Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Evet allaha sükür simdiye kadar hep yûzümüz güldü hep olumlu sonuç aldik.
Insallah iki hafta sonrada mutlu sonucu aliriz.
yarinda transferi altatirsam dahada rahat olucam.
cuma 29 ekim testim var. Yine mübarek güne denk geliyor.
Destegin için çok sagol canim arkadasim benim.

Benim doktor kontrollerim sonuç almalarım bile hep cuma denk geldi.Bakma doktorumun kongreye gitmesiyle ben randevumu salıya erteledim...Mecburende bir sonraki 29 ekimden dolayı 01 kasıma kaldı...Herşeyimde ya tatil ya bişey çıkıyor allahım sonumuzu hayır etsin inşallah amin..

Günayydıınn Canlaarrr:sm_cool:Herkesi iyi gördüm sevindiimmyerimseniben
Adacım gelmiş hoş gelmişolumunekankayizsmileGüzel vakit geçirmişsin kaydirigubbakcemile5
Özlemcim iyi olmana çok sevindim dualarım siz cici annelerleeopuyorumnanaktan
Civcivcimm vallahi yemekle iyi yapıorsunn bencede yee rahatlatıyosa seni bide ne ala.Benim eşimin kız kardeşide hamile ingilterede gerçi sadece skype den görüşebilioruz ama çok kötü 9.haftanın içinde bulantıdan yiyemiyor çok fena.Yiyebilmen büyük artı benceezemuszemusİnşallah bu iki hafta da geçer ve sağlıkla hamişliğini bebeişi kucağına alıncaya dek sürdürürsün Rabbmim yar ve yardımcın olsuunnn:Saruboceq:
Esracım kolay geçmesine sevindim geri kalanındada Allah kolaylıklar versin inşallahh
hulacııımmm nasısınn bakeemm bebecik nasılllolumunekankayizsmileBak ne önericem sana bide şunu dene bakalım işe yarayacak mı.Sabah ılık suyun içine 4 tane kayısı at yarım saat beklesin o kayısıları ye üzerinede ılık su iç.Gün boyunca al eline bi şişe sürekli suya devam.Belki kolaylaştırır işini.
Eliffciimm yarınnnı iple çekiyorummm canımmmolumunekankayizsmileSonrada cmt yi tabeeeolumunekankayizsmileALLAHHHH YARDIMCIMIZ OLSUNN güzel haberler verelim işallahhh
semoşcum,melo sekocum,elfoir (umarım doğru yazmışımdır:)sizlereedee selamlarr.Tedaviye başlayan arkadaşlarımızzza kolaylıklar olsun işallahh.Umarım herlkesin keyfffii yerindediirr..:lepi:

[
Canım benim ne demek...Sen inşallah pozitif sonucu alacaksın ve azospermden dolayı anne olamayanlara ışık olacaksın canım benim...Son güne kadar test yapmak yok tamam mı onun heyecanı bile bam başka...[/QUOTE]

Sadece kan testi yapicam sana söz veriyorum zaten 29'dan önce yaptiramam reçetemde yaziyor 29 ekim guclubacismile
Bizim durumumuz çok farkli sen biliyorsun bu asamaya bile gelmek esimle beni çok mutlu ediyor allahi yüce yarrabim emeklerimizin karsiligini verdi insallah bebegimizide bize kavusturur.
çok mutluyum saricivcivim tedavimi sorunsuz bitirdim diye bilirim ilk baslarda biraz sikintilar yasadim ama simdi çok rahatim relax.

Derincim inan bana zevk almadan zorla yemek yiyorum bebeğim içinm burnu tıkayarak da olsa yiyeceğim napayım...Halen bulantılarım devam ediyor canıma kalsa o hiçbirşey istemiyor ama ben zorlada olsa birazdan çorba içeceğim...Agzım boşta kaldıkca mıde bulantım artıyor..Aralarda agzıma bişey atmak zorundayım işyerinde dayanılcak gibi değil...Evimde olsam yatardım belkide..Acayip midem yanıyor öle böle değil ilk defa..yanması resmen bogazımda sıvı olarak çıkacak...Resmen ögürtü gibi..Bu arada her sabah fisk alıştım öğürmekten kıpkırmızı oluyorum sesimde çok çıkıyor eşim çok korkuyor hala alışamadım adam...peşimde dönüyor bişey olucak diye dedim ögürmekten bişey olmaz 5-10 dkk oluyor geçiyor tabi o 10 dkk saat gibi geliyor bana...

Benim transfer 15 ekim test günüm 29 ekim yani 15 gün sonra.
Doktor dedi kanamanda olsa yapacaksin tahlili.
Hakkimizda hayirlisi olsun.
Merkez eve 85 km uzaklikta yollar çukur kabalik olur hafta sonu diye.
Hayirlisi bunlar bahane allah ol dedikten sonra olur diyorum.
Transferden sonra tavsiyelerin var mi içme yeme konularinda ?

Ben transferden sonra,ananas,ay çekirdeği,yedim..Bolca su içtim dersen yalan olur ama içilmesi gerekiyormuş....Su ile aram yoktur..Kabızlık olmaması için gerekli ama...Kabız olmamaya dikkat et canım...Birde karnını devamlı sev bebeğinle konuş canım..Bol bol istirat et madem evdesin hiç bu konuları düşünme...Eşininde evde oldugu zamanlar çıkın gezin..

Ay canım yaaolumunekankayizsmileİnşallah en kısa zamanda geçecek.İyi ediyosun bebeğin için kendin için en iyisi.Benim en büyük fobim kusmaksempatiksalakcinni5 sene önce kuvvetli bir zehirlenme geçirdim ve tam bir hafta hastanede yattım 20 şişe serum yedimohaoldumsmileo kadar kustuım ki artık hal kalmadı kusarken bayıldığım bile oldu.Sonra geçen seneye kadr hiç kusmadımkaydirigubbakcemile3kusma hissi gelincee hooop bayıllıyodumgeçen sene ilk kez bu olayın üstüne kusabildim ama hala o kadar iyi değilimsempatiksalakcinniAma bunu şimdi hiç düşünmüyorummm:)iş ona kalsınn dedim kendimeee bırakayımda kusmak zorlasın beniiiopuyorumnanaktanumarım tabi....

Bol bol dinlenmeyi düsünüyorum ise gidene kadar. Bu firsat elle geçti degerlendiricem.
Ananas'i çok severim esime dedim al diye. Suyu zaten bol bol tüketirim.
Insallah iyi olucak.

derincim ve elfcim umarım bu hafta sonu bayramınız olur canlarımolumunekankayizsmile

hulacım saol canım benım
sabah verıcem kanı aksam 5-6 gıbı cıkar dedıler sonucu sızınkıde oyle gec mı cıkmıstı??
12 gun bekledeım 12 saat bekleyemıyorum sankı:)

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum. 2 yıllık evliyim ama çocugum olmuyor eşimden kaynaklı problem var. sperm sayısı, morfolojisi,hızı hepsi düşük. yaklaşık 9 ay öncede varikosel ameliyatı oldu ama hiçbir değişme yok.doktorumuz hiç zaman kaybetmeyin hemen tüp bebek çalişmalarına başlayın dedi.eşim 35 yaşında bende 28 yaşındayım. benim sizlere sormak istedigim morfolojinin kötü olması bebegin anneye tutunmasını etkiliyormu yada zorlaştırıyormu? hepinize sevgiler..

hulacım saol canım benım
sabah verıcem kanı aksam 5-6 gıbı cıkar dedıler sonucu sızınkıde oyle gec mı cıkmıstı??
12 gun bekledeım 12 saat bekleyemıyorum sankı:)

canım devlette falan yaptıracaksan uzun sürebilir. ben işten izin alamadı işyerinin yanında özel hastane var 1 saatte sonuç geldi. Hayırlısı canım yaaa inşallah derininde seninde pozitif haberlerini alırız bu hafta:Saruboceq:

canım sorma ya nasıl gectı su 11 gun anlatamam. yarın ogrenıcez artık. ınsallah bende sızın aranıza katılırım ...kafamı dagıtmaya calısıyorum ama gunduz dusunmeyım desem gece ruyalarımda

İnşaaallaahh hulaacımmm inşalllahahhhhha.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…