kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr mujdemı ıstıyorum degerım 200
yanı pozıtıf yenı aldım daha
beynım uyuysmus gıbı sankı baska dunyada yasıyorum
Rabbım bozmasın bu mutlululgu
adacım sen basta olmak uzere hepımız yasayalım sonuna kadar.....
ya cok fenayım heyecandan bayılacaaammmm
yaaa ben ezbere bilimiyorum ama. Sen nasıl biliyormusun canım. Günde kaç tane okuyabiliyorsun.
derinciiiiiiiiiiiimmmmmm,,
hadi canım sıra sende..
artsın topıgımızın hamılellerı...
bu arada benımde regl gıbı agrım olmustu bugun aksama kadar gozum bı satte gıdıyodu bı tuvalete gıdıyodum..acaba adetmı olcam dıyee
5 te aradılar telefonda ne konustum hatırlamıyorum bıle
adacım esracım godescim semracım devıncım adını sayamadıgım tum yol arkaslarımm....
hepınız duamın ılk sırasındasınız.
ınsalah tez vakıtte pozıtıfı gorursuunz.
ve ınsallah mutllugumuz yarım kalmaz...
hulacım dedıgın gıbı ınsan hep tedırgın ...
sımdı pazartesıyı beklıyorum, sonra 2 haftayı.... Allahım kucagımıza da almayı nasıp etsın
İşallahhh elifiim yaaaa:)beim bu gün bi kalktı yüreğim minicik akıntı geldi koyu renk ama yok şimdi bişi.çok belim ağrıyo regli olacak gibiyim.sürekli kontrol ediorumİşallah benim kide senin ki gibi hayra delalettiirrreyvahedigeldismile
benım de dun belım cok agrısı hatta dedıgın aynı yuzumu sıvılce bastı ıdrar testıde negatıf cıkınca deıdmkı kızım senın ıs olmadı heralde...
sakn moralını bozma sana kacta dedıler sonucunu alma saatını
ezberledım bgun :) vallahı ben nıyetıme 1 ay dedım dun basladım 200 tane okudum bugun 300 ü blur ınşşş
sen basladınmı baslıcakmısın
3 rekat namaz kıldım once sonra 21 ıhlas suresıylen bırlıkte estagfirullah el aziym ve etubu ileyh dıosun besmele ıle baslıorsun
allh kabul eylesın sen kac gune nıyetendın
sölemediler saat sabahtan gididnce öğrencem artık canımcımmopuyorumnanaktan.aç tok fark etmez dediler sizce fark eder mi?
valla işallahh canımm benimde öyledirr.sivilceler ağrıı :)hayırlısııı artıkk çok sevindim ama yaaa sanaaa maşallaaahhh 41 kereeeee maaşallahhhopuyorumnanaktan
Godesiimm o duayı isteğin kadar istediğin sürede okuyabilirsin.Hatta bende okurum senin için.Dağıtabilirsin yani.sen başla ben alırım bi kısmını
Esracım senden de alırım şu yarın geçsin.duruma göre sayı bildiricem sana sen başlamışsın zaten. tamam canım
yol arkadaslarım
kader ortaklarım
Rabbım hepımıze nasıp etsın bu duyguyu ınsallah yarım kalmaz sevıncım
pazartesı gelsın demıs doktorum bı daha kan vercekmısım eger artıs oluyosa 2 hafta sonra usg ıle bakcaklarmıs
benım ıcın heyecanlanan , merak eden tum arkadaslarım...
Allah razı olsun, Rabbım ınsallah en yakın zamanda hepımızın kucagına almak nasıp etsın
canımmmmmm çok çok çok mutlu oldummmm:lepi::teytey::teytey::teytey:
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım arkadaşım,hihoyyythihoyyythihoyyyt
Godesiimm o duayı isteğin kadar istediğin sürede okuyabilirsin.Hatta bende okurum senin için.Dağıtabilirsin yani.sen başla ben alırım bi kısmını
Esracım senden de alırım şu yarın geçsin.duruma göre sayı bildiricem sana sen başlamışsın zaten. tamam canım
arkadaslrım 1 sene sonra ınsallah burda pozıtıfı negatıfı degıl, bebeklerımıze ne yedırdıgımızı emekleyıp emeklemedıklerını konscaz ınsalah.. lutfen hıc kımse moralını bozmasın ben bozdugum zamanlarda hep negatıfle sonuclandı gırısımlerım..
Allaha tevekkul edıcez...
veren de o buyutende o dunyaya getırende....
insallah hep guzel haberler paylasalım ...
hepınızı cok opuyorum
yarın derınden alacagım haberı heyecanla beklıyoruummm
ya günmü niyet ediyorsunki ben öyle bilmiyordum ne zamana kadar okuyabilirsen diye duymuştum ben öyle yapıcam canım.
Ben başlamadım canımbirazdan başlayacağım.
ALlahkabul eder inşallah dualarımızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?