Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

kızlar negatif.:gitme:

üzülme canımm..benim değerim direk 0 çıkmıştı ve hemen ilaçları kesti doktor...sende küçük te olsa bi ümit varki devam demiş doktorun...üzülerek o ümidi yok etme...hayırlısı ne ise o olacaktır...merak etme hiç...

böyle karışık duygular içindeyim tuhafım.Bi ağlyorum sonra geçiyor.sana yine....

Rabbimin bana verdiği sınavda bu olsa gerek.Ona sığınıyorum...

tebrik ederim elifcim...Allah tamamına erdirsin..değerlerin çok güzel bir şekilde yükselsin ve bebişin sımsıkı tutunup bırakmasın seni...ve hepimize bunu yaşamayı nasip etsin...

Kızlar peki hiç benim gibi olup pozitif çıkan olmuşmuydu acaba?

böyle karışık duygular içindeyim tuhafım.Bi ağlyorum sonra geçiyor.sana yine....

Rabbimin bana verdiği sınavda bu olsa gerek.Ona sığınıyorum...

allah yardımcın olsun canım kolay değil tabi ama bak canım 5 yıl önce eşim testis kanseri olduğunda hem eşimi kaybetme tehlikesi yaşadım hemde çocuğumuzun olamayacağını öğrendim. Bu süre zarfında hiçbir şekilde tedavi olmadık. sonra mucize oldu ve sperm sayısı yükseldi. Yani canım herşeyin zamanı var. Rabbim bizide böyle sınıyor. İnanıyorumki bu çıktığın yolda mutlaka mutlu sona ulaşacaksın.

Allahtan ümit kesilmez canım ilaçlara devam et dediyse doktor bir ümit vardır mutlaka inşallah inşallah pazartesi değerin yüselmiş olur. Ama olmassada inancını kaybetmeden yola devam canım , rabbim bi ışık mutlaka gösterecektir.Kalbini ferah tut.

derıncım ınankı okuunca beynım uyustu cok uzuldum ne dıyım bılemıoyorum ama kızların dedıgı dogru eger degerın tamamen negatıf olsaydı gel bır daha bakalım demezdı doktorun, demekkı bı umıt ısıgı hala var gec dollenme dıye bısey var belkı onu beklıyo olabılır sen yınede moralını bozma tatlım lutfenn

kızlar buarada benım de canım cok sııkın lutfen bana yardım edın bugun kahverengı hatta pembe kanamam oldu bu nedemek dedım merkezdekı hemsıreyı aradım depo progestan kullan dedı.
bugun gunu bırlık sehır dısına gıttık butun gun arabada sonra gıttıgım yerde tum gun ayakta calıstım avaba bıseymı oldu nıye boyle kanama gıbı bısey oldu
Allahım dedım 1 gunmuydy sevıncım...sızde de oldumu boyle seyler...
Allahım hepımızın uznu guldur lutfen adet olmak ıstemıyorumm(

derinciimm yol arkadasım... sakın kendını uzme ..
benım bır arkasımda adetın 5 gun gecmesıne ragmen ılk seferde cıkmamıstı kan sonucu...
sakınj bırakma kendını.. bız ne dedık sonuna kadar devam edıcez. pozıtıfsede negatıfsede..
ben sımdı kendımı avutmaya calısıyorum. nerden geldı bu kanama dıye...
yerleme kanaması gıbı bısey degıl kahve pembe sankı adet bası gıbı....
offf Allahım ne zormus bu ısler....Lutfen hepımıze yardım et. bu topıktekı herkeze..

Canım benim kötüye yorma hemen.ben atlatttım gibi bileee çok şükür arada kötü hissediom ama olsun neler var hayatta çok şükür Rabbime.Hem belki dediğiniz gibi olur bi umut.olmasada alıştırdım kendimi.Allah çekemeyeceği derdi vermez kuluna.Ben kaldırabiliyorum ki verdi.Çok şükür.bi daha kine inşallah:)sende dert etme canım benim dinlen biras.zor ama odaklanmamak için formüller bulmaya çalış canım.benim doktorum kanama hiçbişiyi göstermez olduğunu olmadığını dedi.kaldı ki benim bi arkadaşım hormon tedavisi görüyodu 3 sene denediler sonra 3 aylıkken anladı hamile olduğunuu.çünkü 3 ay regl oldu.bizde ilaçda varya olur yani.sakın üzülme nolur.değerinin maşallahı vardı daha dahaa iyi olacakkk.Dualarım seninle sen son hamişimiss umudumuzsun bozmak yok moraliii:)opuyorumnanaktan

canımmm cok saol .. benım sana moral vermem gerekırken sen benı tesellı edoyosun...
negatıfı gormek de kotu pozıtıfı gordukten sonra boyle seyler yasmakta...
dedıgın gıbı Allah kaldıramayacagımız yuk vermezmıs.
ama yıne de Allahtan umıdını kesme sende sakın nolur.. senın ıyı haberlerını beklıyo olucam...
burdan bagırıcaksın bıze hamıleyım dıye..
hepımız uzun ve zorlu bı yoldan gelıyoruz. hepımızın bı hıkayesı, bı husranı var.. ama hepımız mutlu sonla ayrılcaz bu durumdan ınsallah...
bunu hem sana hem kendıme dıyorum.. senı cok opuyorumm.. lıutfen rahat ol...

Allah razı olsun Allah snin de gönlüne göre versin.Bazen düşünüyorum duayı galiba fazla kaçırdık :)Rabbim imtihan ediyor inşallah başarıyla çıkarız.

mrb sumakim,öncelikle hayırlı olsun,Allah bebeklerini sana bağışlasın,çok sevindim,seninle durumumuz aynıydı.benim eşiminde sperm kanalları yok,ama bizim 2. deneme negatif.sizin kaçıncı deneme ve nerede yaptırdınız

derıncıgım hakkımızda hep hayırlısını dılıyoruz rabbımızden demek kı hayırlısı boyle ıns bıdaha kı sefere hersey o guzel gonlune gorecek....
ben bu yolda savasan kadınların cok guclu olduguna ınanıyorum ve sende onlardan bırısın....
ıns hersey bıgun cok guzel olacaktır....

derincim ne desem çok boş biliyorum ama doktorunun ilacı kesmemiş olması ve bir kan testi daha istemiş olması beni de umutlandırdı. yani değer 0 çıkmış olsa ilacı kes derdi. belki de geç döllenme oldu. senin dün hafif bir kanaman olmuştu ben acaba o zaman mı tutundu diyorum. eğer düşündüğüm gibiyse pazartesi olan testinde değerin artmış olacaktır. bence şu an için çok umutlanma ama olmadı bu iş bitti de deme arkadaşım. Allah çok büyük mucizelere her yerde.. dualarımız seninle canımmmm.

elfcim hiç korkma o kanamalar olabilir. şakır şakır kırmızı kanama olmadıkça çok da endişelenme. ama kanama olduğu anda progestan ve yatak istirahati şart. kendini çok yorma ve çok ayakta kalma bu ara. minnoşa iyi bak tatlım :)

arkadaslarım hepınıze gunaydıınn...guzel bır pazar gecırırız ınsallah..

adacım soyledıkleın ıcın cok saol, bıraz rahatladım. kanamam oyle sakır sakır degıl cok sukur pembe kahve

bıde adet sancısı gıbı sancı gelıyo arasıra
ınsallah gecer bunlar normaldır ya da
hulacım, cıvcıvım,ozlemcım sızde ılk gunler oldumu bole seyler

gunaydın elıf cıgım nasılsın bugun....
benım olmadı kanama tarzı bıseylerım ama olanları cok okudum....
sakın korkma adet sancısı hep oluyo canım yerı gelıyo sımdı bıle bazen hıssedıyorum....
ben onu ıkız gebelıklerımde cok yasamıstım ara ara kanamayı cok hos olmuyo ınsanı korkutuyo ama...kac kere hastanede yattım ama dr um lekelenmenın devamlı olmamasını dılıyor hep...
bak ben gecen kanamamda bacaklarıma ındı kıpkırmızı kan ben valla dusurdum yada dusuruyorum sandım ama rabbım korumuz melegımı ıns hepımızınkını korur tatlım....
dr unu bılgılendır ara ara olması bu donemde normal cok dusunmemeye calıs olurmu rabbım melegını korusun ıns saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns...

canım elifcim çok ama çok tebrik ederim allahım tamamına erdirsin inşallah herşey güzel gönlüne göre olur inşallah stres yapma lütfen.bendede olmuştu hafif pembemsi şeklinde jel akıntısı vardı 2 gün oldu doktoruma gittigim gün söyledim dinlen dedi,hafif düşük yaşama riskin var emişti..Allahıma şükürler olsunki 2 gün hafta sonunu evde dinlenerek geçirmiştim......bir daha tekrarlamadı..Böyle pembemsi kanamalar olabilir stres yapmana sakına bide benım opudan sonra içeride kalan yumurtalarım kist oluşturmuş o kistte yapıyordu acayip bel agrısı çekiyordum..Hakkımızda hayırlısı olsun tatlım kendine iyi bak.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…