melocum hoşgeldin canım,işlerden dolayı ben eskisi kadar sık topicte olamıyorum ama seni tanımak isterim..Tedavi sürecindemisin? Bahsettiysende kusura bakam tatlım..
Oy oy maşallah adacanıma benim bir kumar oynamayı bilmemen eksikti onuda biliyorsun ve kazandın maşallah..Olsun canım benim kazandığınla alırsın yenisini artık..Bişeyde kaybetmemiş olursun :)))Ooo bütün ofis ne güzel şahane vallahi....Senin için iyi olmuştur..Kafan dagılmıştır..
hosbuldk cnm saol ewet bahsettım onmlı degıl bı daha solerm :) bu cumaretsı bellı olcak ne zman baslıcagm 2 hfta once gıttım emre beyle gorustum muayne oldum bzı testler ıstedı onları yaptrdm cumartsı sonucları gostercem bakallm o zmn bellı olcak ne zman baslıcagm
Kızlar kaç ay ara vermek gerek 2.bir deneme için.
kıs öyle ciddi kumar oynamadım, makinalarda jetonla düğmeye basıyorsun kazanıyorsun ya da kaybediyorsun :))))) biz balayında da kıbrıstaydık o zaman da oynamıştık kazanmıştık da. arada sırada güzel oluyor valla heyecan yapıyorsun hehehe :)
adaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız hosgeldınnnnnnnnnn
cıvcvımmmmm doktorlan salı gunu gorusecegızzzzz
ay canlarım benim ne çok seviliyormuşum meğer bakın duygusallığa geçiş yapcam şimdi abiye kuzu gibi :))))))))))))))))
valla canlarım yazdım zannettim kusuruma bakmayın ne olur. patron burda kaldı o ben yokken rahat etsin diye ortalığı toparlarken yazmayı atladım demek..
esracım geldim evet. sen de rahim filmi çektirmişsin geçmişler olsun :)
Geldim arkadaslar.
Dün yumurta toplama islemim oldu 16 tane toplandi biri hemen öldü toplam 15 tane oldu.
Cuma sabah allahin izniyle transferim olucak.
Tamam saricivcivim bahseddim kendimden :)
Bizim sorun erkek infertilitesi esim azosperm menide 0 hücre bunu mayis 2009'da ögrendik
Agustos 2008'de evlendik hiç korunmadik hemen bebek istedik olmayinca tahlil sonucu ögrendik.
Fransa'da merkezle gôrûstük. Nisan 2010'da esim testis biyopsi ameliyati oldu ve çok sayida sperm bulundu. Sonra bende polip göründü haziran 2010'da rahim içi temizlendi.
Agustos adetimle tedaviye basladim uzun protokoldu benimki. Ignelere 3 eylül basladim, bu pazartesi çatlatma ignemi vurdum, çarsamba sabah yumurtalar toplandi ve ALLAHIN IZNIYE CUMA MÜBAREK GÜN TRANSFERIM OLUCAK;
valla abartılacak kaadr deılmıs yha hemde narkozsuz cekıldım :))))
Tamam saricivcivim bahseddim kendimden :)
Bizim sorun erkek infertilitesi esim azosperm menide 0 hücre bunu mayis 2009'da ögrendik
Agustos 2008'de evlendik hiç korunmadik hemen bebek istedik olmayinca tahlil sonucu ögrendik.
Fransa'da merkezle gôrûstük. Nisan 2010'da esim testis biyopsi ameliyati oldu ve çok sayida sperm bulundu. Sonra bende polip göründü haziran 2010'da rahim içi temizlendi.
Agustos adetimle tedaviye basladim uzun protokoldu benimki. Ignelere 3 eylül basladim, bu pazartesi çatlatma ignemi vurdum, çarsamba sabah yumurtalar toplandi ve ALLAHIN IZNIYE CUMA MÜBAREK GÜN TRANSFERIM OLUCAK;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?