Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Ahh adacımm benziyolar yanlız benim ki ekstra cimridirr:)ya kızın geldi yurt dışından evlenecek bi 9 ay onunla kaldı hala elektrik faturasını konuşuyoo:)))))))kaydirigubbakcemile3ama gösteriş merakıda inanılmaz.Bende senin gibi düşünüorum.ramazandan önce düğünde çok açıldı diye düşünüp alış veriş yaptım ona baştan aşağı dolabı vs.dün bana eşimin abisinin ona yoğurt aldını anlatıyo bi küçükkaydirigubbakcemile3benim k.validem açıkça evlat ayırıyor bir de kendide sölüyo o başka diye..çünkü biz hiç ağlamadık iyiysekde kötüysekde hiç yansıtmadık hatta her türlü eko yardımı yaptık ama 5 liralık yoğurdu 250 tllik alışverişden evla buluyor.abimizse iyidir ama hep ağlayanlar varya onlardandır.donuna kadar marka giyer altındaki arabanın yarı parası bizimdir ama hala ne borcunu ödemek gelir aklına ne bişi gezmlereden gezmelere gezerlerr:))eskiden bozulurdum kendi kendime tabi ama artık önemsemiyorum Allah görüyor...guclubacismile

sonuç ne oldu peki tatlım, negatif çıktıysa korkma, moralini bozma. idrar testinde geç çıkıyor bazılarının. hem sabah idrarı olmadıktan sonra gününden önce çıkması çok zor. sabah idrarı en çok hormon içeren idrar çünkü..

amaaan derincim kardeşi olsa bir dert tek çocuk olsa ayrı dert. benimki tek çocuk o da çok zor.. annesi birşey olsa anında eşimi arar, herşeyi yapmak ona düşer, getir götür falan filan.. yapacak anası babası tabi ama bazı şeyleri de söylememek içinde yaşamak lazım, benim ailem öyledir ben öylesine alışığım.. neyse hiç kötü konuşmadım kendisine karşı ama tavrım net, uzağım artık ruhen, fiziken de gerekmedikçe bir arada olmaktan hoşlanmıyorum.

rahat olman harika canımm:)))bende de bi gevşeme vardı canımm:)))Allah yardımcın olsun kuru dala can veren Rabbiimmm emeğini boşa çıkarmasııınnnopuyorumnanaktan

Evet Ol dediyse olacak.teslim oldum..belkide o yüzden böle şoka girmiş gibi dolanıyorum:))amin cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun..

adacanım ben uzun vadeli plan yapamıyorum sadece bi sonraki kontrolde ne çıkar ona endekslendim.tedavinin iptali bile olabiliyor böyle durumlarda...bu ilaçlar yumurtayı çoğaltabiliyormu yoksa adetle gördüğü yumurtalarmı oluyor.benim ilk tedavim acemi oldugum çok mu belli:)
adacanım benim menagon olunca ne protokol oluyo:))sanırım bayrama biter ..sen sağ sağlim git gel güselim.dönünce görüşürüz.

bnde hoslanmıorum ama olmamakta olmuor
bızımde her pazarımızı mahdeferleranlayıslı deıller bu konuda.her saat ararlar gereksız seyler ıcın bıle olsa.gecen pazar saat 7 de kaynım aradı kahvaltı dıe (((((((hıc sesımı cıkarmadım cıkarrırsam su up bebek tedavısınde benımde sınırlerım cokecek esımınkınıde cokertıcem degmez dedım

canım ben menagon kullandım.8. kere biğne oldum.ama değişir herhaldeolumunekankayizsmile

canım menagonla olunca diye bişi yok, ben de son birkaç günümde gonal f + menagon kullandım. önemli olan ilk adetin 21. günü lucrin le mi başladın yoksa direk adetle iğnelere mi başladın. sen adetle iğnelere başladığına göre kısa protokol. sanırım en fazla 8-10 iğneden sonra yumoşlar toplanır. bu iğneler yumoş sayısını arttırıyor tatlım hem de her ay sadece 1 büyüyecekken daha fazlasını büyütüyor...

bizimki de öyleydi, cts pazar tatil günümüz birbirimize ayırıcaz tabi ama anlamazdı zorla anlattım, artık gerekli olmadıkça bişi demiyor. zaten cts ben anneme giderim eşim annesine akşama buluşuruz. öyle bir anlaşmamız var aramızda senelerdir :)

arkadslar anlasılan herkesın bi kayınvalide hikayesi var...
benimkide uzakta bizden başka şehirde k.pederimde yok zaten. uzak olmak hem iyi hem kötü.
iyi herşeye karışma gibi bişey olmuyo,kötü her yük benim annemde evimide annem kurdu esyamıda annemle aldım tum sıkıntım stresım herseı o yasadı sımdıde tup bebek olayı yıne hep annem yanımdaydı o gelmıyo bıle arıo arada bı o kadar....
ınsan biraz sımartılmak ıstıyo ama nerdee
kafanıza takmayın hıc keyfınıze bakın..

bıde dıorumkı benımde oglum olur bende kaynana olrsam ıstemem gelınım boyle yapsın bana.

oooooooo kızlar, olayı kayın, kayınbaba , elti görmceye kadar taşımızsınız bakıyorummm.herkez bir dertli.ben onu bunu bilmmem kocalar anasına hürmet edilmesini istiyo.seviyo.bu böyle gelmiş böyle gider.ister iyi olsun ister kötü.yapcak bişey yok.

elifcim benim malesef olmadıda zaten,
starsuzie bende benzeri son-run yaşıyorum okumuşsan; hemşireyle konuşuyodum transfer öncesi." 1 yumurtasıyla hamile kalan çokça kadın var burda" dedi.umut bu ne olacak ne bitecek bilemeyiz.zaten lazım olan 1 tane.

derincim bu arada sen nasılsın varmı bi değişiklik vucudunda hissettiğin bişey var mı:))

benim annecimde rahatsız sürekli bizimle kalıyor bütün nazımıda o çekiyor dolayısıyla , en büyük destekçim ve en iyi arkadaşımm, annemiz gibisi yokkkkopuyorumnanaktan

benim annecimde rahatsız sürekli bizimle kalıyor bütün nazımıda o çekiyor dolayısıyla , en büyük destekçim ve en iyi arkadaşımm, annemiz gibisi yokkkkopuyorumnanaktan

evet canım Allah annelerımızı basımızdan eksık etmesın ...yerı gelıyor ınsanın esınden bıle daha heveslı daha heyecankı ve ıseklı olabılıo canım benım bu konuda..
bi cocugum olsa bana bırakmayacak zaten:))okadar ıstıyokı garibim

valla sorma semracım bugün baya bi kulaklarını çınlattıkkaydirigubbakcemile3
bi tane olsun kaliteli olsun , hem belki süpriz olur donduracaklarda çıkar gelir. Benim süpriz yumurtalarım çıktı toplamada çünkü

kızlar embryo dondurma var da yumurta dondurma dıye bısey oluyomu hıc? bılen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…