Allah senden de razı olsun cicoşuuuum. sana diyordum ama mantar olman, ağrıların iyiye işaret diye :)
hemde nasıl aklında oluyo ınsanın ..otururken kalkarken yatarken bısey yerken, ya tuvalette bıle onu dusunuyo ınsan aman ıkınmayım aman ayaklarım usumesın
boşuna annelerın ayakları altında dememıs cennetı peygamberız
baksanıza daha 5 - 6 hucreyken dusunuyoruz onları aklımız hep onlarda
bıde tutup buyuseler dunyaya gelseler..
slm ben geldim.
bugün doktora gittim. kürtajdan sonra bir sorun varmırahimde diye. herşey yolundaymış rahimde iyi durumdaymış. 5 hafta sonra en geç regli olmam gerek. Ondan sonra hormon testleri yapılacak, kan pıhtılaşaması testi istedim, birde bünyem eşimin spermlerini öldürüyormu diye test istedim. Hiç rahat duramıyorum ya. Ondan sonra yumurta takibine gidicem sürekli yumurtaların kendiliğinden olgunlaşmasını bekleyeceğiz olgunlaşıncada çatlama iğnesi yapacak. Ama çatlatmadan sonra doğal yollamı deniyelim yoksa aşılamamı yapalım karar veremedik.Onada ilerleyen günlerde doktorumla karar vereceğim.
son haberler bunlar şimdilik.
Yine rahat duramıyorum yaaaaa. Ama en az 2-3 ay beklemem gerekiyormuş tüp bebek için bende onun beklerken araya böyle bişey sıkıştırayım dedim. İlla bişeyler yapmam gerek...
semracım DHEA yı doktorun mu verdi. bildiğim kadarıyla pko hastaları kullanıyor ve şekeri dengelemeye çalışan bir ilaç. burada bir yerlerde okumuştum.
Hayır canım ya.aklıma geldi.araştırıyoduım.aldım valla.kullanmasam mı ya?.çok fonksiyonlu değil gerçi.hormon dengeliyo diyor kullanımda.
bayanssulusmilehe vallahi ne kadar çektim demi adacaım,jel bende kaşıntı yaptı hart hart kasıdım bol bol yıkadım....Sen dedin vajinayı o kadar yıkama dedım ben dınlemedım yıkadım kasıdım.......ay bebek tutmadı felan demıştim...hatırlarsan....
Kızlar o kadar çok işim varki topige vakit ayırayım dersem işlerim kalıyor patronla yakında papaz olucak işlerimiz çok arttı...O yüzden aralarda müsait olduguım günelrde selam verip kaçabilriim ama aklım hep sizlerde..Hepiniz dualarımdasınız...Rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çıkartmasın amin..
slm ben geldim.
bugün doktora gittim. kürtajdan sonra bir sorun varmırahimde diye. herşey yolundaymış rahimde iyi durumdaymış. 5 hafta sonra en geç regli olmam gerek. Ondan sonra hormon testleri yapılacak, kan pıhtılaşaması testi istedim, birde bünyem eşimin spermlerini öldürüyormu diye test istedim. Hiç rahat duramıyorum ya. Ondan sonra yumurta takibine gidicem sürekli yumurtaların kendiliğinden olgunlaşmasını bekleyeceğiz olgunlaşıncada çatlama iğnesi yapacak. Ama çatlatmadan sonra doğal yollamı deniyelim yoksa aşılamamı yapalım karar veremedik.Onada ilerleyen günlerde doktorumla karar vereceğim.
son haberler bunlar şimdilik.
Yine rahat duramıyorum yaaaaa. Ama en az 2-3 ay beklemem gerekiyormuş tüp bebek için bende onun beklerken araya böyle bişey sıkıştırayım dedim. İlla bişeyler yapmam gerek...
devincim ne güzel sen benden önce başlıyorsun :) doktorum kesin burda yoktur o yüzden sormayacağım bile ama regl olduğumda gitmeyi düşünüyorum ben de bakalım ne diyecek :)
Devincim maşallah herşey yolunda gidiyor hayırlısı ile bayram tatilide iyi gelir, sana istirat edersin...Bu sefer bebişin seninle olucak tatlım...Yuppi kardeş geliyor kardeşş...Bu sefre ne kadar embriyo transfer edilecek tatlım..hayırlısı ne ise o olsun..Rabbim yüzününe gülsün inşallah..
kızlar bazen bu topikde yazı okuyorum .kullanıcıların diğer mesajlarını okyorum.okurken tarih eski tabi.yanına bebeğinin yeni resimleri falan.aayyyy diyorum .bende bi günn böyle yazarım heralde.inan bi mutlu oluyorum.inşallah hepimiz bu duyguyu bigü yaşarız.
Godesciimmmm:)yaşasın maşallah sorun olmaması harikaaa:lepi:Nasıl mutlu olucaksan öyle yap arkadaşım Allah yardımcın olsun:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?