Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

dogru soyluyosun hulacım cok sao, rahatladım.
demekkı sendede yoktu
aslında sıs karınla gezmekte pek hos degıl ama:))
tuttugunun belırtısı olan ne olsa yapışcam valla:)

ayy canım seni çok iyi anlıyorum benn, bende test yaptırmadan önce bende hiçbir belirti yok diye ağlayıp durdum , herkez aynı merak etme:))

tatlım hemşirene bakma sen.. bence de doktorunun bilgisi olmadan söylemiştir sana bunu. ona bakarsan benim de regl olmadan 1 hafta önce karnım şişer sonra da regl bitince iner. olur mu öyle şey.. karnı şişiren de gaz ve yumurta çatladığında ortaya çıkan sıvılardır. lütfen bunlara takılma. seninle olduğuna inan ve gerisini düşünme bile..

günaydın kızlar...dün doktorumla konuştum...bayrama da gelse sorun değil ben burdayım dedi...21.gün lucrine başlamadan önce kontrole gidicem...kist falan yoksa ya da aksi bir durum ilaca başlayacağım...esracım seninle aynı başlayacağız sanırım....elifcim şişkinliği takma kafana benimki hep şişti ama tutunamadı bebişim.hiç alakası yok yani...

KIZLAR DÜN ECZ.DEN DHEA 25 MG.ilaç mıdır nedir onu aldım.aranızda kullanan varmı.?

semracım DHEA yı doktorun mu verdi. bildiğim kadarıyla pko hastaları kullanıyor ve şekeri dengelemeye çalışan bir ilaç. burada bir yerlerde okumuştum.

devincim ne güzel sen benden önce başlıyorsun :) doktorum kesin burda yoktur o yüzden sormayacağım bile ama regl olduğumda gitmeyi düşünüyorum ben de bakalım ne diyecek :)

Günaydıın kızlarrrropuyorumnanaktanherkeseee güseeell bir gün diliorummmhihoyyyt

günaydın derincan, bugün nasılsın bakalım :)

İyi canım senn????kaydirigubbakcemile5sabah biras bulantım oldu ama sorun yok ama adacım yaa beklemek çok zor sanırsam ağrıları aramaya başladım desemsırnaşık şeyşaka bir yana beklemek zor ne kadar oyalansa insan hep aklında acabaaasırnaşık şey

seni çok iyi anlıyorum derincim. benim de ilk 5 gün hiçbir ağrım olmadı çok kötü hissettim kendimi tutmadı olmadı diye. sonra 6.gün regl ağrısı çektim bu defa regl olucam diye ağladım. 7. gün de ara ara bel ağrım oldu sonra da hiçbişi hissetmedim ama tutmuş o ara minnoş. gerçi sonra bıraktı gitti beni ama inşallah kardeşi üzmeyecek beni tutunacak kalacak benimle inşallah :)

arkadaslarım ıyıkı varsınız ya cok mutlu oldum bunları duyunca
şişse bi dert şişmese bi dert
insan beklerken neyi kafasına takacağını sasırıyo ıste yok oram agrıyo yok buram agrıyo yok sıstı ındı:))
Allahım ne zormus annelik:)daha olmadan moduna giriyoruz hemen

hemde nasıl aklında oluyo ınsanın ..otururken kalkarken yatarken bısey yerken, ya tuvalette bıle onu dusunuyo ınsan aman ıkınmayım aman ayaklarım usumesın
Boşuna Annelerın ayakları altında dememıs cennetı Peygamberız
baksanıza daha 5 - 6 hucreyken dusunuyoruz onları aklımız hep onlarda
bıde tutup buyuseler dunyaya gelseler..

Devincim maşallah herşey yolunda gidiyor hayırlısı ile bayram tatilide iyi gelir, sana istirat edersin...Bu sefer bebişin seninle olucak tatlım...Yuppi kardeş geliyor kardeşş...Bu sefre ne kadar embriyo transfer edilecek tatlım..hayırlısı ne ise o olsun..Rabbim yüzününe gülsün inşallah..

Ahh inşallahh canım yaaa:Saruboceq:sen burda herkese destek oluyorsun yüreğin kocaman Rabbim o yüreğin ellerini boş bırakmaz Hayırlısıyla:Saruboceq:Kardeşi bırakmazzzz sıkı sıkı tutar annesininn önce karnını sonra elleriniiiolumunekankayizsmileGönlünde kini hakkında hayırlı eylesin Rabbimma.s

canım benim ya Allah razı olsun, amin inşallah. her zaman diyorum, her duamda söylüyorum Rabbim isteyen herkese ve eşime ve bana hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin diye. inşallah olacak :)

Elifcim gerçekten agrıları dert etme...Ben regl sancıları çekiyordum hatta 3. yada 4. günü
bel agrısından duramadım işten izin alıp eve gittim..Yakın arkadaşımda aynı tedavi ve aynı doktorla hamile kalmıştı...Ona sordugumda bende hiç belirti yok dediğinde resmen şok oldum ama dedim benım belım ve regl sancılarım hep var...Benim hiç belirtim olmadı dedi..Adacanım bilir hatta oran şişmi şöylemi böylemi diye sagolsun hep sorardı tecribeli hatun (allah raız olsun) hiç dikkat etmiyorum bilmiyorum diyordum...Dikkat ettikçe birşeyleri ögrenip duydukca daha çok endişeleniyorsun tatlım..Anladımki herkes bu dönemi farklı yaşıyor bünye meselesi...Gözlerimi ve kulaklarımı kapadım pozitif bir şekilde 1 damla bile göz yaşı dökmeden 12 günü sabırla bekledim..Darısı başına tatlım...

Escacık dün regl olmuştu sanırım,bugün doktor ile görüşmesi vardı..Hayırlısı olsun..İnşallah güzel haberlerle gelir...

Betyy,Suzişko,Kotyo,Imoje nerelerdesiniz kızlar....
(Devincik ugruyor artık )Vallahi uzak kaldık..

Imoje tatlım emre beyle ne zaman randevun ??

Betyycim okuldan bize fırsat kalmıyor demekki ...Sen iyi olda tatlım...

Suzişko hanım arada yazıp kaçıyor maşallahh....

Allah senden de razı olsun cicoşuuuum. sana diyordum ama mantar olman, ağrıların iyiye işaret diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…