Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

benim için güzel dilek dileyen arkadaslarım Allahım sıze ıkı katını yasatsın ınsallah cok saolun
hepımız guzel habrlerle gelelım buraya ınsallah
beklemek zor, gun saymak zor ama sonunda kavusmak nasıp olursa herseye degecek
Rabbım hıcbırımızı cok bekletmesın ve emeklerımızı bosa cıkartmasın
ne kadar merak etsemde 12. gune kadar beklemede kararlıyım ıyıysede kotuysede ...

özlemcim esracım çok teşekkür ederim..
Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin inşallahh

civcivim kusura bakma ben ilk kez tanıscaksın bebegınle dıye dusundum.. e oyleyse bu daha guzel haber artık buyutuyosun mınıgını..
Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım..

canım bende 12. güne bekleyeceğim diye plan yapmıştım ama ancak 11. güne kadar sabredebildimkaydirigubbakcemile3
umarım sonucun çok güzel olurda bu geçen 12 gün güzel bir anı olarak kalır canım

ayyy ne güsel canımm yaa, darısı başıma artık, inşallahhh bebişin çok sağlıklıdır canım

hayırlısı olsun canım , ben öyle çok bişey hissetmedim yalnız acayip çabuk yoruluyorum ve nefesim kesiliyor , bir de ayıptır sölemesi felaket kabız oldumkaydirigubbakcemile3

Selam kızlar iyi dilekleriniz için tek tek hepinize teşekkür ederim.....Sanırım adacanım seyahatte canım...Geçmiş mailinde gördüm...Gerçi bizlere haber vermeden yazmadan yapmazdı ama acil olabilir.

Elifcim son güne kadar bencede bekle erkenden yaptırırsan ters bir sonuç alırsan eger heyecan yapabilirsin buda iyi değil...Sebebi olmasa 12.kadar bekletmezdi doktorlar zaten....

esracım çok am açok geçmiş olsun...dikkat et kendine canım...Ihlamur iç...limonlu bal ye....Bol bol terle yatarak istirat etmeden geçmez...

cok tsk ederım canım....elımden geldgınce ıstırat etmeye calısıorum ama gelen gıden benı rahat bırakmıor transfer sonrası ne yapacgım bılmıorum kımsenınde tup bebkten haberı yok

suzicim canım kalbini ferah tut , herşey yolunda gidecek .bol bol süpriz yumurtalar çıkacak inşallah ,

dualarımız seninle canım

canımm çok teşekür ederim.inşallah herşey yolunda gider..elimizde tek yumurta olunca riskli :/allah razı olsun

arkadaşım sana nasıl bir protokol uygulandı.?

cnm kısa protokol..adetle başlanan bir tedavi bu.

birde dhea yı günde kaç kere alıyosun.bende 4 gündür içiyorum.adet öncesi sonrası diye birşey var mı.pek anlamadım ben ya?
ben dhea yı nisandan beri içiyordum ama hala tek yumurtam var.işe yaradımı ???bence yaramadı belkide kalitesini artırmıştır..bilemiyorum çok inandım aylardır içtim.bakalım neler olcak görcez)

civcicanım çok teşekkür ederiz...ya nasıl geçiyo günler tedavideydin şimdi görmeye gidiyosun içim bii hoş oldu ya..Maşallah kucagına aldıgın günlerde gelecek.sağlıkla inşallah yol arkadaşım.
benim durumum biraz zor..sahaya baştan yenik çıktık..bakalım skoru degiştirebilecekmiyiz:)

cnm sabret az kaldıı...inşallah güzel haberlerinle hepimiz çoook mutlu olacağız.

Selam kızlar iyi dilekleriniz için tek tek hepinize teşekkür ederim.....Sanırım adacanım seyahatte canım...Geçmiş mailinde gördüm...Gerçi bizlere haber vermeden yazmadan yapmazdı ama acil olabilir.

adacanım kıprısss a gitti diye biliore...perşembe dönjek:)

suziskom gecmisi cok okuyamadim tatlim. bugun senin kontrolun vardi durumlar nedir?

Ayy canım benim bu büyüdüklerinin göstergesi sanırım inşallah en kısa zamanda evlerine gelirler....

Yarın minik civcivini görmeye mi gidiyorsun ne güzel !!!!

Ben hala hastalığı atlatamadım kızlar yaaa....okuldan eve gelir gelmez hemen yatıyorum halsiz kalıyorum bir de son günlerde öksürük başladı sabaha kadar öksürmekten uyuyamıyorum 2 şişe öksürük şurubu bitirdim 1 kutu antibiyotik üstüne grip ilaçları ama hiç fayda etmedi ne yapmam gerek daha kızlar? Artık ciğerlerim sökülecek yakında.......

Suzişkom canım yumurta sayısına takılma bence inşallah bu bir taneyle de olacağı varsa olur benim 13 yumurtam vardı da ne oldu yine kala kala 1 tane kaldı o da tutmadı.... Bunlar kader kısmet işi... Sen tedavine odaklan başka şeye de takılma canım......

bettcim benim yaa nazar degdi sana.. gecmis olsun bitanem... bol bol limonlu sicak iceceklerden tuket bende cok ise yariyor tatlim...

herkese günaydın arkadaslar...
hastalara acil şifalar diliyorum, havalar fena sogudu dıkkat edın vallla, bebısı olan, bekleyen, tedavıye baslayan , baslamak ıcın bekleyen herkese guzel bır gun dılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…