bende nasıl olayım.kafamı işlerimle meşgul edip kaçma çabasındayım, ama becerebilmek mi ne mümkün
inşallahh canımmm güsel haber vermek bana da nasip oluuurr:Saruboceq:Vallahi iyi sayılırım aslında ama tabi gün yaklaştıkça karışık duygular içinde oluyormuş insanndelikafaduldensen nasılınn canımyerimseniben
herkese günaydııınnn, mutlu bir gün diliyorum...
Hulacım sen nasılsın bitanem hamişlik nasıl gidiyor ben bulantılardan mahvoluyorum canım ya dün kahroldum aksama kadar bulantım oldu sabah ögğrnmekten ölecektim resmennnnn bişey yiyemeidm zorla yedim hep....karın agrım tuttu...ay 9.da uyumuşum aksam vallahi
benim henüz bulantım yok canım ama başım kabızlıkla dertte , ne yapsam fayda etmiyor. İlaç bile verdi doktor o bile banamısın demedi. ne olacak bilmiyorum.
ee tabi gündüz uyuyamıyosun akşam erken yatmak şart canım, benimde erkenden uykum geliyor
cicoşum kısss ben yazmıştım buraya yoksa yazmamış mıyım :)))))) ne bileyim öylesine apar topar gidiverdik iyi de oldu ama şu an gözlerim kapanıyor :))
bu arada doktor neden taktı kilona kızdırmasın beni :) kaç kilosun boy kaç bakem?
sarıcivciv ay bende istiyorum "midem bulansı, kilomu alıyorum ne, çok çirkin hissediyorum, canım şunu şunu hattaaa hatta şunuda istiyooooooo!!!!!!!!!"
günaydın kızlar,nasılsınız?adaege hoş geldin.görünmüyodun.iş için gittin sanırım kıbrısa.kızlar kıbrıs diyince aklıma geldi.kıbrısta empriyo tek çift muhabbeti yokmuş.eşim seneye yani haziranda kıbrısa gidebilir.ordada mı denesek ne.(inşallah ozamana kalmaz da)
cicoşum kocam gelmedi. aslında iş için bütün ofis gittik. hem eğitim hem tatil olsun dedik ve eğitim falan hak getire gezdik tozduk kumar oynadıkp
ben ilk gece 500 lira kazandım hem de 3 jetonla ama ertesi gün 3 sene önce 650 liraya aldığımız fotoğraf makinamı kaybettim ya da çaldırdım şehre gezmeye gittiğimizde. haydan gelen huya gitti anlayacağın ama ne yapalım kısmet :)))
Canım kayısı yedin mi? Doktorun verdiği ilacı düzenli kullan........
Bol bol su iç.....Kabızlık bazen tuttumu ne yersen ye fayda etmiyor zamanı gelince çıkıveriyor (afedersin) :)))))
Dogru sabah işe geliyoruz yol iş derken eve gidince yemek hazırlıyorum yedik topladık derken erkenden mayışıyorum...Eşim için kötü oluyor...Adamcagız alışkın onunla saat 1.e kadar oturmama şimdi tek kalıyor :kedi:
kayısı incir kuru erik ne bulsam yedim ama tık yok , napalım başa gelen çekilir çatlayana kadar yolu var kaydirigubbakcemile3
uyku senin için en en önemlisi şu an canım, haftanda baya ilerledi maşallah . Fırsat buldukça uyuman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?