Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

herrkesee günaydınlaaarrrrrhihoyyytarkadaşlar vallahi bende bugün öksürerek uyandım.Evden çıkmadığım halde nasıl başardım bilmiorum ama Allahtan hemen yumuşadı boğazım.Kızlar öksürenlerr BETTYY cim çok öksürüyo kaliba canım gece uyanıosundur muhtemelen öksürükten.baş ucuna biraz bal ve limon koy yatmadan gece her uyandığında bi tatlı kaşığı bala limon sık ye.gece bi kaç kez yap bir iki güne bişiyin kalmaz.çok iyi gelir canım.Gün içinde de sıcak bbitki çayları göğsü yumuşatır.geçmişler olsunnn)))))))))))

sen sakın ıcme ha bıtkı cay falan

herkese günaydın arkadaslar...
hastalara acil şifalar diliyorum, havalar fena sogudu dıkkat edın vallla, bebısı olan, bekleyen, tedavıye baslayan , baslamak ıcın bekleyen herkese guzel bır gun dılıyorum

allh razı olsun canm

kızlar hepinize günaydıınnn esra buarada geçmiş olsun sanada derin sende sakın o çaylardan falan içme uzak dur arkadaşım :):)

kaydirigubbakcemile5tamamdır canlar normal çayı bile çoook açık içiorrumve de çok az içiorumama limon - zencefil çayı çok severimm yerimee içiinnnolumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile5tamamdır canlar normal çayı bile çoook açık içiorrumve de çok az içiorumama limon - zencefil çayı çok severimm yerimee içiinnnolumunekankayizsmile

ok canım limonu içeyim ben senin yerine ama zencefili almayım :):)

ben günde 2 fincan türk kahvesi içiyodum tüp bebek tedavisine başladım ne olur ne olmaz dedim kahve 1 ay içmeyim zaten hamile kalırsam içmicem dedim 4 ay oldu agzıma kahve sürmedim iyimi en sevdigim kahveden uzaklaştım hheheheheheheheh

:))))))))))bi dene canım liptonun var:)))ohhh miss beaa:))olumunekankayizsmile

deneyim bakim iş çıkışı marketten alıp :):):):) ya zencefili sevmiyorum nedense ben enteresan biriyim ya millet papatya çayı vs bunları çok sever ama ben içmem :):):)

deneyim bakim iş çıkışı marketten alıp :):):):) ya zencefili sevmiyorum nedense ben enteresan biriyim ya millet papatya çayı vs bunları çok sever ama ben içmem :):):)

bende sevmezdim ama bi başlayınca bırakamıosun:)aklinialirimsmileyeşil çay meşil çay herşeyi içebiliom valla

bende sevmezdim ama bi başlayınca bırakamıosun:)aklinialirimsmileyeşil çay meşil çay herşeyi içebiliom valla

yaa derin sana helal valla eşim bütün çayları alır agzımam sürmem ya anlatımda gül biraz 4 yıl önce falan regli oldum ama ilk günü gelmiyo üşütmüşüm sancı çekiyorum arkadaşım papatya çayımı ne dedi bunu iç söktürür dedi neyse bi tane arkadaşımada dedim şu çayı alıp geleyim dedim sonra görürüşür z kız bana demesin mi aaa o bitki çaylarını içme terle dışarı atıyosun pis kokutur insanı diye o benim beynime yerleşti ogündür bugündür bitki çayı içemiyorumm aslında sebebi bu :):):):):):):)çocuk gibi keklendim galiba :):):):):):):)

bebekler ıcın herseyden uzak duruluyor ya benımde su pepsi sevdam olmasa ne ıı olur:)
sabah kahvaltısında bıle ıcıorum
halada devm edıorum

bnde alısamadım yesıl caya falan normal cayı bıle sevmıorum
oysakı sım aktar vede bunları satıor :))))))

bebekler ıcın herseyden uzak duruluyor ya benımde su pepsi sevdam olmasa ne ıı olur:)
sabah kahvaltısında bıle ıcıorum
halada devm edıorum

onu kesmen gerekiyo işte bende içiyodum lt lerle tedaviyi başlayınca kesmiştim içme onu

çok fantastikmiş yaf arkadaşınkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3bide papatya içsen terle atsan ohh mis gibi çiçek kokarsıınnDDyasemin içsen yasemin kokarsınn ahahahahah:))))yani içmen için iyi bi sebep olurmuşsempatiksalakcinniAma gerçekten melisa sakinleştirir,papatya rahatlatır,rezene hazmı kolaylaştırır gazı alır:)mesela emziren kadınlar rezene içelr iyi gelirkaydirigubbakcemile5

evet kardeşim yeni dogum yaptı o bol bol rezene içiyooo :)ya benim dengesizligime gelmiş ogün yaa işte oda beyin altına yerleşmiş demekki ama bu akşam rezene deneyecem senin için 1 fincan bnu derin için içiyorum diyecem hemidee heheheheheheheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…