Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

günaydın kızlar, nasılsınız.SUMAKİM benim arkadaşımda benzeri oldu vede şuan üçüzleri var.6 yaşındalar.duru, nehir,ırmak isimleri de.bir yaramazlar bir yaramazlar.anlatamam.o yönden çekeceksin sana söyleyeyim.bende kaçkere rüyamda ikiz doğruyorum.allahım şükrediyorum hep.inşallah rüyalarımız gerçek olur arkadaşlar.artık olsun yaa.bazen de çok sinirleniyor isyan ediyorum.ben ne kötülük yaptımda hayatta herşeyim zor oldu diye.sonra daha kötü durumları görüp şükrediyorum.neyseee bu konuları geçiyor sayfamıza pozitif elektrik gönderiyoruzzzzz.bugün 2 arkadaşımız için güzel gün.inşallah güzel haberlerini okuyacağız.

özüüüüm canım benim kıyamam sana. minnoşun korkuttu seni ama bak hala sıkı sıkı tutunmuş duruyor içinde. göreceksin bak, herşey yolunda gidecek...

bu arada elf dün test yaptırdı ve saat 5 de alacaktı diye anladım ben, salak kafam :)

Günaydın kızlar,ben sabahtan beri ıslanan pantolon paçalarımı kurutmakla uğraşıyorum ((((

Özcüm
dikkat et kendine allah yardımcın olsun....Evet nazara geliyorsun bencede bol bol dua et tatlım....

Godes tatlım kırmızılar geldiğinde bizide haberdar et olurmu???

Adacanım dün sen çok yorgundur yanlış anlamaların bu yüzden olabilir :))) Gezmekten bitap düştün :)))

Sumakin
maşallah 3 lerini allahım size bağışlasın hepsini korusun..kıyamam ya allaha emanet olsun ...

Elifcin senden çok güzel haberler bekliyoruz bugun mübarek gün hadi hepimiz seni ve bebişini bekliyoruz.:))

Derin
tatlım sende yarın yapacaksın değilmi ????

gunaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar
bende cok heyecanlandım test sonucları ıcın
bugun elıf yarın derın ınşşşşşşş allhım ıkısınınde cumlemızınde yuzunu guldurur

günaydın cicoşum.

ben annem sayesinde (Allah razı olsun ondan:)) yağmur çizmesi sahibi oldum. ofise gelene kadar onları giyiyorum, ofiste değiştiriyorum. sen de al mutlaka, sok paçalarını içine var ya gerçekten harika bişi hiç etki edemiyor yağmur çamur. sonra eve dönerken yine onları giyiyorum :)

haklısın haklısın hatta floda geçen akşam baktım eşim içleri yünlü değil böyle çizme olmaz dedi aldırtmadı...yagmur için dedim dinlemedi...İçi yünlü yarım çizme arıyor bana :)) ilerleyen aylarda rahatca giyebileyim diye....

gunaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar
bende cok heyecanlandım test sonucları ıcın
bugun elıf yarın derın ınşşşşşşş allhım ıkısınınde cumlemızınde yuzunu guldurur

Esracım günaydın tatlım sen nasıl oldun gribi atlatabildin mi?
Evet allahın izniyle elifcim bugün güzel haberlerle gelecek....

Adacım 23 temmuzda sen bu topigi açmıştın,o gün ben yıllık izine çıkıyordum ve 20 sinde doktorla ilk defa görüşmüştüm........Tedaviye başlarsam diye yapmam gerekenleri liste olarak elime vermişlerdi ilk yapmam gereken 25 temmuz adetimin 21.günü burun spreyine başlamam idi..Vay be nerelerden nerelere geldik allahıma şükürler olsun rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın.........Bu topiğe yazarken tedaviye başlayıp başlamamakta kararsızdım..Biran önce karar vermeliydim ki eczaneye spreyi sipariş verilecekti..Cuma aksamı yola çıkacaktık...Hey gidi heyyyyyyyyyyApar topar kararsızlıkla başlayalım dedik maddi olarak hazır bile değildik ne olursa olsun çıkalım yola dedik mübarek raman ayı oruç tutamıycam diye üzülürken tedavimi oldum bitti bile..Darısı hepinizin başına......Benim yaşadığım bu mutluluğu herkesin yaşamasını çok isterim.İnşallah hepinizin ayakları yerden kesilir....O muayene odasında minnoşumu seyrederken arada eşimide izliyorum gözlerinin içi ışıl ışıl parlıyor rabbime birkez daha şükrediyorum ki bana böyle güzel bir duyguyu nasip ettiği için eşimin gözleirndeki ışıltıyı bana gösterdiği için....Ogünlerimizi hep beraber paylaştık....Kızlar her anımızı detayına kadar biliyoruz beraber heycanlandık..01 eylül günü adacanım telefon ediyor heyecandan elim titriyor nasıl pozitif dediğimi hatırlamıyorum ben biliyordum cicoşum diyor...Hepinizden Allah razı olsun..Kalbinizde yüreginizde ne muradınız varsa rabbim versin inşallah...

atlattım canım cok sukur sagol
kıbrıs nasıldı guselmıydı
kız topıgın sahıbı olmayınca bır tuhaftık :)))))))))))

geçmiş olsun canım. aşkolsun kıs esra, topic benim değil ki hepimizin ne sahipliği :)))))))

kıbrıs güzeldi valla iyi geldi biraz uzakta kalmak ama eşimi özledim, onsuz tam eğlenemedim doğrusunu istersen, o da olsa tam olacaktı :)

canım benim günler su gibi akıp geçiyor, bende tüp bebek merkezine ilk gittiğim günü unutamıyorum , çok tuaf olmuştum. Neyseki bebeişin seninle canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

Özücm maşallah bu saatte seni görebilmek ne güzel tatlım....Sen uykusuzsun sanırım...Kahvaltı yaptın mı?? Minnoşa iyi bak heklava:

canım benim günler su gibi akıp geçiyor, bende tüp bebek merkezine ilk gittiğim günü unutamıyorum , çok tuaf olmuştum. Neyseki bebeişin seninle canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

hulacım vallahi zaman nasıl geçiyor insan anlamıyor önceleri korku , heyecan oluyor hep ertelemeler oluyor bu olayda evlılık gıbı nasıbınde varsa o zaman hiçbirşey düşünemiyorsun agzın dilin baglanıyor ve başlıyorsun...Cümlemizin meleklerini rabbim bizlere bagışlasın..amin Sende haftaya göreceksin minnoşunu..

keske benıde goturseydın cok ıhtıyacım vardı........
evet yha ada burayı actıgında ben gzoaysları ıcındeydım zaten bırde yazılanları okuyunca daha kotu olmstum.........

kusum uyudum sabaha karsı bıraz sonra esımı yolcu ettım uykum gelmedı.....
kahvaltı yapmadık canım...zaten.kahvaltılık gevrek yıyoruz daha....
haaa bu arada annem gelıyo.....valla bu ara nasıl ıhtıyacım vardı ona.....ama 10 gun sonra falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…