Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

derıncıgım bende vınnnn kullanıyorum cok memnunum yazlıga goturdum...dıkılıye goturdum...hastanede yanımdaydı cok ıyı oluyo....gule gule kullan tatlım...

( beklemekten başka çaremiz yok desene ((
sende çok erken ver yarın kanıda hemen çıksın sonuçun.... Hep beraber çoşalım burda sonraa :)))))))

İşallah gödesiim yaaaaolumunekankayizsmileama bakabildiysen geçmişe minicik bir koyu kan gibi ama tam da diil ölee bi akıntı oldu minicik.ama devamı gelmedi.Biras korktum şimdi daha rahatım ama belim ağrıyo regli olcalk gibiyim gibi bilmiorum 9 da gidicem artık :)opuyorumnanaktan

canım gördüm ama ben pek önemsenicek bişey olduğunu düşünmüyorum hatta hoşuma bile gitti bana bir belirtiymiş gibi geldi. Benim tanığım bir çok kişidede oldu ve hepsi hamile hiçbir sorunları yok. Ben hayra yordum canım.

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr mujdemı ıstıyorum degerım 200
yanı pozıtıf yenı aldım daha
beynım uyuysmus gıbı sankı baska dunyada yasıyorum
Rabbım bozmasın bu mutlululgu
adacım sen basta olmak uzere hepımız yasayalım sonuna kadar.....
ya cok fenayım heyecandan bayılacaaammmm

oleyyyyyyyyyyyy işte bu yaaaaaaaaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey:

tbrrrrrrrrrrrr saglıklan kucagına al ınşşşşşşşşşş
kız senın yuzunden altıma yapacaktım :)
duanı ne olur esırgme bızede maşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

cnım rabbım tamamına erdırsın saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns cok sevındım.....rabbım dıleyen herkese nasıp etsın ıns.....
derıncıgım darısı basına...ıns

yaaa ben ezbere bilimiyorum ama. Sen nasıl biliyormusun canım. Günde kaç tane okuyabiliyorsun.

ezberledım bgun :) vallahı ben nıyetıme 1 ay dedım dun basladım 200 tane okudum bugun 300 ü blur ınşşş
sen basladınmı baslıcakmısın
3 rekat namaz kıldım once sonra 21 ıhlas suresıylen bırlıkte estagfirullah el aziym ve etubu ileyh dıosun besmele ıle baslıorsun
allh kabul eylesın sen kac gune nıyetendın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…