Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Betycim[/COLOR] bitanem ögretmenim geçen yazmışsın iyileşmişsin biraz sevindim...Keyfin nasıl herşey yolundamı ??

Canım iyileştim şükür sadece biraz öksürük kaldı... Okuldayken siteye girmeye vakit bulamıyorum çok iş var çoookk :)) Burada unutacaksınız beni bu gidişle... Akşam giriyorum topiğe ama bu kez de kimse olmuyor buralarda....

Canım ben de bir süredir sen ne yaptın diye bakıyordum topiğe çok üzüldüm inşallah kasımda herşey yolunda gider... Hepimizin ayrı ayrı sorunu var maalesef...

canımmm hayır olsun inşllah,düşünüp yatıyosun tabii rüyana giriyo .aklından geçen korkuların uykundada seni bırakmıor..olumlu düşünmelisin rüyalarını olumluya çevirmenin yolu bu:)iyi olacak sadece zamanı gelmedi..
dhea sivilce yaptı ama ben bırakmadan devam etmiştim bende bir işe yaramadı:/ama yarama ihtimali de vardı o yüzden riske atmamıştım...herşeyi denememiz lazım imojanımm

bettycanım seni asla unutmayız:)hepimiz derdi ayrı ayrı bakalım neler olacak.ilk tedaviye başladık 7.günü gördüm iptal edildi:/

suzıcıgım uzuldum ama bundada vardır bır hayır ıns kasıma hersey yolunda gıderçççç
anam betus gelmıs....hosgeldın bacım ozlettın kendını ask olsun unuturmuyuz senı hıc......

semracım saol canım benım ınsallah Allahım tamamına erdırır..
benım transferımde vajınal dııl ama karından usg yapıldı.. yumurta toplama oncesınde de 4 kezz kan vermıstım östrojen progesteron dgerlerıme akmak ıcın...son gunlerde dozu doktorum hem usgye gore hem de kana gore ayarlıyordu.

suzıcıgım uzuldum ama bundada vardır bır hayır ıns kasıma hersey yolunda gıderçççç
anam betus gelmıs....hosgeldın bacım ozlettın kendını ask olsun unuturmuyuz senı hıc......

Kendimi işe çok kaptırmışım :)))

kızlarr selam
sabah bır merhaba dıyıp cıkmak zorunda kaldım ve tum gun gıremedım malesef, işlerim yogun kosturmaktan nete vaktım hıc olmuyor...

derincim oncelıkle senı tbr ederım canım benım... gercekten guclu bır kızmıssın, zaten sen eger bu halını kaybetmessen ınsallah en yakın zamanda pozıtıfı gorceksın arkadasım..ama yıne de hakkını araman taraftarıyım.. herseın kader oldugunu bılıyoruz evet ama esegını sağlam kazığa bağlama diye de bişey var.. eğer bir ihmal varsa senin tedavinde ya da senin içinde en ufak bir şüphe varsa değiş derim merkezini..sonuçta dolu paralar veriyoruz bu işe,hayır için yapmıyorlar ya.. madem negatif se sonucun kızların dediği çok doğru. 0 mı çıkmış yani, yoksa sınır değerin mi altındaymş.aklına gelenleri iyice sor.. eğer Rabbin nasip ederse 1-2 ay olcak bebişlerimizin arasında hiç canını sıkma

hulacım bebişini gördünmü usg de? bana 4 kasım verdiler usg randevusu....hep böyle günmü saycaz biz..gerçi bugunleri görmek için bile ne kadaaar uzun günler saymıştık onlar geçtiyse bunlar daha güzel geçer inşallah..

özlemcim uykucu hamişim benim, progestandan sonra da bende hala baş dönmesi oluyo buna bide uyku eklendi, bayılıp gidiyorum..bide geceleri 2-3 kez idrara çıkıyorum..daha ilk günlerden nedr bu bilmem ama...

civcivim inşallah en yakın zamanda şu kusmalarından kurtulursun ve bende de olmaz inşalah. eğer seni çok kötü yapıyosa bulantı ilacı da isteyebilirsin drun daha ii bilir ama

esracım tedavin haırlı ugurlu olsun,Allah yardımcın olsun canım. inşlahh en yakın zamnda başlar ve sonuna ulaşırsın...

esracim tedavin hayirli olsun... Umarim tedavin coook basarili gecer minigini kucagina alirsin canim...

saricim canim benim nasilsin gii bebis nasil???
ya benim profilimde var resimleri onlari daha görmedinmi teyzesi???
yasak tubeden bakti galiba ada sen ona bi sor esim yeni video ekledi bi bak bakalim benim fistiklara...
Bende birazdan cikcam yanlarina gidecem,oglumu banyo yaptircam ikisini emzirip uyutup eve gelcem aksama dogruda esimle gitcez...
dünde dolaplarini kurdu babasi bende herseylerini yikamaya basladim insallah hemen biter...
öptüm canimm

Günaydın Kızlar;

güzel bir gün diliyorum hepimize ;;

elifçim henüz göremedim malesef cumartesi ilk randevum . Malesef bekle bekle geçmiyor günler inşallah sonu güzel olur. Sen naptın 2.kanı verdinmi kaç geldi değerin? Belirtilerin başlamış kendine çok dikkat et yorulma canım birde yediklerine dikkat et şimdiden kabızlık yaşama.

Derincim; inşallah bugün kan değerlerin yükselmiştir ve mutlu haberlerle gelirsin. Ama olmassada yola devam en kısa zamanda hamişsin sende, güçlü arkadaşım benim.

civcivim - özlemcim ; yeğenlerimde iyidir umarım gece mışıl mışıl uyutmuşlardır sizi .

Adacım ; karşılaşamıyoruz canım kırmızılara azmı kaldı?

guydın yol arkadaslarım kader arkadaslrım
hepnıze ıcınde bende olamak uzere hayırlı bır gun olmasını dılıorum
ayrıca eylemgarıp hamıle
darısı ınş bızeeeeeeeeeeeeeeee

Kızlar bende kullanıyorum dhea yı.kullanıma adet süresince ara falan var mı yaa.ben pek anlamadım da??

günaydın yıldız avcılarım ve topicimizin minnoşlarıııııııııı :)))))))

sabah doktor yolları benı beklıor cok merak edıorum dıger test sonuclarını vede tedavıye ne zamn baslıyacagımı ?

herşeyin hayırlısı esracım inşallah herşey çok yolunda gider tatlım benim.

imocum özledim seni ne zamandır karşılaşamıyoruz. bak fıstıkım sen bana ne demiştin, bilinçaltı yüzünden görüyoruz bu sıkıntılı rüyaları. seninki de tamamen ondan. hem ne biçim anlamı varmış o rüyanın, inanma bunlara lütfen, içini ferah tut. hayra yor, hayır olsun...

betüşüüüüm seni çok özlediiiim. şöyle uzun uzun konuşmayı da özledim. umarım ilk fırsatta karşılaşırız tatlım :))))

maşallah sana ve minnoşuna elifcim, inşallah bu bekleyişlerin sonu hep mutluluk olur senin ve hepimizin :)))))

çoook tatlılar Derman ve Dilan görmeyen görsün kuzuları yok böyle bir sevimlilik maşallaaaah

günaydın hulacıııım. nihayet bu sabah 51. günümde ilaç kullanmadan geldi kırmızılar oooh dedim ben de.. demek ki doktoruma gittiğimde yumurtam gerçekten varmış. 34. günümde gitmiştim 37. gününde çatlar demişti. bu durumda doğru demiş valla aferin ona :)))) şimdi kısmetse 3. günümde yani perşembe günü kan tahlili vericem dua edin bana hepsi güzel çıksın canlarım inşallah. bir de aynı gün tüp bebek doktorumdan randevu alıcam baksın bakalım ne var ne yok. kısmet işte kızlar, dualarınıza çok ihtiyacım var. artık ben de başlıyım, bir engel çıkmasın, bu kadar dinlenmek yetsin inşallaaaah :))

Kızlar bende kullanıyorum dhea yı.kullanıma adet süresince ara falan var mı yaa.ben pek anlamadım da??

canikom sen dhea yı doktoruna sormadan almaya başladın di mi.. bence bir konuşsan çok iyi olur ama...

adacımmmmm çok sevindim canımmm , inanıyorumki herşey yolunda gidecek, hemencik başlayacaksın tedaviye sonra gelsin bebişlerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…