Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

cicoşum burdayım, hem yemek yedim hem de işleri toparlamaya çalışıyorum. birikmişler 3 günde :)

canım sorma ya nasıl gectı su 11 gun anlatamam. yarın ogrenıcez artık. ınsallah bende sızın aranıza katılırım ...kafamı dagıtmaya calısıyorum ama gunduz dusunmeyım desem gece ruyalarımda

:sm_cool:çook az kaldı canımmm hakkımızda hayırlısı artıkkolumunekankayizsmiledurumun nasıl var mı bi değişiklik?opuyorumnanaktan

canım sorma ya nasıl gectı su 11 gun anlatamam. yarın ogrenıcez artık. ınsallah bende sızın aranıza katılırım ...kafamı dagıtmaya calısıyorum ama gunduz dusunmeyım desem gece ruyalarımda

Canım haklısın nasıl uzak kalınır ki ama sen elinden geleni yapacaksın takdiri allahtan..Ay az kaldı sene yarın mübarek gün...İnşallah sendende bir bebiş haberi alırız topimiz şenlenir iyicene...Rabbim gönlüne göre versin inş..

Canım benim herşey allahtan sen rabbime sıgın doktoruna güven ve bu yola çık bol bol dua et tatlım..Doktorlar zaten eşinin spermlerinin içinden en iyisini seçip sana transfer ediyorlar...Zaten sorun olmuş olsa döllenemezki...Sen kafanı bunlarla yorma canım..Hakkında hayırlısı olsun..

:sm_cool:çook az kaldı canımmm hakkımızda hayırlısı artıkkolumunekankayizsmiledurumun nasıl var mı bi değişiklik?opuyorumnanaktan

derincim bende pek bi değişiklik yok ya iyi mi kötü mü bilemem
ama karnımı bi görsen 6 ay hamile karnı gibi , normalde de hafif göbekliydim ama şimdikini görsen insanlar görünce şok oluyo..bu ne ya falan diyolarr..
bu arada bi itirafta buluncam sabah idrar testi yaptım tek çizgi çıktı
çok önemsemedim idrar geç çıkıyomuş çünkü, yarını bekleyim artık napiim.

Bu arada kızlar devin epeydir ugramıyor sanırım...yada ugruyor biz karşılaşamadık..Onun tedavisi reglisi başlayınca başlayacaktı en son kırmızıları geldi acaba ne oldu ??? Devincim duy sesimi.....

Imoje Suzişkomda yoklar..Suzi iğnelere başladın sen ama son durumların nasıl hiç haber vermiyorsun...

inşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin..
seninde bulantıların oluyomus okudum. ben hep ne derdim biliyomusun ? ya keske hamile olsamda bulantım olsa nolcakki falan derdim..
sonuçta hamilesin o yuzden bulanıyo mıden.. bızım gıbı bu duyguyu uzun sure beklemıs anne adayları ıcın bulantı bıle guzel gelebılıyo işte..
evet bulanıyo midem cunku ben hamıleyımmm oleyyy gibi:)

Hosgeldin canim.
Hiç korkma tedirgin olma bu konuda.
Saricivcivin dedigi gibi en hareketli en iyi spermi seçip transfer ediyorlar.
Ona bakarsan benim esimin hiç spermi yok ameliyat yöntemiyle testisinden aldilar ve dondurdular.
Ben esim dondurulmus spermleriyle tedavi görüyorum baska çaremiz yok esimin spermleri disa çikmiyor.
Ve ben merkeze güveniyorum en iyisini mikroenjeksiyonla transfer edilecek.

adacım bu arada hosgeldin canım, burda senin yokluğun acaip belli oluyoo..gitme bi daha:)

elfcim teşekkür ederim tatlım, benim de aklım sizdeydi ne oldu ne bitti diye.

senin sonuç bugün kaçta çıkacak tatlım ayy çok şahane bir haber bekliyorum senden ona göre :)

Vallahi canım benim bende aynısı diyordum hep bir hamile kalsam omuzlarımdaki yük kalksa diyordum ama öyle olmuyormuş hamile kalmakla iş bitmiyormuş....Bende dün istedim hemen kavuştum değil bekledim 5.yılımız. evlediğim ilk gecen buyana bu bebeği istedim vakti zamanı şimdiymiş tedavi ile geldi allahıma şükürler olsun sıkıntı çekmeden fedakarlık yapmadan hiçbirşeyi elde edemiyoruz..Şimdi şükürler olsun kap atışlarını duydum ikinci kez kendisini gördüm ama bitmiyor kucagıma alana kadar korkular endişeler sıkıntılar devam edecek bunu anlıyorum..Sırada dowm sendro.tetsi var..Onun heyecanı var...Hepimiz için hayırlısı olsun...

ada yazını okudum çok etkilendim..ne güzel ifade etmişsin kendini..
forumun bütün sayfalarını okumam mümkün olmadı, frigolarınla devam edeceğini yazmışsın, bilmiyorum ne yaptın ama umarım hakkında, hakkımızda hayırlısı olur.

ben de 2 kere tüp bebek tedavisi gördüm ve negatifle sonuçlandı ikiside, tutunamadılar...
ben zamanı olduğuna, Allah'ın bizi çok sevdiğine, bizi üzmek istemediğine, bu gözyaşlarımızın kesinlikle hayırlı bir sebebi olduğuna inanıyorum...
şimdi kısmetse 2 ay sonra 3. tedavimize başlayacağız, rabbim hepimize sabır ve sağlık versin..

daisycim, Allah razı olsun. henüz başlamadık dondurulmuşlarla adet düzenimin eskiye dönmesini bekliyoruz. senin de zor sınavların olmuş ama dediğin gibi inançsızlık yapılabilecek en büyük yanlış.. herşeyin bir hayrı herşeyin bir zamanı var. inşallah 3. denemende kavuşursun yavruna..

sizdeki sorun nedir, neden tutmadı araştırıldı mı?

benimde 2. tüp bebek denemem ve sonuç negatif bende 3. deneyeceğim ama ne zaman yapırım bilmiyorum psikolojik olarak yıprandım ya bu da tutmassa diye üzülüyorum hangi tüp bebek merkezine gittiniz sorun neydi ?

benimde 2. tüp bebek denemem ve sonuç negatif bende 3. deneyeceğim ama ne zaman yapırım bilmiyorum psikolojik olarak yıprandım ya bu da tutmassa diye üzülüyorum hangi tüp bebek merkezine gittiniz sorun neydi ?

çok haklısın tatlım negatif sonuçlar çok yıpratıyor insanı sana üzülme diyemem ancak stres tedaviyi olumsuz etkileyen en büyük faktörlerden birisi. ben de çok yıprandım ama napalım demek ki hakkımızda hayırlısı buymuş diyorum, eee anne olmak kolay değil dimi amaolumunekankayizsmile

sorunumuz benimle alakalı cnm, yumurta rezervim az, ilkinde 1, ikincide 2 tane yum. oldu. öncesinde çikolota kistlerim vardı ameliyat oldum, birkaç dr. deneyiminden sonra şimdi evime yakın olduğu ve aynı zamanda çalıştığım içinde medicana international dr.selman laçin'e gidiyorum. sanırım 3.yüde orada yaptıracağız...

sen nereye gidiyorsun cnm, sorun ne?

amin cnm inşallah, hepimiz kavuşuruz yavrularımıza inşallah
benim yum. rezervim az cnm, 3. tedavide dr.um farklı bir protokol uygulayacağını söyledi. zaten az yumurtluyorsun sana bu kadar çok ilaç vermeye gerek yok dedi. iğnesiz sadece ilaç alınarak yapılan bir tedavi varmış, bunda amaç çok yumurtlamak değil varolan yumurtanın kalitesini arttırmakmış. az ve öz yumurta kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…