Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

öz ağustos, betüş eylül, civciv ağustos, devin ağustos

suzie eylül, ben eylül ya da ekim henüz belli değil...

yaaa çok soru soruyosun demezseniz bişey daha sorcam... ben ne yemeli ya da yememeliyim..ya da neler yapmalı ya da yapmamalıyım...folik asit alsammı?? hemşire parol dışında ilaç kullanma dedi o kadar başka hiçbir bilgim yok.......

İnşallah hepimize, anne olmayı bekleyen, anne olmak için dualar eden, maddi manevi herşeylerini ortaya koyan bizlere hayırlı, uğurlu olsun listemiz.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Ağustos Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

özlem
civciv
devin

Eylül Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

suzie
adaege (Ekim?)
betty

Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyanlar

catdog :CüvCüv:

Son düzenleme:

canım sağlıklı beslen, meyve, sebze, beyaz et uygun olur. sonra bol bol su iç, yürüyüş yap. ayrıca folik asiti hiç ihmal etme hemen iç, hatta ben birkaç gündür ihmal ettim bak hemen içiyim :))))))

adacan n guzel olmus oleeee hadı hayırlı ugurlu olsun ıns hepımız ıcın hep guzel haberler yazılsın satırlarına...allah samanyolllarını toplamayı nasıp etsın kankalar.....kaydirigubbakcemile

Canım dr sana folik asit vermedi mi? Tedaviye başlamaya karar verildiğinde folik asit ve coraspin içmeye başlıyorsun benim bildiğim... Ben şimdiden başladım bu ilaçları kullanmaya.....

Ne kadar doğru bilmiyorum ama iğnelere başlandığında yumurtaların kalitesi için çörek otu-bal-tarçın karışımı yiyenler var ben de kullanmıştım 13 yumurta olmuştu... Ayrıca transferden sonra ananas ye tutunmayı kolaylaştıryormuş

adacan n guzel olmus oleeee hadı hayırlı ugurlu olsun ıns hepımız ıcın hep guzel haberler yazılsın satırlarına...allah samanyolllarını toplamayı nasıp etsın kankalar.....kaydirigubbakcemile

amin canım amiiiin inşallah.

hayırlara vesile olsun inşallah...

teşekkürler kızlar...ben lucrin ve yasmine başladım yasmin bitti adetinin 3.günü gel dediler başka bişey diyen olmadı..ama bu gittiğimde ne var ne yok iyice sorcam...

Kızlar ben çıkmak zorundayım balkon demirlerini takacaklarmış.. Kiracılık ne kadar zormuş görüşmek üzere bye....

devın cıgım aslında folıge cokdan baslamıs olman lazımdı neden al demedı kı dr un canım bebek ıcın cok onemlı....gebelık oncesı mutlaka baslanmalı dıyo dr lar
teşekkürler kızlar...ben lucrin ve yasmine başladım yasmin bitti adetinin 3.günü gel dediler başka bişey diyen olmadı..ama bu gittiğimde ne var ne yok iyice sorcam...

aslına bakarsanız ben listeye nick olarak değil de mesela özlem483 yerine özöz, suzie yerine suziecan, betty yerine betüş falan yazmak istiyorum öyle daha samimi geliyor :)))))))

bana uyar canım adımı ben koyabılırmıyım özcan olabılır mı ben samımıyetten yanayım
aslına bakarsanız ben listeye nick olarak değil de mesela özlem483 yerine özöz, suzie yerine suziecan, betty yerine betüş falan yazmak istiyorum öyle daha samimi geliyor :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…