hulaaaaa canımm nasılsssıııınnnnnnolumunekankayizsmilebebeiş nasılll bakeemmmmopuyorumnanaktan
iyi canımmm dün doktorum tekrar kan testi istedi 1 hafta olmuştu pozitifi alalı , çok şükür hcg değeri güzel çıktı. Bende gribim bide tedavimin başından beri geçmeyen kabızlığımla başım dertte bilmiyorumkismile
sen nasılsın varmı hissetiğin bişeyler olumunekankayizsmile
demek yarın rahim filmin canım , allah yardımcın olsun inşallah herşey yolunda çıkar
canım aslında pek tatlı deıldır gecen haftada korkarım dıodum cok rahatlıklan yattım baktılar kan tahlılı bıle veremezdım onceden ama oturdum korkmadan aldılar tahlılı
ya benım catı kısmım cok dar jelsız ılıskıye bıle gıremıorum o yuzen benım ıcın zor olur bıraz.....en ıı sı anestezi altında yaptırıp dogru sonucu almak kasarsam tuplerın yanlıs cıkma olalısıgıda var
kadınlık zormus bea:)
hımmm dr un nederse ona göre hareket et canım benim en isii neyse kararı o verir.evet ya kadınlık çokçok zormuş
Hulacıım bu değerlerin yüksekti yanlış mı hatırlıorumm ikiz falan gibi olabilirdi diye hatırlıorum durumm nedir peki belli mi ben mi yanlış hatırlıorum??olumunekankayizsmile
bende böle adet olacakmışım gibi hafif hafif ağrım varmış gibiii korktum hep kontrol ediom kendimiii:sinifsinif:tabi iyi mi kötümü bilmiomda ondan öle ontrol edip duruorumolumunekankayizsmileBide kabızlık eğilimi bende de var kayısı ile durumu kotarmaya çalışıorum.Böle canım.Bilmiom bunlar hayra alamet mi...
kızlar nasılsınız dıger sayfalara gelmıyosunuz artık!!
selam canım nası keyifler
nolsn cnm cumartesıyı bklıyorum dıger sayfaya gdıorm bakıyorm kımsecıkler yok neden dedm gırmıyo kımse yanlız kaldım snn nasıl gdıyo ınsallh dewamıda hayırlısıyla ıyı olur cnm..
inşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun , yoğun çalışıyorum ancak bu sayfaya bakabiliyorum canım
Kızlar,biz doktordan geldik....minnoşumuzu gördük herşey yolundaymış...elleri kolları kıpır kıpır dı....01 kasımda testler için tekrar gideceğiz.....görüşürüz..
kızlar nasılsınız dıger sayfalara gelmıyosunuz artık!!
i canım sen nasılsın
Hulahohopp senin hangi il di.ve de hangi tüp merkezi merak ettim.
ıı bnde nolsn bakınıom km wr kım yok dıye:1hug:
i yapıosun bugun pek kımsecıkler yok herkes gırıp galıba :)
i yapıosun bugun pek kımsecıkler yok herkes gırıp galıba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?