Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

beti hoşgeldin..haklısın vallahi bizler daha ilk adıma atarken bu kadar kendimizi kasıyoruz...
Allah seninde güzel gönlüne göre versin..Bak bu topic ugurlu gelecek sende hamiş kalacaksın........

haklısın betusum.....ama benım yukum bazen cok agır gelıyo....ama yıne fena sayılmam moral acısından ıngggg

beti hoşgeldin..haklısın vallahi bizler daha ilk adıma atarken bu kadar kendimizi kasıyoruz...
Allah seninde güzel gönlüne göre versin..Bak bu topic ugurlu gelecek sende hamiş kalacaksın........

Ayyy canım tşk ederim ağzından bal damlıyor.... Hepimize uğurlu gelir bu topik inşallah

ananas, kuru kayısı, taze kayısı ben transfer sonrası hergün bunları yedim. bir de hep sebze yemeği yaptı annem sağolsun. kabızlık çekmedim böylece :)

ben sevdıgım ıcecegı bıraktım sormayın aramız coooooook ıyıdır....cocuklar alıyolar acıyolar fıısssssssstttttttssss o ses benı mahvedıyooooo bellı olalı berı bır yudum almadı sadece sesını dınlıyorummmm

kızlar bu tedavi sürecinde ananas dışında başka neler yemeliyiz..Yediklerinize dikkat ettinizmi?

Doktorum bana mutlaka et ve yumurta yemem gerektiğini söylemişti ama ben ikisini de sevmem yemedim.... Bol su içeceksin... Sebze ve meyveyi de ihmal etmeyeceksin... Öyle yapılacak çok özel bir şey yok

kızlar selamlar; bugün 14.gün değerim 755 çıktı; çok şükür :))))
doktorum haftaya perşembe ya da cuma ya gel dedi kısmetse keseyi görmek için.inşallah fasülyemi görmek kısmet olur kızlar hayırlısıyla :)))
ve darısı hepinizin başına inşallah; arkamdan gelin hayırlısıyla....
sevgiler

Adacım ve beticim bilgi için çok teşekkür ederim.Bunlar ufak detaylar gerçi.olacağı var ise olur zaten..biz yinede dikkat edelimde..

-Beti tatlım bak gör sen 6.da gol atacaksın..demedi deme.......tecrübeli arkadaşımm...sen bizlerin tüp bebekde ablasısın....

ben de diet coke hastasıyımdır 1 ay içmemiştim. ne zaman kimyasal olduğunu öğrendim o gün içtim. bir de 9 ay kadar oldu sigarayı bırakalı, onu da içecektim de zor tuttum kendimi...

Ay catdoğ tatlım çok sevindim..Bebeğin hep seninle olsun..Allah yardımcın olsun.....Rabbim saglıcakla kucağına alabilmeyi nasip etsin........Kıymetli bebeğine sahip çık dikkat et tamammı....

cok sevındım canım allah hayırlısıyla butun mutluluklarını doya doya yasamayı nasıp etsın ınssss...tez zamanda bızede nasıp olsunnnnn

ben de diet coke hastasıyımdır 1 ay içmemiştim. ne zaman kimyasal olduğunu öğrendim o gün içtim. bir de 9 ay kadar oldu sigarayı bırakalı, onu da içecektim de zor tuttum kendimi...

sigara yanlızca aksamları 2-3 tane içerdim...şimdi yasaklıyım.....canım daha çok istiyor ara sıra 1 tane içiyorum.....iğnelere başlayınca hiç içmiycem.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…