Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ay ınşşşşşşşş hulahopcugummmmmmmmmmm

dualarım senınlen derın cok heyecanlıyım kız ben

ınşşşşşşşş sızınde ılk denemenızdı demı senın yasın kactı vede sorun neydı?

evet ilk denememiz , yaşım 29, bende pko var ayrıca eşimdede sperm yoktu geçirdiği rahatsızlıkta kemoterapi almıştı. Sonra bir mucize oldu sperm sayısı 2,5 milyona çıktı,ama hareketliliği ve kalitesi çok kötüydü. doktorumuz bi deneyelim bakalım dedi. Şükür tuttu , inşallah sonuda gelir canım çünkü belki başka şansım olamayabilir.

allhım saglıklan kucagına al ınşşşşşşşşşş

HuLaHoPP ayni yastayiz benim esiminde spermi yoktu menide 0 testis biyopsi sayesinde bulundu ve donduruldu.
Bizimde ilk denememiz insallah bizimkide tutar.
Bende herhangi sorun yoktu.

HuLaHoPP ayni yastayiz benim esiminde spermi yoktu menide 0 testis biyopsi sayesinde bulundu ve donduruldu.
Bizimde ilk denememiz insallah bizimkide tutar.
Bende herhangi sorun yoktu.

tutar canım , inancını umudunu hiç kaybetme , allahım hepimizin kucağını doldursun inşallah çok zor

kızlar negatif.:gitme:

ayyyy canım benim nasıl üzgünüm bilemessin, ne desem boş sana mafoldumben

ama lütfen canım inancını kaybetme , rabbimin yazdığından öteye gidemiyoruz malesef mutlaka bir zamanı vardır. Allahım hayırlı zamanlarda inşallah sanada nasip edecek canım yeterki senle eşin sağlıklı olun.Keşke yanında olabilsemde seni teselli edebilsem canım arkadaşım

kızlar negatif.:gitme:

derin,bu sabah kan vermeye gittiğini okuyunca,az önce bi bakayım belki belli olmuştur dedim.içimde bi his olumlu haberlerle geleceğini söylüyordu,çok üzüldüm.benim de iki negatifim var,ne hissettiğini çok iyi anlıyorum.umudunu kaybetme yine de..tam olarak kaç çıktı sonuç sıfır mı ?

Saol hulacım...Nasip değilmiş vardır Rabbimişn bi bildiği.Hakkımızda hayırlısı olsun işallahh

Dilancım değer sölemedi doktorum.salı bi test daha ilaca devam dedi,dün çok az bi akıntı vardı koyu.bugün daha sonucu almadan az bi kan geldi.ama fitili koydum yok şu an bişi.Doktorum kanasada devam diyor.Nasip canım Allah biizmde yüzümüzü güldürsün inşallah.Hayat devam edecek.opuyorumnanaktan

Kızlar salıda tamamen olmadığına kanaat getirildiğinde ne zaman bi daha deneyebilirim?beklemek gerekiyormu?

canım belki geç döllenme falandır , çünkü direk sıfır olduğunda 2. testi istemezler ve ilacı keserler diye biliyorum , inşallah salıya kadar değerin yükseli bellimi olur tatlım.

bildiğim kadarıyla hormonlarının dengeye gelebilmesi için 2 ay kadar beklemen gerek , dondurulmuşun vardı dimi

dondurulmuş yokk.ne yazık ki.2 ay demekk:))))

derın cok uzuldum saka yapıosun sandım rabbım hayırlısını versın........

Bana da dr.um son denemeden sonra bir ay beklemen yeterli eğer hemen denemek istiyorsanız demişti.hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…