Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Allah senden de razı olsun cicoşuuuum. sana diyordum ama mantar olman, ağrıların iyiye işaret diye :)

bayanssulusmilehe vallahi ne kadar çektim demi adacaım,jel bende kaşıntı yaptı hart hart kasıdım bol bol yıkadım....Sen dedin vajinayı o kadar yıkama dedım ben dınlemedım yıkadım kasıdım.......ay bebek tutmadı felan demıştim...hatırlarsan....

Kızlar o kadar çok işim varki topige vakit ayırayım dersem işlerim kalıyor patronla yakında papaz olucak işlerimiz çok arttı...O yüzden aralarda müsait olduguım günelrde selam verip kaçabilriim ama aklım hep sizlerde..Hepiniz dualarımdasınız...Rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çıkartmasın amin..

slm ben geldim.
bugün doktora gittim. kürtajdan sonra bir sorun varmırahimde diye. herşey yolundaymış rahimde iyi durumdaymış. 5 hafta sonra en geç regli olmam gerek. Ondan sonra hormon testleri yapılacak, kan pıhtılaşaması testi istedim, birde bünyem eşimin spermlerini öldürüyormu diye test istedim. Hiç rahat duramıyorum ya. Ondan sonra yumurta takibine gidicem sürekli yumurtaların kendiliğinden olgunlaşmasını bekleyeceğiz olgunlaşıncada çatlama iğnesi yapacak. Ama çatlatmadan sonra doğal yollamı deniyelim yoksa aşılamamı yapalım karar veremedik.Onada ilerleyen günlerde doktorumla karar vereceğim.
son haberler bunlar şimdilik.
Yine rahat duramıyorum yaaaaa. Ama en az 2-3 ay beklemem gerekiyormuş tüp bebek için bende onun beklerken araya böyle bişey sıkıştırayım dedim. İlla bişeyler yapmam gerek...

kaç hücreli yerleştirdilere arkadaşım sana, söylediler mi? Bir de tek emriiyomu?

Canım maşallah herşey yolundaymış..Kürtajdan sonra biraz dinlenmen dogal..Biraz olayları akışına bırak canım...Vakti zamanı var demekki...Kendini kasmadan sıkmadan elinden gelenleri yapabilirsin....Doktorunla en iyi kararı vereceğinize inanıyroum...Kendine iyi bak biraz bu konudan uzak kafanı topla derim..Rabbim kalbine gönlüne göre versin canım bol bol bebişin olsun inşallah...opuyorumnanaktan

semracım DHEA yı doktorun mu verdi. bildiğim kadarıyla pko hastaları kullanıyor ve şekeri dengelemeye çalışan bir ilaç. burada bir yerlerde okumuştum.

Hayır canım ya.aklıma geldi.araştırıyoduım.aldım valla.kullanmasam mı ya?.çok fonksiyonlu değil gerçi.hormon dengeliyo diyor kullanımda.

Hayır canım ya.aklıma geldi.araştırıyoduım.aldım valla.kullanmasam mı ya?.çok fonksiyonlu değil gerçi.hormon dengeliyo diyor kullanımda.

onun yerine hayıt tohumu kullansana semracım. inanılmaz işe yarıyormuş. fsh düşürüyormuş ve hormonları çok güzel düzenliyormuş. ben nurs lokman hekimin hayıt tohumlu harnup pekmezli bir karşımını aldım şu düzensizleşen regl durumum için. bence sen de dene. öyle kafana göre ilaç alma doktora sormadan. hormon işleri şakaya gelmez tatlım.

hatırlamaz mıyım tatlım hatırlıyorum tabi. geçti gitti hepsi çok şükü minnoşun seninle şimdi :)

canım benim sensiz olmaaaaz. sen bizim topic in ilk katılımcılarındansın, o yüzden hep burda olacaksın bizimle, bu senin asli görevin :) her gün 5dk cık da olsa uğra kendinden haber ver yoksa boşluğun dolmaz biliyorsun.

godesim benim, hiper aktif yol kankim. bence kendine 1 ay zaman tanı ve ne aşılama ne çatlatma iğnesi hiçbişi yapma. biraz dinlen bedenen ve ruhen. sonra gelişmelere göre hareket edersin. belki hiçbirine gerek kalmaz dediklerinin ne dersin yerimseniben

onuda aldım onudaaaa.çay şeklinde içiyorum.ballı çörek tarçın da.kafayı yiyorum sanırım.vücüdumu maymun edecem iyice.hayıt tohumunu cerez gibi yiyorum..yani çok değil tabi.çok kötü değil bence.çayını çiyorum tanesinide çiğneyerek yutuyorum yani.

kızlar bazen bu topikde yazı okuyorum .kullanıcıların diğer mesajlarını okyorum.okurken tarih eski tabi.yanına bebeğinin yeni resimleri falan.aayyyy diyorum .bende bi günn böyle yazarım heralde.inan bi mutlu oluyorum.inşallah hepimiz bu duyguyu bigü yaşarız.

işallahhh arkadaşım Allahh tüm isteyenlere nasip eder o resimleri çektirmeyi geçti bitii kavuştum demeyi:Saruboceq:

Godesciimmmm:)yaşasın maşallah sorun olmaması harikaaa:lepi:Nasıl mutlu olucaksan öyle yap arkadaşım Allah yardımcın olsun:Saruboceq:

devincim ne güzel sen benden önce başlıyorsun :) doktorum kesin burda yoktur o yüzden sormayacağım bile ama regl olduğumda gitmeyi düşünüyorum ben de bakalım ne diyecek :)

adacım sen yine de doktoruna bi sor burada olacak belki...sormadan öğrenemessin tatlım inşallah burdadır seninki de beraber çıkarız yola...

inşallah cicoşum... tedaviye uzatmadan başlamam lazım...sancılarım çok fazla..şu an işteyim ama nasıl duruyorum bi de bana sorun...

semracım o duyguyu bende yaşıyorum...bakıyorum 2-3 yıl önce yazmışlar bişeyler bebek olmuyo falan diye ama resimlerde kucaklarında bebekleri var...inşallah bizlere de kısmet olur...

10 günlük bir tatile hayır diyeceğini hiç sanmıyorum devincan. çok yoğun çalışan bir doktor. eski merkezde tek doktordu bu yeni merkezde de öyle mi bilmiyorum ama öyle olmasa bile hastası çok gerçekten. biraz nefes almaya ihtiyacı var onu da anlıyorum...

sarıcivcivim, Ya canım benim tek sorunum akışına bırakamak zaten illa bişeyler yapıcam yerimde duramıyorum. İnan durduğum zaman daha kötü oluyorum. kendimi iyi hissetmiyorum. o yüzden doktorumla tabikide karar veriyorum bir sakınca görmedi aşılama için o bana normal dene bende bu şekilde diyince kendini iyi hissediyorsan yaparız tabikide dedi. Önemli olan kendimi nasıl iyi hissedeceğim dime canım. Valla ne bilim ya hayırlısı neyse o olsun artık..

adaegecim, Sorma bu kadar hiperaktiflikte iyi mi bilmiyorum ama çok tez canlıyım hemen olsun istiyorum ve bekleyemiyorum. Sağolsun arkaşlar biraz ara ver dinlen toprlan diyorlar ama elimde değilki. O zaman daha kötü oluyorum (((( İnşallah tüpe gerek kalmadan hamile kalırım yaaa..[/QUOTE]

Son düzenleme:
Godesciimmmm:)yaşasın maşallah sorun olmaması harikaaa:lepi:Nasıl mutlu olucaksan öyle yap arkadaşım Allah yardımcın olsun:Saruboceq:

Sağol canım yaa. herşey yoluna girecek inşallah. bende öyle yapıyom canım nasıl mutlu oluyorsam yoluma o şkeilde devam ediyorum..

o zaman tatlım nasıl rahatsan, mutluysan öyle davran tabi. ben de tedavi sırasında çok mutluydum, annem yüzünde güller açıyor, enerji dolusun diyordu. sonra bir boşlukta hissettim kendimi, şimdi de tekrar başlamak için can atıyorum ama bir türlü kısmet olmuyor yeniden denemek, hayır olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…