Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

inşallah herşey yolunda giderde görebilirim canım . dün doktorumla konuçtum normalde randevum haftaya pazar ama istersen cumadan da gelebilirsin dedi. Kararsız kaldım erken olurda kalp atışlarını duyamassak diye . sanırım pazarı bekleyeceğim

hulacıgım ben 7+3 gunde duymustu yukardan usg le....sanırım 6 haftalıkdada duyuluyo ama asagıdan bakıyo dr....
ıns hayırlısıyla duyarsınız....sende herseyı sırayla saglıkla yasarsın ıns tatlım....

canım benim, güzel arkadaşım, cicoşum... inan okurken omuriliğimden kafama doğru bir ürperme oldu defalarca, tüylerim böyle diken diken kalbim hop hop... ne güzel şeyler paylaştık biz seninle bu kısacık sürede... daima olumlu oldun ve hep kendine istediklerini benim için, diğer arkadaşlarımız için de istedin.. ben biliyordum evet, emindim pozitif olacağından... inşallah devamı da hep böyle güzel gelecek ve sağlıkla kucağına alacaksın minnoşunu.. bana gelince ben de dualarla, dualarımla, bu defa başaracağım gibi geliyor, haydi inşallah :)

Özcüm benim bu hafta yüzünde sivilceler çıkmaya başladı...
Neden kahvaltıyı ihmal ediyorsun en önemli ögünelrden bir tanesi bana doktorum dediki 3 ana ögününe dikkat ara aralardada atıştır 6 ögün yap dedi..Bulantıyı bastrmak için.sık sık ye ama az ye dedi..
Yemene içmene dikkat et özcüm....Uykusuz kalma bünyen yorgun düşer....

Canım ben 6+1 iken ilk muayeneme gittim keseyi ve kalp atışlarını duyduk şükürler olsun darısı başına inşallahhopuyorumnanaktan beni alttan muayene etti o yüzden görebildim sanırım.....

ya canım hayatda hıc sevmedıgım seylerden bırısı kahvaltı....corbayı falan tercıh edıyorum....cocuklugumdan berı sevmıyorum....
hastanede o kadar cok uyumusum kı bacaklarım kece gıbı olmus....
kızzzz cıkın mı olcan yoksa...sen...

benimde cuma gidersem 6+2 ye denk geliyor. Zaten doktorun bildiği vardır herhalde yoksa cumada gelebilirsin demezdi sanırım . İnşallah herşey yolundadır.

kahvaltıyı zorlayıp yapmaya kalkarsam hepsını cıkartırım.....onun ıcın hıc ustelemıyorum...
haaa bu arada sen cırınoneyı kestın mı? benım 5 tane kaldı...bıdaha kullanmayacagım...

Neler paylaştık neler o günleri dün gibi hatırlıyorum ama zaman çok çabuk geçiyor her anımı sizlerle paylaştım hep söylüyorum ya olmazsalarımı paniklerimi kçşeye atmıştım ben....Tek bir gözyaşı dökmedim isyan etmedim Allahıma dua ettim dedimki bilerek bilmeyerek isyan ettiysem affet allahım dedim...Ben illa anne olayım demiyorum hayırlısı ise bize evlatlar nasip eyle dedi dualarımda....Sizleride unutmadım nasıl eksik ederim dualarımda aynı acıları aynı duyguları paylaşıyoruz..Sana hep söylüyorum adacanım biraz detaylara girmemek en iyisi ne dersin ? araştırmamak bilmemek işe yarıyor...
Farkıdamısın bilmiyorum ama çok soru sormadım olacagına bıraktım ben hep...Betycim diyorki hep sen nasıl bir kadınsın hep pozitifsin ya olmazsaya kendimi hazırlamıştım en baştan 1 yıl öncesine göre 1-0 başlıyoruz çünkü tek transferle olmayabilirdi..Kenarda bekleyen 4 adet frigolarım vardı onlara güveniyordum...Kısacası Allah razı olsun kızlar çok kısa birsüre gibi geliyor ama yaşayanlar için yıllar gibi gözyaşlarımız son bulsun artık hepimizin..2006 yılında evlendim 2011 anne olurum inşallah....

canlarım, canım yol arkadaslarım hepınıze gunaydın
dun foruma cok fazla gıremedım ama hepınız cok guzel seyler yazmıssınız , iyi dilekleriniz için beni de dualarınıza eklediğiniz için çok teşekkür ederim. çok duygulandım ..
bu sabah 9:30 itibariyle kan verdim. sabah idrar testinde tek çizgiyi görsemde moralimi bozmadım. çünkü idrarın hemen cıkmadıgını biliyorum.
aksam 5 gibi sonuc için arıyacaklar..insallah pozitif haberini alrırm. alamasamda ama yola devam ediyoruz hepimiz.

ınş hepımız bu topıgı mutlu bır sekılde konusmalarlan gecırecez seneye bu gunlerde.....
gecen senekı yazdıklarımıza gozlerı dolu dolu okuyacagız.evet gercekten su gıbı aktı gectı dıyemeyecegım cunku zor bır zamn dılımı gecrdık agladık sevıncten uzuntuden sevndık hamılelıge keseye cınsıyet ogrenımıne....uzulduk kanamalara dusuklere kese olusmamasına kalp atısı duyulmamasına sonucun negatıf olusuna.dılerım bu mubarek gunun suyu hurmetıne hepımız saglıklı evlatların o gusel annelerı oluruz.ınş konustugumuz seyler daha farklı olur.bebek nasıl dıe seslenırız hepımız bırbırımıze.......

hakkında ne hayırlıysa o olsun:1hug: ınşşşşşşşşşş

hadı...bakalım annacıklerımız bursuru olur ıns....bırer bırer guzel haberlerı alırız ıns....
rabbım buyuk bu kadar emegı karsılıksız bırakır mı? hıc...
ınanıyorum sırayla hepımız yasayacagız bu buyuk mutlulugu....

Günaydııınnnn Canlarrrr Hayırlııı Cumalarrropuyorumnanaktan

Elifcim gelmemiş dahabilmiyorumkismilegerçi dün 5'te belli olacak dedi.eyvahedigeldismilebende şimdi aradım merkezi yarın sabah 9'da gelmememi söledilerrrdelikafaduldenİyi ya da kötü ilk intyernet bulduğum andaa haber vericemm yarınnnkaydirigubbakcemile5

Vallahii uyur muyum bu gece bilmiyorummm.Allah yardımcımız olsun cümlemizinnn...Dualarınızı bekliyorum bu mübarek günde.:ecrin_bebek:İnşallah elifiinn hayırlı güzel haberlerini alırıızzz inşalllaaahhhhhholumunekankayizsmile

ben yazana kadar gelmiş eliiifim yaaolumunekankayizsmilehadi hayırlısı hayatımmmmmopuyorumnanaktanDualarım seninleee

Canımmmm hayırlı olsun , allahım mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı geri çevirmesin inşallah. İdrar testine güvenme tatlım zaten bir çok kişide çıkmıyor. Rahat ol kalbini ferah tut ,güzel haberlerini tez bekliyoruz bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…