evet başladık yarın kontrol var..o kadar donmuş durumdayım ki sadece kontrolu atlatıp devam edebilecekmiyiz onu merak ediyorum...kocaman bi karanlık içindeyim ..rabbim kolaylaştırsın,feraha çıkartsın inşallah.
Rabbim yardımcın olsun diğer topikte tek yumurtayla tedviye başladığını söylemişsin.Bizi 2 yumurtayla yetersiz gördü siz nasıl başladınız tek yumurtayla
evet başladık yarın kontrol var..o kadar donmuş durumdayım ki sadece kontrolu atlatıp devam edebilecekmiyiz onu merak ediyorum...kocaman bi karanlık içindeyim ..rabbim kolaylaştırsın,feraha çıkartsın inşallah.
cnm başka şansımız yoktu denemeden bilemeyiz dedik.aylardır erteliyoruz zaten.
herkesin bünyesi kapasitesi farklı bendeki sorun zaten bu...
malesef
Amin Suzieciğim, biz olumlu düşünelim öyle de olsun inşallah... Her aşaması çok zor bu işin, ben de her telefonda yerimden zıplıyordum, bir yandan da işyerinde belli etmemeye çalışıyordum, ne gerginlik ! :bbo:
Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın canım, dualarım seninle olacak yarın... Bende de tek folikül gelişiyor görünmüştü, ama toplamada 3 tane topladı doktor.. Bakarsın sende de öyle olur, bakarsın yeni foliküller görünür yarın... Gelsin artık bizim yaramazlar değil mi
kizlar selam nasilsiniz,ben bugün biraz erken geldim bebeklerimin yanindan ya bugün benim kizim 60gramm süt icti gögsümden okadar mutlu oldumki diger günler hep 30 iciyordu yerim ben onu...
Ya kusura bakmayin ama cok uzak kaldim herseyden betty negatif almis cok üzüldüm ya insalllah rabbim sabrini veriri,sonuc bekleyen kim vardi daha yardimci olun bana...hepinizi öpüyorum...
gunaydın kızlar hepımıze mutlu hayırlı saglıklıbır hafta dılıyorum.......
günaydın canlarr;
haberler sende derincim sen nasılsın?
hulaacımm çok tuhaf duygular içindeyim.zaman yaklaştıkça hem geçmio zaman he de zaman geçsin de istemiom karışık duygularsen nasılsın canım.???Siz daha dorusuuusırnaşık şey
sagol hulacıgım allaha cok sukur ıyıyız ben bıraz usutmusum hasta olmakla olmamak arası kaldım....
özlemciimmm saol canımm benim işaallaaaahh:)
hulacımm cmt test günüm...eyvahedigeldismilekorkuyorummmmmmmmmmmmmmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?