Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

kızlarçok kötüyüm.minicik bir akıntı halinde kan geldi.sanki regli olucam gibi yüzümü sivilce basmıştı zaten şimdi bakıyorum sarı koyu gibi az gelio bişi((

dur canım panik yapma akıntıdır o ilaçlardan inşallah rengi koyumu, bende olmadı ama bazen tutunma kanaması olabiliyomuş.Ama sarı diyosun muhtemelen ilaçlardan canım

dur canım panik yapma akıntıdır o ilaçlardan inşallah rengi koyumu, bende olmadı ama bazen tutunma kanaması olabiliyomuş.Ama sarı diyosun muhtemelen ilaçlardan canım

hulacımm sarı ve koyu kan gibi geldi sonra tekrar tekrar baktım sarımtrak bişi azcık var.takip ediom şimdi ama moralim çok bozuldu.önüne geçemiorum bu duygunun...

hulacımm sarı ve koyu kan gibi geldi sonra tekrar tekrar baktım sarımtrak bişi azcık var.takip ediom şimdi ama moralim çok bozuldu.önüne geçemiorum bu duygunun...

sakin ol canım sen jel kullanıyormuydun , muhtemelen akıntıdır o , kıpkırmızı kan olmadıkça korkma canım.Ama nolur moralini yüksek tut arkadaşım ve bol dua et bişey olmayacak bak

kızlarçok kötüyüm.minicik bir akıntı halinde kan geldi.sanki regli olucam gibi yüzümü sivilce basmıştı zaten şimdi bakıyorum sarı koyu gibi az gelio bişi((

ay ben bu habere sevindim dersem döver misin beni derincan .. bu çok fazla arkadaşımıza oldu özellikle ağustos ayında herkesin kanaması oldu accık ve meğerse tutunma kanamasıymış şimdi hepsi hamile :) catdog da da aynısı olmuştu ceviz büyüklüğünde leke gelmişti ve hamileydiii :) haydi hayırlısı inşallah.

sakin ol canım sen jel kullanıyormuydun , muhtemelen akıntıdır o , kıpkırmızı kan olmadıkça korkma canım.Ama nolur moralini yüksek tut arkadaşım ve bol dua et bişey olmayacak bak

aradım doktoru olabilir yarın ki teste bağlı bundan yorum yapılmaz dedi.ama bilmiyorum ki hayırlısı diyim ne diyim Rabbim yardımcımız olsun cümlemiizin...

ayyyy adacımm inşallahhh inşallahhh

Adacııımmm saol canım yaa inşallahh.5 ekim transferimdi 12. gün bu gün.Yani kaçıncı günde olabilir yerleşme kanaması acaba?şimdi kasığımdada ağrı varregli ağrısı gibi ada yaa yüzümüde sivilce bastııı içime su serptiniz ama yaa:)

regl ağrısı ile sivilceleri dert etme canım onalr bende transferden sonra bir başladı halada devam ediyor. İnancını kaybetme sakın bebişin seninle bak , yarın bayram yapacağız burda

valla herkese test gününden bir ya da 2 gün önce olmuştu canikom. hatta catdog lekeyi görür görmez teste gitmişti ve pozitif sonucu almıştı. inşallah senin de öyle olur canım inşaaaalllllaaah :)

bu arada regl ağrılarım 6. günden sonra hep vardı benim. regl olcam olcam diyordum ama olmamıştım :)

inşallahh kızlar tabi ilk gördüğümde ki gibi diilim şu ankaydirigubbakcemile5Bakıcaz görüces artık napalım.Bu kadar bekledikopuyorumnanaktan

cnm senle bırlıkte bnde panık yaptım ama bu mubarek gunde dualarım sennle ınsallh yarın guzel haberlerını beklıyoruz hayırlısıyla ınsallah.....:Saruboceq:

arkadaşlar ben iki kez tüp bebek yaptırdım ama olmadı şimdi 3. yü düşünüyorum bana tavsiye edbileceğiniz bi merkez var mı ?

cnm bn tedavıye baslamadm daha ama ıvıde baslamayı dusunuyorum bnm daha ılk denemm olcak hayırlısyla sen daha once nerelerde yaptırdn?

Son düzenleme:
cnm senle bırlıkte bnde panık yaptım ama bu mubarek gunde dualarım sennle ınsallh yarın guzel haberlerını beklıyoruz hayırlısıyla ınsallah.....:Saruboceq:

saolasıınn meloocummm:)Artık yapacağım tek şey dua edip beklemek.olmadıysada hayırlısıymış diyeceğiz ne yapalım.Allah sağlık versin.Tabi kolay değil ama...akıntı gibiydi leke bile diil.yok şimdi hiç takipteyim:)Hayırlısı:)

olmayınca dıcekte yapcakta bişi yok ama sen kndını kotuye odaklama cnm bnm :) daha az uzulurum deme sakın.hayırlısyla olsn ınsallh :):Saruboceqpuyorumnanaktan

derin devam eden birşey yok değil mi tatlım :)

Adacım vallahi bi saati aştı hiçbişi yok.böyle akıntı ile gelmiş bişiydi şimdi akıntıda yok.olumunekankayizsmile bi zıplattı beni amadelikafaduldenbakalım bakalım yarına bişi kalmadıeyvahedigeldismile

ınsallh ıyıye ısarettır cnm :))olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…