kızlarçok kötüyüm.minicik bir akıntı halinde kan geldi.sanki regli olucam gibi yüzümü sivilce basmıştı zaten şimdi bakıyorum sarı koyu gibi az gelio bişi((
dur canım panik yapma akıntıdır o ilaçlardan inşallah rengi koyumu, bende olmadı ama bazen tutunma kanaması olabiliyomuş.Ama sarı diyosun muhtemelen ilaçlardan canım
hulacımm sarı ve koyu kan gibi geldi sonra tekrar tekrar baktım sarımtrak bişi azcık var.takip ediom şimdi amamoralim çok bozuldu.önüne geçemiorum bu duygunun...
kızlarçok kötüyüm.minicik bir akıntı halinde kan geldi.sanki regli olucam gibi yüzümü sivilce basmıştı zaten şimdi bakıyorum sarı koyu gibi az gelio bişi((
hulacımm sarı ve koyu kan gibi geldi sonra tekrar tekrar baktım sarımtrak bişi azcık var.takip ediom şimdi amamoralim çok bozuldu.önüne geçemiorum bu duygunun...
sakin ol canım sen jel kullanıyormuydun , muhtemelen akıntıdır o , kıpkırmızı kan olmadıkça korkma canım.Ama nolur moralini yüksek tut arkadaşım ve bol dua et bişey olmayacak bak
ay ben bu habere sevindim dersem döver misin beni derincan .. bu çok fazla arkadaşımıza oldu özellikle ağustos ayında herkesin kanaması oldu accık ve meğerse tutunma kanamasıymış şimdi hepsi hamile :) catdog da da aynısı olmuştu ceviz büyüklüğünde leke gelmişti ve hamileydiii :) haydi hayırlısı inşallah.
ay ben bu habere sevindim dersem döver misin beni derincan .. bu çok fazla arkadaşımıza oldu özellikle ağustos ayında herkesin kanaması oldu accık ve meğerse tutunma kanamasıymış şimdi hepsi hamile :) catdog da da aynısı olmuştu ceviz büyüklüğünde leke gelmişti ve hamileydiii :) haydi hayırlısı inşallah.
Adacııımmm saol canım yaa inşallahh.5 ekim transferimdi 12. gün bu gün.Yani kaçıncı günde olabilir yerleşme kanaması acaba?şimdi kasığımdada ağrı varregli ağrısı gibi ada yaa yüzümüde sivilce bastııı içime su serptiniz ama yaa:)
Adacııımmm saol canım yaa inşallahh.5 ekim transferimdi 12. gün bu gün.Yani kaçıncı günde olabilir yerleşme kanaması acaba?şimdi kasığımdada ağrı varregli ağrısı gibi ada yaa yüzümüde sivilce bastııı içime su serptiniz ama yaa:)
arkadaşlar ben iki kez tüp bebek yaptırdım ama olmadı şimdi 3. yü düşünüyorum bana tavsiye edbileceğiniz bi merkez var mı ?
cnm senle bırlıkte bnde panık yaptım ama bu mubarek gunde dualarım sennle ınsallh yarın guzel haberlerını beklıyoruz hayırlısıyla ınsallah.....:Saruboceq:
saolasıınn meloocummm:)Artık yapacağım tek şey dua edip beklemek.olmadıysada hayırlısıymış diyeceğiz ne yapalım.Allah sağlık versin.Tabi kolay değil ama...akıntı gibiydi leke bile diil.yok şimdi hiç takipteyim:)Hayırlısı:)
derin devam eden birşey yok değil mi tatlım :)
Adacım vallahi bi saati aştı hiçbişi yok.böyle akıntı ile gelmiş bişiydi şimdi akıntıda yok.olumunekankayizsmile bi zıplattı beni amadelikafaduldenbakalım bakalım yarına bişi kalmadıeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?