Derincim sen hangi merkezde tedavi oluyorsun canım bencede aklına neler takılıyorsa yarın gittiğinde konuş lütfen aklında birşey kalmasın..Bu arada donduurlmuşun varmıydı ?
Canım ben ümraniye erdemde yaptırdım.Çokda memnundum tedavi sürecinde ama tabi yarın ki tavırları onlar hakkında ki kararımda belirleyici olacak:)Dondurulmuşum yokçok isterdimmm keşke olsa tekrar tedavi yerine onları denemek daha iyi olabilirdi
Sana katiliyorum birtanem.
Insan birde korkuyor :)))))))
Tabii kafaya takmiyorum niye kalktim niye yaptim yapmasaydim.....
Sana fikir edinmek istedim arkadasim.
Doktorumda dedi normal hayatina devam et dedi hatta ayiptir söylemesi ask hayatina bile :asigim:
canimcim benim allah nasip ettiyse ne etsem bos.
Evin halini gördügüm zaman içim rahat etmiyor alismisim aktif olmaya simdilik raporluyum persembe günü is basi edicem fakat ben çarsamba günü gitmeyi düsünüyorum.
Canım yatmak insanı gerçekten sıkıyor orda haklısın ama şimdi kalkarsın ayaga sonra nedne kalktım neden yaptım diye için içini yiyebilir..Bu duyguyla ugraşmaktansa yatmakla için rahat ediyorsa yat tatlım...Aşk hayatı ile ilgili transferden sonra yasak demişdi hemşire...Hamile kaldın yine yasaktı düşük tehlikem vardı..Geçen doktorumzu dedi yasak değil yapabilirsiniz..Tabi bu insanların kendileri ile alakalı bir durum..Biz eşimle bu konuda birbirimize karşı anlayışlıyız..
Canım ben ümraniye erdemde yaptırdım.Çokda memnundum tedavi sürecinde ama tabi yarın ki tavırları onlar hakkında ki kararımda belirleyici olacak:)Dondurulmuşum yokçok isterdimmm keşke olsa tekrar tedavi yerine onları denemek daha iyi olabilirdi
canim sen gene bak esim sürekli yenilerini ekliyor...
dilanda cok fena oda babasinin sesini duydu zaman yapiyor,dün aksam bebekleri doyurduk sevdik tam eve gidecez derman bi agladi,hemsire diyorki sizin gideceynizi anladi icin yapti dedi...
Ayyyy icim cizzz etdi ...
slm derin nasılsın bende ümraniye erdemde yaptırdım iki kez ilkinde tuttu ama hemen düştü 2. ise hiç tutmadı inşallah seninki tutar. senin bu ilkmiydi? bide sonununuz neydi? arkadaşlardan rica ediyorum tavsiye edebilecekleri bi merkez varsa bana söylerlerse sevinirim merkez araştırıyorum artık bu sefer olsun istiyorum hem madden hem manen çöktüm :bbo:
kimse yok mu bana cevap verebilecek
Adaege benide ekim listesine ekleyebilirsin.Ekim 26 gibi adet olacağım ve 3.günü iğnelere başlıyoruz kısmetse..
slm derin nasılsın bende ümraniye erdemde yaptırdım iki kez ilkinde tuttu ama hemen düştü 2. ise hiç tutmadı inşallah seninki tutar. senin bu ilkmiydi? bide sonununuz neydi? arkadaşlardan rica ediyorum tavsiye edebilecekleri bi merkez varsa bana söylerlerse sevinirim merkez araştırıyorum artık bu sefer olsun istiyorum hem madden hem manen çöktüm :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?