Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

benim eşiminde sperm sayıları az benim evime ve işime yakın olduğu için orayı tercih ettim ama fiyatı da uygun diğer merkezlere göre ama başarı oranı nasıl bilmiyorum. benim ilk denemem tuttu ama kan değerlerim çok düşüktü sonrasında da düştü ikincisi tutar diye düşünmüştüm ilki tutu diye ama ikincisi hiç tutmadı ben ilk kan testi yaptırdığımda ilaçlarına devam et dediler ama ben etmedim çünkü olmayacağını biliyordum ikinci kan testinden sonra oya hanımla görüştük tutmaması için hiç bi sebep olmağını her şeyin güzel olduğunu ama tutmadığını söyledi deneyeceksiniz dedi bi de aşılama yapalım dedi ondan ücret almayacaklar ben tutmayacağını biliyorum ama yine de sonradan keşke dememek için deneyeceğim tranferden sonra bana da emriyonun resmi verilmedi veriliyormuymuş ki ben bilmiyordum . eşinin sperm sayıları kaç? benim eşimin ki 3 milyon

halidecim hoşgeldin. kusura bakma görmemişiz. ben kendi doktorumu önerebilirim. avrupa yakasında IVI tüp bebek merkezi Dr. Emre Karatekelioğlu. harika bir insan. en azından git bir görüş derim. benim ilk tedavim sırasında florence nightingale metropolitan daydı. maalesef kimyasal gebelikle sonuçlandı.. sonra kendisi IVI'ye geçti bu defa bir aksilik olmazsa dondurulmuş minnoşlarımla orada deneyeceğiz. emre bey nereye biz oraya :)

teşekürler canım kaç tane dondurulmuş embriyo var? bi de fiyat söyleyebilir misin? ben anadolu yakasında oturuyorum benim için biraz zor olur ama yeter ki olsun hiçi önemli değil

ben de anadolu yakasında oturuyorum canım ama iş yerim avrupa yakasında.. zaten ivi nin yeri de mecidiyeköy de profilo alışveriş merkezinin orada ulaşım kolay.

2 tane var canım ama nasıl çözülür ya da çözülürler, kaliteleri ne olur Allah bilir, kısmetimizde ne varsa göreceğiz.. fiyat konusunu maalesef bilmiyorum gidince konuşuruz herhalde. çünkü dediğim gibi önceki hastanede farklı burda farklıdır. bir de önceki tam tedaviydi burda dondurulmuş. görücez bakalım ama bence bir görüşmende fayda var.

canım benim eşimin 1 milyon.yanlız bana serap hanım ilk görüşmemeizde 10 milyon altına aşılama yapmıyoruz dedi.bu ne yaman çelişki annem yaaa:1shok:sana nasıl aşılama yapacaklar anlamadım şimdi.ben sabahki fitili kullandım ama geri geldi şimdi kanamam var az.5 de kullanıcam diğeriini ama bana mantıksız geliyor bunlara devam etmemşakkıdısateennn rahatsızlık veriolar yetmedi mi yaşadığım anlamıyorum kiiidelikafadulden

doğru söylüyorsun aşılama için yetersiz bi sperm sayıları ama yine de bi deneyelim dedi ama dediğim gibi aşılamadan hiç umudum yok ama sonra keşke dememek için yaptıracağım. sen tekrar yaptıracak mısın tüp bebek ?

Adacan hoşgeldin tatlım..

Halidecim hoşgeldin tatlım...İnşallah aşılamadan güzel sonuç alırsın tatlım denemekten ne çıkar.

amanda aman asucanım gelmiş ben çıkmışım tüh ya karşılaşamadık..Canım benim 41 kere maşallah kuzucuklarına vallahi videolarını görmek nasip olmadı daha...Resimlerini gösterirsin bizlere inşallah

Özcüm sen hala kış uykusundamısın hala :)))

Derincim yarın doktorunla görüş bakalım aklındakilerin hepsini sor tatlım...Allahtan umut kesilmez bir tanem belkide yarın güzel haber alırız senden inşallah hayat süprizlerle ve mucizelerle doludur bu arada benim arkadaşımın eşinin spremi 500 idi tek seferde tuttu....

Son düzenleme:
Ekincim tedavin hayırlı olsun doktora gidecektin demek tedaviye start verdiniz hadi bakalım...Rabbim hayırlısını versin inşallah...Darısı başınıza

Suzişkom sen yaptın d.hapın bitmişti doktora gdiecektin son durumun nedir huuuu

Betycim
bitanem ögretmenim geçen yazmışsın iyileşmişsin biraz sevindim...Keyfin nasıl herşey yolundamı ??

Imoje
sendende hiç ses yok anacım..Türkiyeye gelmeni 4 gözle bekliyoruz...

Herkescikler kış geldi köşeleirne çekildi vallahi işlerin arasında girip bakıyorum

HImmm anlafım canım.tabi denee yaa hereyde bi hayır var derler.bence denemekten bişi çıkmaz.Ve bakarsın sebep olur. hamiş kalırsın olmaz diye bişi yok özlelliklee bu konuda Rabbim kısmet ederse o da sebep olur.ben deniycem tabihatta şimdi ki reglimde başlasınlar isteriimmmsırnaşık şeyahahahhaa:)şin şakası bi yana denemeye devam ama aynı yer mii ne zaman şu an karar vermedim bi tam netice alayım artık bakıcaz

Civcivciiimmm haklısınn hayatımmm hiç umutsuz diilim:)Ne zaman yazıldıysa o zaman kavuşucaz işalllaaahhh:)))

elifciiimmm hulaaacımm nerdesiniss kiii:))))

Civcivciiimmm haklısınn hayatımmm hiç umutsuz diilim:)Ne zaman yazıldıysa o zaman kavuşucaz işalllaaahhh:)))

elifciiimmm hulaaacımm nerdesiniss kiii:))))

Derincim tebrik ediyorum seni kucamannnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Sen transfer edilen embriyonun resminden bahsetmişsin evet tatlım resmini veriyorlar ve transfer bilgileride yazıyor ne kadar hücreli kaç gün bekletildi ve kaç tane transfer edildiği..Transferden sonra yapman gerekenleri yazan bir kagıt daha veriyorlar....
Benim anlamadığım yanlızca tamam sonucun negatif ama degerin kaç merak ettim neden söylemiyorlar..Seni bu duruma sokuyorlar olacagı varsada üzüntüden olmazki..
İlk gün degeri 40 olup haftalarca kan verip degeri aşama aşama yükselen bir arkadaşımzı vardı bu sitede...hayırlısı olsun..

herşey mümkün civcivim hakikaten bu iş dünyanın en karmaşık işi benceopuyorumnanaktanherkesün servüni başka başka oluyoor:)yarın gidim yolacam milleti saten bi tarafım çok çngen çıkacak o tarafım saahneyeeeDDD

ben de aynı senin gibi düşünüyorum cicoşum, ilaçlara devam et demesinin nedeni değerinin 0 dan yüksek bir değer olması bence. bir de derin in testten bir gün önce hafif kanaması olmuştu, bence o gün tuttuysa değeri anca yükseliyordur.. benim umudum hala bu yönde..

Allahhhh söyletiyooo adacımmaaaaDDbir arkadaşım var veteriner kedimin veterineriydii çok iyi dost olduk.ona ilk sölediğimde kedimi götürdümm bakımaa tüyleri vs kesildi aşı vs.rutinlerii vardı.dedi ki hiç korkma muhakka olur. bizdee yapardık okuldayken ineklere daha verimli olsun diyesırnaşık şey o zamandan sözleştikk bi aksilik olur tutmazsa evde biz kendimis yapalım yahu diyeeealkisalkisalkisşimdi kuracam labaratuvarı eve blenderda yapacam çocuuuuu:lepi:ahahahahhaha:)))))ben yapim becerirsem size maliyetsiz bebekler yapacam evdeee:teytey:son girişimim budur kızlar bu işe giriyorumalkisalkisalkistüplüüü az yakan bebeişler yapacam hepinisssea.s.

Evet derincim adacan haklı bak ülkü taş diye bir arkadaş vardı son durumu nedir bilemiyorum ama en son keseyi görmüştü be ilkgünkü degeri 18 idi zamanla degeri yükseldi bebegi geç tutunmuş mesela..
Benimde degerim yüksek çıkmıştı hatta hatta ikiz sanmıştık ikiz değildi yanlızca benim bebegim transferin ertesi günü tutunmuş bana..Bu yüzden degerler düşük yada yüksek çıkıyormuş tatlım..Senin mutsuz etmemek adına söylememiş olabilirler..Aman ha sakin ol bebeişin seninleyse stresden etkilenir :)))

adajanım o sayfaya daha fazla yazmak istemiyorum,kapansın bu konu ve topic derinliklerde kaybolsun bence:)
adajımm yol arkadaşım kasıma kaldık beraber..gerçi artık plan yapmıyorum :/tedavimiz yarım kaldı.yumurtalar büyümedi.((kısmet artık.
yazmasamda takip ediyorum hepinizi öpüyorum yıldız avcıları...

çok haklısın suzişkom o mevzu bence de gerilerde kalsın çok tatsız..

demek sen de kasıma kaldın.. ben ne zamana kalıcam bilmiyorum ama regl olmadığım sürece bişi yapamıcam tabi.. kısmet görücez bakalım... ben de çıkıyorum hepinizi çok öptüm yıldız avcılarım muuuck

sabah doktor yolları benı beklıor cok merak edıorum dıger test sonuclarını vede tedavıye ne zamn baslıyacagımı ?

kissslar nasilsiniz?
ciciskomm canim benim ara ara gelip okuyorum. sayfalar ruzgar gibi hizli ilerliyor :)

derincim benim icime de senin hamis olabilelecegin yonunde... bir defa cok pozitifsin. bu cok iyi...
adajanim hani sen ruyani anlatiyordun ya bende cok guzel olmayan bir ruya gordum.. bilemiyorum simdi emre bey bana deha kullan dediya. o hapin yan etkisi sivilce yada tuylenme yapiyormus. belki onun etkisiyle gordum bu ruyayi ama cok uzuldum.. internette okuyunca... cene kismimin altindan killar cikmis ruyamda ve yolmaya calisiyorum cok uzuldum aynada kendimi oyle gorunce.. ama banada benzemiyordu nebiuleyim. bende sabah nette bakayim dedim.. ne ciksin begenirsiniz (( cocugu hic olmayacak mis... ((( ben iyice yelkenleri suya indirdim (( ruyamda bile olumsuz seyler gordum.. acaba pes edip ceklimem mi gerekiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…