Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

yol arkadaslarım
kader ortaklarım
Rabbım hepımıze nasıp etsın bu duyguyu ınsallah yarım kalmaz sevıncım
pazartesı gelsın demıs doktorum bı daha kan vercekmısım eger artıs oluyosa 2 hafta sonra usg ıle bakcaklarmıs
benım ıcın heyecanlanan , merak eden tum arkadaslarım...
Allah razı olsun, Rabbım ınsallah en yakın zamanda hepımızın kucagına almak nasıp etsın

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy super cnm hayırlısı olsn ınsallh tebrık edermmmmmmmmmm :)

Ayyy harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))))))))))))))))))Mşallahh arkadaşımaaaaa hayırlıı olsunn elifiimm Allah tamamına erdirsiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

annemız taze geldııııııııııııı....
ı8ns hep boyle guzel haberler almak nasıp olurr.....

yaaa ben ezbere bilimiyorum ama. Sen nasıl biliyormusun canım. Günde kaç tane okuyabiliyorsun.

Godesiimm o duayı isteğin kadar istediğin sürede okuyabilirsin.Hatta bende okurum senin için.Dağıtabilirsin yani.sen başla ben alırım bi kısmını

Esracım senden de alırım şu yarın geçsin.duruma göre sayı bildiricem sana sen başlamışsın zaten. tamam canım

derinciiiiiiiiiiiimmmmmm,,
hadi canım sıra sende..
artsın topıgımızın hamılellerı...
bu arada benımde regl gıbı agrım olmustu bugun aksama kadar gozum bı satte gıdıyodu bı tuvalete gıdıyodum..acaba adetmı olcam dıyee
5 te aradılar telefonda ne konustum hatırlamıyorum bıle

adacım esracım godescim semracım devıncım adını sayamadıgım tum yol arkaslarımm....
hepınız duamın ılk sırasındasınız.
ınsalah tez vakıtte pozıtıfı gorursuunz.
ve ınsallah mutllugumuz yarım kalmaz...
hulacım dedıgın gıbı ınsan hep tedırgın ...
sımdı pazartesıyı beklıyorum, sonra 2 haftayı.... Allahım kucagımıza da almayı nasıp etsın

İşallahhh elifiim yaaaa:)beim bu gün bi kalktı yüreğim minicik akıntı geldi koyu renk ama yok şimdi bişi.çok belim ağrıyo regli olacak gibiyim.sürekli kontrol ediorumİşallah benim kide senin ki gibi hayra delalettiirrreyvahedigeldismile

benım de dun belım cok agrısı hatta dedıgın aynı yuzumu sıvılce bastı ıdrar testıde negatıf cıkınca deıdmkı kızım senın ıs olmadı heralde...

sakn moralını bozma sana kacta dedıler sonucunu alma saatını

sölemediler saat sabahtan gididnce öğrencem artık canımcımmopuyorumnanaktan.aç tok fark etmez dediler sizce fark eder mi?

valla işallahh canımm benimde öyledirr.sivilceler ağrıı :)hayırlısııı artıkk çok sevindim ama yaaa sanaaa maşallaaahhh 41 kereeeee maaşallahhhopuyorumnanaktan

arkadaslrım 1 sene sonra ınsallah burda pozıtıfı negatıfı degıl, bebeklerımıze ne yedırdıgımızı emekleyıp emeklemedıklerını konscaz ınsalah.. lutfen hıc kımse moralını bozmasın ben bozdugum zamanlarda hep negatıfle sonuclandı gırısımlerım..
Allaha tevekkul edıcez...
veren de o buyutende o dunyaya getırende....
insallah hep guzel haberler paylasalım ...
hepınızı cok opuyorum
yarın derınden alacagım haberı heyecanla beklıyoruummm

ya günmü niyet ediyorsunki ben öyle bilmiyordum ne zamana kadar okuyabilirsen diye duymuştum ben öyle yapıcam canım.
Ben başlamadım canımbirazdan başlayacağım.
ALlahkabul eder inşallah dualarımızı.

saol derıncım yarın sanada soylıcez ınsallah bu masallahları kocaman kovcaman.. ben cok gec ogrendım , gec gırebıldım.. sen de ogrenır ogrenmez haber ver yaın sehrler aası yolda olcm ama aklım sende olcak
aksama alcam ınsallah guzel haberı

canım çok sağol bir başlayayım bir arkadaşımda bana 1000 tane okuyacak. Herhalde bende diğerini okuyabilirm diye düşünüyorum zorlanırsam senden rica ederim canım.

canımmmmmm çok çok çok mutlu oldummmm:lepi::teytey::teytey::teytey:
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım arkadaşım,hihoyyythihoyyythihoyyyt

canımm arkadaşımmm inşallah değerlerin kat kat katlanır , keseyi ve bk bukları sağlıkla duyarsınnn

canımmm darısı tüm isteyenlere

canımmmmmm çok çok çok mutlu oldummmm:lepi::teytey::teytey::teytey:
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım arkadaşım,hihoyyythihoyyythihoyyyt

hulacım saol canım benım ya, hepımız ınsallah kucagımıza alırız bebıslerımızı...
Rabbım emeklerımızı , sevınclerımızı bosa cıarmsın yarım bırakmasın. sımdı tek dılegım buu.

tamam canım........

ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ya günmü niyet ediyorsunki ben öyle bilmiyordum ne zamana kadar okuyabilirsen diye duymuştum ben öyle yapıcam canım.
Ben başlamadım canımbirazdan başlayacağım.
ALlahkabul eder inşallah dualarımızı.

ben ettım canım yha.ben bır tek basıma yapıorum bırde baskalarına dagıtarak
allhım kabul etsın ınşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…