kızlar günaydın herkese hayırlı güzel bir gün dilerimmm
adacım çok güzel bu inş herşey güzel geçecek olan tedavine başlarsın bizede bebiş haberlerini verir saglıklada kucagına aldıgın günü görürsünnn bitanemmm bütün dualarım seninle rabbim emeklerini boş bırakmasın inş
inşallah öyle olur hulacııımmm, sizinkilere kardeş olarak benimki gelir inşallaah :)
Günaydın Kızlar,
Hulacım,Adacım canlarım teşekkür ederim bogaz agrım var yutkunamıyorum bulantıda eklenince bazen fena oluyorum ama idare ediyorum...
Adacanım ay çok sevindim ya kırmızıların gelmesi bu kadar mutlu edemezdi herhalde..Allahın işi işte..Birdahada 9 ay sonra gelsinler inşallah canım benim..Hadi işin rast gitsin canım yol arkadaşım yetiş bana yetişşşşşşşş kardeş isteriz isteriz...
Betişim seni unutmak ne mümkün oh ögrencilerinle haşır neşirsin ne güzel vakitte çabuk geçiyordur.Herşey güzel gönlüne göre olsun canım benim hep aklımızdasın...
Imoje tatlım iyi olduguna sevindim oo sen o rüyalara kapılma ben tarnsfer oldugum gün görmüştüm hep olumsuz ama etkisinde kalmamak içinde rüyayı hemen unutmuştum...Ama rüyamın tersi çıktı :))))Allaha emanet ol bitanem..
Suzişkom oo buda güzel en azından tedavinin içindesin tatlım pes etmek yok...İster ekim olsun ister kasım olsun sonu güzel olsun yeter tatlım...Allaha emanet ol umutsuz olmak yok pes etmek yok....Yola devammm..
Esracım tatlım benim hadi güzel haberlerini bekliyoruz bugün inşallah strestiz sakin güzel bir tdavi süreci yaşarsın...
Elifcim tatlım teşekkür ederim..Vallahi bulantın olmasın kanımca :)))Her aksam sabah olucak bulantım başlayacak diye düşünüyorum artık..Sokakta felan durduramıyorum artık bak yine var olsun napalım çekicez ama hayattan kopuyoruz işte bazen...
Derincim sende bugün hesap sormaya gidecektin demi gelince yaz bize tamam mı merak ederiz...Güzel haberleirni bekliyroruz güzelim...
Asucum 41 kere maşallah bugün yıkayacaksın minnoşlarını demek ay ne güzel bizle riçinde kokla bitanem ohhhhhhhhh mis misss vallahi göremedim merak ediyorum adcanım görmüş kıskandım heeeeee
Günaydın Kızlar,
Hulacım,Adacım canlarım teşekkür ederim bogaz agrım var yutkunamıyorum bulantıda eklenince bazen fena oluyorum ama idare ediyorum...
Adacanım ay çok sevindim ya kırmızıların gelmesi bu kadar mutlu edemezdi herhalde..Allahın işi işte..Birdahada 9 ay sonra gelsinler inşallah canım benim..Hadi işin rast gitsin canım yol arkadaşım yetiş bana yetişşşşşşşş kardeş isteriz isteriz...
inşallah canım benim , benimde içime doğmuş sabah sabah senin kırmızılar geldi aklımakaydirigubbakcemile3
Oy oy oy hulacımda takvim yapmış yerim kız senin minnoşunu 5+4 olmuş maşallah maşallah dikkat et kendine tatlım...Vallahi malesef işteyim daha fena olursam (allah korusun) izin alırım şimdi ayakta durabiliyorum....
Günaydin kizlar bugün 4cü günüm evdeyim istiratayim.
Saricivcivim nasilsin canim benim kendine dikkat et dün fenalastin. Umarim bugün dahada iyisin.
Adacanım tatlım,perşembe günkü tahlillerinde güzel sorunsuz çıkacaklar ben eminim.......Artık sinir yok tedaviye adım atacaksın allahın izniyle herşey daha iyi olacak....
Saricivcivim nasilsin canim benim kendine dikkat et dün fenalastin. Umarim bugün dahada iyisin.
günlerin çabuk geçsin canımda pozitif haberlerini al inşallah olumunekankayizsmile
nasıl keyifler iyimisin?
günaydın zinalcim hoşgeldin. inşallah canım amiiiin. Rabbim kimseciklerin kucağını boş bırakmasın.. senden ne haber, var mı bir gelişme?
dayanamadım napim canım , doktora bi gideyim ondan sonra yaparım diyordum ama yine sabırsızlıkama takvimde sana uygun oldua.s.
ozaman çok yorma kendini canım bol bol c vitamini al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?