Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

semracanımm
cnm daha yeni sonuç aldın tahmin ediyorum..yılmayacagız.uzun ve sebat isteyen bi yol bu..evet gereken zaten 1 tane belki bi mucize yaşarız..ama olacaksa olacak zaten.

hulahopcan,ayy ne tatlısınız yaa havaya girdim valla.evet belki bizde de süpriz yumurta olur..
şuan altın yumurtamız var çook şükür.

ozum iyiyim ne olsun kosturmaca hayat... ben de iste dr. emre beyin dedigi uzere deha kullanmaya basladim. 3-4 ay kullanacagim sonra istanbul yolu gozuktu bende de,... kismet,... sen de asla ve asla kafana bisi takma. esinin ailesinin bu sekilde konusmasi rahatsiz edici gercekten. nacizhane fikrim 10 i almayin. sadece on bin icin evin tapusunu ustune yapma teklifini size soylemesi zaten herseyi ortaya cikartiyor. icten pazarlik diye ben buna derim. kanmayin sakin. bebisiniz bereketiyle gelecek insallah...

suziskommm hayirlisi olsun tatlim.. cok sevindim tedaviye baslamana..
menogon, menopur`un muadiliymis. bende burada menopur kullanim. ama yaninda braville de kullandim sabah aksam. Lupron ek olarak kullandim. ve diger yumurtalari harekete gecirdi. gonal-f tek olarak yetmiyor bende.. yani oyle biliyorum. ben ne olursa olsun Lupronun ise yaradigini dusunuyorum. cok hikayeler okudu.. ama menegonlada tabiki..
insallah tedavinle yumoslarin harekete gecer. neticede deha cok uzun zamandir kullaniyorsun. hem yumos artimi hemde kalitesi icinmis diyorlar ya.. benim anlamadigim yumurta rezervi az sa deha bunu cogaltamaz ki. kafam ona takildi. benim en fazla 5 tane yumosum oluyor bunun ustune cikartamaz ki deha degil mi? ama kalitesini yukselttigini okudum cok.
hayirlisi neyse o olsun insallah.. tatlim ben istanbula geldigimde sen belkide bir kac aylik hamis olacaksin.. :) ne guzel olur. adacan da hamis olacak inaniyorum ben buna..

ahucum seninde tedavin hayirli olsun..
aselcim insallah guzel haberlerle geliceksin... hayirlisi neyse o olsun adimiza..

ciciskom aile sorunlari herzaman olacaktir. surekli gorusuldugunde bunun olmamasi imkansiz gibi. adacanin yaptigi en iyisi araya mesafe koymak. cunku bir sekilde lacka oluyor iliskiler...
iki canlisiniz dedigin gibi bebegin onemli..

Son düzenleme:
kislar gercekten de yumurta dondurulabiliniyor mu? burada sordugumuzda yani her ay ilacsiz tek yumurtayi alsak diye hani biriktirip sonra dollesek diye. kadin dr. bize her cozdugumuzde yuzde olarak kayiba ugrar dedi.. spermlerde de oyle oluyormus.

adacanim bu arada istanbula geldigimde gercekten goruselim suzisko da gelir hatta cicisko gelir mi acaba? :) canim benim hamis hamis :)

cnm çok ağol .dhea nın faydası var mı göreceğiz..gerçi bu ilk tedavi kıyas şansım yok.tek folikül ilaçlara artabilir mi imojanım..
senin nasıl olmuştu.ilaçları aldıktan sonra sayı arttı mı?
inşalllah istanbula geldiğinde seninle tanışırız ve hamiş olurum.umut dünyası

Selam kızlar ben geldim bu kadar ara verdiğim için kusura bakmayın okula başladığımın ertesi günü çok ağır bir grip geçirdim 1 hfatadır yatak döşek yatıyorum gözümü ancak bugün açabildim... Okul çok soğuk yaa. Ben bu kış bu gidişle daha çok hasta olurum zaten zayıf bir bünyem var......

bettycanım nasılsın???merak ediyordum seni...
okula başladın demek..tüm gün mü?

Okula başladım tatlım biraz zor oldu çok uzun bir aradan sonra hala da adapte olamadım okula..... Tam gün okulumuz 8:30-2:30 arası ama yol uzun olunca 4 te ilçede oluyorum..Müdür yetkililik benim üzerimde olduğu için de milli eğitim işleriyle uğraşırken 5 te eve zor giriyorum.....

Canım benim okuldan fırsat da kalmıyor ama 4 gündür hastalığımdan dolayı gözümü açamadım tatlım ya.. Siz nasılsınız bebişin ve sen?

Hayır canım ya.aklıma geldi.araştırıyoduım.aldım valla.kullanmasam mı ya?.çok fonksiyonlu değil gerçi.hormon dengeliyo diyor kullanımda.

Canım yumurta rezervinde sorun varsa DHEA öneriyor dr.lar... Yumurta kalitesini artırıcı etkisi var diye biliyorum ben kullananlar çok faydasını gördüklerini söylüyorlar

aldım canım 24 ekim , ama bana çok geç gibi geldi

Canım benim.... Benim doğum günümde sen de inşallah bebişinin kesesini göreceksin belki de kalp atışlarını.....

Canım hayırlı olsun sen sakın ümitsiz olma teslim de olma herşeyi oluruna bırak... Çünkü kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz aradaki süreçte yaşananlar önemli değil inşallah senin için de başladığın bu yol hayırlı olur.....

Adaacaaaan naber? Bugünlerde çok bıraktım sizi ama valla bilerek değil çok hastaydım 4 gündür yataktan çıkamadım.... Öpüyorum seni, hepinizi kocaman......

İmoje tatlım sen de Türkiyeye gelmeye karar vermişsin çok iyi yapmışsın bir de burada dene şansını....

Son düzenleme:

günaydın canlar:)

Canım çok geçmiş olsun ; havalar berbat gidiyor baharı göremeden kış geldi yaaa, bende dünden beri sürekli hapşırıyorum , kendinize dikkat edin kızlar grip salgın da var galiba

günaydın canlar:)

Canım çok geçmiş olsun ; havalar berbat gidiyor baharı göremeden kış geldi yaaa, bende dünden beri sürekli hapşırıyorum , kendinize dikkat edin kızlar grip salgın da var galiba

bnde gırıp oldum dun cok berbat oldu benım ıcn
ınşşşşş tedavıye kadar ııı olurum

bnde gırıp oldum dun cok berbat oldu benım ıcn
ınşşşşş tedavıye kadar ııı olurum

ayyy canım çok geçmiş olsun , ben yumurta toplamadan önce grip olmuştum, o kadar çok ateşlendimki . Doktor sadece parol kullanmaya izin veriyor. Bol bol c vitamini al canım , senin tedavi ne zaman başlıyor

ayyy canım çok geçmiş olsun , ben yumurta toplamadan önce grip olmuştum, o kadar çok ateşlendimki . Doktor sadece parol kullanmaya izin veriyor. Bol bol c vitamini al canım , senin tedavi ne zaman başlıyor

ben 3 gun once kan tahlılımı falan verdım
haftayada rahım fılmı vede sulu ultrason ıstedı
haftaya sölıcek carsamba gunu tedavı seklıme karar verecek
ınş bnde sorun cıkmaz dıe dua edıorum....
çarsamba gunu merak edıorum

çıkmaz canım kalbini ferah tut , kan testlerin iyi çıktımı?

haftaya bellı olacak onlarda ıste
ya ben dha once yanı gecen sene kan testı yaptırmıstım psıkıyatrı tedavısı goruordum
o zamn ıstemılserdı
aynı kan tahlılımı bılemıorum

haftaya bellı olacak onlarda ıste
ya ben dha once yanı gecen sene kan testı yaptırmıstım psıkıyatrı tedavısı goruordum
o zamn ıstemılserdı
aynı kan tahlılımı bılemıorum

rutin kan sayımı, şeker kolestrole bakıyorlar , birde kızamık ve gebelikte karşına çıkabilecek hastalıklara karşı bağışıklığın varmı falan diye testler yapıyorlar. Bizde hepatit testi falanda yapmışlardı.
Hayırlısı olsun canım , inşallah tedavimn yolunda gider bebişine tez kavuşursun

ınş cumlemızzz ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…