Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

derincimmmm günler akıp geçti canım 1 gün kaldı. dualarım seninle canım allahım gönlüne göre versin

cum aselası verılıor dularım hepınız ıcın allhım duysun yarabbım hayırlısını versın emeklerımızı karsılıksız bırakmasınnnnnnn ınşşş

elfciiiim haydi hayırlı uğurlu olsun :) şahane bir haber bekliyorum bak ona göre. gerçi neden bu kadar geç veriyorlar hiç anlamadım. ben düzen lab. yaptırdım, oradaki laborant 45 dk da negatif pozitif olduğu çıkar. pozitifse yarım saat kadar değeri bulmak için bekliyoruz dedi. ayy neden geç veriyorlar yaaaa :)))))))

kahvaltıyı zorlayıp yapmaya kalkarsam hepsını cıkartırım.....onun ıcın hıc ustelemıyorum...
haaa bu arada sen cırınoneyı kestın mı? benım 5 tane kaldı...bıdaha kullanmayacagım...

Canım biliyorsun salı günü doktordaydım ne kadar kaldı dedi 9 tane dedik onları bitir daha da kullanma dedi :)))) O zaman gevreklerini ye lütfennnnnn

benimde cuma gidersem 6+2 ye denk geliyor. Zaten doktorun bildiği vardır herhalde yoksa cumada gelebilirsin demezdi sanırım . İnşallah herşey yolundadır.

İnşallah canım herşey yolundadır...Kararı siz vereceksiniz canım benim stres yapma öyle yada böyle geciktirme keseyi dahi olsa görmek sana iyi gelecektir..Seni çok iyi anlıyorum meraktan çatlıyorsundur....Heyecanla.İnşallah pıt pıtlarıda duyarsın

Elifcim hoşgeldin tatlım oh verdin kanı ne güzel şimdi sıra güzel haberi almakta mübarek cuma günü inşallah bebeğin seninledir..Dualarımız seninle...

bu mubarek gunde hepımızın herkesın buralarda olmayıp bu yolda olanlarında duaları kabul olsn ınsallh...

Derincim tatlım yarın sendende güzel haberler bekliyoruz...Bol bol dua et canım benim........Meryem suresini okudun mu ? Ben tedavi sürecimde hep okudum sonuç ögreneceğimiz gün hastane kapısında arabanın içinde 10 defa daha fazlada olabilir yasin ve meryem suresini okumuştum..Dışarıda yagmur yagıyordu......Allahım dedim dualarımı kabul ediyorsunki rahmet yagıyor diye düşündüm..işte o zaman gözleirm doldu günlerdir akıtmadığım gözyaşlarımı gökyüzü akıtıyor dedim.....İnşallah bebeğin seninledir.

bu mubarek gunde hepımızın herkesın buralarda olmayıp bu yolda olanlarında duaları kabul olsn ınsallh...

melocum hoşgeldin , amin inşallah heyecan varmı sende yarın start vereceksiniz hayırlısı olsun canım seninde böyle test gününü heyecanla bekleriz inşallah..

kızlar ben kacıyorum uykumuz geldı bızım....yatcaz kalkcaz...elıfın guzel haberını alacagız ıns....
kendınıze ıyı bakın sekerler....hoscakalın...

sagolun sekerler uyurum hepınızın yerıne bu ara zevkle yaptıgım tek sey.....opuyorum kocaman...

Allahh razıı olsun canım benimmm.Bende yumurta toplama transfer her aşamadaa elimde yasin gezdim bi kere çok rahatlıyor insannn...Meryem suresini bilmiodum canım saolasınn onu bulayım hemen..Cİvciv içimde çok iyi bi his var son 3 gündür.ondan önce çok negatif geliodu herşey ama son 3 gündür çok farklı hissediorum.Çok iyi şeyler hissediorum.Umarım doğru şeyler hissediorumduur:)Hep diyorum Rabbime sen bu durumu bana verdiysen vardır bir hikmeti.İsyan etmedim şükür ama istemeden hissettiysemde Allah affetsin.olumsuz çıkarsa dediğimde hep içimden bi ses diyor ki hep öyle olursa Rabbim verir sabrını...Hakkımda hayırlısı...Hakkımızda hayırlısı...

Oku canım oku allahım kabul eder...Aynen öle derdi veren rabbim dermanınıda verecektir ben inanıyorum her zaman...Bu yaşadıklarımızla hep sınanıyoruz tatlım taki sınanma vaktimiz dolana kadar diye düşünüyorum..Eninde sonunda o güzel haberle karşılaşacaksın ama sabretmeden olmuyor işte..sakına canım sakın isyan etme...Her regli zamanlarımızda ki gözyaşlarımız hayal kırıklıklarımız, haykırışlarımız eminim aynıdır...Son 2 yıldır ben bunları içimde gizli köşemde yaşadım çevreme hissettirtmeden..Rabbim büyüktür..Negüzel bak içine ferahlık huzur nasip etmiş...Gerisi gelecektir...İnşallah güzel haberi vereceksin bize...

kızlarçok kötüyüm.minicik bir akıntı halinde kan geldi.sanki regli olucam gibi yüzümü sivilce basmıştı zaten şimdi bakıyorum sarı koyu gibi az gelio bişi((

ınş hıslerın gıbı hersey ıı olacaktır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…