Derin cim sen nasılsın .az kaldı dimi? Hadi bakalım.benim evde net yok.pazartesi girebilirim anca.ozaman öğrenirim güzel haberlerini.
ya kızlar bide banyo yapmamın bi zararı varmı??ayakta yıkanıyorum saten dr demişti ama sizede bi danışıym dedim:lepi:
Günaydıınnn canlaarrrrrrolumunekankayizsmilemeloo hulaa civciivvv eliff özlemm edut imojee ve tüm arkadaşlarımm herkeslere güzel bir gün diliyorummmm:)opuyorumnanaktan
Özlem korkuttun bizi inşallahhh sağlıklıı iyi haberlerini almaya devam edicez canımmm habersizz koyma sakın bizzziiiopuyorumnanaktan
son 3:)zemuszemuscmt bende artık bi haber vericem iyi olması en büyük
dileğim tabiiiopuyorumnanaktan
elifcim fiil olarak almasanda neticede vücut emip fazlasını atacak akıntı yapabilir bence.Ben fitil olarak kullanıyorum progestanı ilk gördüğümde bende sordum ghatta.Sendende akıntıyla çıkıo olabiliropuyorumnanaktanBende akıntı yok ama o geri gelen ıslaklık beni tedirgin edio her seferinde korku filmi çekioom kendi kendimee kan mı diyekaydirigubbakcemile3az kaldı ama canım önce senin güzel haberini alıcazzz Allahın izniylee canımmmolumunekankayizsmile
kızlar tedaviye başlıycaklar,hazırlananlarr,bekleyenlerrr Hepinize Rabbim yardımcı olsunn:)
Hulaaacım sen nasılsın bakemmmmolumunekankayizsmilenasıl gidiyorr:lepi:
cok sagolun kızlar ben rahım fılmı falan oldum bır sorun cıkmadı cok sukur asuman hosgeldın cok sevındım herseyın yolunda olmasına bebeklerı op yerımzeee
cok sagolun kızlar ben rahım fılmı falan oldum bır sorun cıkmadı cok sukur asuman hosgeldın cok sevındım herseyın yolunda olmasına bebeklerı op yerımzeee
selam kızlar ben taburcu oldum bugun allaha cok sukur bugun...bebısım gayet ıyı ve saglıklı gorunuyo dedı dr um....ve sag tarafım sureklı batıyodu ordada bıraz buyuk bır kıstım varmıs ama zarar vermez dedı....agrısı olurmus bıraz..
12 haftada tekrar yatıyoruz hastaneye serklaj ıcın...ıns hersey yolunda gıder...
kızlar hepınıze cok teekkurederım allah razı olsun dualarınızı eksık etmeyın lutfen....
semracıgım doguma kadar yasak kesınlıkle...benım bır amacım var bebegıme zarar verecek hıcbıseyı yapmam zaten esımde bu konuda gayet anlayıslı problem yok yanı....
herkese günaydııınnn, mutlu bir gün diliyorum...
canım geçmiş olsun 1 basamak geçtin böylelikle , hayırlı olsun tatlım
selam kizlar nasilsiniz???
Biz sükürler olsun iyiz bugünden itibaren kizimin yemesi serbes yani gramma göre yemiycek nezaman acikirsa ozaman emzircem simdilik sükürler olsun sütüm ikisinide yetiyor,oglumada 45 gramm yedirmem gerekiyor ama masallah o 50 den önce gögsümü birakmiyor:)) kilo almalarida cok iyi sükürler olsun oglanin kilosu 2130 oldu kizinda 2500 oldu hepiniz öpüldünüz...
selam kızlar ben taburcu oldum bugun allaha cok sukur bugun...bebısım gayet ıyı ve saglıklı gorunuyo dedı dr um....ve sag tarafım sureklı batıyodu ordada bıraz buyuk bır kıstım varmıs ama zarar vermez dedı....agrısı olurmus bıraz..
12 haftada tekrar yatıyoruz hastaneye serklaj ıcın...ıns hersey yolunda gıder...
kızlar hepınıze cok teekkurederım allah razı olsun dualarınızı eksık etmeyın lutfen....
semracıgım doguma kadar yasak kesınlıkle...benım bır amacım var bebegıme zarar verecek hıcbıseyı yapmam zaten esımde bu konuda gayet anlayıslı problem yok yanı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?