Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

kızlar negatif.:gitme:

derincim,canım benim ne diyeceğimi bilemedim..pozitif sonuçla geleceğine ben inanmıştım..demekki bundada vardır bir hayır..Rabbime sıgın bir tanem..doktorun bir daha bakalım dediğine göre vardır elbet bir bildiği üzüntü yaparak o umut ışığınıda yok etme bitanem..Önce degeri düşük çıkıp sonra yükselen çok kişi duyduk..Allah yardımcın olsun tatlım...

Son düzenleme:
ana kusum bugun pazar kız senın n ısın var burda....alıskın deyılızya....

Günaydın,Sorma tatlım uyuyamadımki belim mahvetti beni saga dön sola dön düz yat derken sabahı zor ettim agrıdan eşimde rahatsız olmasın diye yataktan kalktım eşimde dediki gece 1 türlü uyku uyumadın nereye, dedimki sen rahat uyu ben dolanayım. :))) Birazdan kahvaltı hazırlayacagım...

Son düzenleme:
elifcim nereye kayboldun kız sakına pembe lekelerden korkma yanlızca dinlen..bak pazar nasılsa evdesin kendini yorma....ben 2 gün yatarak atlattım....

ayyy sorma kusum o bel agrısı benıde mahvedıyo n zaman gececek bılmıyorum....
canım hıc bısey yapmak ıstemıyo....bugun ıgne gunum cok yakıyoo...

ayyy sorma kusum o bel agrısı benıde mahvedıyo n zaman gececek bılmıyorum....
canım hıc bısey yapmak ıstemıyo....bugun ıgne gunum cok yakıyoo...

Vallahi 9 ay çekermişim öle diyorlar :))) nasıl başlarsa öyle gidermiş.......
Kıyamam ben sana igne olacaksın demekki canım bebeğin için deger bitanem......Kolay gelsin sana........

Kızlarr e tünaydın artıkkolumunekankayizsmileherkese güseel pazarlar diliyoruummmkaydirigubbakcemile5adacım,özlemcimm,civcivimm çoook teşekkür ederim güzel dileklerinize,desteğinizee.ben ilaca devam ediorum.dün çok üzüldüm ama bugün daha iyiyim.Çok şükür:)e benim şu yumurta toplama ve sonrası 5 günlük ağrılı dönem gıcık ediyodu artık hiç gözümde diil.Olsun varsın herşeyin bir bedeli var.Salı gidicem doktoruma.bi kere şu 4 hücreli konusunda bir yorum istiycem çoook kaliteli bir emriyon var onu koyacağız dediler.4 hücreli 2. güm emriyosu.ama baktım genelde 8 hücreli veriliyorken benimki neye göre çok kaliteliydi.ben fiziksel hiçbirşey yapmadım hep yattım dinlendim evdeydim .sıkılmadım bile 10 tane kitap okudum yahu.el işi yaptım.makale yazdım.internet üzerinden işlerimi yaptım.Yani ağrılı o günlerde bile yememe içmeme dikkat ettim vs.yani yapılmasını istenenin üstünde özen gösterdim.Tabi ki olmayacaksa olmaz hiç birine uymasam olacaksa olur ama hayatta herşeyinde mantıklı bi açıklaması olabilir.mesela 8 yumurta toplandı 4 döllendi 1 konuldu diğerleri ikinci günde 3 hücreli idi ertesi gün dondulucaka mı diye aradım hayır gelişimlerini durdurdu denild.yani bburda detaylandıracağım artık tedavi yöntemini vs.açıklama bekleyeceğim.çünkü kısa protokol diyorlar uzun protokol diyorlar sağlıklı bayanlarda uzun denilio ki benim bir sağlık problemeim yoktu neden kısa uygulandı.Tabi bu şekilde diil amakaydirigubbakcemile3üslubunca sırayla bu konuları konuşmayı düşünüyorum ki ona göre merkez mi değiştireyim,ne yapayım karar vereyim.
bide şu birden fazla emriyo veren merkesler konusu sinirime dokunuyor.başka bi forumda iki verecez demişler ilk deneme 35 yaş altı bayana çıkınca 3 verdik çöpe gitmesin diye demişler.bu nasıl usulsüzlüktür?bu durumda kurala uyan merkezin ve benim günahım ne ki tek tek tek denemek durumunda kalıyoruz?azerbaycanda ünlü bir doktor tanıdığım var onunla görüştüm Türkiyede nişantaşı bahçeci çok başarılı diye söyleniyo dedi.vs.bu gibi kafa karışıklığıı ve değerlendirmeler sürecine girdimkaydirigubbakcemile3ahahahaha:)salıdan sonra yine fikirlerinize ihtiyaç duyucam canlar.Hepinizeee çok teşekkür ederim desteğiniz için yoldaşlığınız kardeşliğiniz için:)
Eliiiiifffff:)haberlerini GÜZEEELLLLLLhaberlerini bekliyorum habersiz koyma biziiii:)

Derin merhaba sana güc ve sabır diliyorum,bahceci kliniginin azerbaycandada klinik acmaya calıstıgını duydum yurtdısında biircok yerde klinik acıyorlar fiyatarı yüksek, ama başarı oranlarının iyi olduğunu duydum
sahsen ben izmirden birkez muayne olabilmek için gittim ama ist da olsam orada yaptırırdem bu tedavim de tutunamzsa oraya gitmeyi düşünüyorum
hepimize allah hayırlı evlatlar nasip etsin....

derincim dun aksamdan berı aklımdaısn dusun dusun...belırtılerımız cok benzerdı cunku..
ama sonra senınde bugun yazdıgın seyler geldi aklima nedn 4 hucreli ve neden 2. gun embryosu
bide ben senin merkezde neden usg kullanmadıklarına takıldım yanı senı uyuttular zaten, usg de yoktu neye gore koyup kpymadıklarından emın olucaktın??
bıze mesela hem labaratuarda mıkroskop fotosunu hemde usg altında rahıme gonderıldıgı andakı resmını verdıler yanı kanıtı gıbı hanı..,,
gıttıgın yer guvenılır bır yermıydı?.. dedıgın dogru hersey nasıp tabıkı,, ama yanlıs yapılan ya da ıhmal edılen bısey varsa degıstır canım ya bı daha gıtme oraya..
sonucta 1. kalıte embryosu nıye gelısımını durdursun onu da anlamadım...
Allah yardımcımız olsun derıncım.. hepımız kucagımıza alırız ınsallah bebıslerımızı.. aralarında 1 er ay fark olucak sadece hıc moralını bozma ..

ozlemcım gunaydıınn.. bı uyuyorum bı uyanıyorum sersem gıbı oldum valla.. tum gun yatakta, kocamda kaldırmıyo zaten yataktan:)lap topu bıle yataga tasıdık artık dun ole bısey olunca...
bugun azaldı bıraz , ama butun adet belırtılerım mevcut cok ılgınc..mesela basım catlıcak gıbı agrıyo kı benım adetımın ılk gunlerı agrırdı hep.. kasıklarıma bıcak saplanır gıbı oluyo yumurtalıklarımdan bı sancı gırıyo.. sonra bel agrısı, adet sancılarıı, bıde kabızlık eklendı sahane oldum:)...
sadece adet donemlerındemı oluyokı bu sıkıntılar.. yarın tekrar kan vercem bakalım ıkyemı katlaması gerekıyodu..

insallah hıcbırımız bı aksılık yasamayız canım benım ya.. senın de son olur bu kanamalar..
benım o kadar sıddetlı olmamasına ragmen senı o kadar ıyı anladımkı .. kı sevıncım daha 1 gunluk:) Rabbım korusun meleklerımızı , bızlere bagıslasın , hep ıyı haberler verelım ınsalah

elifcim nereye kayboldun kız sakına pembe lekelerden korkma yanlızca dinlen..bak pazar nasılsa evdesin kendini yorma....ben 2 gün yatarak atlattım....

yatıyorum canım , bi uyuyup bı uyanıyorum:) ondan yanı bı gırıyorum bı cııyorum foruma:)

doktor usg den sonramı karsısına alıp konusuyo yanı sunu yap bunu yapma dıye
cunku ben gıdıyorum kanı verıp cıkıyorum merkezden kemseyı gordugum yok..
bıde dusuk rıskı olup olmadıgı usg den sora bellı olur dımı..
off ne panıgım ama...sızı de boguyorum bole.. napıım cok tazeyım daha:))

hepınıze gunaydın....sekerlıkler...
saglıklı mutlu huzurlu bır hafta dılıyorum hepımıze....
umarım hafta sonlarınız cok ıyı gecmıstır....
ben hafta ıcı yaptıgım gıbı sonundada bol bol uyudum yıne....
yat yat nereye kadar bılmem artık.....

günaydın canlar;

bende iyi haftalar diliyorum , özlemcim benimde tam aksi günden güne uyku düzenim bozuluyor. Uyku tutmuyor bir türlü .

gunaydın kızlar ya benım yarın tedavı tarıhım belli oluor ve benım sımdıden sınırlerım bozuldu uykularım kactı.....bırde ruyamda test yaptırmaya gıdıoruz hamılesın dıor dediği an kanamam baslıor cocuk yok dıolar .cok etkılendım duanıza ıhtıyacım var .....

hulacıgım merak etme ılerleyen haftalarda mısıl mısıl uyuyacaksın sende.....
benımde baslarda yoktu uykum sonradan oyle cok uyuyosun kı hele ummadıgın zamanda gelıyo...
calısırken cok zor oluyodu ama sukur sımdı evde cok rahatım o konuda zaten yatakdan hıc cıkmıyorum sayılır.....
az kaldı demı kac gun kaldı fasulyeyı gormeye....saglıkla ıns...

canım dualarımız seninle hayırlısıyla sorunsuz atlatacağına inanıyorum

hayırlısı olsun esracık....
kafayı o kadar cok yoruyoruz kı....n bılınc altı kalıyo n bısey...dusunmekden oyle mı olur soyle mı olur...
aslında hepımız gayet ıyı bılıyoruz hersey nasıp ondan otesı yok ama yıne kendımızı alıkoyamıyoruz dusunmekden....
canım hakkında hayırlısını nasıp etsın rabbım....ıns hersey gonlune gore olur...kolay deyıl gercekden zor bı surec ve sen ılk defa baslıyosun ıns sonda olur...bence bıraz kafanı bosaltacak seylerle ılgılen...ıyı gelır..
ruyana gelınce kanlı ruya bozulur derler....
dualarım hepınızle beraber saglıkla ıns bebeklerımızı kucagımıza alırız hep beraber....

böyle hiç belirti olmayınca endişeleniyorum ne uykum geliyor ne yorgunum nede midem bulanıyor , arada adet sancısı gibi sancım olurdu şimdi oda kalmadı. Belirti olmayınca da endişeleniyorum. Cumartesi günü nasipse ilk kontrolüm var. Bi görebilsek fasulyeyi hihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…