bana uyar canım adımı ben koyabılırmıyım özcan olabılır mı ben samımıyetten yanayım
Listemiz hepimiz için hayırlı ugurlu olsun kızlar...2010 yılı bizim yılımız olsun....Karnımızda göbişleirmiz olsun......
olmaz mıııı süper olur. tamam sen özcan ol, betiiiii senin betüş olmakla ilgili bir sıkıntın var mı kurbaaan :))))))
civcik sen de sööle sana ne diyelim. suzie de suzişko olsun :))))))
olur sen nasıl istersen cicim diyebilirsin ciciş diyebilirsin.....ay tedaviye bu kadar yaklaşmışken ben karşılaşacağım olumsuzluklardan korkmaya başladım..Tek seferde tutturan çok vardı önceden şimdi azalma var...Allah yar ve yardımcımzı olsun cümlemizin.
Bu arada bende Folikasite başladım hatta ilacım elevint doktorum istersem başka bir isim daha söyledi onuda kullanabilirsin demişti unuttum..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
devın cıgım aslında folıge cokdan baslamıs olman lazımdı neden al demedı kı dr un canım bebek ıcın cok onemlı....gebelık oncesı mutlaka baslanmalı dıyo dr lar
haksızmıyım kızlar HERSEY HERSEY COK GUZEL OLACAK INS...
inşallah hepimiz birden catdog un yanına inicez kızlar inşallaaaah :))
bende henüz heyecan yok özcüm, sıkıntı var sadece. böyle boşa zaman kaybediyormuşum gibi geliyor. doğal yolla olmuyor bari hemen 2. denememe başlıyım diyorum ama ona da daha vakit var. zaman gerçekten geçmiyor gibi geliyor :)
inşallah hepimiz birden catdog un yanına inicez kızlar inşallaaaah :))
bende henüz heyecan yok özcüm, sıkıntı var sadece. böyle boşa zaman kaybediyormuşum gibi geliyor. doğal yolla olmuyor bari hemen 2. denememe başlıyım diyorum ama ona da daha vakit var. zaman gerçekten geçmiyor gibi geliyor :)
boşa zaman harcamıyorsun adacım bebişine uygun yer hazırlıyosun rahatsız olmasın diye...bi de öyle düşün...
Bu neya şimdi asıl şamarı sen istiyorsun...Daha dur be daha dur tatlım...hemen yelkelerİ indirmişsin...çok sabırsızsın sen....bende 5 yıllık evli sayılırım hiç korunmadım ben her ay daha çok kırıldım maddiyatsızlıktan doktora gidemedik hep ah çektik....şidmi nasip kısmetmiş diyoruz...
cıvcıgım senın adet n zaman gelıyo daha ses yok mu....hapın n zaman bıttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?