Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Derin cim sen nasılsın .az kaldı dimi? Hadi bakalım.benim evde net yok.pazartesi girebilirim anca.ozaman öğrenirim güzel haberlerini.

inşallahh canımmm güsel haber vermek bana da nasip oluuurr:Saruboceq:Vallahi iyi sayılırım aslında ama tabi gün yaklaştıkça karışık duygular içinde oluyormuş insanndelikafaduldensen nasılınn canımyerimseniben

bende nasıl olayım.kafamı işlerimle meşgul edip kaçma çabasındayım, ama becerebilmek mi ne mümkün

iyi talım sağol , bildiğin gibi beklemedeyiz. az kaldı seninde zaman geçsede alsak hayırlı haberleriopuyorumnanaktan

Ozlemcim walla korkuttun bizi nazar boncugun olsun artik bu.bidaha olmaz onsallah.rabbim yuzunu guldurur yavrunu sana bagislar

Derincim cok az vaktimiz kaldi rabbim bizimde yuzumuzu guldurur insallah bu topigin iki gebesi daha olur bizim sayemizde ve annelige ilk adimi atariz olmazsada yola devam tabi rabbim verene kadar ama simdilik umutluyum kendimi uzmek istemiyorum hic. Ama her islaklikta yuregim hop hop ediyo ne yalan soyleyim

Esracim sanada cok gecmis olsun bu isin zor basamaklarindan birini atkatmissin

Hulscim sen ve miniklerinde iyidir insallah..

Ve adini sayamadigim tum arkadaslar. Allah hepimizon gonlunin murafini versin.amin

selam kizlar nasilsiniz???
Biz sükürler olsun iyiz bugünden itibaren kizimin yemesi serbes yani gramma göre yemiycek nezaman acikirsa ozaman emzircem simdilik sükürler olsun sütüm ikisinide yetiyor,oglumada 45 gramm yedirmem gerekiyor ama masallah o 50 den önce gögsümü birakmiyor:)) kilo almalarida cok iyi sükürler olsun oglanin kilosu 2130 oldu kizinda 2500 oldu hepiniz öpüldünüz...

cok sagolun kızlar ben rahım fılmı falan oldum bır sorun cıkmadı cok sukur asuman hosgeldın cok sevındım herseyın yolunda olmasına bebeklerı op yerımzeee

selam kızlar ben taburcu oldum bugun allaha cok sukur bugun...bebısım gayet ıyı ve saglıklı gorunuyo dedı dr um....ve sag tarafım sureklı batıyodu ordada bıraz buyuk bır kıstım varmıs ama zarar vermez dedı....agrısı olurmus bıraz..
12 haftada tekrar yatıyoruz hastaneye serklaj ıcın...ıns hersey yolunda gıder...
kızlar hepınıze cok teekkurederım allah razı olsun dualarınızı eksık etmeyın lutfen....
semracıgım doguma kadar yasak kesınlıkle...benım bır amacım var bebegıme zarar verecek hıcbıseyı yapmam zaten esımde bu konuda gayet anlayıslı problem yok yanı....

canım benim geçmişler olsun , sen yinede çok dikkat et kendine evde yatmaya devam et. Allahım izniyle herşey yolunda gidecek ve mis kokulu bebişini kucağına alacaksın . Allah seni ve bebeğini korusun nazarlardan saklasın canım

melo seko cok saol

zınak almadım canım narkoz butum cesaretımı topladım vede narkozsuz basardım

ozlem hade gozun aydın canım

Asucum hoşgeldin bitanem...Oh maşallah seninkiler tosuncuklar herşeyin yolunda olması süper 41 kere maşallah kuzucuklarınla sana mutlu mesut yıllar dilerim tatlım herşey gönlünce olsun....opuyorumnanaktan

Özüm canım benim kıyamam ben sana allahım çok büyük bitanem bu sefer meleğini sana bagışlayacak ben kalpten inanıyorum..Tvde duymuştum bu tüp bebekleri acayip akıllı ve hareketli çocuklar oluyorlar..Çünkü spermlerin en kalitelisi en iyisi seçildiği için..O zaman şansımzı çok yüksek madem bu kadar akıllı kuvvettlıler bizi bırakmayacaklar ben inanıyorum..Bu sefre herşey güzel olucak cnaım arkadaşım..Kendine iyi bak bol bol istirat et.
opuyorumnanaktan

cok sagolun kızlar ben rahım fılmı falan oldum bır sorun cıkmadı cok sukur asuman hosgeldın cok sevındım herseyın yolunda olmasına bebeklerı op yerımzeee

Esracım bitanem maşallah kız korkuyorum ne yapacagım derken 1-0 öndesin maşallah bunu başardıysan gerisi allahın izniyle gelir inşallah ee sonucunu aldınmı? Tedavının gidişatı ile ilgili doktor birşey söyledimi ? anlat bakalım...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…