hulacııım çok çok tebrikler, inan çok sevindim. bakalım ikiz mi çıkacak sana sürpriz mi yapacak yumurcaklar :)
Ya hakikaten hulocum omrumuz beklemekle geciyo.once on iki gun sonra iki gun sonra yirmi gun .Rabbim bu bwkleyusleron sonunu hayretsin
En sonda 9ay iste ve viyak viyak
bekle bekle hayır sonrada bitmeyecekki, yokkalp atışı yok , yok test sonucu, yok şeker , amanın bebişlerimiz bizle olsunda bekleyelim nolcak 5sene beklemişim 9ay koymaz banakaydirigubbakcemile3
Kızlar bilginz var mı bu progestanı fitil olarak kullan dedi doktorum içersen baş dönmesi mide bulantısı yapar diye ama böle biraz geri gelidu sorduğumda önemli diil demişti dr um ama az öncede tuvalette baktım gelmiş klozete idrarla birlikte dökülmüş beyaz beyaz:)sizce etkisi azalır mı yaw bunun
KORKMA CANIM , BENDEDE DÖKÜLMELER OLDU DOKTORUMU ARADIM NORMAL DEDİ.AKAR Kİ Zaten dedi.az birşey girseyetiyomuş.
Kızlar bilginz var mı bu progestanı fitil olarak kullan dedi doktorum içersen baş dönmesi mide bulantısı yapar diye ama böle biraz geri gelidu sorduğumda önemli diil demişti dr um ama az öncede tuvalette baktım gelmiş klozete idrarla birlikte dökülmüş beyaz beyaz:)sizce etkisi azalır mı yaw bunun
Derincim ben gunde uc defa agizdan tablet aliyorum dedigin dogru firil firil basim donuyo ictikten bir saat sora falan
Hulocum derinin dedigi dogru bol bol nazar duasi ve aytel kursu. İyi niyetle bile bakildiginda nazar oluyo biliyosun.madii manevi dikkat canim.)
ya kızlar nem kafama akılan bıseyı sorcam sıze
bızım hemsıre demıstıkı karnındakı sıslık normalde 3 4 gunde gecer. ama gebelık olusursa bu sıslık 15 gunu bulabılır demıstı. benım karnımda sıslık falan kalmadı dumduz yıne
acaba olmadmı kı ya sımdı moralımı bozdum off
Evet canım umudumu hiç kaybetmedim. Artık dahada çok istiyorum. her yaşamış olduğum olay beni dahada çok kamçılıyor nedense.BU 1.5 ayın geçmesini beklemen bile aslında umuttur arkadaşım.ne güzel işte.bende bi heyecan hissedebilsem yeter bana.sanki artık hiç bebeğim olmayacakmış gibi.
Ay canım maşallahhh yyaaa ne güzel artmış.canlarrr, kan testinden geldim 11. gün değerim 170ti bugün 13.gün 683 olmuş.
Doktor çok güzel dedi. ayrıca kendi aralarındada bölünmüşler galiba değerin ikiz gibi katlanmış dedi. 20gün sonra ultrason var,ancak o zaman belli olur dedi. Şaştım kaldım yawkaydirigubbakcemile3
herkese gunaydın,
bugun artık normal yasantıma gerı donmus buluyorum ısbası yaptım kızlar
boylelıkle artık daha az dusunurum ıcımde olup bıtenlerı
ama su karnın sıs olma durumu hala kafamda ona kımse cevap vermedı ya hakketen sıs olmasımı gerekıyo tuttuysa?
Evet canım umudumu hiç kaybetmedim. Artık dahada çok istiyorum. her yaşamış olduğum olay beni dahada çok kamçılıyor nedense.
Canım niye bebeğin olmasın tabikide olacak buna inan sadece doğru zaman gelmemiş bizler için o kadar. Umuduğunu hiç kaybetme lütfen ve mcadelene devam et. Sadece birazcık zaman.
Ay canım maşallahhh yyaaa ne güzel artmış.
Kesinlikle ikiz eğer 4 kat artıyorsa bunun başka bir açıklaması olmazki. İnşallah sağılıklı bir hamilelik yaşarsın ve bebişlerine kavuşursun canım..
MAşalahhhhhhhhhhhh
İşe başladığın çok iyi olmuş canım unutmassın ama başka şeylerle uğraşma iyi gelir sana,
benim yumurta toplandığı gün şişti ve ertesi gün indi. Şuan da da şiş falan değil. Sanırım kişiden kişiye değişiyor. Bide yediğimiz şeyler ile alakalı olabilir.
Bence ona takılma keyfini çıkar, allahım yazdıysa olur canım.
herkese gunaydın,
bugun artık normal yasantıma gerı donmus buluyorum ısbası yaptım kızlar
boylelıkle artık daha az dusunurum ıcımde olup bıtenlerı
ama su karnın sıs olma durumu hala kafamda ona kımse cevap vermedı ya hakketen sıs olmasımı gerekıyo tuttuysa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?