hafataya keserım artık ne ıcersem o kar :=)
su ıcıorum bol bol bnde
kızlar yumurtalrım bnce fazla gelısmedı
bu ay cok raahtszdım cunku yarın ınş kolay bır gun olur rahım fılmı falan
Kızlar,biz doktordan geldik....minnoşumuzu gördük herşey yolundaymış...elleri kolları kıpır kıpır dı....01 kasımda testler için tekrar gideceğiz.....görüşürüz..
Kızlar,biz doktordan geldik....minnoşumuzu gördük herşey yolundaymış...elleri kolları kıpır kıpır dı....01 kasımda testler için tekrar gideceğiz.....görüşürüz..
korkmadan gir rahim filmine ben bacaklarım birbirine vuruyodu kokudan titremekten sakın relax ol benim yaptıgımı yapma ben bide hipertansiyon hastasıyım dr um yanıma geldi kızdı bana tansiyonun yükselecek bak sakın tüp bebek tedavisini bırakım anne olamazsın bunu yapmazsak ve bu şekilde korkarsan dedi hiç bişeyi seni korkutarak yapmak istemiyorum tamam giyin ozaman dedi başladım aglamaya sakinleştirdi sonrada utandım :) dedim sanki sonunda ölüm var neler çektin buda neymiş dedim :):) acımıyo muayene oldugunu aklına getir muayene olurkende ilk çatalda bakıcagında bi alet varya onula yaparken canımız yanmıyomu aynen onun gibii oyüzden korkma sakin ol
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ohhhh valla sarıcivcivvv hadi gözn aydınnnn ayyy çirkinşey sen annene gösterdin mi kendini herşey hep çok güzel geçer inşşşş
maşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
annesi melegıne senın.........
bende böle seyler yazmak ıstıyorum artık
bugun bagıra bagıra aglamak ıstıyorum neden bılmıorum
ohh civciviimm Maşaaalllahhhhh kuzuyaaaaOh hep böleee oyuncu olsun kıpır kıpırrr Allah sağlık sıhhatt versinn ikiniizeedeeeolumunekankayizsmile
o cataldan takıolar demı rahım fılmındede
düz rötgen çekilen masaya yatırıyolars eni bacakalrını karnına kadar çekiyosun uzun demir gibi bişeyle rahim temileniyo ondansonra igne yapıyo ekranda senle beraber dr un izliyo
anladım anestesiz olmaz :)
su ıcıorum bol bol bnde
kızlar yumurtalrım bnce fazla gelısmedı
bu ay cok raahtszdım cunku yarın ınş kolay bır gun olur rahım fılmı falan
maaşallah canım ,allahım sizi nazarlardan korusun canım
çok sevindim civcivim gözün aydınkaydirigubbakcemile2
Hepinize teker teker teşekkür ederim kızlar...Dert sıkıntı çekmeden elde etmek kolay değil....Önce fedakarlık yapıcaz sonra elde edeceğiz...Allahıma şükürler olsun...minnoşumu korusun en riskli haftalardan birisiymiş..dikkat et dedi doktorum....
Allahım isteyen herkese nasip etsin amin...Bizim gibi hamişleride bebeklerimizide korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?