hosbuldum canım....
beti hoşgeldin..haklısın vallahi bizler daha ilk adıma atarken bu kadar kendimizi kasıyoruz...
Allah seninde güzel gönlüne göre versin..Bak bu topic ugurlu gelecek sende hamiş kalacaksın........
Nerelerdeydin bakalım.......
kızlar bu tedavi sürecinde ananas dışında başka neler yemeliyiz..Yediklerinize dikkat ettinizmi?
haklısın betusum.....ama benım yukum bazen cok agır gelıyo....ama yıne fena sayılmam moral acısından ıngggg
ben sevdıgım ıcecegı bıraktım sormayın aramız coooooook ıyıdır....cocuklar alıyolar acıyolar fıısssssssstttttttssss o ses benı mahvedıyooooo bellı olalı berı bır yudum almadı sadece sesını dınlıyorummmm
devin 79 sen Ankara'da mı başlayacaksın tedaviye.? Hangi merkeze gidiyorsun?
kızlar selamlar; bugün 14.gün değerim 755 çıktı; çok şükür :))))
doktorum haftaya perşembe ya da cuma ya gel dedi kısmetse keseyi görmek için.inşallah fasülyemi görmek kısmet olur kızlar hayırlısıyla :)))
ve darısı hepinizin başına inşallah; arkamdan gelin hayırlısıyla....
sevgiler
kızlar selamlar; bugün 14.gün değerim 755 çıktı; çok şükür :))))
doktorum haftaya perşembe ya da cuma ya gel dedi kısmetse keseyi görmek için.inşallah fasülyemi görmek kısmet olur kızlar hayırlısıyla :)))
ve darısı hepinizin başına inşallah; arkamdan gelin hayırlısıyla....
sevgiler
ben de diet coke hastasıyımdır 1 ay içmemiştim. ne zaman kimyasal olduğunu öğrendim o gün içtim. bir de 9 ay kadar oldu sigarayı bırakalı, onu da içecektim de zor tuttum kendimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?