Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

melocum hoşgeldin canım,işlerden dolayı ben eskisi kadar sık topicte olamıyorum ama seni tanımak isterim..Tedavi sürecindemisin? Bahsettiysende kusura bakam tatlım..

Bağışıklık sistemi çok kuvvetli olan annelede bulantılar çok şiddetli olur, çünkü vucut bebeği atmaya çalıştıkça bünye atmamak için savaş verir. 3. ayın sonuna kadar."

Tubaycım hoşgeldin senin tedavi ne durumda,dondurulmuşlarla yola çıkackatın ?????

melocum hoşgeldin canım,işlerden dolayı ben eskisi kadar sık topicte olamıyorum ama seni tanımak isterim..Tedavi sürecindemisin? Bahsettiysende kusura bakam tatlım..

hosbuldk cnm saol ewet bahsettım onmlı degıl bı daha solerm :) bu cumaretsı bellı olcak ne zman baslıcagm 2 hfta once gıttım emre beyle gorustum muayne oldum bzı testler ıstedı onları yaptrdm cumartsı sonucları gostercem bakallm o zmn bellı olcak ne zman baslıcagm

kıs öyle ciddi kumar oynamadım, makinalarda jetonla düğmeye basıyorsun kazanıyorsun ya da kaybediyorsun :))))) biz balayında da kıbrıstaydık o zaman da oynamıştık kazanmıştık da. arada sırada güzel oluyor valla heyecan yapıyorsun hehehe :)

Kusura bakma tatlım :)) Sorun neydi tatlım ...
İnşallah sorunsuz güzel bi,r tedavi süreci geçirirsin tatlım...
Rabbim kalbine gönlüne göre versin...

Kızlar kaç ay ara vermek gerek 2.bir deneme için.

Semracım tedavi sonucundan sonra sen doktorunla konuşmadın mı ? Sana bu bilgileir vermesi gerekirdi...Sanırım 2 ay sonra yeni tedaviye başlanıyor..

İlahi adacanım maşallah iyi yapmışsın stres atmışsındır...Tedaviden önce herşeyi dene yap sonrasında biraz beklemen gerekicek...Bende tedavi öncesi eşimle kartepeye gidip doga gezintisi yapıp teleferige binmiştik...Acayip heyecan yapmıştım hamişken binsem dogururum ben burda demiştim eşime.....

adaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız hosgeldınnnnnnnnnn

cıvcvımmmmm doktorlan salı gunu gorusecegızzzzz

adaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız hosgeldınnnnnnnnnn

cıvcvımmmmm doktorlan salı gunu gorusecegızzzzz

He he he herkes adayı görünce şaşırıyor koca koca yaızlarla yokum denemedi çünkü :)))

Hadi bakalım hayırlısı olsun esracım,inşallah rahim filminde sorun çıkmaz yaşınında verdiği avantaj ile meleğine kavuşursun tatlım.....

Geldim arkadaslar.
Dün yumurta toplama islemim oldu 16 tane toplandi biri hemen öldü toplam 15 tane oldu.
Cuma sabah allahin izniyle transferim olucak.

ay canlarım benim ne çok seviliyormuşum meğer bakın duygusallığa geçiş yapcam şimdi abiye kuzu gibi :))))))))))))))))

valla canlarım yazdım zannettim kusuruma bakmayın ne olur. patron burda kaldı o ben yokken rahat etsin diye ortalığı toparlarken yazmayı atladım demek..

esracım geldim evet. sen de rahim filmi çektirmişsin geçmişler olsun :)

valla abartılacak kaadr deılmıs yha hemde narkozsuz cekıldım :))))

Tamam saricivcivim bahseddim kendimden :)
Bizim sorun erkek infertilitesi esim azosperm menide 0 hücre bunu mayis 2009'da ögrendik
Agustos 2008'de evlendik hiç korunmadik hemen bebek istedik olmayinca tahlil sonucu ögrendik.
Fransa'da merkezle gôrûstük. Nisan 2010'da esim testis biyopsi ameliyati oldu ve çok sayida sperm bulundu. Sonra bende polip göründü haziran 2010'da rahim içi temizlendi.
Agustos adetimle tedaviye basladim uzun protokoldu benimki. Ignelere 3 eylül basladim, bu pazartesi çatlatma ignemi vurdum, çarsamba sabah yumurtalar toplandi ve ALLAHIN IZNIYE CUMA MÜBAREK GÜN TRANSFERIM OLUCAK;

Geldim arkadaslar.
Dün yumurta toplama islemim oldu 16 tane toplandi biri hemen öldü toplam 15 tane oldu.
Cuma sabah allahin izniyle transferim olucak.

Canım ben inanıyorum bu güzel haberlerle geleceksin...Rabbime sıgın bak evdesin madem bol bol dua et....Benim aşamalarımda yanımda oldun bak güzle sonucu aldık darısı başına inşallah....Aniden çıktığım bu yolda rabbim yüzümüzü güldürdü...İnşallah seninde yüzün gülecek..Senin şimdiye kadar herşey yolunda gitti şüküle rolsun :))

mubarek gunun suyu hurmetıne sonucun pozıtıf olsun rabbın yardımcıın olsun ınşşşşşş

valla abartılacak kaadr deılmıs yha hemde narkozsuz cekıldım :))))

Oh maşallah cnaım benim....Darısı tedavinin başına inşallah..

Canım Allah kalbine gönlüne göre versin inşallah.....opuyorumnanaktanDualarım seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…