canım sorma ya nasıl gectı su 11 gun anlatamam. yarın ogrenıcez artık. ınsallah bende sızın aranıza katılırım ...kafamı dagıtmaya calısıyorum ama gunduz dusunmeyım desem gece ruyalarımda
canım sorma ya nasıl gectı su 11 gun anlatamam. yarın ogrenıcez artık. ınsallah bende sızın aranıza katılırım ...kafamı dagıtmaya calısıyorum ama gunduz dusunmeyım desem gece ruyalarımda
cicoşum burdayım, hem yemek yedim hem de işleri toparlamaya çalışıyorum. birikmişler 3 günde :)
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum. 2 yıllık evliyim ama çocugum olmuyor eşimden kaynaklı problem var. sperm sayısı, morfolojisi,hızı hepsi düşük. yaklaşık 9 ay öncede varikosel ameliyatı oldu ama hiçbir değişme yok.doktorumuz hiç zaman kaybetmeyin hemen tüp bebek çalişmalarına başlayın dedi.eşim 35 yaşında bende 28 yaşındayım. benim sizlere sormak istedigim morfolojinin kötü olması bebegin anneye tutunmasını etkiliyormu yada zorlaştırıyormu? hepinize sevgiler..
:sm_cool:çook az kaldı canımmm hakkımızda hayırlısı artıkkolumunekankayizsmiledurumun nasıl var mı bi değişiklik?opuyorumnanaktan
Canım haklısın nasıl uzak kalınır ki ama sen elinden geleni yapacaksın takdiri allahtan..Ay az kaldı sene yarın mübarek gün...İnşallah sendende bir bebiş haberi alırız topimiz şenlenir iyicene...Rabbim gönlüne göre versin inş..
cicoşum burdayım, hem yemek yedim hem de işleri toparlamaya çalışıyorum. birikmişler 3 günde :)
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum. 2 yıllık evliyim ama çocugum olmuyor eşimden kaynaklı problem var. sperm sayısı, morfolojisi,hızı hepsi düşük. yaklaşık 9 ay öncede varikosel ameliyatı oldu ama hiçbir değişme yok.doktorumuz hiç zaman kaybetmeyin hemen tüp bebek çalişmalarına başlayın dedi.eşim 35 yaşında bende 28 yaşındayım. benim sizlere sormak istedigim morfolojinin kötü olması bebegin anneye tutunmasını etkiliyormu yada zorlaştırıyormu? hepinize sevgiler..
adacım bu arada hosgeldin canım, burda senin yokluğun acaip belli oluyoo..gitme bi daha:)
inşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin..
seninde bulantıların oluyomus okudum. ben hep ne derdim biliyomusun ? ya keske hamile olsamda bulantım olsa nolcakki falan derdim..
sonuçta hamilesin o yuzden bulanıyo mıden.. bızım gıbı bu duyguyu uzun sure beklemıs anne adayları ıcın bulantı bıle guzel gelebılıyo işte..
evet bulanıyo midem cunku ben hamıleyımmm oleyyy gibi:)
ada yazını okudum çok etkilendim..ne güzel ifade etmişsin kendini..
forumun bütün sayfalarını okumam mümkün olmadı, frigolarınla devam edeceğini yazmışsın, bilmiyorum ne yaptın ama umarım hakkında, hakkımızda hayırlısı olur.
ben de 2 kere tüp bebek tedavisi gördüm ve negatifle sonuçlandı ikiside, tutunamadılar...
ben zamanı olduğuna, Allah'ın bizi çok sevdiğine, bizi üzmek istemediğine, bu gözyaşlarımızın kesinlikle hayırlı bir sebebi olduğuna inanıyorum...
şimdi kısmetse 2 ay sonra 3. tedavimize başlayacağız, rabbim hepimize sabır ve sağlık versin..
benimde 2. tüp bebek denemem ve sonuç negatif bende 3. deneyeceğim ama ne zaman yapırım bilmiyorum psikolojik olarak yıprandım ya bu da tutmassa diye üzülüyorum hangi tüp bebek merkezine gittiniz sorun neydi ?
daisycim, Allah razı olsun. henüz başlamadık dondurulmuşlarla adet düzenimin eskiye dönmesini bekliyoruz. senin de zor sınavların olmuş ama dediğin gibi inançsızlık yapılabilecek en büyük yanlış.. herşeyin bir hayrı herşeyin bir zamanı var. inşallah 3. denemende kavuşursun yavruna..
sizdeki sorun nedir, neden tutmadı araştırıldı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?