- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
evet yha ogrenelı 1 gun olmadı daha
o hayldedır suan hala ınanamıordur :)
Öğreneli kaç gün oldu ben bile inanamıyorum daha, çok değişik bir duygu
inşşş sende tadarsın olumunekankayizsmile
ınşşşşşşşş sızınde ılk denemenızdı demı senın yasın kactı vede sorun neydı?
evet ilk denememiz , yaşım 29, bende pko var ayrıca eşimdede sperm yoktu geçirdiği rahatsızlıkta kemoterapi almıştı. Sonra bir mucize oldu sperm sayısı 2,5 milyona çıktı,ama hareketliliği ve kalitesi çok kötüydü. doktorumuz bi deneyelim bakalım dedi. Şükür tuttu , inşallah sonuda gelir canım çünkü belki başka şansım olamayabilir.
evet ilk denememiz , yaşım 29, bende pko var ayrıca eşimdede sperm yoktu geçirdiği rahatsızlıkta kemoterapi almıştı. Sonra bir mucize oldu sperm sayısı 2,5 milyona çıktı,ama hareketliliği ve kalitesi çok kötüydü. doktorumuz bi deneyelim bakalım dedi. Şükür tuttu , inşallah sonuda gelir canım çünkü belki başka şansım olamayabilir.
HuLaHoPP ayni yastayiz benim esiminde spermi yoktu menide 0 testis biyopsi sayesinde bulundu ve donduruldu.
Bizimde ilk denememiz insallah bizimkide tutar.
Bende herhangi sorun yoktu.
kızlar negatif.:gitme:
kızlar negatif.:gitme:
Saol hulacım...Nasip değilmiş vardır Rabbimişn bi bildiği.Hakkımızda hayırlısı olsun işallahh
Dilancım değer sölemedi doktorum.salı bi test daha ilaca devam dedi,dün çok az bi akıntı vardı koyu.bugün daha sonucu almadan az bi kan geldi.ama fitili koydum yok şu an bişi.Doktorum kanasada devam diyor.Nasip canım Allah biizmde yüzümüzü güldürsün inşallah.Hayat devam edecek.opuyorumnanaktan
Kızlar salıda tamamen olmadığına kanaat getirildiğinde ne zaman bi daha deneyebilirim?beklemek gerekiyormu?
canım belki geç döllenme falandır , çünkü direk sıfır olduğunda 2. testi istemezler ve ilacı keserler diye biliyorum , inşallah salıya kadar değerin yükseli bellimi olur tatlım.
bildiğim kadarıyla hormonlarının dengeye gelebilmesi için 2 ay kadar beklemen gerek , dondurulmuşun vardı dimi
dondurulmuş yokk.ne yazık ki.2 ay demekk:))))
Saol hulacım...Nasip değilmiş vardır Rabbimişn bi bildiği.Hakkımızda hayırlısı olsun işallahh
Dilancım değer sölemedi doktorum.salı bi test daha ilaca devam dedi,dün çok az bi akıntı vardı koyu.bugün daha sonucu almadan az bi kan geldi.ama fitili koydum yok şu an bişi.Doktorum kanasada devam diyor.Nasip canım Allah biizmde yüzümüzü güldürsün inşallah.Hayat devam edecek.opuyorumnanaktan
Kızlar salıda tamamen olmadığına kanaat getirildiğinde ne zaman bi daha deneyebilirim?beklemek gerekiyormu?
tutar canım , inancını umudunu hiç kaybetme , allahım hepimizin kucağını doldursun inşallah çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?