betty ım senın agustosda gelmeyecekk mı
yok canım adet düzenim bozuldu sanırım eylül 5 ini bulur diye tahmin ediyorum
yaaa çok soru soruyosun demezseniz bişey daha sorcam... ben ne yemeli ya da yememeliyim..ya da neler yapmalı ya da yapmamalıyım...folik asit alsammı?? hemşire parol dışında ilaç kullanma dedi o kadar başka hiçbir bilgim yok.......
yaaa çok soru soruyosun demezseniz bişey daha sorcam... ben ne yemeli ya da yememeliyim..ya da neler yapmalı ya da yapmamalıyım...folik asit alsammı?? hemşire parol dışında ilaç kullanma dedi o kadar başka hiçbir bilgim yok.......
adacan n guzel olmus oleeee hadı hayırlı ugurlu olsun ıns hepımız ıcın hep guzel haberler yazılsın satırlarına...allah samanyolllarını toplamayı nasıp etsın kankalar.....kaydirigubbakcemile
canım ya n olacak bu duzenler alt ust oluyo benımde oyle sıkıntıdan bence yoksa benım duzenlı gelırdı...
amin canım amiiiin inşallah.
hayırlara vesile olsun inşallah...
Bu zamana kadar bir çok listeye girdim inşallah bu son olur... Hepimiz için son olsun.. :Saruboceq:
hepimizin umutlarına kavuştuğunu müjdeleyen listemiz bu olsun inşallah canımmm.
Kızlar ben çıkmak zorundayım balkon demirlerini takacaklarmış.. Kiracılık ne kadar zormuş görüşmek üzere bye....
teşekkürler kızlar...ben lucrin ve yasmine başladım yasmin bitti adetinin 3.günü gel dediler başka bişey diyen olmadı..ama bu gittiğimde ne var ne yok iyice sorcam...
Kızlar ben çıkmak zorundayım balkon demirlerini takacaklarmış.. Kiracılık ne kadar zormuş görüşmek üzere bye....
aslına bakarsanız ben listeye nick olarak değil de mesela özlem483 yerine özöz, suzie yerine suziecan, betty yerine betüş falan yazmak istiyorum öyle daha samimi geliyor :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?