ben buralardayım adaege.kabul görürsen
hatırlamaz mıyım tatlım hatırlıyorum tabi. geçti gitti hepsi çok şükü minnoşun seninle şimdi :)
canım benim sensiz olmaaaaz. sen bizim topic in ilk katılımcılarındansın, o yüzden hep burda olacaksın bizimle, bu senin asli görevin :) her gün 5dk cık da olsa uğra kendinden haber ver yoksa boşluğun dolmaz biliyorsun.
Adacanım çok teşekkür ederim..Allah razı olsun bitanem...Elimden geldiğinde takip edicem ugramaya çalışacağım ben ve minnoş size selam vermeden geçmeyiz tamam mı tatlım....Her türlü gelişmeden haberdar ederiz teyzesi...Sen kendine iyi bak....Vallahi minnoş benimle şükürler olsun Allahıma....nerelerden nerelere geldik ....Takdiri ilahi canım....Kısmet işi..
Bu arada bayram telaşesine tedavini sokma tatlım...Bayramdan sonra sakin sakin yoluna devam edersin Allahın izniyle.....Regl düzensizliğin var şuanda biraz , reglin yoluna girmiş olur en azından....Bu kadar bekledin biraz daha bekleyebilirsin...Sende sabrınla sınanıyorsun demekki..Her zaman söylüyorum gün dogmadan neler dogar...:Saruboceq:.
kızlar ya benim bu soruma hepinizin cevabını bekliyorum.tüm tüpcülerin.benim transefrim idrar sıkışıklığı olmaksızın yapıldı.doktorum öyle yapıyomuş.ama nette okuduklarım sizler yani sanırım hep idrara sıkışık yapılmış.hafam karıştı.ne dersiniz???
hatırlamaz mıyım tatlım hatırlıyorum tabi. geçti gitti hepsi çok şükü minnoşun seninle şimdi :)
canım benim sensiz olmaaaaz. sen bizim topic in ilk katılımcılarındansın, o yüzden hep burda olacaksın bizimle, bu senin asli görevin :) her gün 5dk cık da olsa uğra kendinden haber ver yoksa boşluğun dolmaz biliyorsun.
Adacanım çok teşekkür ederim..Allah razı olsun bitanem...Elimden geldiğinde takip edicem ugramaya çalışacağım ben ve minnoş size selam vermeden geçmeyiz tamam mı tatlım....Her türlü gelişmeden haberdar ederiz teyzesi...Sen kendine iyi bak....Vallahi minnoş benimle şükürler olsun Allahıma....nerelerden nerelere geldik ....Takdiri ilahi canım....Kısmet işi..
Bu arada bayram telaşesine tedavini sokma tatlım...Bayramdan sonra sakin sakin yoluna devam edersin Allahın izniyle.....Regl düzensizliğin var şuanda biraz , reglin yoluna girmiş olur en azından....Bu kadar bekledin biraz daha bekleyebilirsin...Sende sabrınla sınanıyorsun demekki..Her zaman söylüyorum gün dogmadan neler dogar...:Saruboceq:.
canım arkadaşım benim dediğin gibi sabrımla sınanıyorum demek ki.. göreceğiz bakalım bizi neler bekliyor. ama şimdi ivi de tedavi olan arkadaşlarla konuştum geçen bayramda açıkmış bizim doktorun merkezi ve tedaviye devam etmişler. belki bu bayramda da öyle olur. bir regl olayım bir de hormon sonuçlarım güzel çıksın da gerisini sonra düşünürüz artık tatlım ama Rabbim izin verirse senin minnoşa yetiştiricem benimkini de inşallaaaaah :)
Elifcim gerçekten agrıları dert etme...Ben regl sancıları çekiyordum hatta 3. yada 4. günü
bel agrısından duramadım işten izin alıp eve gittim..Yakın arkadaşımda aynı tedavi ve aynı doktorla hamile kalmıştı...Ona sordugumda bende hiç belirti yok dediğinde resmen şok oldum ama dedim benım belım ve regl sancılarım hep var...Benim hiç belirtim olmadı dedi..Adacanım bilir hatta oran şişmi şöylemi böylemi diye sagolsun hep sorardı tecribeli hatun (allah raız olsun) hiç dikkat etmiyorum bilmiyorum diyordum...Dikkat ettikçe birşeyleri ögrenip duydukca daha çok endişeleniyorsun tatlım..Anladımki herkes bu dönemi farklı yaşıyor bünye meselesi...Gözlerimi ve kulaklarımı kapadım pozitif bir şekilde 1 damla bile göz yaşı dökmeden 12 günü sabırla bekledim..Darısı başına tatlım...
kızlar ya benim bu soruma hepinizin cevabını bekliyorum.tüm tüpcülerin.benim transefrim idrar sıkışıklığı olmaksızın yapıldı.doktorum öyle yapıyomuş.ama nette okuduklarım sizler yani sanırım hep idrara sıkışık yapılmış.hafam karıştı.ne dersiniz???
ben de çıkıyorum canlarım, yağmur fena zor bir yolculuk olacak eve doğru. hepinizi çok öptüüüüm
Semracim ben sikisiktim idrara hatta o kadar sikisiktimki onun baskisindan e bide acidan iyice kastim kendmi. Sikisik olmanin nedeni usg de mesanenin goruntusunun rahmin uzerine gelmemesini dolup asagi inmesini saglamak sanirim.ama dr un oylehkende girebiliyosa ne guzel. Cunku sikisik olmak berbat bi duyguydu.kalkamadigin icin bide surguye yapiyosun idrarini
benim ki usg siz transfer etti ama.rahim ağzı temizlendi.doktorum deneme olarak o transfer cubuğunu soktu çıkardı.sonra ki sizde hadi hayırlı olsun semra hanım dedi.anlamaıdm valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?