Günaydın kızçeler,
Özlemcim sorma tatlım bulantılarla ugraşıyorum ne yesen ye içsem banamısın demiyor sabah evden çıktık eşimle otoparka gidicez sokakta bir başladı ögürmem çıkarttım millet yanımıza geldi su verelim falan diyor ben kıp kırmızı oldum utandım...ay çok zor hala dengem bozuk şuanda bulanıyor mıdem..heran ögürecek modundayım..
yatıyorum canım , bi uyuyup bı uyanıyorum:) ondan yanı bı gırıyorum bı cııyorum foruma:)
doktor usg den sonramı karsısına alıp konusuyo yanı sunu yap bunu yapma dıye
cunku ben gıdıyorum kanı verıp cıkıyorum merkezden kemseyı gordugum yok..
bıde dusuk rıskı olup olmadıgı usg den sora bellı olur dımı..
off ne panıgım ama...sızı de boguyorum bole.. napıım cok tazeyım daha:))
günaydın canlar;
bende iyi haftalar diliyorum , özlemcim benimde tam aksi günden güne uyku düzenim bozuluyor. Uyku tutmuyor bir türlü .
gunaydın kızlar ya benım yarın tedavı tarıhım belli oluor ve benım sımdıden sınırlerım bozuldu uykularım kactı.....bırde ruyamda test yaptırmaya gıdıoruz hamılesın dıor dediği an kanamam baslıor cocuk yok dıolar .cok etkılendımduanıza ıhtıyacım var .....
hulacıgım merak etme ılerleyen haftalarda mısıl mısıl uyuyacaksın sende.....
benımde baslarda yoktu uykum sonradan oyle cok uyuyosun kı hele ummadıgın zamanda gelıyo...
calısırken cok zor oluyodu ama sukur sımdı evde cok rahatım o konuda zaten yatakdan hıc cıkmıyorum sayılır.....
az kaldı demı kac gun kaldı fasulyeyı gormeye....saglıkla ıns...
allah bizede nasip edecelk miikaydirigubbakcemile3
Canım benim semoşum bu nasıl bir cümle lütfen pozitif ol bende anne olucam hamiş kalıcam diye düşün lütfen........Tabiki rabbim sizede nasip edecek vardır elbet bir bildiği..Vakti zamanı gelince mutlaka nasip edecek..Allahım kimseye aratmadan bebek nasip etsin amin...
elifcim derine yazdıkların okudum ve benimde kafam çok karıştı.benim mesela kan değerlerim hiç alınmadı tedavi sürecinde.doktorum hep alttan baktı.yumurtaların büyüklüğüne falan.son olarak çatlatma iğnesini gece vur dedi.sonrası ameliyala toplandı.eve gittim3 gün sonra çağrıldım.direk transfer edildi ayıktım tabiki.ama ne bir kan değerim nede bir vajınal usg bakılmadı.sizlerin nasıl kızlar??? gerçekten merakettttttimm valla.
Ben hastaneme ve doktoruma güveniyorum bu tedavi sürecinde acayip rahatlardı hatta ilk başlarda ben tepkiliydim ne kadar rahatlar kendilerinden eminler diye aynı gün transfer oldugum kişinin haberini kendimden önce aldığımda dedimki benimkide kesin tutmuştur...3 yumurtası toplanmıştı kadının,yanlızca 1 tanesi kaliteli idi,dondurulacak yumurtası yoktu yaşı 32 idi çok umutsuzdu dedimki internette cengiz beyi araştırırsan kadın hastalıklarında bayagı başarılı birisiymiş sen ona güven dedim tutacak dedim...Hamile..
Civciviim cici anniş günayydııııopuyorumnanaktancanım hangi merkezde yaptırdın acaba?
Günaydin saricivcivim nasilsin ?
Ben iyim evde dinleniyorum. Bugün 3cü günüm insan bikiyoru oturup yatmaktan.
Sence ayaga kalkabilir miyim artik ,
Espoircim tatlım bunları kafaya takmamak en iyisi işyerimde merdiven var çay su gibi şeyler için üst kata çıktım hep sık wc gidiyordum wcye merdivenle iniliyordu...İşe metroyle geliyordum metronun merdivenleri var...Rabbim nasip ettiyse hepsi oluyor bunlar bahane canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?