kızlar negatif.:gitme:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr mujdemı ıstıyorum degerım 200
yanı pozıtıf yenı aldım daha
beynım uyuysmus gıbı sankı baska dunyada yasıyorum
Rabbım bozmasın bu mutlululgu
adacım sen basta olmak uzere hepımız yasayalım sonuna kadar.....
ya cok fenayım heyecandan bayılacaaammmm
böyle karışık duygular içindeyim tuhafım.Bi ağlyorum sonra geçiyor.sana yine....
Rabbimin bana verdiği sınavda bu olsa gerek.Ona sığınıyorum...
böyle karışık duygular içindeyim tuhafım.Bi ağlyorum sonra geçiyor.sana yine....
Rabbimin bana verdiği sınavda bu olsa gerek.Ona sığınıyorum...
(( söyleyecek bişey bulamıyorum. seni çok iyi anlıyorum canım.
Ama hayırlısı buymuş demekten başka bir şey gelmiyor malesef elimizden...
derıncım ınankı okuunca beynım uyustu cok uzuldum ne dıyım bılemıoyorum ama kızların dedıgı dogru eger degerın tamamen negatıf olsaydı gel bır daha bakalım demezdı doktorun, demekkı bı umıt ısıgı hala var gec dollenme dıye bısey var belkı onu beklıyo olabılır sen yınede moralını bozma tatlım lutfenn
kızlar buarada benım de canım cok sııkın lutfen bana yardım edın bugun kahverengı hatta pembe kanamam oldu bu nedemek dedım merkezdekı hemsıreyı aradım depo progestan kullan dedı.
bugun gunu bırlık sehır dısına gıttık butun gun arabada sonra gıttıgım yerde tum gun ayakta calıstım avaba bıseymı oldu nıye boyle kanama gıbı bısey oldu
Allahım dedım 1 gunmuydy sevıncım...sızde de oldumu boyle seyler...
Allahım hepımızın uznu guldur lutfen adet olmak ıstemıyorumm(
Canım benim kötüye yorma hemen.ben atlatttım gibi bileee çok şükür arada kötü hissediom ama olsun neler var hayatta çok şükür Rabbime.Hem belki dediğiniz gibi olur bi umut.olmasada alıştırdım kendimi.Allah çekemeyeceği derdi vermez kuluna.Ben kaldırabiliyorum ki verdi.Çok şükür.bi daha kine inşallah:)sende dert etme canım benim dinlen biras.zor ama odaklanmamak için formüller bulmaya çalış canım.benim doktorum kanama hiçbişiyi göstermez olduğunu olmadığını dedi.kaldı ki benim bi arkadaşım hormon tedavisi görüyodu 3 sene denediler sonra 3 aylıkken anladı hamile olduğunuu.çünkü 3 ay regl oldu.bizde ilaçda varya olur yani.sakın üzülme nolur.değerinin maşallahı vardı daha dahaa iyi olacakkk.Dualarım seninle sen son hamişimiss umudumuzsun bozmak yok moraliii:)opuyorumnanaktan
Allah razı olsun Allah snin de gönlüne göre versin.Bazen düşünüyorum duayı galiba fazla kaçırdık :)Rabbim imtihan ediyor inşallah başarıyla çıkarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?