Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Kızlar nasılsınız? İşlerden dolayı ugrayıp kaçıyorum kusura bakmayın..Önceden izah etmişdim....

Hulacım çok teşekkür ederim darısı başına sende inşallah buk bukları duyul bize haber verirsin...

Adacanım topimizin gülüüüüü ne zaman geleceksin.....Dikkat et kendine.....tatlışkom...

esracım sen tedavi için nereye gitmiştin....yanılmıyorsam sen erkek için rapor geçerlimi diye soruyordun nasıl geçti tedavin=

yarın rahım fılmım var dıger ttekıklerım falan ypıldı yarın tedabı seklım hakkında karar verılecek eger bndede sorun cıkmazsa ki inş cıkmaz
valla rapor almadık cok ugrastıracak bır iş belli
hemde 1 1.5 ay beklememız lazımmıs tam kısa gelıor gıdıp gelmeler benım ıcın zorlasır
merkezlen aramda 2.5 saat var cunku
bakalım yarın ınş gusel haberler alırım vede kasım adetımde baslarım ılaclarıma
sen ne yaptın ?

son bı kac gndr nedense kımse yok ınsallh kımse degldr olanlarda duzelır bıran once gcmıs olsn dıyelm :)

3 gunde benı ıcıme dusurdu bu grıp yarın anestezi nasıl alacagım ben onu dusunuyorum zayıfladım yaw agzımın tadı tuzu hıc yok

ben rapor için haftaya eşimle ürologa gidip belgelerimi kurula teslim edeceğim....şimdi merkez araştırıyroum

Esracım sen hala iyileşemedin mi???Yarın için endişelenme anne olmak istiyorsak bu yolda her türlü acıya dayanacagız tatlım....İnşallah güzel haberlerle gelirsin....

3 gunde benı ıcıme dusurdu bu grıp yarın anestezi nasıl alacagım ben onu dusunuyorum zayıfladım yaw agzımın tadı tuzu hıc yok

cnm bnm cok gcms olsn solee bı terlesen atardn bıraz aksam yatarken 2 aspırını 1 bardak suya at ıcıne yarım lımon sık sabaha bıraz ıyı olursun bnm bunyemde zayıf sabaha terlıyorum halsızlıgım gdıyo :)

ciciskom cok sevindim bebisiin iyi olmasina.. darisi bizlerin basina artik...
ozlemden ses seda yok mu kislar?

Esracım sen hala iyileşemedin mi???Yarın için endişelenme anne olmak istiyorsak bu yolda her türlü acıya dayanacagız tatlım....İnşallah güzel haberlerle gelirsin....

hayr ıyılesmedım annem bugun bana narkoz vermeyeceklerını söledı bu kadar grıpken
baska gunemı kalacak yanı bakalım rahım fılmım ((((
butun acılara dayanıorum zaten bırde kalbımın acısı gecse en zoruda o zaten (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((umursamaz::umursamaz::umursamaz:

hıc terlemedım pastl kullandım ıhlamur ıcıorum ılac ıcmek ıstemıorum etkısı falan olur dıe cok canım sıkıldı

Arkadaslar son iki gunum.akintim oluyo sari renkli normalmi sizce adet olucam diye cok korkuyorum her islaklikta

selam....kızlar hıc ıyı haberlele gelmedım dun cok fena kanamam oldu gece bırbucukda...hastaneye zor yetıstık allahıma coksukur bebısım cok ıyıymııs bugun kesıldı ama dr um tedbır ıcın yatırıyo...moralım sıffır cok korktum....rabbım bebegımı korusun...onu hayırlısıyla bıze bagıslasın....

aaa özlem çok geçmişolsun aman kalkma dikat et kendine canım Allah sen ve bebegini korusun inş saglıkla bebegini kucagına alırsın canım benim

ozlem cok gecmıs olsun canım cok sukur korkulacak bişi yokmus ama

bende az sonra doktora gıdıcegım tahlıller falan ıcın
tedırgınım ne olur duanızı eksık etmeyın

canım benim , çok geçmiş olsun ((
senin bebişinin iyi olmana çok sevindim, canım kendine çok dikkat et şimdi nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…