Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Herkese gunaydiiin..buz gibi bi ankara sabahina nefenini bilemedigim kocamaan bir hobekle uyandim off kiloda almisim..herkese guzel bi hafta sonu diliyoruuum

kızzllarr günayyydıınnnn:)))))))))))))olumunekankayizsmilehepinizee hayırlıı haftasonlarıııopuyorumnanaktan

hulacımmmm elifciiimm nasılsınızz canlarrrrr)))))))))

elifcim göbek mi yaprın yaff bebek mii bakeeemmm:lepi:nasılsın canımm nasıl hhissediosunnkaydirigubbakcemile5

Hulaaa niye hasta oldunn Allah şifa versin canım üşütme vitamin kullann.Burda hamiş bi arkadaşımıs var nurcan başka bi topicde oda grip baya zorlanıyo:)senin gibi tze anniş oda:)dikkat et lütfenn kendinehihoyyyt

kaydirigubbakcemile3
Herkese gunaydiiin..buz gibi bi ankara sabahina nefenini bilemedigim kocamaan bir hobekle uyandim off kiloda almisim..herkese guzel bi hafta sonu diliyoruuum

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sanada hayırlı hafta sonları

grıp suanda salgın aman dıkkat edelım
bende gırıbım

Selam kızlar bende gribin son aşamasındayım kurtulmak üzereyim.Günler geçmiyor haftaya tedavi başlayacakmı?Sonucu ne olacak kafam allak bullak!...
Az önce ıvı de tedavi gören Asel-k arkadaşımızın negatif sonucunu öğrendim.Rabbim merhamet eylesin bizlere..

aa cok uzudum
kanaması bos yere deılmıs

evet canım ya baya sıs gobegım bı ınıyo bı cıkıyo anlamadım
o degılde benım ara ara adet sancısı gibi ağrım oluyo rahmimde bi kasılma oluo yani.
hele bu sabah ağrıyla uyandım kalktım bi dolandım gecti
normal mi acaba tedirgininm aslında baya
sen nasılsın var mı bi sıkıntın??

ahucum tedavin hayırlı olsun inşallaaah :) ben seni diğer topiclerde görmüştüm. en son histereskopi yaptıracaktın sanırım. sen de emre bey kızlarındandın yanılmıyorsam öyle değil mi :)

evet cnm dogrudur, ben emre bey ile baslamistim rahim rontgeni sonucuna dayanarak bana histeroskopi yapmasi gerektigini soylemisti, oldum da ama sora endometrium umumun kalinlasmadigini tekrar bir kere daha girip bakmak istedigini soyleyince orda dur dedim ben, butun yaz kalinlastirmak icin bir suru ostrojen hap, fitil, popo bandi yedim, ictim.... daha evvel 8mm olan endometrium um 4mm de kaldi cunki simdi 7 mm oldu ilaclar sayesinde:))) yeni dr. um birgul sarikamis, dun godes bana geldi ilk ignemi onun gozetiminde yaptim:)))) Allahim bugunleri de gordum en sonunda:))))))kaydirigubbakcemile2
ama lucrin i birgul hnm bana 14 gun degil de 10 gun yap 11. gun igne olmadan gel bana kontrol sonucu gonal f e gecicem dedi yasmin bile vermedi :)

aselcim uzgunum... soyleyecek soz bulamiyorum.. yol arkadaslarin eminim sana destek olacakktir. hepimiz ayni mucadele icerisindeyiz.. Allah yardimcimiz olsun...

Bettycim gecmis olsun bitanem.. havalar hic belli olmuyor gercekten.. umarim kolay bir kis mevsimi geciririz..

ciciskom benim emre beyle randevu tarihim belli degil bitanem. cunku gelmeden 3-4 ay once deha kullanmami istedi. bizim burada basari sansini artiran hastalarimiz oldu dedi. bende hemen gittim aldim basladim o deha haplarina.. umarim yararini gorurum...

susiecik ruhen pozitif olmaya calis bitanem.. anlimizda ne yaziliysa onu yasiyoruz.. kocaman optummm

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız ?

Ben negatif sonuçtan sonra üzüldüm, yıkıldım, malum çoğumuzun bildiği umutsuzlukları yaşadım.. Sonra bu konuyu rafa kaldırıp dinlendim, şimdi daha iyi hissediyorum.. Bütün vitamin, hap ve çayları da bıraktım... Tekrar tedavi konusunda henüz bir fikrim yok :uhm: Galiba biraz daha kafamı dinlemem lazım...

Suzişkom, tedavinin başladığını okudum, çok sevindim, tüm dualarımız seninle canım, güzel haberlerini bekliyorum dört gözle hihoyyyt

İmoje, demek Türkiye'ye karar verdin sen de, haydi hayırlısı olsun arkadaşım :CüvCüv:

Sayfalara hızlıca baktım, tedavide olan tüm arkadaşlara güzel haberler diliyorum a.s

cnm teşekür ederim.Eğer alnımıza yazıldıysa tüp bebek vesile olur,
yıkıldın ,üzgünsün ,canın çok yanıyor...ama tekrar mücadelene başlayacaksın.Pes etmeyeceksin.bizde mücadele ile anne olacagız. işte ne yapalım:/
Veren Allah, alan Allah hiç unutmayalım...buzdolabında bulunan çoçukları unutmuyorum hiç.yanılmıyorsam 3 tane çocuktu,üçünüde aynı anda aldı O annenin imtahanı çok agır.
bizim imtihanımız ulaşma aşaması ile kalır bugünleri tebbessüm ederek hatırlarız inşallah..
birde çok eski forumları okumaya bayılıyorum.Kimler başarmış araştırıp mutlu oluyorum.inşallah bizde başarmış olanlardan oluruz yol arkadaşlarım...

Son düzenleme:

Tesekkur ederim tatlim.. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun...

bana da oluo onlar canımhafif kaşınıyo gibi kaşınmıyo gibi de oluo.hasasiyet gibi.krapta oluo.Karın ağrısı özellikle tuvalete gitmeden saplanıyor sancı gibi.İşallah bunlar bebişlerimisin bizimle olduunuuu belirtme yöntemleridirr:):Saruboceq:

kizlar selam nasilsiniz,ben bugün biraz erken geldim bebeklerimin yanindan ya bugün benim kizim 60gramm süt icti gögsümden okadar mutlu oldumki diger günler hep 30 iciyordu yerim ben onu...
Ya kusura bakmayin ama cok uzak kaldim herseyden betty negatif almis cok üzüldüm ya insalllah rabbim sabrini veriri,sonuc bekleyen kim vardi daha yardimci olun bana...hepinizi öpüyorum...

Çok haklısın canım, bu da bizim imtihanımız oldu, hakkımızda hayırlısı olsun...

Sen ne aşamadasın şimdi, iğneler başladı mı ? Nerede başladın ? Başarmanı yürekten diliyorum canım :1hug:

Bebeklerin doğdu mu canım... Çok tebrik ediyorum, mutluluk dolu bir yaşam diliyor, ikisini de kocaman öpüyorum a.s

evet başladık yarın kontrol var..o kadar donmuş durumdayım ki sadece kontrolu atlatıp devam edebilecekmiyiz onu merak ediyorum...kocaman bi karanlık içindeyim ..rabbim kolaylaştırsın,feraha çıkartsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…