Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

sagol canim adaege.
Fransa'da prosedür böyle canim.
Biyolojiste sordum neden 2 gün türkiye'de 3 5 gün diye.
Oda 2 gün yada 3 gün fark etmiyor sonuçlar ayni. Ben karar veremiyorum.
Sonuçta 2 embriyo transfer edildi bunada sükür :)
Allah ol dedikten sonra hepsi bos.
Hakkimizda hayirlisi olsun.

hakkında hayırlısı neyse o olsun rabbım yuzumuzu guldursun hepımızın ıns....hayırlı haberler almayı nasıp etsın.....
bende yatmadım hıc ınanmıyorum yatınca tutacagına zaten

Amin ozlemcim.
Hakkimizda hayirlisi olsun anne olucaksak saglikli evlat hayirli evlat nasip etsin.
Bunuda sordum dinlenmek için fark etmiyor dedi doktor transfer eder etmez sana tavsiyem yok dedi normal hayatina devam tüp bebek diye hastalik degil dedi normal hamile olmus gibi hayatina devam çalismaya devam.

kızlaaar ELF şu an sonucunu almış ya da almak üzeredir. çok heyecanlandım. Rabbimden hayırlısını diliyorum, inşallah hayır haberlerle gelir :)

adacım bende çok heyecanlıyım , rabbim inşşallah hayırlı haberler vermeyi nasip etsin, inşallah çok geç kalmaz zira merak içindeyizolumunekankayizsmile

slm kızlar.kızlardan ses varmı.bende merak ettim yaaaaa

canım hayırlı olsun , umarım bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur. Benimde transferim 2. gün yapılmıştı. Çok ağır kaldırıp uzanmadıkça bencede yatmaya gerek yok .Allahım ol dediyse oluyor canım

Sagol canim.
Sonuçta evdeyim uzun yoldan geldim hafta sonuna kadar dinlenirim. Sonra ufak defek islere girisirim dedigin agir kalmadiktan sonra.
Birde allah ol dedikten sonra biz ne yapsak bos.
Peki senin sonuç ne ? Yoksa bekliyor musun ?

sağol canımcımm..inşallah herşey çok güzel olocak hepimiz için....

canım inşallah tutunur bebişlerin...

Devincim hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım..Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah..Herşeyin yolunda gider inşallah..Allaha emanet ol...

sğol cicoşumm....bu sefer öncekinden daha soğuk kanlıyım...noluyor bana bilmiyorum...ya direnç kazanıyorum ya da hislerim köreldi...ama deneyeceğim işte...

Sagol canim.
Sonuçta evdeyim uzun yoldan geldim hafta sonuna kadar dinlenirim. Sonra ufak defek islere girisirim dedigin agir kalmadiktan sonra.
Birde allah ol dedikten sonra biz ne yapsak bos.
Peki senin sonuç ne ? Yoksa bekliyor musun ?

Tedavim bitti benim çok şükür pozitif sonucu aldım , haftaya nasipse kalp atışı ve kese görmeye gidicem canım

darısı başına ve tüm isteyenlere canım

Kızlar herkese iyi akşamlar kendinize iyi bakın...

Elifcim meraktan çatlattın bizi güzel haberlerini bekliyoruz........

Derincim yarında senden bekliyoruz tamam mı 1 güncük daha stres yapma tatlım...

Devincim
allaha emanet ol canım bu sefer soguk kanlı oluşun hissediliyor...Sende bize güzel haberleri verirsin inşallah...

Espoir
canım sımsıkı bebeişlerin seninle stres yokkk kendine iyi bak..

Hepinizi öpüyorum

off nasıl heyecanlıyım bende. Hadi elifcim daha fazla bekletme bizi yaaa.
Haydi elif haydi elif haydi tam zamanı tam zamanı şimdi :)))))))))))

kuş....kaçtı değer?

elifffffffffffffffffffffffffffff:)))))))))))))))))))))))))çatladıııkkkkkkkaydirigubbakcemile5

:))))))))))))):))))))))))):))))))))))))
derın sende aynı seyı yapma yarın :)

Insallah devincim tutunurlar bebislerim benim.

Tedavim bitti benim çok şükür pozitif sonucu aldım , haftaya nasipse kalp atışı ve kese görmeye gidicem canım

darısı başına ve tüm isteyenlere canım

amin canim.
Hayirli olsun hamilesin kalb atisini duymak nasip olur insallah saglikli kucagina alirsin.

şimdi çatlayacam ya kimsede yokmu cebi bir arasanız Allah rızası için yaaa...Netten çıkıcam meratan çıkamıyom.
:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…