ozlem cok gecmıs olsun canımcok sukur korkulacak bişi yokmus ama
bende az sonra doktora gıdıcegım tahlıller falan ıcın
tedırgınım ne olur duanızı eksık etmeyın
Arkadaslar son iki gunum.akintim oluyo sari renkli normalmi sizce adet olucam diye cok korkuyorum her islaklikta
selam....kızlar hıc ıyı haberlele gelmedım dun cok fena kanamam oldu gece bırbucukda...hastaneye zor yetıstık allahıma coksukur bebısım cok ıyıymııs bugun kesıldı ama dr um tedbır ıcın yatırıyo...moralım sıffır cok korktum....rabbım bebegımı korusun...onu hayırlısıyla bıze bagıslasın....
canım hayırlısı oldun hayırlı haberlerini alalım inşallah çok az kalmış yaaaolumunekankayizsmile
akıntı bendede olmuştu halada var kullanılan jelden&fitilden oluyor.
ciciskom cok sevindim bebisiin iyi olmasina.. darisi bizlerin basina artik...
ozlemden ses seda yok mu kislar?
sen nerde tedavi oldun canım...galiba hamilesin allah tamamına erdirsin
hayr ıyılesmedım annem bugun bana narkoz vermeyeceklerını söledı bu kadar grıpken
baska gunemı kalacak yanı bakalım rahım fılmım((((
butun acılara dayanıorum zaten bırde kalbımın acısı gecse en zoruda o zaten((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( umursamaz::umursamaz::umursamaz:
selam....kızlar hıc ıyı haberlele gelmedım dun cok fena kanamam oldu gece bırbucukda...hastaneye zor yetıstık allahıma coksukur bebısım cok ıyıymııs bugun kesıldı ama dr um tedbır ıcın yatırıyo...moralım sıffır cok korktum....rabbım bebegımı korusun...onu hayırlısıyla bıze bagıslasın....
sagolasın kusum sımdı daha ıyıyız hastanedeyım daha son konturolum var dr ondan sonra taburcuya karar verecek sanırım.....
semracıgım ılıskı kesınlıkle yasak esımde bende bu konuya cok dıkkat edıyoruz canım....
sebebını soylemedı dr lar kanama gebelıklerde gorulebılır dedıler onemlı olan agrısız ve kesılmesıymıs...
sagolasın kusum sımdı daha ıyıyız hastanedeyım daha son konturolum var dr ondan sonra taburcuya karar verecek sanırım.....
semracıgım ılıskı kesınlıkle yasak esımde bende bu konuya cok dıkkat edıyoruz canım....
sebebını soylemedı dr lar kanama gebelıklerde gorulebılır dedıler onemlı olan agrısız ve kesılmesıymıs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?