Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Derincim sen hangi merkezde tedavi oluyorsun canım bencede aklına neler takılıyorsa yarın gittiğinde konuş lütfen aklında birşey kalmasın..Bu arada donduurlmuşun varmıydı ?

Canım ben ümraniye erdemde yaptırdım.Çokda memnundum tedavi sürecinde ama tabi yarın ki tavırları onlar hakkında ki kararımda belirleyici olacak:)Dondurulmuşum yok çok isterdimmm keşke olsa tekrar tedavi yerine onları denemek daha iyi olabilirdi

Canım ümraniye erdem hastanesini duydum 2008 yılıydı sanırım arkadaşım orda dogum yaptı ama ne dogum bir daha tövbeler ediyor o hastane onunden geçmemeye bayan idi doktoru normal dogum yapacaktı saatlerce acı çektirdiler ameliyathanede eşim kapıalrı yumrukladı ses haber veren yok sonunda bebegi vakumla çekip almışlardı sözde normal dogumdu ama sezeryan yapmadığına bin pişman olmuştu o kadar çok dikişi vardıki..

Bencede yarınki tutumlarına göre hareket edersen daha iyi olur..Keşke dondurulmuşların olsaydı ama kısmet demekki bundada var bir hayır canım benim....

Canım yatmak insanı gerçekten sıkıyor orda haklısın ama şimdi kalkarsın ayaga sonra nedne kalktım neden yaptım diye için içini yiyebilir..Bu duyguyla ugraşmaktansa yatmakla için rahat ediyorsa yat tatlım...Aşk hayatı ile ilgili transferden sonra yasak demişdi hemşire...Hamile kaldın yine yasaktı düşük tehlikem vardı..Geçen doktorumzu dedi yasak değil yapabilirsiniz..Tabi bu insanların kendileri ile alakalı bir durum..Biz eşimle bu konuda birbirimize karşı anlayışlıyız..

Bu arada adacan hala ugramamış sabah profiline baktım siteye girmiş...İşlerimi yogun acaba yazamadı hiççç biraz daha bekleyelim bakalım ses verir mutlaka bizi meraksız bırakmaz...

Pismanlik falan duymam niye kalktim ettim etmedim sonuçta ise gidicem kalkmak zorunda olucam arabama binip 45dk yolum var is yerim uzak biraz.
Bizde sizin gibiyiz ask hayati konusunda canim benim doktor öyle dedi diye olacak diye birsey yok tedavide ara verdik halen ara veriyoruz. Esimde bu konuda çok anlayisli ve kendi bile istemiyor bu duruma geldik ondan vaz geçebiliriz. Bebek için ne yapalim bebegimiz normal yoldan gelmeyince kaydirigubbakcemile3

tünaydın cicileeeeer.

sabah girdim cevap yazıyordum internet bağlantım koptu yazdıkalrım boşa gitti sonra da işim vardı anca gelebildim. herkes iyi ama okudum, maşallah :)

derincim senin durumu merakla bekliyorum ilaçları kesmemesi benim içime umut dolduruyor valla...

canim benim sagol sükürler olsun cok iyiler bende bugün erken geldim eve bi bakayim sizlere dedim,bebekler 10 güne kadar büyük ihtimal eve gelcekler canim ozamana kadar idare edecem gidip gelmekle...sizlerde ne var ne yok??

ayyy az kalmış gelmelerine asucan canım benim yaaa. videolarını izledim o kadar tatlılardı ki.. biri de kafasını kaldırıp kaldırıp bilmiş bilmiş sana bakıyordu, sanki bilinçli gibiydi çok şaşırdım. derman dı o sanırım. maşallah asucum 40 bin kere

İnşallah hepimize, anne olmayı bekleyen, anne olmak için dualar eden, maddi manevi herşeylerini ortaya koyan bizlere hayırlı, uğurlu olsun listemiz.

POZİTİF DÜŞÜN TESTTE POZİTİFİ GÖR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Ekim Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

adacan (IVI Tüp Bebek Merkezi)
suzişko (IVI Tüp Bebek Merkezi)
devincan
esracık
schatcan

Yıldız Avı İçin Beklemede Olan Yol Kankileri

imocan
betüş
godescim
semracan
ekincan
tüpcan

Yıldız Avını Tamamladıktan Sonra Bizlere Refakat Eden Yol Kankileri

catcim (metropolitan florence nightingale) :CüvCüv:

Ağustos Ayında Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri

bugucan (metropolitan florence nightingale) :CüvCüv:
cicoş (amerikan hastanesi) :CüvCüv: (bukbuklar duyuldu)
özcan (izmir şifa hastanesi) :CüvCüv:
hulacan :CüvCüv:
elfcan :CüvCüv:

Topicimizin Parlayan Yıldızları :)

asucanın yıldızları Dilan ve Derman -28 Eylül 2010-

slm derin nasılsın bende ümraniye erdemde yaptırdım iki kez ilkinde tuttu ama hemen düştü 2. ise hiç tutmadı inşallah seninki tutar. senin bu ilkmiydi? bide sonununuz neydi? arkadaşlardan rica ediyorum tavsiye edebilecekleri bi merkez varsa bana söylerlerse sevinirim merkez araştırıyorum artık bu sefer olsun istiyorum hem madden hem manen çöktüm :bbo:

canim sen gene bak esim sürekli yenilerini ekliyor...
dilanda cok fena oda babasinin sesini duydu zaman yapiyor,dün aksam bebekleri doyurduk sevdik tam eve gidecez derman bi agladi,hemsire diyorki sizin gideceynizi anladi icin yapti dedi...
Ayyyy icim cizzz etdi ...

Adaege benide ekim listesine ekleyebilirsin.Ekim 26 gibi adet olacağım ve 3.günü iğnelere başlıyoruz kısmetse..

aman asucum Allah dermansız dert ayrılık vermesin. sizin bebişler sayılı gün sonra evde olacak çok şükür. o zaman da ay biraz soluklanayım alın bebişleri diyeceksin gör bak :)))))))))))

kimse yok mu bana cevap verebilecek

halidecim hoşgeldin. kusura bakma görmemişiz. ben kendi doktorumu önerebilirim. avrupa yakasında IVI tüp bebek merkezi Dr. Emre Karatekelioğlu. harika bir insan. en azından git bir görüş derim. benim ilk tedavim sırasında florence nightingale metropolitan daydı. maalesef kimyasal gebelikle sonuçlandı.. sonra kendisi IVI'ye geçti bu defa bir aksilik olmazsa dondurulmuş minnoşlarımla orada deneyeceğiz. emre bey nereye biz oraya :)

Adaege benide ekim listesine ekleyebilirsin.Ekim 26 gibi adet olacağım ve 3.günü iğnelere başlıyoruz kısmetse..

tabii ki eklerim ekincim ne demek.. bu arada sen zaten listedeydin ama beklemede olanlar kısmındaydın. seni ekim kısmına aldım :) hayırlı uğurlu olur inşallah...

Son düzenleme:

Canım benim ilk denememdi.Eşimde spperm sayısı yetersiz olduğu için tüp bebek yaptırdık.Cmt negatifii aldım ama salıya kadar ilaca devam dedilerr ve bi test daha dediler ama ben olmadığını kanıksadım aslında:)Sen ikisini de erdemde mi yaptırdın canım.Transferden sonra emriyonun resmi bverilmedi bana.ısrar etmeme rağmen.güvensizlik hissettiğimden diil ama kontrol itimada mani değildir derim hep.Salı tekrar görüşme yapıcaz.Bakalım.Senin izlenimlerin neydi merkez hakkında canım?bir de fiyatı çok uygun buranın ben gerçi direk oraya gittim tesadüfen aslında ve devam ettim bu da kafamı kurcaladı tabi.rakam konusu yani.bende salıdan sonra belki merkez değiştirmeyi düşünücem.

adacım benim içim bomboş:)ilaca devam ediyorum ama salı günü sanmıyorum durumun deişeceğini:)Ama süprizleri çok severim tabeee

İnşallah hepimize, anne olmayı bekleyen, anne olmak için dualar eden, maddi manevi herşeylerini ortaya koyan bizlere hayırlı, uğurlu olsun listemiz.

POZİTİF DÜŞÜN TESTTE POZİTİFİ GÖR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Ekim Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

adacan (IVI Tüp Bebek Merkezi)
suzişko (IVI Tüp Bebek Merkezi)
devincan
esracık
schatcan
ekincan (IVI Tüp Bebek Merkezi)

Yıldız Avı İçin Beklemede Olan Yol Kankileri

imocan
betüş
godescim
semracan
tüpcan

Yıldız Avını Tamamladıktan Sonra Bizlere Refakat Eden Yol Kankileri

catcim (metropolitan florence nightingale) :CüvCüv:

Ağustos Ayında Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri

bugucan (metropolitan florence nightingale) :CüvCüv:
cicoş (amerikan hastanesi) :CüvCüv: (bukbuklar duyuldu)
özcan (izmir şifa hastanesi) :CüvCüv:
hulacan :CüvCüv:
elfcan :CüvCüv:

Topicimizin Parlayan Yıldızları :)

asucanın yıldızları Dilan ve Derman -28 Eylül 2010-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…