudum cmtden beriiia.stabi uykuda iyi geldi ağrıların azalmasıda şimdi artık düşünmemeye çalışsaammdaa gün sayıyorrmmm16 ekimmmm:Saruboceq:sizler nasılsınız neler yapıorsunuzzz????hihoyyyt
Derin ve Elif o kadar agrılarınız o kadar olucak artık....ben hamile kaldıgımda bile rahat uyuyamıyordum karnım agrıyordu...belim agrıyordu saga dön sola dön gerilmeler kasılmalar başlıyordu..karnımda şişdi 4 aylık gibi...Çok korkmuştum kötü bişeyler olmasından hatta gaz değildi kabız değildim...Çok şükür 2 haftadır o gerilme şişkinlik azaldı yanlızca belim kopuyro resmen.....tabi ilaçların etkisiyle benim hamile oldugumu herkes anlıyor resmen şişim......
canlarrr, kan testinden geldim 11. gün değerim 170ti bugün 13.gün 683 olmuş.
Doktor çok güzel dedi. ayrıca kendi aralarındada bölünmüşler galiba değerin ikiz gibi katlanmış dedi. 20gün sonra ultrason var,ancak o zaman belli olur dedi. Şaştım kaldım yawkaydirigubbakcemile3
Canımcım tebriklerrrrrrr degerin çok çok katlanmış maşallah..Allahım tamamını erdirsin inşallah...Bundan sonra dikkat et kendine....
civcimimm beni ağrılarda en çok düşündüren ya kötü bişşiye yol açarsaa diyeeydi:)şimdi olsun ağrı mağrı umrumda diil çok şükür bi de ikna oldum ağrısada arımasada sonuç olumluda olumsuzda olabilirropuyorumnanaktanama tabi herşeyden bişi çıkarmakda çok anormal diil zor bi süreç rabbimm cümlemizin yardımcısı olsun:lepi::lepi::lepi:
kızlar ben sabah dr a gittim yumurtaların boyutunu 8-9 mm dedi adetin 7. günündeyim iğnenin 5. gününde normalmi sizce bu boyut? saat 2:30 e2 sonucum çıkacak merakediyorum.
canımm vallahii bende dün gece uyudummmkaydirigubbakcemile3aynı gidioruz:)dün öğlen den sonra bi rahatladım şimdi vız gelior o ağrıların yanında şimdiki ağrılarım.Hafiff karın ve kasıklarım ağrılı o kadar ama süperim tabi uyku güzel bişiii:)geçti vallahii geçtiii dünde neye panikledim bil bakalım ağrımıyo bu ya ağrısa daha mı iyiydiiben delirmeden sonuç alsam iyi olacakkkaydirigubbakcemile3işin şakası tabi bu ama psikolojik dalgalanmalarrrım tavannda sen nasılsın canım bu gün?
canımm vallahii bende dün gece uyudummmkaydirigubbakcemile3aynı gidioruz:)dün öğlen den sonra bi rahatladım şimdi vız gelior o ağrıların yanında şimdiki ağrılarım.Hafiff karın ve kasıklarım ağrılı o kadar ama süperim tabi uyku güzel bişiii:)geçti vallahii geçtiii dünde neye panikledim bil bakalım ağrımıyo bu ya ağrısa daha mı iyiydiiben delirmeden sonuç alsam iyi olacakkkaydirigubbakcemile3işin şakası tabi bu ama psikolojik dalgalanmalarrrım tavannda sen nasılsın canım bu gün?
Canim bu ne guzel haber boyle harikasin.tek embryoydu senin degilmi demek oda bolunebiliyo ve ikiz olabiliyo.insallsh bendede olur o sey acaip ikiz seviyorum.canim hayirli ugutlu olsin birse de ikise de.canlarrr, kan testinden geldim 11. gün değerim 170ti bugün 13.gün 683 olmuş.
Doktor çok güzel dedi. ayrıca kendi aralarındada bölünmüşler galiba değerin ikiz gibi katlanmış dedi. 20gün sonra ultrason var,ancak o zaman belli olur dedi. Şaştım kaldım yawkaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun canım, herkesin günlere göre yumurta büyüklükleri değişiyor. En doğrusuna doktorun karar verecektir. Bol bol su içmen gerekli bu arada
şimdi bekleyen elif ve derin mi var arkadaşlar ?
canımmm herşeyin yolunda olmasına sevindim , bebişin seninledir canımmmopuyorumnanaktan
Evwt canim ben 15 i derinde 16 si test gunu
İkimizdede bi tasikardi bi panik bakalim
Nolcak
efet sitenin panikleriikaydirigubbakcemile5Allahhhpanikimizi manikimizi hayırlarla neticelendirsinnnnn işallahhhh alkisalkisalkisvereliniortak:lepi::dance:
Canim bu ne guzel haber boyle harikasin.tek embryoydu senin degilmi demek oda bolunebiliyo ve ikiz olabiliyo.insallsh bendede olur o sey acaip ikiz seviyorum.canim hayirli ugutlu olsin birse de ikise de.
iyi dilekleriniz için çok sağolun kızlar,
hayırlısı olsunda başka bişey istemiyorum ilk ultrason 20gün sonra offf offf geçermii yawkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?