dogru soyluyosun hulacım cok sao, rahatladım.
demekkı sendede yoktu
aslında sıs karınla gezmekte pek hos degıl ama:))
tuttugunun belırtısı olan ne olsa yapışcam valla:)
herkese gunaydın,
bugun artık normal yasantıma gerı donmus buluyorum ısbası yaptım kızlar
boylelıkle artık daha az dusunurum ıcımde olup bıtenlerı
ama su karnın sıs olma durumu hala kafamda ona kımse cevap vermedı ya hakketen sıs olmasımı gerekıyo tuttuysa?
günaydın derincan, bugün nasılsın bakalım :)
İyi canım senn????kaydirigubbakcemile5sabah biras bulantım oldu ama sorun yok ama adacım yaa beklemek çok zor sanırsam ağrıları aramaya başladım desemsırnaşık şeyşaka bir yana beklemek zor ne kadar oyalansa insan hep aklında acabaaasırnaşık şey
günaydın kızlar...dün doktorumla konuştum...bayrama da gelse sorun değil ben burdayım dedi...21.gün lucrine başlamadan önce kontrole gidicem...kist falan yoksa ya da aksi bir durum ilaca başlayacağım...esracım seninle aynı başlayacağız sanırım....elifcim şişkinliği takma kafana benimki hep şişti ama tutunamadı bebişim.hiç alakası yok yani...
seni çok iyi anlıyorum derincim. benim de ilk 5 gün hiçbir ağrım olmadı çok kötü hissettim kendimi tutmadı olmadı diye. sonra 6.gün regl ağrısı çektim bu defa regl olucam diye ağladım. 7. gün de ara ara bel ağrım oldu sonra da hiçbişi hissetmedim ama tutmuş o ara minnoş. gerçi sonra bıraktı gitti beniama inşallah kardeşi üzmeyecek beni tutunacak kalacak benimle inşallah :)
Ahh inşallahh canım yaaa:Saruboceq:sen burda herkese destek oluyorsun yüreğin kocaman Rabbim o yüreğin ellerini boş bırakmaz Hayırlısıyla:Saruboceq:Kardeşi bırakmazzzz sıkı sıkı tutar annesininn önce karnını sonra elleriniiiolumunekankayizsmileGönlünde kini hakkında hayırlı eylesin Rabbimma.s
arkadaslarım ıyıkı varsınız ya cok mutlu oldum bunları duyunca
şişse bi dert şişmese bi dert
insan beklerken neyi kafasına takacağını sasırıyo ıste yok oram agrıyo yok buram agrıyo yok sıstı ındı:))
Allahım ne zormus annelik:)daha olmadan moduna giriyoruz hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?