Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

elfcim teşekkür ederim tatlım, benim de aklım sizdeydi ne oldu ne bitti diye.

senin sonuç bugün kaçta çıkacak tatlım ayy çok şahane bir haber bekliyorum senden ona göre :)

adacım yarın 5 gıbı dedıler ınsallah taze anneler lıstesıne gırerım..off nolck bılmıyorum. cok streslı bıseymıs bu

Selam kızlar bugün toplantım vardı erken geldim eve.. Ne var ne yok diye geçmişe bakamadım umarım herkesin keyfi yerindedir....

elf104 canım inşallah pozitif sonuç alırsın....

Selam kızlar .Ada Ege hikayeni okudum ve benimkine ne kadar benzediğini gördüm.Ben de üç sene bebek istemedim. etrafımdakiler çatır çatır hamile kalırken bir bebeğin sorumluluğunu taşıyamam diye erteledim.Belirlediğimiz takvimde işe başladık üç ay geçti yok.Eşim pimpiriklidir hemen bir test yaptırdı.Azosperm.Aman Allahım hiç sperm yok.Eşimin o halini hiç unutamam.Ben böyle koridorda havada yürüyor gibiyim bacaklarım uyuştu.Aklıma hemen yaşlanınca bizim hiç dayanağımız olmayacak mı diye geldi.O gece hiç uyumadım eşim yanlışlık var diyor ama nafile .Neyse benim araştırmalarım sonucu iyi bir prof tarafından teşhisi kondu sperm var ama kanal yok dışarı çıkmıyor.Tüp bebek denedik negatif tekrar negatif.Son denemede umudum pek yok baktım embriyolara ötekilerden farkı da yok .Mübarek ayda dedim ne yapıyorsun Allahtan iste çoook dua ettim.Selat-ı tefriciyeler okuduk eşimle.Rabbime şükür oldu hem de ikiz. Korktum endişeler endişeler. Kalp atışlarını duyduk ben biraz rahatladım.Tekrar doktara gidince süpriz.Bir kesedeki bebek bölünmüş oldumu sana üçüz.hem de arada zar felan yokmuş .Doktor çok tehlikeli dedi redüksiyon olmalı.Bekliyeceğiz bakalım pazartesi biri kendiliğiden kaybolmazsa en korktuğum şey olacak.Kaç gündür rüyamda öldürmeyin onları diye ağlıyorum.Diğerlerini de kaybetmek istemiyorum.Allahım bana yardım et hayırlısını nasip et.

Aman Allahım çok uzun yazmışım .Resmen hayat hikayemi anlamışım.Allahtan bir Ağustos günü gözlerimi açmışım diye başlamamışım:)

mrak ettım tatlım senı :)
nasıl gıdıor?

ay canım çok sağol.
Nasıl gitsin günleri sayıyorum. Bir regli olsam yaa. Aşılama yapcam.
soğan suyu kürüne başladı 15 gün sonrada incir kürü yapıcam. Bakalım belki tekrar tüpe gerek kalmaz :))

ınşşşşş aklımda vede dualrımdasın

hüzünle mutlulugu bır arada yasamak bu olsa gerek cok fazla bısey soyleyemıcem ama ınsallh hayırlısı olur...:Saruboceq:

hüzünle mutlulugu bır arada yasamak bu olsa gerek cok fazla bısey soyleyemıcem ama ınsallh hayırlısı olur...:Saruboceq:

Allah razı olsun Allah snin de gönlüne göre versin.Bazen düşünüyorum duayı galiba fazla kaçırdık :)Rabbim imtihan ediyor inşallah başarıyla çıkarız.

gunaydın kızlarrrrrr....hepımıze sasglıklı huzurlu guzel bır gun dılıyorum.....
kusum cok tesekkurederım canım benım allah razı olsun.....sende olmasan kım su serperdı yuregıme canım....ıns hersey yazdıgın gıbı cok ıyı gıder.....
ve....artık nazara sonuna kadar ınanıyorum kusum sen n demek ıstedıgımı anlamısındır....resım falan hak getıre bundan sonra....
elıf canım bu gece cuma gecesı ıns rabbım emeklerını bos cıkarmaz rabbım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun tatlım....heyecanını cok ıyı anlıyorum..ayakların yerden kesıkdır sımdı....n guzellllll...
rabbım sana en guzel en mutlu haberlerı almayı vermeyı nasıp etsın ıns....
ve sana hayırlı cok guzel saglıklı bır evlat nasıp etsın ıns rabbım dualarım senınle canım....
ALLAHIM ISLERINI RAST GETIRSIN INS....HEP MUTLU OLUN.....

insan sevinsemi üzülsemi bilemiyor....ama emin ol hayırlısı olacaktır...bu ara bebeklere üzülürken unuttum çok tebrik ederim canımmm...allah tamamnıa erdirsin ve bizede nasip etsin

günaydın kuzulaaaar, hayırlı cumalar hepimize :)

sumakcım başta çok üzülerek okudum ama sonunda 3. denemende 3 tane minnoşa kavuşmuşsun. benden sana bir tavsiye eğer 3. kalacaksa, kendi gitmeyecekse lütfen sen de onu gözden çıkarma.. 3üz doğuranlar var, olabiliyor böyle şeyler, başka bir doktorun daha fikrini al, lütfen karar vermeden önce bir kere daha düşün. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah...

inşallah godescim, inşallah aşılama ile halledersiniz bu defa :)

öööööz ben yazdıklarını anlamadım hiç kuşum kim ne yazmış herşey yolunda gidecekmiş, ne nazarı ne resmi, bir de elif hamile mi aldı mı sonucunu????????

Günaydın canlar;

Elfcim canımbenim bugün büyük gün allahım inşallah sana sevinçlerin en büyüğünü nasip eder şu mübarek günde canım, hayırlı haberlerini bekliyoruz.Tabiii arkasından da derin inzemuszemus

adacım elf bugün test yaptıracak canım

günaydın kızlar...daha öncede ara ara yazmıştım size...son durumumu bildirmek istedim....eşimin değerleri düştü, aşılama işi rafa kalktı....tüp için rapor çıkartacaktık ancak kaan beye attığım maille...tüp olayını biraz ertelemek zorunda kaldık...o ilaç kullanıp bir test daha yapmamız gerektiğini söylemiş....hormonlarına baktırmamızı birde zaten tüpe gönülsüz olan kocama gün doğdu....bizim tüp sanırım seneye kaldı:))) başka bahara:)))

hayırlısı olsun canım , vardır bir vakti zamanı inşallah bu geçen süre içinde normal yolla gelir bebişin

gunaydın adacanım.....bugun elıfın test gunu deyıl mı?....
ya...sagolsun kusum benı zor gunlerımde cok tesellı ettı....malum gebelıkde kanama cok da hos bısey deyıl ve ınsan kendını cok kotu hıssedıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…