Günaydııınnnn Canlarrrr Hayırlııı Cumalarrropuyorumnanaktan
Elifcim gelmemiş dahabilmiyorumkismilegerçi dün 5'te belli olacak dedi.eyvahedigeldismilebende şimdi aradım merkezi yarın sabah 9'da gelmememi söledilerrrdelikafaduldenİyi ya da kötü ilk intyernet bulduğum andaa haber vericemm yarınnnkaydirigubbakcemile5
Vallahii uyur muyum bu gece bilmiyorummm.Allah yardımcımız olsun cümlemizinnn...Dualarınızı bekliyorum bu mübarek günde.:ecrin_bebek:İnşallah elifiinn hayırlı güzel haberlerini alırıızzz inşalllaaahhhhhholumunekankayizsmile
kahvaltıyı zorlayıp yapmaya kalkarsam hepsını cıkartırım.....onun ıcın hıc ustelemıyorum...
haaa bu arada sen cırınoneyı kestın mı? benım 5 tane kaldı...bıdaha kullanmayacagım...
benimde cuma gidersem 6+2 ye denk geliyor. Zaten doktorun bildiği vardır herhalde yoksa cumada gelebilirsin demezdi sanırım . İnşallah herşey yolundadır.
bu mubarek gunde hepımızın herkesın buralarda olmayıp bu yolda olanlarında duaları kabul olsn ınsallh...
yedık kusum afıyetle....tahıllı yıyorum proteın alayım bıraz dıeee....
kızlar ben kacıyorum uykumuz geldı bızım....yatcaz kalkcaz...elıfın guzel haberını alacagız ıns....
kendınıze ıyı bakın sekerler....hoscakalın...
sagolun sekerler uyurum hepınızın yerıne bu ara zevkle yaptıgım tek sey.....opuyorum kocaman...
Derincim tatlım yarın sendende güzel haberler bekliyoruz...Bol bol dua et canım benim........Meryem suresini okudun mu ? Ben tedavi sürecimde hep okudum sonuç ögreneceğimiz gün hastane kapısında arabanın içinde 10 defa daha fazlada olabilir yasin ve meryem suresini okumuştum..Dışarıda yagmur yagıyordu......Allahım dedim dualarımı kabul ediyorsunki rahmet yagıyor diye düşündüm..işte o zaman gözleirm doldu günlerdir akıtmadığım gözyaşlarımı gökyüzü akıtıyor dedim.....İnşallah bebeğin seninledir.
Allahh razıı olsun canım benimmm.Bende yumurta toplama transfer her aşamadaa elimde yasin gezdim bi kere çok rahatlıyor insannn...Meryem suresini bilmiodum canım saolasınn onu bulayım hemen..Cİvciv içimde çok iyi bi his var son 3 gündür.ondan önce çok negatif geliodu herşey ama son 3 gündür çok farklı hissediorum.Çok iyi şeyler hissediorum.Umarım doğru şeyler hissediorumduur:)Hep diyorum Rabbime sen bu durumu bana verdiysen vardır bir hikmeti.İsyan etmedim şükür ama istemeden hissettiysemde Allah affetsin.olumsuz çıkarsa dediğimde hep içimden bi ses diyor ki hep öyle olursa Rabbim verir sabrını...Hakkımda hayırlısı...Hakkımızda hayırlısı...
Allahh razıı olsun canım benimmm.Bende yumurta toplama transfer her aşamadaa elimde yasin gezdim bi kere çok rahatlıyor insannn...Meryem suresini bilmiodum canım saolasınn onu bulayım hemen..Cİvciv içimde çok iyi bi his var son 3 gündür.ondan önce çok negatif geliodu herşey ama son 3 gündür çok farklı hissediorum.Çok iyi şeyler hissediorum.Umarım doğru şeyler hissediorumduur:)Hep diyorum Rabbime sen bu durumu bana verdiysen vardır bir hikmeti.İsyan etmedim şükür ama istemeden hissettiysemde Allah affetsin.olumsuz çıkarsa dediğimde hep içimden bi ses diyor ki hep öyle olursa Rabbim verir sabrını...Hakkımda hayırlısı...Hakkımızda hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?