Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ozlem cok gecmıs olsun canım cok sukur korkulacak bişi yokmus ama

bende az sonra doktora gıdıcegım tahlıller falan ıcın
tedırgınım ne olur duanızı eksık etmeyın

canım allah işini rast getirsin güzel haberlerle dönersin inşallah , dualarımız seninle

Arkadaslar son iki gunum.akintim oluyo sari renkli normalmi sizce adet olucam diye cok korkuyorum her islaklikta

canım hayırlısı oldun hayırlı haberlerini alalım inşallah çok az kalmış yaaaolumunekankayizsmile
akıntı bendede olmuştu halada var kullanılan jelden&fitilden oluyor.

ozlemcım Allah korusun senı de bebgını de aman kalkma hıc yat
kendıne cok dıkkat et
bı daha olmaz ınsallah canım..
doktorun ne dedı neye baglı olusmus kanaman?? progestan kullnaıyorsun degılmı

gunydın kızlar hepınızde cok sagolun.....progestan kullanmıyorum elıfcıgım...proluton ıgne oluyorum 3 gunde bır.....

canım hayırlısı oldun hayırlı haberlerini alalım inşallah çok az kalmış yaaaolumunekankayizsmile
akıntı bendede olmuştu halada var kullanılan jelden&fitilden oluyor.

hulocum ben agızdan laıyorum progestanı fitil ya da jel gıbı bısey kullanmıyorum
ınsallah sonucum pozıtıf olu cok heyecanlıyım

ciciskom cok sevindim bebisiin iyi olmasina.. darisi bizlerin basina artik...
ozlemden ses seda yok mu kislar?

Imojem tatlım çok sağol darısı başına olsun inşallah....

sen nerde tedavi oldun canım...galiba hamilesin allah tamamına erdirsin

Tatlım ben amerikan hastanesinde tedavi gördüm evet hamişim..

oda gececek.hayırlısı olsun tatlım...

özüm çok geçmiş olsun bitanem çok korktum birden allahım beterinden saklasın...Allahım bebeğini ve seni korusun.....Tamam cnaım sen bol bol yat dinlen....Kanamanın sebei bellimi acaba...

özlem cim geçmiş olsun da bir şey sorayım ilişkiye falan girdinizde mi oldu? .genelde oluyomuş bundan dolayı.

eminecim hakikaten başına gelince anlıyosun.benim 2 tane kaliteli dedi doktor ama brini koyacağız malesef.ben nasıl üzülüyorum sanki birine kürtaj diyo dr.

sagolasın kusum sımdı daha ıyıyız hastanedeyım daha son konturolum var dr ondan sonra taburcuya karar verecek sanırım.....
semracıgım ılıskı kesınlıkle yasak esımde bende bu konuya cok dıkkat edıyoruz canım....
sebebını soylemedı dr lar kanama gebelıklerde gorulebılır dedıler onemlı olan agrısız ve kesılmesıymıs...

ayyy cok korktum ya wc de bacaklarıma ındı kanlar kıpkırmızı....sukur hastaneye gelene kadar kesıldı.....rabbım meleklerımızı korusun ıns....

cok gcms olsn cnm ınsallh bebegın ıyıdır cnm allh bagslasn onu sana :Saruboceq:

Ayyy özlemciiimm Allahh korusun ikiniziidee:sinifsinif:çok korktum bende okuyunca gerçekten:sinifsinif:Aman kalkma canım benimm dinlen üzülmede Dua et bol bol dualarım seninle Rabbiim ikinizi korusuunnnn:Saruboceq:

Günaydıınnn canlaarrrrrrolumunekankayizsmilemeloo hulaa civciivvv eliff özlemm edut imojee ve tüm arkadaşlarımm herkeslere güzel bir gün diliyorummmm:)opuyorumnanaktan

Özlem korkuttun bizi inşallahhh sağlıklıı iyi haberlerini almaya devam edicez canımmm habersizz koyma sakın bizzziiiopuyorumnanaktan

son 3:)zemuszemuscmt bende artık bi haber vericem iyi olması en büyük
dileğim tabiiiopuyorumnanaktan

elifcim fiil olarak almasanda neticede vücut emip fazlasını atacak akıntı yapabilir bence.Ben fitil olarak kullanıyorum progestanı ilk gördüğümde bende sordum ghatta.Sendende akıntıyla çıkıo olabiliropuyorumnanaktanBende akıntı yok ama o geri gelen ıslaklık beni tedirgin edio her seferinde korku filmi çekioom kendi kendimee kan mı diyekaydirigubbakcemile3az kaldı ama canım önce senin güzel haberini alıcazzz Allahın izniylee canımmmolumunekankayizsmile

kızlar tedaviye başlıycaklar,hazırlananlarr,bekleyenlerrr Hepinize Rabbim yardımcı olsunn:)

Hulaaacım sen nasılsın bakemmmmolumunekankayizsmilenasıl gidiyorr:lepi:

ya kızlar bide banyo yapmamın bi zararı varmı??ayakta yıkanıyorum saten dr demişti ama sizede bi danışıym dedim:lepi:

Özüm şükürler olsun bitanem...Bebeğin ve senin iyi oldugunu ögrendik ya korktum vallahi..Olsun hastanede olmanız daha iyi tatlım...Kesilmesi iyi olmuş..dikakt canım..Rabbime emanet olun ikinizde...öpüyorum seni....

canım transferim cuma günü oldu ben pazar günü ben duş almıştım p.tesi işe geldim..merdiven indim çık hemde epeycene işyeirmin dışında metronun merdivenleir malum ama doktorum bişey olmaz düşünme demişti...

NASIL YANİ HEP Mİ YASAK.NEREYE KADAR YANİ???fisfisfisfisfisfis

Derin cim sen nasılsın .az kaldı dimi? Hadi bakalım.benim evde net yok.pazartesi girebilirim anca.ozaman öğrenirim güzel haberlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…