Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

bende nasıl olayım.kafamı işlerimle meşgul edip kaçma çabasındayım, ama becerebilmek mi ne mümkün

Canımcım çalışıyorsun maden işleirnle meşgul olsan biraz bu konudan uzak kalman senin için daha iyi olur..Senin için şuan herşey taze...biraz toparlanman gerek bitanem..Hakkında hayırlısı ne ise o olsun.....
opuyorumnanaktan

Derincim bende duş aldım transferden sonra kız gezme pasaklı pasaklı artık al duşunu garikaydirigubbakcemile3Gün geçtikçe sorun değilde 11 gün çok zor geçiyor...Ben o güne kadar iyiydim o gün resmen nefes alamıyordum...Son güne kadarda test yapmadığım için korku heyecan çaresizlik herşey üzerimdeydi...Allahıma şükürler olsun bu günleri gösterdi darısı başına...opuyorumnanaktan

Hulacım sen nasılsın bitanem hamişlik nasıl gidiyor ben bulantılardan mahvoluyorum canım ya dün kahroldum aksama kadar bulantım oldu sabah ögğrnmekten ölecektim resmennnnn bişey yiyemeidm zorla yedim hep....karın agrım tuttu...ay 9.da uyumuşum aksam vallahi

günaydıııın şekerleriiim ben geldiiiim.

dün oldukça rötarlı ve sarsıntılı bir uçak yolculuğundan sonra çok şükür aranızdayım.. çok uykusuzum ama güzel geçti doğurusu. kıbrısta hava haziran ayı gibi, çok bunaltıcı sıcak değil ama denize giriliyor, güneşleniliyor. valla bu sene tatil yapamamıştım ama 4 gün de olsa bu iyi geldi..

özüüüüm okuyunca başta çok korktum ama sonra derin bir oooh dedim. Rabbim minnoşunuzu size bağışlasın inşallah.

esracım rahim filmi çektirmişsin herşey yolundaymış çok sevindim, gözün aydın.

suzişkom senin kontrol ne zaman, devam edip etmeyeceğinizi ne zaman öğreneceksiniz?

betişim geçmişler olsun grip gerçekten çok salgın. 2 hafta önce ben de aynı durumdaydım neyse geçti gitti çok şükür...

cicoşuuum minnoşu görmüşsün tekrar ne kadar güzeldir kimbilir. inşallah hep böyle mutlu haberlerle gelirsin ve tabi darısı bizlerin başınaaaa :)

imocanım dehaya devam, inşallah bu defa güzel bir tedavi olacak emre beyle birlikte :)))))))

hulacım, semoşum, derincim, devincim ve diğer tüm arkadaşlar inşallah hepiniz çok iyisinizdiiiir

herkese günaydııınnn, mutlu bir gün diliyorum...

Günaydın şekercim nasılsın,keyifler nasıl sabırsızsınız değilmi canım sende derinle aynı gün mü yaptıracaksın? sanırım c.tesi..seninki inşallah güzel haberler verirsin..Kafanı başka şeylerle meşgul etmeye calıs tatlım..zemuszemus

Adacanım hoşgeldin canım arkadaşım özlettin kendini haberde vermedin geçmişi okudum ve yakaladım nerede oldugunu yoksa arayacaktım.....Cadısın yaaaa...
Evet teyzoşu gördüm elleri,ayakları,poposu başı herşeyi kıpır kıpırdı herşey yolundaymış....Kalp atışlarını tekrar duyduk hızlanmış...Benim kiloma takıldı doktorum :) ama bişey demiyorum biliyorum bulantın var o yüzden bastırmak için hep tuzlu yiyorsun 2 hafta sonra inşallah bulantından kurtulacaksın dedi..O zaman yemene dikkat edersin dedi...daha detaylı bilgiler için 01 kasıma randevu aldım..Testleirmzi varmış Dowm senromu ile ilgili.Daha muayene masasına oturdum dediki bu haftalar en riskli tehlikeli haftalar o yüzden dikkat edeceksin dedi..2 tane olduğu zaman genellikle bu haftalarda kaybediyoruz birisini dedi..Ay dedim Allah korusun meleğimi ben ona çok alıştım hep benimle kalsın..
Tabikide darısı teyzoşunun başına elini çabuk tutsunda kardeş yapsın buluşunca beraber oynarlar..

Sabah evde atışdırdım bulantım için kızlar yanımada sandviç almışdım evden çıkarken şimdi onu yiyorum midem genişliyor ben yedikçe...napım bırazcıkta olsa bulantıdan kurtuluyorum yedıkce :))))))

benim henüz bulantım yok canım ama başım kabızlıkla dertte , ne yapsam fayda etmiyor. İlaç bile verdi doktor o bile banamısın demedi. ne olacak bilmiyorum.
ee tabi gündüz uyuyamıyosun akşam erken yatmak şart canım, benimde erkenden uykum geliyor

cicoşum kısss ben yazmıştım buraya yoksa yazmamış mıyım :)))))) ne bileyim öylesine apar topar gidiverdik iyi de oldu ama şu an gözlerim kapanıyor :))

bu arada doktor neden taktı kilona kızdırmasın beni :) kaç kilosun boy kaç bakem?

Canım kayısı yedin mi? Doktorun verdiği ilacı düzenli kullan........
Bol bol su iç.....Kabızlık bazen tuttumu ne yersen ye fayda etmiyor zamanı gelince çıkıveriyor (afedersin) :)))))
Dogru sabah işe geliyoruz yol iş derken eve gidince yemek hazırlıyorum yedik topladık derken erkenden mayışıyorum...Eşim için kötü oluyor...Adamcagız alışkın onunla saat 1.e kadar oturmama şimdi tek kalıyor :kedi:

Özellikle be yokum diye yazmamışsın yazışırken konu esnasında geçmiş öyle okudum...Aaa ben tek gittin sandım eşinde geldimi süper olmuş....İş içinmi öylesine mi ? Ya abartılı kilom yok ama hormon ilaçları bulantı vs derken kilo alıyorum ilk 3 ayda kilo almamak daha iyi dedi...Ama senşin bulantıların var o yüzden tuzlu tuzlu bastırmak için yiyorsundur dedi...Cidden agzımın tadı tuzu yokki ruh gibiyim..canım neyi istiyor ben bile bilmiyorum.......Çaydan,meyve suyundan,sütten,ayrandan tosttan,restaurant yiyeceklerinden döner felan salam sucuk ööööööö yiyemiyorum asla en güzeli ama onalrı duyunca görünce kokusu gelınce bulantım artıyor....

günaydın kızlar,nasılsınız?adaege hoş geldin.görünmüyodun.iş için gittin sanırım kıbrısa.kızlar kıbrıs diyince aklıma geldi.kıbrısta empriyo tek çift muhabbeti yokmuş.eşim seneye yani haziranda kıbrısa gidebilir.ordada mı denesek ne.(inşallah ozamana kalmaz da)

sarıcivciv ay bende istiyorum "midem bulansı, kilomu alıyorum ne, çok çirkin hissediyorum, canım şunu şunu hattaaa hatta şunuda istiyooooooo!!!!!!!!!"

kızlar buarada ben yeni bir küre başlıyorum bugün.iyiymi kötümü bilmiyorum vaalla.ama kafayı bunlarla bozmuş bulunmaktayım.ne yok ki kürde.bitkisek kapsüller falan.2 ay kadar kullanacak mışım.bide bunları deniyeyim bakalım.yumurta çogaltma vede tüp sonrası bebeğin rahimde tutulmasına binaen kapsüller.

cicoşum kocam gelmedi. aslında iş için bütün ofis gittik. hem eğitim hem tatil olsun dedik ve eğitim falan hak getire gezdik tozduk kumar oynadık p

ben ilk gece 500 lira kazandım hem de 3 jetonla ama ertesi gün 3 sene önce 650 liraya aldığımız fotoğraf makinamı kaybettim ya da çaldırdım şehre gezmeye gittiğimizde. haydan gelen huya gitti anlayacağın ama ne yapalım kısmet :)))

sarıcivciv ay bende istiyorum "midem bulansı, kilomu alıyorum ne, çok çirkin hissediyorum, canım şunu şunu hattaaa hatta şunuda istiyooooooo!!!!!!!!!"

Semoşum tabi canım isteyeceksin o günlerde gelecek allahın izniyle biraz daha sabret canım herşey güzel olucak.....Evet evet suratımı sivilcelerde bastı ama dert etmiyorum...Akşam eşim diyorki suratının farkındamısın evet dedim rahatsın diyor hamişlikten dedim oluyormuş o zaman rahatladı adamcagız o sandıki ben bişeyleri dert ediyorum o yüzden oldu :)))))

Vallahi memleketimziden şaşma canım...Yurtdışından herkes buraya geliyor...Olacagı varsa burdada oluyor...Rabbime sıgın sen düşünme şimdi bunları başka konulara yogunlaş...

Oy oy maşallah adacanıma benim bir kumar oynamayı bilmemen eksikti onuda biliyorsun ve kazandın maşallah..Olsun canım benim kazandığınla alırsın yenisini artık..Bişeyde kaybetmemiş olursun :)))Ooo bütün ofis ne güzel şahane vallahi....Senin için iyi olmuştur..Kafan dagılmıştır..

kayısı incir kuru erik ne bulsam yedim ama tık yok , napalım başa gelen çekilir çatlayana kadar yolu var kaydirigubbakcemile3
uyku senin için en en önemlisi şu an canım, haftanda baya ilerledi maşallah . Fırsat buldukça uyuman lazım

boşver hulacım ye gitsin ne bulursan ye :)))) vallahi öyle uyku halinde geziniyorum....
Vallahi şaka maka haftam ilerlemiş sen söyleyince şöyle ekrana baktım 10 yaızyordu içim hoş oldu....Allahın izniyle şu 2 haftayıda saglıklı atlabilirsek herşey daha iyi olucak..Tabikide herşey allahtan...Doktorum dedi zaten şu 1 ayıda geçir sonra sana doguma giden gebe gözüyle bakıcam dedi...bilmiyorumkismile

herkese gunaydınlar mutlu huzurlu ıyı haberlı gunler dılerm..hersey gonlunuzce olsn..opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ay patron geldi neyse hemen çıktı evrak alıp öglene kadar yok bende takılayım burda..işlerde acil değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…