espoir hayırlı uğurlu olsun canım. inşallah minnoşların sıkı sıkı tutunurlar sana. baya çok yumurtan olmuş neden 5. güne kadar gitmediler diye merak ettim ama vardır mutlaka bir bildikleri demek ki fransada prosedür böyle :) önemli olan kısmetinde olması inşallah güzel haberini bekliyoruz.
hakkında hayırlısı neyse o olsun rabbım yuzumuzu guldursun hepımızın ıns....hayırlı haberler almayı nasıp etsın.....
bende yatmadım hıc ınanmıyorum yatınca tutacagına zaten
kızlaaar ELF şu an sonucunu almış ya da almak üzeredir. çok heyecanlandım. Rabbimden hayırlısını diliyorum, inşallah hayır haberlerle gelir :)
sagol canim adaege.
Fransa'da prosedür böyle canim.
Biyolojiste sordum neden 2 gün türkiye'de 3 5 gün diye.
Oda 2 gün yada 3 gün fark etmiyor sonuçlar ayni. Ben karar veremiyorum.
Sonuçta 2 embriyo transfer edildi bunada sükür :)
Allah ol dedikten sonra hepsi bos.
Hakkimizda hayirlisi olsun.
canım hayırlı olsun , umarım bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur. Benimde transferim 2. gün yapılmıştı. Çok ağır kaldırıp uzanmadıkça bencede yatmaya gerek yok .Allahım ol dediyse oluyor canım
anladım tatlım haydi hayırlısı olsun bakalım inşallah bu defa herşey çok şahane gider, sonuç da çok şahane olur :)
bende herşey bıraktığın gibi aynen devam. yumurtlama günüm hakkındaki tahminlerim doğruysa bu hafta sonu ya da en geç pzt regl olmam lazım. sonra 3. gün hormon tahlilleri var malum. inşallah hepsinin sonuçları yüzümü güldürür. herşeyin yolunda olduğunu bilirsem daha sıkı sarılırım frigolarıma. ne de olsa önce ben sağlıklı olacağım ki sonra gelsin minnoşum :)
Merhaba arkadaslar. Hayirli cumalar.
çarsamba sabahi 16 yumurtam toplandi 15 tanesi iyiymis bugün transferim oldu 14 tanesi döllendi.
2 embriyo transfer edildi digerleri su an laboratuarda kalitelerine göre dondurulucak.
Transferden sonra hemen ayaga kalktim bizim merkez dinlendirmiyor ve yola çiktik 85 km yolumuz vardi.
Doktor tavsiyem yok dedi normal hayatina devam et olacaksa olur sen ne yaparsan yap.
Ben evdeyim dinleniyorum haftaya persembe günÜ ise gidicem su an raporluyum.
Devincim hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım..Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah..Herşeyin yolunda gider inşallah..Allaha emanet ol...
Sagol canim.
Sonuçta evdeyim uzun yoldan geldim hafta sonuna kadar dinlenirim. Sonra ufak defek islere girisirim dedigin agir kalmadiktan sonra.
Birde allah ol dedikten sonra biz ne yapsak bos.
Peki senin sonuç ne ? Yoksa bekliyor musun ?
[ı]yok edutcum benimkine hiç gerek görmemişlerdi çünkü sayı çok çok az ve varikosel de değil.. Ama ben solgar ın korean gingseng, çinko, selenyum tabletlerini dönüşümlü olarak içirmiştim eşime. Bir de keçi boynuzu kürü yapmıştım. Ileri hızlı sayısı baya artmıştı ama total sayıda bir fark olmadı. Tüp bebek işlemlerinden sonra da kürü yapmayı bıraktık, vitaminleri de tabi..[/ı]
sağol canımcımm..inşallah herşey çok güzel olocak hepimiz için....
canım inşallah tutunur bebişlerin...
sğol cicoşumm....bu sefer öncekinden daha soğuk kanlıyım...noluyor bana bilmiyorum...ya direnç kazanıyorum ya da hislerim köreldi...ama deneyeceğim işte...
Tedavim bitti benim çok şükür pozitif sonucu aldım , haftaya nasipse kalp atışı ve kese görmeye gidicem canım
darısı başına ve tüm isteyenlere canım
:roflol:ben vınn aldım ahahahha:)anında haber geçecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?