şimdi çatlayacam ya kimsede yokmu cebi bir arasanız Allah rızası için yaaa...Netten çıkıcam meratan çıkamıyom.
:)))
derıncıgım bende vınnnn kullanıyorum cok memnunum yazlıga goturdum...dıkılıye goturdum...hastanede yanımdaydı cok ıyı oluyo....gule gule kullan tatlım...
yokk kii godesciiim((offfff öffff pöööööfff:)çok meraktayımm:)
( beklemekten başka çaremiz yok desene ((
sende çok erken ver yarın kanıda hemen çıksın sonuçun.... Hep beraber çoşalım burda sonraa :)))))))
İşallah gödesiim yaaaaolumunekankayizsmileama bakabildiysen geçmişe minicik bir koyu kan gibi ama tam da diil ölee bi akıntı oldu minicik.ama devamı gelmedi.Biras korktum şimdi daha rahatım ama belim ağrıyo regli olcalk gibiyim gibi bilmiorum 9 da gidicem artık :)opuyorumnanaktan
şimdi çatlayacam ya kimsede yokmu cebi bir arasanız Allah rızası için yaaa...Netten çıkıcam meratan çıkamıyom.
:)))
:)))))))) bnmde cıkmam lazım wc ye gırıcem dua cekecem ama cıkamıorum :):):):):):):):):):)
ay canım bende bugün ilk defa birşeye başlayacağım 4444 kere salavatı tecriye diye dua var onu yapcam :)))
bnde ona basladım ıste...... onu yapıorum dun gece basladım
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr mujdemı ıstıyorum degerım 200
yanı pozıtıf yenı aldım daha
beynım uyuysmus gıbı sankı baska dunyada yasıyorum
Rabbım bozmasın bu mutlululgu
adacım sen basta olmak uzere hepımız yasayalım sonuna kadar.....
ya cok fenayım heyecandan bayılacaaammmm
yaaa ben ezbere bilimiyorum ama. Sen nasıl biliyormusun canım. Günde kaç tane okuyabiliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?