esracım sen tedavi için nereye gitmiştin....yanılmıyorsam sen erkek için rapor geçerlimi diye soruyordun nasıl geçti tedavin=
son bı kac gndr nedense kımse yok ınsallh kımse degldr olanlarda duzelır bıran once gcmıs olsn dıyelm :)
yarın rahım fılmım var dıger ttekıklerım falan ypıldı yarın tedabı seklım hakkında karar verılecek eger bndede sorun cıkmazsa ki inş cıkmaz
valla rapor almadık cok ugrastıracak bır iş belli
hemde 1 1.5 ay beklememız lazımmıs tam kısa gelıor gıdıp gelmeler benım ıcın zorlasır
merkezlen aramda 2.5 saat var cunku
bakalım yarın ınş gusel haberler alırım vede kasım adetımde baslarım ılaclarıma
sen ne yaptın ?
ben rapor için haftaya eşimle ürologa gidip belgelerimi kurula teslim edeceğim....şimdi merkez araştırıyroum
ben rapor için haftaya eşimle ürologa gidip belgelerimi kurula teslim edeceğim....şimdi merkez araştırıyroum
3 gunde benı ıcıme dusurdu bu grıp yarın anestezi nasıl alacagım ben onu dusunuyorumzayıfladım yaw agzımın tadı tuzu hıc yok
ben ugrasamayacagım sen ne gusel alacaksın.....
merhaba edutcum hayırlı ugurlu olsun.Çıktığın bu yolda herşey gönlünce olsun...
Esracım sen hala iyileşemedin mi???Yarın için endişelenme anne olmak istiyorsak bu yolda her türlü acıya dayanacagız tatlım....İnşallah güzel haberlerle gelirsin....
cnm bnm cok gcms olsn solee bı terlesen atardn bıraz aksam yatarken 2 aspırını 1 bardak suya at ıcıne yarım lımon sık sabaha bıraz ıyı olursun bnm bunyemde zayıf sabaha terlıyorum halsızlıgım gdıyo :)
alacağım ben ..belgeleri tamamlayınca 10 günde çıkıyor...aşılama raporumuda 1 haftada almıştım...çok belgede istemiyorlar
selam....kızlar hıc ıyı haberlele gelmedım dun cok fena kanamam oldu gece bırbucukda...hastaneye zor yetıstık allahıma coksukur bebısım cok ıyıymııs bugun kesıldı ama dr um tedbır ıcın yatırıyo...moralım sıffır cok korktum....rabbım bebegımı korusun...onu hayırlısıyla bıze bagıslasın....
selam....kızlar hıc ıyı haberlele gelmedım dun cok fena kanamam oldu gece bırbucukda...hastaneye zor yetıstık allahıma coksukur bebısım cok ıyıymııs bugun kesıldı ama dr um tedbır ıcın yatırıyo...moralım sıffır cok korktum....rabbım bebegımı korusun...onu hayırlısıyla bıze bagıslasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?