Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

gunaydın kızlar asumancıgım baskasına desen guler 30 grm a bu kadar sevınılırmı dıe ıste annelık bu olsa gerek.bebeklerını op yerımıze.ayrıca youtubedende goremedık

derıncıgım hıc korkma tatlım ıns guzel sonuclar alırsın.....sız yıne sabırlısınız ben 7. gun yaptırmıstım tahlılımı.....

Tedaviye başlayalan arkadaşlara hayırlı olsun dileklerimi iletmek isterim. sonuç bekleyen arkadaşlarıma ise bol bol bol pozitiflerle gelebilirsiniz inşallah diyorum..hepinizi öpüyorum....kendinize iyi bakın canlarım..Yarın sabah minnoşumu görücem çok heyecanlıyım...

ay ne mutlu sana slm söle bızdende mınık fasulyene

gunaydın canım
ınsallah son 5 gundeyım pozıtıfle donerım
sende ınsalah mınıgınle tanısırsın yarın pıt pıt atıyodur mınık kalbı

bende herkese mutlu bir hafta diliyorum
arkadaşlar dua edin bu hafta bizim haftamız olsun ...
cuma günü test günüm dualarınızı bekliyorummm..

ıns elıfcıgım rabbım guzel haberler almayı vermeyı nasıp etsın ıns.....herseyın hayırlısını versın tatlım...hafta sızın haftanız olsun ıns...

civciivvv özzz elifcann günaydıınnnkaydirigubbakcemile3

keyifler güzel görünüyoo Maşallahhhhh

son 6 da benden cmt haber gelecek hayırlısıyla çok heyecanlıyım.........

özlemm sen neler hissediodun transferim 8. günü mesala bu dönemlerinde neler hissetmiştin?ve tabi civcivcim hulaacımm tutan herkeşş:1hug:

sonuc bekleyen arkadaşlarıma, allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.güzel haberler verin umut OLUN BİZLERE.

Selam kızlar kimsecikler yok.....

Elifcim benim bu minnoşumla 2.ci tanışmam olucak nasipse...Ben kesesinini ve kalp atışlarını 17 eylülde duydum....

Derincim
canım benim değişik olarak farklı bir durum yaşamadım yanlızca adet sancılarını çektim..ben 12.güne kadar test yapmadım :)) sabırla o günü bekledim...

İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz..Allahım herkese nasip etsin....

esracım çok am açok geçmiş olsun...dikkat et kendine canım...Ihlamur iç...limonlu bal ye....Bol bol terle yatarak istirat etmeden geçmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…