Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Ya hakikaten hulocum omrumuz beklemekle geciyo.once on iki gun sonra iki gun sonra yirmi gun .Rabbim bu bwkleyusleron sonunu hayretsin
En sonda 9ay iste ve viyak viyak

bekle bekle hayır sonrada bitmeyecekki, yokkalp atışı yok , yok test sonucu, yok şeker , amanın bebişlerimiz bizle olsunda bekleyelim nolcak 5sene beklemişim 9ay koymaz banakaydirigubbakcemile3

bekle bekle hayır sonrada bitmeyecekki, yokkalp atışı yok , yok test sonucu, yok şeker , amanın bebişlerimiz bizle olsunda bekleyelim nolcak 5sene beklemişim 9ay koymaz banakaydirigubbakcemile3

aynen yeter ki biolumlu bir başlangıcımız olsun kanda görelim hamişliği ultrasonuda kalp atışınıdaa ne var ne yok bekleris Allahın izniyleee:)yeterki onları yaşamak nasip olsuunnn dualarım seninle Allah bu güzel bşlangıçlarını yenileriyle devm ettirsin de asu arkadaş gibi videodaki bebeişlerini görüüpp şenlenelimma.s.sürekli nazar duası oku arkadaşım kısa bir tane var ezberlersin sürekli okursan ve fatiha ile ayetel kürsiyi bırakma

Kızlar bilginz var mı bu progestanı fitil olarak kullan dedi doktorum içersen baş dönmesi mide bulantısı yapar diye ama böle biraz geri gelidu sorduğumda önemli diil demişti dr um ama az öncede tuvalette baktım gelmiş klozete idrarla birlikte dökülmüş beyaz beyaz:)sizce etkisi azalır mı yaw bunun

KORKMA CANIM , BENDEDE DÖKÜLMELER OLDU DOKTORUMU ARADIM NORMAL DEDİ.AKAR Kİ Zaten dedi.az birşey girseyetiyomuş.

benimde ilk zamanlar olmuştu. Ben jel kullanıyorum ama , normal dedi doktor merak etme rahim gerektiği kadarını emip gerisini atıyormuş

Derincim ben gunde uc defa agizdan tablet aliyorum dedigin dogru firil firil basim donuyo ictikten bir saat sora falan

Hulocum derinin dedigi dogru bol bol nazar duasi ve aytel kursu. İyi niyetle bile bakildiginda nazar oluyo biliyosun.madii manevi dikkat canim.)

saolasın hulaacımm:)elifcim fitil olarak almak daha kolay istersen sor bi doktoruna:)opuyorumnanaktan

ya kızlar nem kafama akılan bıseyı sorcam sıze
bızım hemsıre demıstıkı karnındakı sıslık normalde 3 4 gunde gecer. ama gebelık olusursa bu sıslık 15 gunu bulabılır demıstı. benım karnımda sıslık falan kalmadı dumduz yıne
acaba olmadmı kı ya sımdı moralımı bozdum off

moralını bozmaaaaaaaaaa

BU 1.5 ayın geçmesini beklemen bile aslında umuttur arkadaşım.ne güzel işte.bende bi heyecan hissedebilsem yeter bana.sanki artık hiç bebeğim olmayacakmış gibi.
Evet canım umudumu hiç kaybetmedim. Artık dahada çok istiyorum. her yaşamış olduğum olay beni dahada çok kamçılıyor nedense.
Canım niye bebeğin olmasın tabikide olacak buna inan sadece doğru zaman gelmemiş bizler için o kadar. Umuduğunu hiç kaybetme lütfen ve mcadelene devam et. Sadece birazcık zaman.

Ay canım maşallahhh yyaaa ne güzel artmış.
Kesinlikle ikiz eğer 4 kat artıyorsa bunun başka bir açıklaması olmazki. İnşallah sağılıklı bir hamilelik yaşarsın ve bebişlerine kavuşursun canım..
MAşalahhhhhhhhhhhh

herkese gunaydın,
bugun artık normal yasantıma gerı donmus buluyorum ısbası yaptım kızlar
boylelıkle artık daha az dusunurum ıcımde olup bıtenlerı
ama su karnın sıs olma durumu hala kafamda ona kımse cevap vermedı ya hakketen sıs olmasımı gerekıyo tuttuysa?

İşe başladığın çok iyi olmuş canım unutmassın ama başka şeylerle uğraşma iyi gelir sana,
benim yumurta toplandığı gün şişti ve ertesi gün indi. Şuan da da şiş falan değil. Sanırım kişiden kişiye değişiyor. Bide yediğimiz şeyler ile alakalı olabilir.
Bence ona takılma keyfini çıkar, allahım yazdıysa olur canım.

canım iyi dileklerin için sağol; kendini toparladığına sevindi. Ama yinede kafana takılan olduğunda sakın içine atma dediğin gibi herşeyin zamanı vardır. Rabbim dularımız geri çevirmez canımm

dogru soyluyosun hulacım cok sao, rahatladım.
demekkı sendede yoktu
aslında sıs karınla gezmekte pek hos degıl ama:))
tuttugunun belırtısı olan ne olsa yapışcam valla:)

Günaydın :))
Ya ben gerçekten bu hemşireleri , doktorları anlamıyorum. Neden ağızlarından çıkan laflara dikkat etmezler ki , zaten hassasız, herşeyden nem kapıyoruz,herşeye inanacak durumdayız bizlere karşı daha dikkatli olmaları lazım.
Cnm ben senin söylediğin şeyi gerçekten ilk defa duyuyorum. Bence o hemşirede doktorun bilgisi dışında sana bunu söylemiştir. Lütfen kafanı takma :)) a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…