hulacım vallahi zaman nasıl geçiyor insan anlamıyor önceleri korku , heyecan oluyor hep ertelemeler oluyor bu olayda evlılık gıbı nasıbınde varsa o zaman hiçbirşey düşünemiyorsun agzın dilin baglanıyor ve başlıyorsun...Cümlemizin meleklerini rabbim bizlere bagışlasın..amin Sende haftaya göreceksin minnoşunu..
Adacım 23 temmuzda sen bu topigi açmıştın,o gün ben yıllık izine çıkıyordum ve 20 sinde doktorla ilk defa görüşmüştüm........Tedaviye başlarsam diye yapmam gerekenleri liste olarak elime vermişlerdi ilk yapmam gereken 25 temmuz adetimin 21.günü burun spreyine başlamam idi..Vay be nerelerden nerelere geldik allahıma şükürler olsun rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın.........Bu topiğe yazarken tedaviye başlayıp başlamamakta kararsızdım..Biran önce karar vermeliydim ki eczaneye spreyi sipariş verilecekti..Cuma aksamı yola çıkacaktık...Hey gidi heyyyyyyyyyyApar topar kararsızlıkla başlayalım dedik maddi olarak hazır bile değildik ne olursa olsun çıkalım yola dedik mübarek raman ayı oruç tutamıycam diye üzülürken tedavimi oldum bitti bile..Darısı hepinizin başına......Benim yaşadığım bu mutluluğu herkesin yaşamasını çok isterim.İnşallah hepinizin ayakları yerden kesilir....O muayene odasında minnoşumu seyrederken arada eşimide izliyorum gözlerinin içi ışıl ışıl parlıyor rabbime birkez daha şükrediyorum ki bana böyle güzel bir duyguyu nasip ettiği için eşimin gözleirndeki ışıltıyı bana gösterdiği için....Ogünlerimizi hep beraber paylaştık....Kızlar her anımızı detayına kadar biliyoruz beraber heycanlandık..01 eylül günü adacanım telefon ediyor heyecandan elim titriyor nasıl pozitif dediğimi hatırlamıyorum ben biliyordum cicoşum diyor...Hepinizden Allah razı olsun..Kalbinizde yüreginizde ne muradınız varsa rabbim versin inşallah...
inşallah herşey yolunda giderde görebilirim canım . dün doktorumla konuçtum normalde randevum haftaya pazar ama istersen cumadan da gelebilirsin dedi. Kararsız kaldım erken olurda kalp atışlarını duyamassak diye . sanırım pazarı bekleyeceğim
gunaydın kızlar cumanız mubarek olsn..
gunaydın kızlar cumanız mubarek olsn..
canım benim, güzel arkadaşım, cicoşum... inan okurken omuriliğimden kafama doğru bir ürperme oldu defalarca, tüylerim böyle diken diken kalbim hop hop... ne güzel şeyler paylaştık biz seninle bu kısacık sürede... daima olumlu oldun ve hep kendine istediklerini benim için, diğer arkadaşlarımız için de istedin.. ben biliyordum evet, emindim pozitif olacağından... inşallah devamı da hep böyle güzel gelecek ve sağlıkla kucağına alacaksın minnoşunu.. bana gelince ben de dualarla, dualarımla, bu defa başaracağım gibi geliyor, haydi inşallah :)
canlarım, canım yol arkadaslarım hepınıze gunaydın
dun foruma cok fazla gıremedım ama hepınız cok guzel seyler yazmıssınız , iyi dilekleriniz için beni de dualarınıza eklediğiniz için çok teşekkür ederim. çok duygulandım ..
bu sabah 9:30 itibariyle kan verdim. sabah idrar testinde tek çizgiyi görsemde moralimi bozmadım. çünkü idrarın hemen cıkmadıgını biliyorum.
aksam 5 gibi sonuc için arıyacaklar..insallah pozitif haberini alrırm. alamasamda ama yola devam ediyoruz hepimiz.
dun foruma cok fazla gıremedım ama hepınız cok guzel seyler yazmıssınız , iyi dilekleriniz için beni de dualarınıza eklediğiniz için çok teşekkür ederim. çok duygulandım ..
bu sabah 9:30 itibariyle kan verdim. sabah idrar testinde tek çizgiyi görsemde moralimi bozmadım. çünkü idrarın hemen cıkmadıgını biliyorum.
aksam 5 gibi sonuc için arıyacaklar..insallah pozitif haberini alrırm. alamasamda ama yola devam ediyoruz hepimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?