Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Listemiz hepimiz için hayırlı ugurlu olsun kızlar...2010 yılı bizim yılımız olsun....Karnımızda göbişleirmiz olsun......

bana uyar canım adımı ben koyabılırmıyım özcan olabılır mı ben samımıyetten yanayım

olmaz mıııı süper olur. tamam sen özcan ol, betiiiii senin betüş olmakla ilgili bir sıkıntın var mı kurbaaan :))))))

civcik sen de sööle sana ne diyelim. suzie de suzişko olsun :))))))

İnşallah hepimize, anne olmayı bekleyen, anne olmak için dualar eden, maddi manevi herşeylerini ortaya koyan bizlere hayırlı, uğurlu olsun listemiz.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Ağustos Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

özcan
ciciş
devin

Eylül Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

suzişko
ben (Ekim?)
betüş

Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri

catdog :CüvCüv:

Son düzenleme:
olmaz mıııı süper olur. tamam sen özcan ol, betiiiii senin betüş olmakla ilgili bir sıkıntın var mı kurbaaan :))))))

civcik sen de sööle sana ne diyelim. suzie de suzişko olsun :))))))

olur sen nasıl istersen cicim diyebilirsin ciciş diyebilirsin.....ay tedaviye bu kadar yaklaşmışken ben karşılaşacağım olumsuzluklardan korkmaya başladım..Tek seferde tutturan çok vardı önceden şimdi azalma var...Allah yar ve yardımcımzı olsun cümlemizin.
Bu arada bende Folikasite başladım hatta ilacım elevint doktorum istersem başka bir isim daha söyledi onuda kullanabilirsin demişti unuttum..

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ciciş olumsuz düşünmek yok kızarım bak. herşeyin en toz pembe tarafından bakacaksın, pollyanna olacaksın yani :)

devın cıgım aslında folıge cokdan baslamıs olman lazımdı neden al demedı kı dr un canım bebek ıcın cok onemlı....gebelık oncesı mutlaka baslanmalı dıyo dr lar

valla canım bilmiyorum daha önceden de anlattığım gibi biranda oldu herşey..bu doktor bu merkez tedaviye hemen başlamış olmam...aklımdaki soruları bile sormamışım çoğu şeyi burdan öğreniyorum...evde foliğim var hemen akşam başlarım ...

yaa bende catdog un yanına gıdermıyım acaba obur ayyyyyy...saka bı tarafa kızlar allahım bu sefer yuzumume baksın ıns....boyle bı hosum ıcımıcıme sıgmıyooooo sızındemı oyleeee umutluyum cokkk olmazsa olgun karsılarım nelerı sıneye cektım bunu da cekerım ama cok uzulurum...cocuk gıbıyım aynı bı heves bı heves genelde olumluyum arada kotu dusunuyorum aslında genelde cok olumluyumdur bardagın dolu yerını gorurum...bosuna bakmam gormem...ıs hayatta en cok ıstedıgın seye gelınce hersey gelıyo aklına ama hazırım bu savasa bu sınava...ben neler neler yasadım....bu yolda cok uzuldum cok kırıldım....allahım bana bır yol gostermıs ve bırde ısık ona dogru kosuyorum...yıne yardımcım yol gosterenım o....benım ıcın en hayırlısını verecek veeee benımde yuzumu guldurecek rabbım bılıyorum....benı o yarattı hıc mutsuz olmamı ıstermı?

inşallah hepimiz birden catdog un yanına inicez kızlar inşallaaaah :))

bende henüz heyecan yok özcüm, sıkıntı var sadece. böyle boşa zaman kaybediyormuşum gibi geliyor. doğal yolla olmuyor bari hemen 2. denememe başlıyım diyorum ama ona da daha vakit var. zaman gerçekten geçmiyor gibi geliyor :)

boşa zaman harcamıyorsun adacım bebişine uygun yer hazırlıyosun rahatsız olmasın diye...bi de öyle düşün...

özcancım sen yine bardağın dolu kısmına bak güzelim herşey istediğin gibi olucak..Rabbim bu sefer mükafatını verecek....Derdi veren Rabbim Dermanınıda verecektir..Sen içini ferah tut.Allah asıgın..Bu mübarek 3.aylarda olucak ben inanıyorum....sabret tatlım sabretmekte basarmanın bir bacağıdır....

Bu neya şimdi asıl şamarı sen istiyorsun...Daha dur be daha dur tatlım...hemen yelkelerİ indirmişsin...çok sabırsızsın sen....bende 5 yıllık evli sayılırım hiç korunmadım ben her ay daha çok kırıldım maddiyatsızlıktan doktora gidemedik hep ah çektik....şidmi nasip kısmetmiş diyoruz...

boşa zaman harcamıyorsun adacım bebişine uygun yer hazırlıyosun rahatsız olmasın diye...bi de öyle düşün...

hah hay süper bir topic olduk biz kızlar maşallah birinin yelkenleri suya inse diğerleri toparlıyor. maşallah bize kızlar, sırtımız yere gelmez :))

cıvcıgım senın adet n zaman gelıyo daha ses yok mu....hapın n zaman bıttı

pişt özcancım benim adetim bugün gelmesi gerek bekliyorum bakalım....Bugün gelsin kırmızılarım lütfen...C.teside doktora gideyim....Ben hap kullanmıyorum ki....Sizinki uzun protokol sanırım...Ben adetin 22.gününden itibareb günde 4 ögün burun spreyi kullanıyorum...birde folik asit..adetin 3.günüde iğnelere başlayacagım...gelişmeleir aktarırım kırmızılar bir gelde....

benden istediği tahillileir yaptırdım...C.tesi gidersem onlarıda getiricem..Opu işlemine kadar tamamla demişti biz erkenen hallettik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…