Herkese gunaydiiin..buz gibi bi ankara sabahina nefenini bilemedigim kocamaan bir hobekle uyandim off kiloda almisim..herkese guzel bi hafta sonu diliyoruuum
kızzllarr günayyydıınnnn:)))))))))))))olumunekankayizsmilehepinizee hayırlıı haftasonlarıııopuyorumnanaktan
hulacımmmm elifciiimm nasılsınızz canlarrrrr)))))))))
elifcim göbek mi yaprın yaff bebek mii bakeeemmm:lepi:nasılsın canımm nasıl hhissediosunnkaydirigubbakcemile5
Hulaaa niye hasta oldunn Allah şifa versin canım üşütme vitamin kullann.Burda hamiş bi arkadaşımıs var nurcan başka bi topicde oda grip baya zorlanıyo:)senin gibi tze anniş oda:)dikkat et lütfenn kendinehihoyyyt
Selam kızlar bende gribin son aşamasındayım kurtulmak üzereyim.Günler geçmiyor haftaya tedavi başlayacakmı?Sonucu ne olacak kafam allak bullak!...
Az önce ıvı de tedavi gören Asel-k arkadaşımızın negatif sonucunu öğrendim.Rabbim merhamet eylesin bizlere..
kızzllarr günayyydıınnnn:)))))))))))))olumunekankayizsmilehepinizee hayırlıı haftasonlarıııopuyorumnanaktan
hulacımmmm elifciiimm nasılsınızz canlarrrrr)))))))))
elifcim göbek mi yaprın yaff bebek mii bakeeemmm:lepi:nasılsın canımm nasıl hhissediosunnkaydirigubbakcemile5
Hulaaa niye hasta oldunn Allah şifa versin canım üşütme vitamin kullann.Burda hamiş bi arkadaşımıs var nurcan başka bi topicde oda grip baya zorlanıyo:)senin gibi tze anniş oda:)dikkat et lütfenn kendinehihoyyyt
ahucum tedavin hayırlı olsun inşallaaah :) ben seni diğer topiclerde görmüştüm. en son histereskopi yaptıracaktın sanırım. sen de emre bey kızlarındandın yanılmıyorsam öyle değil mi :)
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız ?
Ben negatif sonuçtan sonra üzüldüm, yıkıldım, malum çoğumuzun bildiği umutsuzlukları yaşadım.. Sonra bu konuyu rafa kaldırıp dinlendim, şimdi daha iyi hissediyorum.. Bütün vitamin, hap ve çayları da bıraktım... Tekrar tedavi konusunda henüz bir fikrim yok :uhm: Galiba biraz daha kafamı dinlemem lazım...
Suzişkom, tedavinin başladığını okudum, çok sevindim, tüm dualarımız seninle canım, güzel haberlerini bekliyorum dört gözle hihoyyyt
İmoje, demek Türkiye'ye karar verdin sen de, haydi hayırlısı olsun arkadaşım :CüvCüv:
Sayfalara hızlıca baktım, tedavide olan tüm arkadaşlara güzel haberler diliyorum a.s
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız ?
Ben negatif sonuçtan sonra üzüldüm, yıkıldım, malum çoğumuzun bildiği umutsuzlukları yaşadım.. Sonra bu konuyu rafa kaldırıp dinlendim, şimdi daha iyi hissediyorum.. Bütün vitamin, hap ve çayları da bıraktım... Tekrar tedavi konusunda henüz bir fikrim yok :uhm: Galiba biraz daha kafamı dinlemem lazım...
Suzişkom, tedavinin başladığını okudum, çok sevindim, tüm dualarımız seninle canım, güzel haberlerini bekliyorum dört gözle hihoyyyt
İmoje, demek Türkiye'ye karar verdin sen de, haydi hayırlısı olsun arkadaşım :CüvCüv:
Sayfalara hızlıca baktım, tedavide olan tüm arkadaşlara güzel haberler diliyorum a.s
evet canım ya baya sıs gobegım bı ınıyo bı cıkıyo anlamadım
o degılde benım ara ara adet sancısı gibi ağrım oluyo rahmimde bi kasılma oluo yani.
hele bu sabah ağrıyla uyandım kalktım bi dolandım gecti
normal mi acaba tedirgininm aslında baya
sen nasılsın var mı bi sıkıntın??
kızllarrr herkese hayırlıı pazrlaarrrrr:ecrin_bebek:
sanada canımmmmmmmmmm
nasıl gıdıor?
cnm teşekür ederim.Eğer alnımıza yazıldıysa tüp bebek vesile olur,
yıkıldın ,üzgünsün ,canın çok yanıyor...ama tekrar mücadelene başlayacaksın.Pes etmeyeceksin.bizde mücadele ile anne olacagız. işte ne yapalım:/
Veren Allah, alan Allah hiç unutmayalım...buzdolabında bulunan çoçukları unutmuyorum hiç.yanılmıyorsam 3 tane çocuktu,üçünüde aynı anda aldı O annenin imtahanı çok agır.
bizim imtihanımız ulaşma aşaması ile kalır bugünleri tebbessüm ederek hatırlarız inşallah..
birde çok eski forumları okumaya bayılıyorum.Kimler başarmış araştırıp mutlu oluyorum.inşallah bizde başarmış olanlardan oluruz yol arkadaşlarım...
kizlar selam nasilsiniz,ben bugün biraz erken geldim bebeklerimin yanindan ya bugün benim kizim 60gramm süt icti gögsümden okadar mutlu oldumki diger günler hep 30 iciyordu yerim ben onu...
Ya kusura bakmayin ama cok uzak kaldim herseyden betty negatif almis cok üzüldüm ya insalllah rabbim sabrini veriri,sonuc bekleyen kim vardi daha yardimci olun bana...hepinizi öpüyorum...
Çok haklısın canım, bu da bizim imtihanımız oldu, hakkımızda hayırlısı olsun...
Sen ne aşamadasın şimdi, iğneler başladı mı ? Nerede başladın ? Başarmanı yürekten diliyorum canım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?