pişt özcancım benim adetim bugün gelmesi gerek bekliyorum bakalım....Bugün gelsin kırmızılarım lütfen...C.teside doktora gideyim....Ben hap kullanmıyorum ki....Sizinki uzun protokol sanırım...Ben adetin 22.gününden itibareb günde 4 ögün burun spreyi kullanıyorum...birde folik asit..adetin 3.günüde iğnelere başlayacagım...gelişmeleir aktarırım kırmızılar bir gelde....
kızlar burun spreyinden bahsediyorsunuz ben ilk dememde burun spreyi kullanmadım
neden size dr veriyor burun spreyini
adacım olabilir...yumurta toplama işlemine kadar bu spreyi kullanıcak demişti günde 4 kere sag sol olarak.......devamlı yanımda taşıyorum.....telefonunum alarmı ayarlı.....
adacım birde listeye hangi hastenelerde tedavi gördüğümüzü veya göreceğimizi tşkler.
kotyo cum istanbul cerrahi hastanesi için ben olumsuz birşeyler duymadım ama başarı oranlarını bilemeyeceğim.madem başladım bu yola çıktım gerisini düşünme olacagı var ise her yerde olur şeker...
kızlar ben geldim.... Ben yokken yazdıklarınızı okuyordum bu ne!!!!! Ben 5. ye yol almışım sesim çıkmıyor siz daha ilkinde 2. sinde yelkenleri suya indirmişsiniz benim yerimde olsanız ne yapacaktınız acabaklava:
Adaegecim bana istediğin ismi verebilirsin sorun değil çevremdekiler (eşim ve kayınvalidem de dahil ) Beti derler o yüzden nickim Betty... Ama sen nasıl istiyorsan öyle olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?