Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ıns canım n kalmıs cumartesıye....ona bakarsan benımde hıc bulantım kusmam hıcbıseyım olmuyo....sadece uyuyorum ıste....ıns sende benım gıbı gecırırsın bu donemı...gebelerın %20 bulantısız gecırıyormus....bazıları bulantıları kusmaları saglıklı gebelık dıe yorumlasada ben buna katılmıyorum...

Elifcim gözün aydınnnnn, çook sevindim.allah kucağına almayı nasip etsin.derincim sana de ne deseK boş .1-2 gün kendini sorguluyosun neden ben, neden herşey olumsuz, ben ne yaptım ki.ama bırak tığın yerden tekrar hayata başlıyosunnn merak etme canım.zor ,kolay değil kendi adımada konuşuyorum.ama umut öyle bir şey ki bir filizleniyor, bir yeşeriyor, bir soluyor.solan yerde yenileri beliriryor.allaha dua et.gerisini zamana bırak.

Günaydın kızçeler,

Özlemcim sorma tatlım bulantılarla ugraşıyorum ne yesen ye içsem banamısın demiyor sabah evden çıktık eşimle otoparka gidicez sokakta bir başladı ögürmem çıkarttım millet yanımıza geldi su verelim falan diyor ben kıp kırmızı oldum utandım...ay çok zor hala dengem bozuk şuanda bulanıyor mıdem..heran ögürecek modundayım..

elifcim derine yazdıkların okudum ve benimde kafam çok karıştı.benim mesela kan değerlerim hiç alınmadı tedavi sürecinde.doktorum hep alttan baktı.yumurtaların büyüklüğüne falan.son olarak çatlatma iğnesini gece vur dedi.sonrası ameliyala toplandı.eve gittim3 gün sonra çağrıldım.direk transfer edildi ayıktım tabiki.ama ne bir kan değerim nede bir vajınal usg bakılmadı.sizlerin nasıl kızlar??? gerçekten merakettttttimm valla.

allah bizede nasip edecelk miikaydirigubbakcemile3

Hayır canım o nedemek bogmak aşk olsun....Tabi paylaşacagız birbirimizle herşeyimizi.....
Benden pembemsei leke geldi sabahları 2 gün hatta o ikinci günü doktorda muayenemiz vardı ilki...Muayenemi olmadan önce doktoruma söyledim dur bakalım dedi...muayenemi etti sonra odasına geçtik orda konuştuk herşeyi yapmam gerekenleri yemem gerekenleri kullanmam gereken ilaçları dikkat etmem gereken durumları bir bir anlattı...Panik yapma lütfen allah korusun fazla heyecanda bizler için iyi değil...dikkat et tatlım allaha emanet ol bol bol yat...

günaydın canlar;

bende iyi haftalar diliyorum , özlemcim benimde tam aksi günden güne uyku düzenim bozuluyor. Uyku tutmuyor bir türlü .

Günaydın kuşum böyle durumlar yaşanıyor tatlım..hamilelik gerçekten farklıymış değilmi?
Bazen canım birşey istemiyorken bazen doymadan yıyesın gelıyor uykusuz kalışların yorgunlukların bulantıların bel agrıların bazen karnına garıp agrıların gelmesi normal zamanda olmayan şeyler.....Allahım bebeklerimizi korusun........

Günaydın canımcım hayırlı olsun tedavin...İnşallah herşey yolunda gider sende meleğine kavuşursun..Daha dur tedavin başlamadan stres yapma....

Uyku tulumu olup çıktın kız başımıza paso uyuyorsun 41 kere maşallah en güzeli o benimde imkanım olsa uyusam bulantılarımı hissetmem karın agrılarım oluyor onları hissetmem bel agrılarımı hissetmem bende bel agrısından uyuyamıyorum haftasonları...Allah yardımcımız olsun...

allah bizede nasip edecelk miikaydirigubbakcemile3

Canım benim semoşum bu nasıl bir cümle lütfen pozitif ol bende anne olucam hamiş kalıcam diye düşün lütfen........Tabiki rabbim sizede nasip edecek vardır elbet bir bildiği..Vakti zamanı gelince mutlaka nasip edecek..Allahım kimseye aratmadan bebek nasip etsin amin...

canı elife yazdıklarımı okudun mu.bana sen cevap yazabilirmisin.nasıl tetkikler uygulandı sana.yazdıklarımı okursan biara.kafam çok karıştı.

Canım benim,transferden sonra 12 gün boyunca bekledim ,12.gün kan testi verdim birde 2 gün sonra....
Yumurtlarım toplandıktan sonra bende evde istirat ettim...Transfere kadar.......Öncesinde ilk olarak burun spreyi kullandım kırmızılarım gelince Gonalf yi yumurtlarım büyüyene kadar kullandım gün aşırı usg ye gidiyordum...Bende çatlatma ignemi pazar akşamı 9.da vuruldum salı sabahı 10 da yumurtlarım toplandı...Öncesinde istenen tahliller ise aynıydı hormon, tsh,hepatitb, rubella vs tahlillerdi..Başka değişik bir uygulama yaşamadım tatlım...

Ben hastaneme ve doktoruma güveniyorum bu tedavi sürecinde acayip rahatlardı hatta ilk başlarda ben tepkiliydim ne kadar rahatlar kendilerinden eminler diye aynı gün transfer oldugum kişinin haberini kendimden önce aldığımda dedimki benimkide kesin tutmuştur...3 yumurtası toplanmıştı kadının,yanlızca 1 tanesi kaliteli idi,dondurulacak yumurtası yoktu yaşı 32 idi çok umutsuzdu dedimki internette cengiz beyi araştırırsan kadın hastalıklarında bayagı başarılı birisiymiş sen ona güven dedim tutacak dedim...Hamile..

Civciviim cici anniş günayydııııopuyorumnanaktancanım hangi merkezde yaptırdın acaba?

Semoşum pardon yumurtlarım toplandıktan sonra 1 gün evde dinlendim ben ertesi gün işe geldim embriyolog aradı cuma sabahı saat 10 da gelin transferinizi yapalım, 8 tanesi döllendi diye haber verdiler....Transfer sabahı gittiğimde gergindim zaten hakan bey embriyolog eşimle beni odasına aldı konuştu gayet rahattı ben hesap sordıum hep,neden 5 gün embriyosu değilde 3.gün oldu cengiz bey 5. gün embriyosu yaparız demişti ben saydırıyorum ama sustu hep dinledi beni..Seni çok iyi anlıyorum dedi bana fena halde gerginsin bu konuya dedi anlatmaya başladı tıbbı yönleri felan,bizim görevimiz bu dedi içini rahat tut senin için en iyi olanına karar verdik dedi..Bak dedi geriye 4 adet dondurulmuşun kalıcak bu kararla dedi 5. güne hepsini bekletseydik belkide çok fire vereceğiz dedi..Doktoruma sordum oda aynısını söyledi onlara güvendim..Tutacagı varsa 3.gün veya 5 gün ne fark eder dedi..Yukardaki bilir dedi..Bana tek dedikleri transferi ufak bir operasyon olarak algılamamız ve kapıdan çıktıktan sonra bu konuyu düşünmememizdi..Gerçekten çok faydalı olacagına sonuna kadar savundular..Gece çıkın arkalaşlarınızla eglenin dedi.

Son düzenleme:
Civciviim cici anniş günayydııııopuyorumnanaktancanım hangi merkezde yaptırdın acaba?

Günaydın bitanem nasılsın biran önce ayaga kalkıp toparlanabildiğine çok ama çok sevindim ya hakkında hayırlısı ne ise o olsun sabır bitanem sabır...
Ben Amerikan Hastanesi,(Nişantaşı) Cengiz Alataşa gittim tatlım...

Hala daha oraya gidiyorum doguma kadarda oraya gitmeyi istiyorum derincim....Yanlızca dogumda doktrumla konuşup başka hastaneye geçiş yapacagım...Bu hastanenin sgk ile anlaşması yok herşeyiyle özel dogumada gücüm yetmez artık...Şuanda muayenesi 195 TL

Kızlarr günaydıınnnnn:)

Hulacııım işallahhhh ufaklıklaaa tanıştığında kaygılarının yersiz olduğunuz o fısıldayacak kulağınaaakaydirigubbakcemile5Belirti meselesi benim kanımca hamilelelikde de transfer sonrasındada bünyeden bünyeye değişiyor.o kısmı düşünmek sadece kafamızı bulandırmaktan başka işe yaramıyor.Mesela ben ve elif aynı gittik ben negatif o pozitif aldı.Sonra civcivle özlem tamamen farklı yaşayıyorlar.Biri bulantı biri uyku ağırlıklı.İçinde ki fasulyeye vücudun vereceği tepki tamamen kişisel oluyor.tabi ortak noktalar var ama onlar üzerine düşünmemek en iyisi.opuyorumnanaktan

semoşcumm valla ben az önce aradım yine merkezimi.yarın 9 da çağırdılar test tekrarlamak istiyorlar.ilaçlarada devam ediyorum.Yarın sonuçç neticesi bir değerlenmdirme yapacağım tüm merak ettiğim soruları soracağım.Güvenmiyor değilim onlara bir kere vicadan sahibi insanlar olduklarını düşünüyorum.Ki ben mesleğim gereği insanları daha kolay tanıyabildiğimi düşünmüşümdür ve %90 doğru olur tesbitlerim.ama bu konuda onalrı biraz yorucam.bi de ilk gün baya zordu.hatta ağladım baya bi susuyorum bi ağlıyorum kaltım evi temizledim kafam dağılsın diye sonra gece gözlerim şiş şiş artık dayanamayıp bayılmışım resmen sonra sabah 6.30 da uyandım kitap okudum.güzel bi kahvaltı.gün içinde eşimin halası ki çok severim ziyarete geldiler.onlara vakit geçirdim.gecede yine dayanılmaz bi uykuyla sızdım.şimdiyse sanki bunları yaşamamış gibiyim içim bom boş bu kötü diil bi rahatlık var üzerimde sanırım bunun çetin bir mücadele olduğunu henüz anladım.Hatta bu mücadeleyi vermek sıkıntılarını yaşamak ve bebeişime kavuşuncada onu ne kadar hakettiğimi hergün kulağına fısıldamak istiyorum:)senin için gereken savaşı verdim ve Rabbimme çok şükür kazandım demek istiyorum:)
elifffcaaannnn,ciivcivimm,özlemcimmm sizlerede esağlıklı günler efendiimm:)özlemcim en iyisi uyu güzelim:)uyuyun bebişindeee uyusundaa büyüsüünnnnopuyorumnanaktancivcivcim çalışıyorsun Allah kolaylıklar versinnn elifcimde çalışıyor sanırsam Rabbim hepinize de kolaylıklar versin,sağlık versinnn:)

adacım yok kaliba daha

Herkese güzel bir hafta diliyoırummm:)esracım sana da kolaylıklar diliyorum.Allah yardımcın olsun...Dualarım seninleeopuyorumnanaktan

Günaydin saricivcivim nasilsin ?
Ben iyim evde dinleniyorum. Bugün 3cü günüm insan bikiyoru oturup yatmaktan.
Sence ayaga kalkabilir miyim artik ,

Derincim sen hangi merkezde tedavi oluyorsun canım bencede aklına neler takılıyorsa yarın gittiğinde konuş lütfen aklında birşey kalmasın..Bu arada donduurlmuşun varmıydı ?

Günaydin saricivcivim nasilsin ?
Ben iyim evde dinleniyorum. Bugün 3cü günüm insan bikiyoru oturup yatmaktan.
Sence ayaga kalkabilir miyim artik ,

Günaydın canım benim sen bilirsin ne diyeyim bitanem...
Ben ilk gün valdemdeydim yattım kalktım dolandım malum ramazandı herkesle beraber yemek yedık havalar sıcaktı aksam 10 dan gece sahura kadar hep beraber balkonda oturmuştuk...sahurdan sonra eşimle arabamızla evemize geldik uyuduk ertesi gün öglen uyandım kahvaltı ettim dolandım oturdum pazarda öyle genelde oturarak geçirdim hatta pazar çamaşır yıkamıştım onları astım p.tesi aksamı işten gelince yemek yapmıştım...Birde benim bel agrım oldugu için ben yatamıyordum..Oturmak daha iyiydi benim için...Nasıl istiyorsan öyle yap içinde keşkeleirn olmasın....

Espoircim tatlım bunları kafaya takmamak en iyisi işyerimde merdiven var çay su gibi şeyler için üst kata çıktım hep sık wc gidiyordum wcye merdivenle iniliyordu...İşe metroyle geliyordum metronun merdivenleri var...Rabbim nasip ettiyse hepsi oluyor bunlar bahane canım...

Sana katiliyorum birtanem.
Insan birde korkuyor :)))))))
Tabii kafaya takmiyorum niye kalktim niye yaptim yapmasaydim.....
Sana fikir edinmek istedim arkadasim.
Doktorumda dedi normal hayatina devam et dedi hatta ayiptir söylemesi ask hayatina bile :asigim:
canimcim benim allah nasip ettiyse ne etsem bos.
Evin halini gördügüm zaman içim rahat etmiyor alismisim aktif olmaya simdilik raporluyum persembe günü is basi edicem fakat ben çarsamba günü gitmeyi düsünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…