Selam kızlar kimsecikler yok.....
Elifcim benim bu minnoşumla 2.ci tanışmam olucak nasipse...Ben kesesinini ve kalp atışlarını 17 eylülde duydum....
Derincim canım benim değişik olarak farklı bir durum yaşamadım yanlızca adet sancılarını çektim..ben 12.güne kadar test yapmadım :)) sabırla o günü bekledim...
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz..Allahım herkese nasip etsin....
benim için güzel dilek dileyen arkadaslarım Allahım sıze ıkı katını yasatsın ınsallah cok saolun
hepımız guzel habrlerle gelelım buraya ınsallah
beklemek zor, gun saymak zor ama sonunda kavusmak nasıp olursa herseye degecek
Rabbım hıcbırımızı cok bekletmesın ve emeklerımızı bosa cıkartmasın
ne kadar merak etsemde 12. gune kadar beklemede kararlıyım ıyıysede kotuysede ...
Tedaviye başlayalan arkadaşlara hayırlı olsun dileklerimi iletmek isterim. sonuç bekleyen arkadaşlarıma ise bol bol bol pozitiflerle gelebilirsiniz inşallah diyorum..hepinizi öpüyorum....kendinize iyi bakın canlarım..Yarın sabah minnoşumu görücem çok heyecanlıyım...
civciivvv özzz elifcann günaydıınnnkaydirigubbakcemile3
keyifler güzel görünüyoo Maşallahhhhh
son 6 da benden cmt haber gelecek hayırlısıyla çok heyecanlıyım.........
özlemm sen neler hissediodun transferim 8. günü mesala bu dönemlerinde neler hissetmiştin?ve tabi civcivcim hulaacımm tutan herkeşş:1hug:
ya kızlar adacan nerde bugun hıc ugramadı merak ettım ıns ıyıdır...
esracım çok am açok geçmiş olsun...dikkat et kendine canım...Ihlamur iç...limonlu bal ye....Bol bol terle yatarak istirat etmeden geçmez...
suzicim canım kalbini ferah tut , herşey yolunda gidecek .bol bol süpriz yumurtalar çıkacak inşallah ,
dualarımız seninle canım
arkadaşım sana nasıl bir protokol uygulandı.?
ben dhea yı nisandan beri içiyordum ama hala tek yumurtam var.işe yaradımı ???bence yaramadı belkide kalitesini artırmıştır..bilemiyorum çok inandım aylardır içtim.bakalım neler olcak görcez)birde dhea yı günde kaç kere alıyosun.bende 4 gündür içiyorum.adet öncesi sonrası diye birşey var mı.pek anlamadım ben ya?
Tedaviye başlayalan arkadaşlara hayırlı olsun dileklerimi iletmek isterim. sonuç bekleyen arkadaşlarıma ise bol bol bol pozitiflerle gelebilirsiniz inşallah diyorum..hepinizi öpüyorum....kendinize iyi bakın canlarım..Yarın sabah minnoşumu görücem çok heyecanlıyım...
benim için güzel dilek dileyen arkadaslarım Allahım sıze ıkı katını yasatsın ınsallah cok saolun
hepımız guzel habrlerle gelelım buraya ınsallah
beklemek zor, gun saymak zor ama sonunda kavusmak nasıp olursa herseye degecek
Rabbım hıcbırımızı cok bekletmesın ve emeklerımızı bosa cıkartmasın
ne kadar merak etsemde 12. gune kadar beklemede kararlıyım ıyıysede kotuysede ...
Selam kızlar iyi dilekleriniz için tek tek hepinize teşekkür ederim.....Sanırım adacanım seyahatte canım...Geçmiş mailinde gördüm...Gerçi bizlere haber vermeden yazmadan yapmazdı ama acil olabilir.
kizlar selam nasilsiniz,ben bugün biraz erken geldim bebeklerimin yanindan ya bugün benim kizim 60gramm süt icti gögsümden okadar mutlu oldumki diger günler hep 30 iciyordu yerim ben onu...
Ya kusura bakmayin ama cok uzak kaldim herseyden betty negatif almis cok üzüldüm ya insalllah rabbim sabrini veriri,sonuc bekleyen kim vardi daha yardimci olun bana...hepinizi öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?