valla ben bişi istemiyorum kendisinden derincim ama o sürekli bişiler yapmak istiyor :)))) daha doğrusu istiyor-du. sonra da yaptıklarını herkese anlata anlata bitiremiyordu. sürekli takdir edilsin eline sağlık iyiki yaptın ne güzel yaptın denilsin istiyor e o zaman da yapılanların değeri kalmıyor insanın gözünde. bir de insan kullanmayı pek sever. herkese bişi yaptırır sonra ben yaptım diye geçer ortaya :) ama Allah için çok yardım severdir, fakir anasıdır, herkese el uzatır o yönlerine bişi diyemem. benden uzak, sevdiklerine yakın diyeyim :)))))
ben yine rahat durmadım ve test yaptım . off sıkamıyorum kendimi bir gün daha(((((((
rahat olman harika canımm:)))bende de bi gevşeme vardı canımm:)))Allah yardımcın olsun kuru dala can veren Rabbiimmm emeğini boşa çıkarmasııınnnopuyorumnanaktan
tatlım lütfen umudunu kaybetme, zaten gerekli olan sadece 1 tane öyle değil mi.. bende 7 tane vardı ne oldu, tuttu mu... lütfen çok ama çok umutlu ol tamam mı tatlım.
bayramda açık mı bu arada sorma fırsatın oldu mu...
bir de pazar günü kıbrısa gidiyorum Allah kısmet ederse perşembe dönücem ama sonraki hafta müsait olacağımı düşünüyorum ne zaman istersen :)
amaaan derincim kardeşi olsa bir dert tek çocuk olsa ayrı dert. benimki tek çocuk o da çok zor.. annesi birşey olsa anında eşimi arar, herşeyi yapmak ona düşer, getir götür falan filan.. yapacak anası babası tabi ama bazı şeyleri de söylememek içinde yaşamak lazım, benim ailem öyledir ben öylesine alışığım.. neyse hiç kötü konuşmadım kendisine karşı ama tavrım net, uzağım artık ruhen, fiziken de gerekmedikçe bir arada olmaktan hoşlanmıyorum.
Evet Ol dediyse olacak.teslim oldum..belkide o yüzden böle şoka girmiş gibi dolanıyorum:))amin cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun..
adacanım ben uzun vadeli plan yapamıyorum sadece bi sonraki kontrolde ne çıkar ona endekslendim.tedavinin iptali bile olabiliyor böyle durumlarda...bu ilaçlar yumurtayı çoğaltabiliyormu yoksa adetle gördüğü yumurtalarmı oluyor.benim ilk tedavim acemi oldugum çok mu belli:)
adacanım benim menagon olunca ne protokol oluyo:))sanırım bayrama biter ..sen sağ sağlim git gel güselim.dönünce görüşürüz.
Evet Ol dediyse olacak.teslim oldum..belkide o yüzden böle şoka girmiş gibi dolanıyorum:))amin cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun..
adacanım ben uzun vadeli plan yapamıyorum sadece bi sonraki kontrolde ne çıkar ona endekslendim.tedavinin iptali bile olabiliyor böyle durumlarda...bu ilaçlar yumurtayı çoğaltabiliyormu yoksa adetle gördüğü yumurtalarmı oluyor.benim ilk tedavim acemi oldugum çok mu belli:)
adacanım benim menagon olunca ne protokol oluyo:))sanırım bayrama biter ..sen sağ sağlim git gel güselim.dönünce görüşürüz.
bnde hoslanmıorum ama olmamakta olmuor
bızımde her pazarımızı mahdeferleranlayıslı deıller bu konuda.her saat ararlar gereksız seyler ıcın bıle olsa.gecen pazar saat 7 de kaynım aradı kahvaltı dıe (((((((hıc sesımı cıkarmadım cıkarrırsam su up bebek tedavısınde benımde sınırlerım cokecek esımınkınıde cokertıcem degmez dedım
arkadslar anlasılan herkesın bi kayınvalide hikayesi var...
benimkide uzakta bizden başka şehirde k.pederimde yok zaten. uzak olmak hem iyi hem kötü.
iyi herşeye karışma gibi bişey olmuyo,kötü her yük benim annemde evimide annem kurdu esyamıda annemle aldım tum sıkıntım stresım herseı o yasadı sımdıde tup bebek olayı yıne hep annem yanımdaydı o gelmıyo bıle arıo arada bı o kadar....
ınsan biraz sımartılmak ıstıyo ama nerdee
kafanıza takmayın hıc keyfınıze bakın..
bıde dıorumkı benımde oglum olur bende kaynana olrsam ıstemem gelınım boyle yapsın bana.
benim annecimde rahatsız sürekli bizimle kalıyor bütün nazımıda o çekiyor dolayısıyla , en büyük destekçim ve en iyi arkadaşımm, annemiz gibisi yokkkkopuyorumnanaktan
oooooooo kızlar, olayı kayın, kayınbaba , elti görmceye kadar taşımızsınız bakıyorummm.herkez bir dertli.ben onu bunu bilmmem kocalar anasına hürmet edilmesini istiyo.seviyo.bu böyle gelmiş böyle gider.ister iyi olsun ister kötü.yapcak bişey yok.
elifcim benim malesef olmadıda zaten,
starsuzie bende benzeri son-run yaşıyorum okumuşsan; hemşireyle konuşuyodum transfer öncesi." 1 yumurtasıyla hamile kalan çokça kadın var burda" dedi.umut bu ne olacak ne bitecek bilemeyiz.zaten lazım olan 1 tane.
kızlar embryo dondurma var da yumurta dondurma dıye bısey oluyomu hıc? bılen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?