Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Rabbim yardımcın olsun diğer topikte tek yumurtayla tedviye başladığını söylemişsin.Bizi 2 yumurtayla yetersiz gördü siz nasıl başladınız tek yumurtayla

Rabbim yardımcın olsun diğer topikte tek yumurtayla tedviye başladığını söylemişsin.Bizi 2 yumurtayla yetersiz gördü siz nasıl başladınız tek yumurtayla

cnm başka şansımız yoktu denemeden bilemeyiz dedik.aylardır erteliyoruz zaten.
herkesin bünyesi kapasitesi farklı bendeki sorun zaten bu...
malesef

Amin Suzieciğim, biz olumlu düşünelim öyle de olsun inşallah... Her aşaması çok zor bu işin, ben de her telefonda yerimden zıplıyordum, bir yandan da işyerinde belli etmemeye çalışıyordum, ne gerginlik ! :bbo:

Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın canım, dualarım seninle olacak yarın... Bende de tek folikül gelişiyor görünmüştü, ama toplamada 3 tane topladı doktor.. Bakarsın sende de öyle olur, bakarsın yeni foliküller görünür yarın... Gelsin artık bizim yaramazlar değil mi

cnm başka şansımız yoktu denemeden bilemeyiz dedik.aylardır erteliyoruz zaten.
herkesin bünyesi kapasitesi farklı bendeki sorun zaten bu...
malesef

Anladım canım uzun protokolmü?Benim aklıma takılan bu protokol mesleside var en başta kadında sorun yoksa uzun protokol dendi ama benim çikolata kistimden dolayı yumurtlamam azaldığı ortaya ççıktı ee yine uzun uygulanacak son kontrolde emre beyin acelesi vardı hiç bişi soramadım zaten...Benim durumumda 15 de belli olacak..

canımsınnn ayy nasıl moral oldu şimdi bakarsın artar değil mi:)
canım benim allah gönündekini versin işini kolaylaştırsın inşallah..olumlu düşünüp ,birbirimize destek olup bu günleri gülerek anımsayacağız..bizim imtihanımız bu çok şükür..bak bu sıkıntımız olmasaydı hayat bizi bir araya getirmeyecekti.herşeyin bir sebebi var..Rabbim bize merhamet edecek inşallah..
yeter ki O ,ol dediği yerde biz hazır olalım,güçlü duralım..

Son düzenleme:
illk günayydıınnn bendeeennnnnnn:)))keyifler nasıll kızlarrrhihoyyyta.s.

canım bebeklerin çok tatalı maşallah inşallah birön önce toparlanıp kollarına evlerine dönerler , allahım size mutluluk sağlık ve huzur versin opuyorumnanaktan

gunaydın kızlar hepımıze mutlu hayırlı saglıklıbır hafta dılıyorum.......

suzicim canım kalbini ferah tut , herşey yolunda gidecek .bol bol süpriz yumurtalar çıkacak inşallah ,

dualarımız seninle canım

günaydın canlarr;
haberler sende derincim sen nasılsın?

hulaacımm çok tuhaf duygular içindeyim.zaman yaklaştıkça hem geçmio zaman he de zaman geçsin de istemiom karışık duygularsen nasılsın canım.???Siz daha dorusuuusırnaşık şey

hulaacımm çok tuhaf duygular içindeyim.zaman yaklaştıkça hem geçmio zaman he de zaman geçsin de istemiom karışık duygularsen nasılsın canım.???Siz daha dorusuuusırnaşık şey

çok iyi anlıyorum seni canım , kaçıncı gün bugün?
Bizde iyiyiz şükürkaydirigubbakcemile3 ama beklemek zor , 13gün kaldı bizimde ultrasona

sagol hulacıgım allaha cok sukur ıyıyız ben bıraz usutmusum hasta olmakla olmamak arası kaldım....

derıncıgım ıns hafta senın haftan olur......guzel haberlerını almak nasıp olur...

özlemciimmm saol canımm benim işaallaaaahh:)

hulacımm cmt test günüm...eyvahedigeldismilekorkuyorummmmmmmmmmmmmmafoldumben

özlemciimmm saol canımm benim işaallaaaahh:)

hulacımm cmt test günüm...eyvahedigeldismilekorkuyorummmmmmmmmmmmmmafoldumben

ohhh az kalmış hiç korkma canım rahat ol inanıyorumki cumartesi pozitif sonuçlarını alacağız. Rahat olmaya çalış stres bebişe iyi değil:ecrin_bebek:

kızlarrr amaan diyiiiiiimmmm hasta olmayın iyi bakın kendinize bebeişlerinisseeeolumunekankayizsmile

günaydın kızlar.haftanız mutlu, heyecanlı, ferah olması dileğiyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…