Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

dondurulmuş tedavimi gerçekleştirmek kısmet olursa, ben de burun spreyi kullanacakmışım. doktorum şöyle bir kabataslak anlatmıştı tabi detaylar bir ay sonra kesinleşecek. sanırım lucrin (yumurta baskılayıcı) iğne yerine bu sprey kullanılıyor.

kotyooooo senin ne zamandı başlangıcın şeker?

Merhabalar listemiz hayırlı uğurlu olsun 20111 de bebişlerimizi kucağımıza almayı nasipetsin inşallah.

Ben ayın 25 histereskopi olacağım dr görüştüm. sonra büyük bir ihtimal eylülde inşallah frigolarla devam edeceğim

İnşallah hepimize, anne olmayı bekleyen, anne olmak için dualar eden, maddi manevi herşeylerini ortaya koyan bizlere hayırlı, uğurlu olsun listemiz.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Ağustos Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

özcan
civciv
devin

Eylül Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

suzişko
ben (Ekim?)
beti
kotyocan

Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri

catcim :CüvCüv:

Son düzenleme:
adacım olabilir...yumurta toplama işlemine kadar bu spreyi kullanıcak demişti günde 4 kere sag sol olarak.......devamlı yanımda taşıyorum.....telefonunum alarmı ayarlı.....

kızlar burun spreyinden bahsediyorsunuz ben ilk dememde burun spreyi kullanmadım
neden size dr veriyor burun spreyini

kızlar bir şey soracağım ist.cerhahi hst. için bir bilginiz varmı tüp merkezi nasıl ben tedavimi orda oluyorum il dışından geldiğim için fazla bir bilgim yok internettende çok fazla bilgi edinemedim

adacım birde listeye hangi hastenelerde tedavi gördüğümüzü veya göreceğimizi tşkler.

kotyo cum istanbul cerrahi hastanesi için ben olumsuz birşeyler duymadım ama başarı oranlarını bilemeyeceğim.madem başladım bu yola çıktım gerisini düşünme olacagı var ise her yerde olur şeker...

bir arkadaşım orda yapmıştı şu an 28 haftalık kızına hamile kotyocan ama nasıl bir yer bilmiyorum, kendisi genel olarak memnundu.

kızlar ben geldim.... Ben yokken yazdıklarınızı okuyordum bu ne!!!!! Ben 5. ye yol almışım sesim çıkmıyor siz daha ilkinde 2. sinde yelkenleri suya indirmişsiniz benim yerimde olsanız ne yapacaktınız acaba klava:

Adaegecim bana istediğin ismi verebilirsin sorun değil çevremdekiler (eşim ve kayınvalidem de dahil ) Beti derler o yüzden nickim Betty... Ama sen nasıl istiyorsan öyle olsun....

herkes yazarsa eklerim tabi, neden olmasın :) suzişko ve ben aynı yerdeyiz, catdog da bizimle aynı hastanede tedavi gördü.

devin 79 sen Ankara'da mı başlayacaksın tedaviye.? Hangi merkeze gidiyorsun?

o zaman seni beti yapcam :)

kotyo cum istanbul cerrahi hastanesi için ben olumsuz birşeyler duymadım ama başarı oranlarını bilemeyeceğim.madem başladım bu yola çıktım gerisini düşünme olacagı var ise her yerde olur şeker...[/QUOTE]

teşekkür ederim. doğru söylüyorsun olacağı var ise her yerde olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…