Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Tebrik ederim elif.
Allah saglikli kucagina almayi nasip etsin.
Darisi bizlere. Senin adina çok sevindim. :teytey:

canım beniiiiiiiiiiiiiimmmmmmm işte beklediğimiz haber. çok ama çok çok çoooook sevindim. Rabbim tamamına erdirsin elifcim. değerin harika, inşallah pazartesiye kadar 500 olur :))))))) güzel temennin için Allah razı olsun, amin inşallah sırayla hepimize anne olmayı nasip etsin Rabbim. çok mutluyum Allah nazarlardan saklasın. taze annecik seni tebrik ediyorum, topicimizin ballılığı hep böyle devam etsin inşallah

elfcim tebrik ederim canim benim... Allah tamamina erdirsin...
bugun iki guzel haber aldim.. biraz evvelde 41 yasindaki 3 tane ust uste tup bebek denemis bir arkadasimizin dogal yolla hamile haberini aldim. okadar sevindim ki goz yaslarima hakim olamadim... Allah herkesi boyle sevindirsin...

ozum gecmis olsun tatlim. gecmisi pek okuyamadim.. umarim simdi daha iyiysindir..

Adacim saol canim benim ya insallah Allah tamamina erdirir. Bu topikte karni bos kimse kalmicak insallah ben buranin uguruna inaniyorum.seninde guzel haberlerini ciglik cigliga kutlicaz insallah. allahim saglikla usg de gormeyi bukbuklari duymayi nasip etsin insallah hepimize

Canim cok saol. Seninde guzel haberlerini aliriz insallah. Hepiniz dualarimdasiniz.Rabbim cok bekletmesin hicbirimizi

ımoje sagol canım sımdılık ıyıyız sukurler olsun ıns buda nazarlık olur bıze......evde yatıyorum....
sen nasılsın...

Merhaba bugün emre beyle görüşmemizde uzun protokol döndü kısa protokole adetin 23 günü estrofem diye bi ilaca başlamamı ve bunu adet olana kadar kullanmamı adetin 3 günü kontrole gitmemi söyledi.Böyle işte

Birde transfer öncesi eşimden ve benden birtakım testler istediler antı HIV- HBsAg-antıHBS vs..
siz bunları nerde yaptırdınız.Bahçelievlerde oturuyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Buaraada topiğin son annesini tebrik eddiyorum.Sağlıkla kucağına alır İNŞALLAH.
Darısı hepimize olsun..

bende iyiyim birtanem.. guzel haberler aliyoruz.. ne guzel aramizdan en azindan biri daha kurtuldu diyorum...

Günaydın canlaropuyorumnanaktangidiyoummm testesempatiksalakcinnidua edin...

ekincim tedavin hayırlı olsun canım , tedavin sonunda bebişinin seninle olmasını yürekten diliyorummolumunekankayizsmile

günaydınnnnnn;

canım allah yardımcın olsun dualarım seninle
güzel haberlerini bekliyoruz hihoyyythihoyyythihoyyyt

geldim canım 2 saat sonra falan çıkarmış en erkenopuyorumnanaktanhemen yazcam artık ne olursa neticeolumunekankayizsmileAllah razı olsun hepinizden desteklerinisss içinnopuyorumnanaktan

geldim canım 2 saat sonra falan çıkarmış en erkenopuyorumnanaktanhemen yazcam artık ne olursa neticeolumunekankayizsmileAllah razı olsun hepinizden desteklerinisss içinnopuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım ; offf nası geççek 2 saat şimdi neyseki elifcim gibi 5'te dememişler bunada şükür olumunekankayizsmile
İnşallahhhh 2 saatttt sonra burda hamileyim diye bağırırsın tatlımmmm:Saruboceq:
heyecanla bekliyorum sonucunu opuyorumnanaktan

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ayyy bak şimdi test günüm aklıma geldi , hastanede kan tüpünün üzerine isim yazıyorlarya hemşireye acele diyede yazabilirmisiniz demiştim. Laboratuvardaki herkes kopmuştu gülmekten kaydirigubbakcemile3

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydınnnnn esracımmm , derincim kan vermiş gelmiş allahın izniyle inşallah bugün hamişlere +1 eklenecek :teytey:
darısı başına kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…