Kusura bakma tatlım :)) Sorun neydi tatlım ...
İnşallah sorunsuz güzel bi,r tedavi süreci geçirirsin tatlım...
Rabbim kalbine gönlüne göre versin...[/QU eşimin sperm sayısı yetersız ınsallh cnm saolsn sen neler yapıon daha once konusmadık hıc sennle bn 2 haftadr falan buralardyım hep :) allhım herkesın gonlune gore wersn..opuyorumnanaktan
Canım ben inanıyorum bu güzel haberlerle geleceksin...Rabbime sıgın bak evdesin madem bol bol dua et....Benim aşamalarımda yanımda oldun bak güzle sonucu aldık darısı başına inşallah....Aniden çıktığım bu yolda rabbim yüzümüzü güldürdü...İnşallah seninde yüzün gülecek..Senin şimdiye kadar herşey yolunda gitti şüküle rolsun :))
Kusura bakma tatlım :)) Sorun neydi tatlım ...
İnşallah sorunsuz güzel bi,r tedavi süreci geçirirsin tatlım...
Rabbim kalbine gönlüne göre versin...[/QU eşimin sperm sayısı yetersız ınsallh cnm saolsn sen neler yapıon daha once konusmadık hıc sennle bn 2 haftadr falan buralardyım hep :) allhım herkesın gonlune gore wersn..opuyorumnanaktan
Evet canım konuşmadık sanırım...Bende sizlerin başladığı ve devam ettiği yollardan geçerek güzel sonucumu aldım şükürler olsun allahıma darısı sizlerin başına...Her anımı burda bu topicte paylaşım bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim..Hepsinin ve herkesin gönlüne göre versin allahım...Canım stres yapmadan bu yola çık lütfen...Allaha emanet ol..
Evet allaha sükür simdiye kadar hep yûzümüz güldü hep olumlu sonuç aldik.
Insallah iki hafta sonrada mutlu sonucu aliriz.
yarinda transferi altatirsam dahada rahat olucam.
cuma 29 ekim testim var. Yine mübarek güne denk geliyor.
Destegin için çok sagol canim arkadasim benim.
Canım benim ne demek...Sen inşallah pozitif sonucu alacaksın ve azospermden dolayı anne olamayanlara ışık olacaksın canım benim...Son güne kadar test yapmak yok tamam mı onun heyecanı bile bam başka...
Evet canım konuşmadık sanırım...Bende sizlerin başladığı ve devam ettiği yollardan geçerek güzel sonucumu aldım şükürler olsun allahıma darısı sizlerin başına...Her anımı burda bu topicte paylaşım bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim..Hepsinin ve herkesin gönlüne göre versin allahım...Canım stres yapmadan bu yola çık lütfen...Allaha emanet ol..
ınsallh cnm snn adına cok sewndm hayırlısıyla kucagna almayı nasıp etsın yuce allhım..walla cnm aslında gctıgımız cumartesı gdıcektm drum yoktu wakıt uzadıkca ıster ıstemez yapıosn stres ama ınsallh ılerkı asamalarda yapmam..sende allha emanet ol cnm..opuyorumnanaktan
ınsallh cnm snn adına cok sewndm hayırlısıyla kucagna almayı nasıp etsın yuce allhım..walla cnm aslında gctıgımız cumartesı gdıcektm drum yoktu wakıt uzadıkca ıster ıstemez yapıosn stres ama ınsallh ılerkı asamalarda yapmam..sende allha emanet ol cnm..opuyorumnanaktan
Haklısın ama stres yapmazsan tedavin daha iyi bir şekilde sonuçlanır...Ben tedaviye adım attıgımda 1 damla göz yaşı dökmedim aksilikler oldu gerildim ama unutmaya çalıştım..iş başı yaptım çalıştım..Olacağı varsa olur dedim..Rahat olmaya calış canım sana diyebileceğim tek önemli detay bu sanırım..Emrbriyolog beni odaya aldı gerdindim birazcık drum yıllık izine pat diye çıktı yarı yolda kalmıştım başka drlar ilgilendi benimle...Embriyolog dediki ne kadar strestli olursan bebeğinin tutunma şansı o kadar az bununda suçlusun sen olursun dedi..%15 lik bir oranı stres yaparak %40 lara indirirsin dedi..Benden uyarması dedi sen bilirsin dedi..Çık gez arkadaşlarınla başka işlerle ugraş sakına bu konuyu düşünme dedi..Eve istirat dahi vermediler ilk gün yatsan yeterli dediler..zemuszemus
[
Canım benim ne demek...Sen inşallah pozitif sonucu alacaksın ve azospermden dolayı anne olamayanlara ışık olacaksın canım benim...Son güne kadar test yapmak yok tamam mı onun heyecanı bile bam başka...
Sadece kan testi yapicam sana söz veriyorum zaten 29'dan önce yaptiramam reçetemde yaziyor 29 ekim guclubacismile
Bizim durumumuz çok farkli sen biliyorsun bu asamaya bile gelmek esimle beni çok mutlu ediyor allahi yüce yarrabim emeklerimizin karsiligini verdi insallah bebegimizide bize kavusturur.
çok mutluyum saricivcivim tedavimi sorunsuz bitirdim diye bilirim ilk baslarda biraz sikintilar yasadim ama simdi çok rahatim relax.
Son güne kadar beklemen en hayırlısı canım....Erkenden yapınca belki degerin düşük çıkar stres yapıp üzülürsün ilerleyen günlere şansın kalmayabilir..Belki 12 gün degerin düşük çıkacak am ailerleyen günlerde yükselicek öyle olanları çok duyduk...İnşallah transferinde saglıklı güzel bir şekilde sonuçlanır ve sen en zor kısıma geçersin 12 gün o kdar zorki..Allah yardımcın olsun..
Benim transfer 15 ekim test günüm 29 ekim yani 15 gün sonra.
Doktor dedi kanamanda olsa yapacaksin tahlili.
Hakkimizda hayirlisi olsun.
Merkez eve 85 km uzaklikta yollar çukur kabalik olur hafta sonu diye.
Hayirlisi bunlar bahane allah ol dedikten sonra olur diyorum.
Transferden sonra tavsiyelerin var mi içme yeme konularinda ?
Derincim inan bana zevk almadan zorla yemek yiyorum bebeğim içinm burnu tıkayarak da olsa yiyeceğim napayım...Halen bulantılarım devam ediyor canıma kalsa o hiçbirşey istemiyor ama ben zorlada olsa birazdan çorba içeceğim...Agzım boşta kaldıkca mıde bulantım artıyor..Aralarda agzıma bişey atmak zorundayım işyerinde dayanılcak gibi değil...Evimde olsam yatardım belkide..Acayip midem yanıyor öle böle değil ilk defa..yanması resmen bogazımda sıvı olarak çıkacak...Resmen ögürtü gibi..Bu arada her sabah fisk alıştım öğürmekten kıpkırmızı oluyorum sesimde çok çıkıyor eşim çok korkuyor hala alışamadım adam...peşimde dönüyor bişey olucak diye dedim ögürmekten bişey olmaz 5-10 dkk oluyor geçiyor tabi o 10 dkk saat gibi geliyor bana...
Ben transferden sonra,ananas,ay çekirdeği,yedim..Bolca su içtim dersen yalan olur ama içilmesi gerekiyormuş....Su ile aram yoktur..Kabızlık olmaması için gerekli ama...Kabız olmamaya dikkat et canım...Birde karnını devamlı sev bebeğinle konuş canım..Bol bol istirat et madem evdesin hiç bu konuları düşünme...Eşininde evde oldugu zamanlar çıkın gezin..
derincim ve elfcim umarım bu hafta sonu bayramınız olur canlarımolumunekankayizsmile
hulacım saol canım benım
sabah verıcem kanı aksam 5-6 gıbı cıkar dedıler sonucu sızınkıde oyle gec mı cıkmıstı??
12 gun bekledeım 12 saat bekleyemıyorum sankı:)
Günaydın şekercim nasılsın,keyifler nasıl sabırsızsınız değilmi canım sende derinle aynı gün mü yaptıracaksın? sanırım c.tesi..seninki inşallah güzel haberler verirsin..Kafanı başka şeylerle meşgul etmeye calıs tatlım..zemuszemus
canım devlette falan yaptıracaksan uzun sürebilir. ben işten izin alamadı işyerinin yanında özel hastane var 1 saatte sonuç geldi. Hayırlısı canım yaaa inşallah derininde seninde pozitif haberlerini alırız bu hafta:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?