Betycim[/COLOR] bitanem ögretmenim geçen yazmışsın iyileşmişsin biraz sevindim...Keyfin nasıl herşey yolundamı ??
adajanım o sayfaya daha fazla yazmak istemiyorum,kapansın bu konu ve topic derinliklerde kaybolsun bence:)
adajımm yol arkadaşım kasıma kaldık beraber..gerçi artık plan yapmıyorum :/tedavimiz yarım kaldı.yumurtalar büyümedi.((kısmet artık.
yazmasamda takip ediyorum hepinizi öpüyorum yıldız avcıları...
kissslar nasilsiniz?
ciciskomm canim benim ara ara gelip okuyorum. sayfalar ruzgar gibi hizli ilerliyor :)
derincim benim icime de senin hamis olabilelecegin yonunde... bir defa cok pozitifsin. bu cok iyi...
adajanim hani sen ruyani anlatiyordun ya bende cok guzel olmayan bir ruya gordum.. bilemiyorum simdi emre bey bana deha kullan dediya. o hapin yan etkisi sivilce yada tuylenme yapiyormus. belki onun etkisiyle gordum bu ruyayi ama cok uzuldum.. internette okuyunca... cene kismimin altindan killar cikmis ruyamda ve yolmaya calisiyorum cok uzuldum aynada kendimi oyle gorunce.. ama banada benzemiyordu nebiuleyim. bende sabah nette bakayim dedim.. ne ciksin begenirsiniz(( cocugu hic olmayacak mis... ((( ben iyice yelkenleri suya indirdim (( ruyamda bile olumsuz seyler gordum.. acaba pes edip ceklimem mi gerekiyor...
Canım iyileştim şükür sadece biraz öksürük kaldı... Okuldayken siteye girmeye vakit bulamıyorum çok iş var çoookk :)) Burada unutacaksınız beni bu gidişle... Akşam giriyorum topiğe ama bu kez de kimse olmuyor buralarda....
Canım ben de bir süredir sen ne yaptın diye bakıyordum topiğe çok üzüldüm inşallah kasımda herşey yolunda gider... Hepimizin ayrı ayrı sorunu var maalesef...
elifcim derine yazdıkların okudum ve benimde kafam çok karıştı.benim mesela kan değerlerim hiç alınmadı tedavi sürecinde.doktorum hep alttan baktı.yumurtaların büyüklüğüne falan.son olarak çatlatma iğnesini gece vur dedi.sonrası ameliyala toplandı.eve gittim3 gün sonra çağrıldım.direk transfer edildi ayıktım tabiki.ama ne bir kan değerim nede bir vajınal usg bakılmadı.sizlerin nasıl kızlar??? gerçekten merakettttttimm valla.
suzıcıgım uzuldum ama bundada vardır bır hayır ıns kasıma hersey yolunda gıderçççç
anam betus gelmıs....hosgeldın bacım ozlettın kendını ask olsun unuturmuyuz senı hıc......
bettycanım seni asla unutmayız:)hepimiz derdi ayrı ayrı bakalım neler olacak.ilk tedaviye başladık 7.günü gördüm iptal edildi:/
Adacan hoşgeldin tatlım..
Halidecim hoşgeldin tatlım...İnşallah aşılamadan güzel sonuç alırsın tatlım denemekten ne çıkar.
amanda aman asucanım gelmiş ben çıkmışım tüh ya karşılaşamadık..Canım benim 41 kere maşallah kuzucuklarına vallahi videolarını görmek nasip olmadı daha...Resimlerini gösterirsin bizlere inşallah
Özcüm sen hala kış uykusundamısın hala :)))
Derincim yarın doktorunla görüş bakalım aklındakilerin hepsini sor tatlım...Allahtan umut kesilmez bir tanem belkide yarın güzel haber alırız senden inşallah hayat süprizlerle ve mucizelerle doludur bu arada benim arkadaşımın eşinin spremi 500 idi tek seferde tuttu....
kızlarr selam
sabah bır merhaba dıyıp cıkmak zorunda kaldım ve tum gun gıremedım malesef, işlerim yogun kosturmaktan nete vaktım hıc olmuyor...
derincim oncelıkle senı tbr ederım canım benım... gercekten guclu bır kızmıssın, zaten sen eger bu halını kaybetmessen ınsallah en yakın zamanda pozıtıfı gorceksın arkadasım..ama yıne de hakkını araman taraftarıyım.. herseın kader oldugunu bılıyoruz evet ama esegını sağlam kazığa bağlama diye de bişey var.. eğer bir ihmal varsa senin tedavinde ya da senin içinde en ufak bir şüphe varsa değiş derim merkezini..sonuçta dolu paralar veriyoruz bu işe,hayır için yapmıyorlar ya.. madem negatif se sonucun kızların dediği çok doğru. 0 mı çıkmış yani, yoksa sınır değerin mi altındaymş.aklına gelenleri iyice sor.. eğer Rabbin nasip ederse 1-2 ay olcak bebişlerimizin arasında hiç canını sıkma
hulacım bebişini gördünmü usg de? bana 4 kasım verdiler usg randevusu....hep böyle günmü saycaz biz..gerçi bugunleri görmek için bile ne kadaaar uzun günler saymıştık onlar geçtiyse bunlar daha güzel geçer inşallah..
özlemcim uykucu hamişim benim, progestandan sonra da bende hala baş dönmesi oluyo buna bide uyku eklendi, bayılıp gidiyorum..bide geceleri 2-3 kez idrara çıkıyorum..daha ilk günlerden nedr bu bilmem ama...
civcivim inşallah en yakın zamanda şu kusmalarından kurtulursun ve bende de olmaz inşalah. eğer seni çok kötü yapıyosa bulantı ilacı da isteyebilirsin drun daha ii bilir ama
esracım tedavin haırlı ugurlu olsun,Allah yardımcın olsun canım. inşlahh en yakın zamnda başlar ve sonuna ulaşırsın...
sabah doktor yolları benı beklıor cok merak edıorum dıger test sonuclarını vede tedavıye ne zamn baslıyacagımı ?
Herkese iyi akşamlar ben iyi değilim görüşürüz...........
canım hayırlı haberlerini bekliyoruz, merakta bırakma bizi
canımmm hayır olsun inşllah,düşünüp yatıyosun tabii rüyana giriyo .aklından geçen korkuların uykundada seni bırakmıor..olumlu düşünmelisin rüyalarını olumluya çevirmenin yolu bu:)iyi olacak sadece zamanı gelmedi..
dhea sivilce yaptı ama ben bırakmadan devam etmiştim bende bir işe yaramadı:/ama yarama ihtimali de vardı o yüzden riske atmamıştım...herşeyi denememiz lazım imojanımm
bettycanım seni asla unutmayız:)hepimiz derdi ayrı ayrı bakalım neler olacak.ilk tedaviye başladık 7.günü gördüm iptal edildi:/
sabah doktor yolları benı beklıor cok merak edıorum dıger test sonuclarını vede tedavıye ne zamn baslıyacagımı ?
kissslar nasilsiniz?
ciciskomm canim benim ara ara gelip okuyorum. sayfalar ruzgar gibi hizli ilerliyor :)
derincim benim icime de senin hamis olabilelecegin yonunde... bir defa cok pozitifsin. bu cok iyi...
adajanim hani sen ruyani anlatiyordun ya bende cok guzel olmayan bir ruya gordum.. bilemiyorum simdi emre bey bana deha kullan dediya. o hapin yan etkisi sivilce yada tuylenme yapiyormus. belki onun etkisiyle gordum bu ruyayi ama cok uzuldum.. internette okuyunca... cene kismimin altindan killar cikmis ruyamda ve yolmaya calisiyorum cok uzuldum aynada kendimi oyle gorunce.. ama banada benzemiyordu nebiuleyim. bende sabah nette bakayim dedim.. ne ciksin begenirsiniz(( cocugu hic olmayacak mis... ((( ben iyice yelkenleri suya indirdim (( ruyamda bile olumsuz seyler gordum.. acaba pes edip ceklimem mi gerekiyor...
Canım iyileştim şükür sadece biraz öksürük kaldı... Okuldayken siteye girmeye vakit bulamıyorum çok iş var çoookk :)) Burada unutacaksınız beni bu gidişle... Akşam giriyorum topiğe ama bu kez de kimse olmuyor buralarda....
Canım ben de bir süredir sen ne yaptın diye bakıyordum topiğe çok üzüldüm inşallah kasımda herşey yolunda gider... Hepimizin ayrı ayrı sorunu var maalesef...
kızlarr selam
sabah bır merhaba dıyıp cıkmak zorunda kaldım ve tum gun gıremedım malesef, işlerim yogun kosturmaktan nete vaktım hıc olmuyor...
derincim oncelıkle senı tbr ederım canım benım... gercekten guclu bır kızmıssın, zaten sen eger bu halını kaybetmessen ınsallah en yakın zamanda pozıtıfı gorceksın arkadasım..ama yıne de hakkını araman taraftarıyım.. herseın kader oldugunu bılıyoruz evet ama esegını sağlam kazığa bağlama diye de bişey var.. eğer bir ihmal varsa senin tedavinde ya da senin içinde en ufak bir şüphe varsa değiş derim merkezini..sonuçta dolu paralar veriyoruz bu işe,hayır için yapmıyorlar ya.. madem negatif se sonucun kızların dediği çok doğru. 0 mı çıkmış yani, yoksa sınır değerin mi altındaymş.aklına gelenleri iyice sor.. eğer Rabbin nasip ederse 1-2 ay olcak bebişlerimizin arasında hiç canını sıkma
hulacım bebişini gördünmü usg de? bana 4 kasım verdiler usg randevusu....hep böyle günmü saycaz biz..gerçi bugunleri görmek için bile ne kadaaar uzun günler saymıştık onlar geçtiyse bunlar daha güzel geçer inşallah..
özlemcim uykucu hamişim benim, progestandan sonra da bende hala baş dönmesi oluyo buna bide uyku eklendi, bayılıp gidiyorum..bide geceleri 2-3 kez idrara çıkıyorum..daha ilk günlerden nedr bu bilmem ama...
civcivim inşallah en yakın zamanda şu kusmalarından kurtulursun ve bende de olmaz inşalah. eğer seni çok kötü yapıyosa bulantı ilacı da isteyebilirsin drun daha ii bilir ama
esracım tedavin haırlı ugurlu olsun,Allah yardımcın olsun canım. inşlahh en yakın zamnda başlar ve sonuna ulaşırsın...
saricim canim benim nasilsin gii bebis nasil???
ya benim profilimde var resimleri onlari daha görmedinmi teyzesi???
yasak tubeden bakti galiba ada sen ona bi sor esim yeni video ekledi bi bak bakalim benim fistiklara...
Bende birazdan cikcam yanlarina gidecem,oglumu banyo yaptircam ikisini emzirip uyutup eve gelcem aksama dogruda esimle gitcez...
dünde dolaplarini kurdu babasi bende herseylerini yikamaya basladim insallah hemen biter...
öptüm canimm
Günaydın Kızlar;
güzel bir gün diliyorum hepimize ;;
elifçim henüz göremedim malesef cumartesi ilk randevum . Malesef bekle bekle geçmiyor günler inşallah sonu güzel olur. Sen naptın 2.kanı verdinmi kaç geldi değerin? Belirtilerin başlamış kendine çok dikkat et yorulma canım birde yediklerine dikkat et şimdiden kabızlık yaşama.
Derincim; inşallah bugün kan değerlerin yükselmiştir ve mutlu haberlerle gelirsin. Ama olmassada yola devam en kısa zamanda hamişsin sende, güçlü arkadaşım benim.
civcivim - özlemcim ; yeğenlerimde iyidir umarım gece mışıl mışıl uyutmuşlardır sizi .
Adacım ; karşılaşamıyoruz canım kırmızılara azmı kaldı?
Kızlar bende kullanıyorum dhea yı.kullanıma adet süresince ara falan var mı yaa.ben pek anlamadım da??
adacımmmmm çok sevindim canımmm , inanıyorumki herşey yolunda gidecek, hemencik başlayacaksın tedaviye sonra gelsin bebişlerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?