Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ööööööz kıskanıyorum uyku diyince ben de çok uykuluyum ama düne göre bugün daha iyiyim, dün masada uyuyup kalcam diye çok korktum :)

adacan az kaldı hamıs kalınca sende yasayacaksın ıns bu bambaska bı uyku resmen ayaklarından ıcın gıdıyo uykun gelınce.....ama 16 haftadan sonra daha duzenlı uyurum artık...gecıyo cunkı bu kadar uyku basmıyo benı....

ben gorecegım o masanın ustunde n cok uyuyacaksın.....ıns...

yerim seni de minnoşunu da canım benim, inşallah özüüm inşallah. sen de cicoş da hula da ben de diğer isteyen tüm arkadaşlarımız da alacağız kucağımıza minnoşlarımızı inşalllaaah

kızlar eşinize sperm sayısı için ilaç vermişlermiydi

yok edutcum benimkine hiç gerek görmemişlerdi çünkü sayı çok çok az ve varikosel de değil.. ama ben solgar ın korean gingseng, çinko, selenyum tabletlerini dönüşümlü olarak içirmiştim eşime. bir de keçi boynuzu kürü yapmıştım. ileri hızlı sayısı baya artmıştı ama total sayıda bir fark olmadı. tüp bebek işlemlerinden sonra da kürü yapmayı bıraktık, vitaminleri de tabi..

devincan hoşgeldin tatlım. görüşemedik ben gittiğimden beri. iyi misin, tedavin nasıl gidiyor?

selam kızlar,

a devincan gelmiş hoşgeldin tatlım...kırmızılardan sonra ses verdin son durumlar nelerdir???

adacanım
inşallah canım benim güzel dileklerin için teşekkürler hamiş kalda gör sen uykuyu öööööö leri bulantıları oh oh oh artık yazarsın bizlere he he he

elifcandan haber varmı kan talilini alacaktı...

devincan hoşgeldin tatlım. görüşemedik ben gittiğimden beri. iyi misin, tedavin nasıl gidiyor?

merhaba canımm...çok yoğunum ben bu sıra..bir boşluk buldum bakayım dedim..ama nerdeyse 100 sayfa okumamışım...takip edemiyorum artık sizi ((daha tedavilik bişey yok canım..25 ekimde doktora gididcem herşey yolundaysa 26 ekimde başalayacağım ...sizlerde ne var ne yokkk...

anladım tatlım haydi hayırlısı olsun bakalım inşallah bu defa herşey çok şahane gider, sonuç da çok şahane olur :)

bende herşey bıraktığın gibi aynen devam. yumurtlama günüm hakkındaki tahminlerim doğruysa bu hafta sonu ya da en geç pzt regl olmam lazım. sonra 3. gün hormon tahlilleri var malum. inşallah hepsinin sonuçları yüzümü güldürür. herşeyin yolunda olduğunu bilirsem daha sıkı sarılırım frigolarıma. ne de olsa önce ben sağlıklı olacağım ki sonra gelsin minnoşum :)

Merhaba arkadaslar. Hayirli cumalar.
çarsamba sabahi 16 yumurtam toplandi 15 tanesi iyiymis bugün transferim oldu 14 tanesi döllendi.
2 embriyo transfer edildi digerleri su an laboratuarda kalitelerine göre dondurulucak.
Transferden sonra hemen ayaga kalktim bizim merkez dinlendirmiyor ve yola çiktik 85 km yolumuz vardi.
Doktor tavsiyem yok dedi normal hayatina devam et olacaksa olur sen ne yaparsan yap.
Ben evdeyim dinleniyorum haftaya persembe günÜ ise gidicem su an raporluyum.

espoir hayırlı uğurlu olsun canım. inşallah minnoşların sıkı sıkı tutunurlar sana. baya çok yumurtan olmuş neden 5. güne kadar gitmediler diye merak ettim ama vardır mutlaka bir bildikleri demek ki fransada prosedür böyle :) önemli olan kısmetinde olması inşallah güzel haberini bekliyoruz.

kızlaaar ELF şu an sonucunu almış ya da almak üzeredir. çok heyecanlandım. Rabbimden hayırlısını diliyorum, inşallah hayır haberlerle gelir :)

Devincim hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım..Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah..Herşeyin yolunda gider inşallah..Allaha emanet ol...

hakkında hayırlısı neyse o olsun rabbım yuzumuzu guldursun hepımızın ıns....hayırlı haberler almayı nasıp etsın.....
bende yatmadım hıc ınanmıyorum yatınca tutacagına zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…