Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ıyı gunler kızlar....uykucunuz uyandı...nasılsınız..
kusum hasta mı? oldun sen...kıyamam ben...az kaldı sık dısını hepsı gececek ıns....
adacan anammmm geldı mı beklenen kırmızılar.......ıns hersey yolunda gıder ve senınde o guzel haberını alırız....

Tünaydın özüm evet ben hasta oldum yaaaaaaaa doktorum ise yanlızca pastil kullanmamı ve sıcak içecekler içmemi söyledi...Ama ben sıcak bişeyler içemiyorumki tiksiniyorum....Bilmiyorum ne olucak....

cok gecmıs olsun tatlım hamıleyken en fazla albıldıgın patıl zaten baska bısey vermıyorlar....oda cok faydalı deyıl aslında sogugu aldıkdan sonra sıcak ıcme bagazın zaten tahrıs olmustur ılık su ıc bence.....

Canımcım zaten pastılıde kullanmıyorum evde vardı normal zamanda bile pek işe yaramıyordu....Sıcak su zaten içemiyorum........Baklım midem bulanmazsa ılık su içerim...Sağol canım teşekkür ederim..
Havalar bir güzel bir soguk böle hasta ediyor..Dahada ilerlemez inşallah...

senınde oylemı karnım cok sıs benım ya....kocaman....ksıtımde bıyerden cok rahatsız edıyolar benı...

gecen bende oluyordum nerdeyse olmakla olmamak arası kaldım hapsurdum bagazım acıdı sukur gectı.....
dr um lokosıtın dusuk deyılse....ası yaptırabılırsın dedı sanırım 12 haftadan sonraymıs...

gecen bende oluyordum nerdeyse olmakla olmamak arası kaldım hapsurdum bagazım acıdı sukur gectı.....
dr um lokosıtın dusuk deyılse....ası yaptırabılırsın dedı sanırım 12 haftadan sonraymıs...

Aman allah korumuş dikkat et canım evden dışarı çıkma...Ben sıcak yerden çıkıyorum sokaga ordan eve gidiyorum orası sıcak derken hasta olmam normal yani...Canım benimde karnım şiş aslında.....ama eskiye nazaran azaldı aksamları geriliyor ya....

dr um kıst ıcın yapacak bısey olmadıgını soyledı...ıkı kere transverden sonra catlatma ıgnesı yaptırdı adam ama yıne oldu ıste....
annem bu persembe deyıl obur persembe gelıyomus....hastaneye yetısır ıns...

canım neler ıstıyo yaprak sarması.....bol eksılı patates salatası yaa annem gelsın.....

espoir şekercim bu arada sen 2 can taşıyor olabilirsin çok dikkat et bizden şanslısın 2 tarsnferin oldu....Ah bu ah bu konu insanın hevesini alıyor ama napcan kısmet

Kim bilir allah verirse iki cani verir yeter ki saglikli hayirli olsunlar.
Canim benim çok sancim var adet sancisi transferin ertesi günü basladi bellimde agri var alt kisminda ben sabahlair 7h30'ta ayaktayim geç uyumama ragmen isterim 9 10a kadar uyumayi ama ellimde degil gece bile uykumda hissediyorum karnimin agrilarini.
Ben bunlarin hepsine raziyim hiç sikayetlenmiyorum yeter ki rabim yollasin bebislerime katlaniyorum.
Bir embriyo ikide bos canim biliyorsun iki olup bir tane bebis olabilir yada hiç olmayabilir bir embriyoyla ikizleri olan var bunlarin hepsi allahin takdiri.

günaydıııın uykucu minnoş ve annesi :)))))) evet geldi sonunda!! inşallah dediğin gibi olur özüüüm inşallaaah güzel haberler veririm size :)

ayyy şükür kavuşturana anneciğin sağlıkla gelsin şekerim :)

ıns adacanım ınanmak cok onemlı bence senınde bu konuda cok ınanclı oldugunu dusunuyorum...
ve rabbım hepımızın yuzunu guldursun ıns tatlım...
ayyyy annem ıcın tesekkurler canım ıns...saglıkla gelsın nasıl ıhtıyacım var anlatamam ya....
ıns bıgun bızım kuzularımızda yollarımızı dort gozle beklesın hayırlı evlatlar nasıp etsın...(amın)

amiiiin özüm amiiiin. evet çok inanıyorum kısmetimde varsa Rabbim bana da yaşatacak anneliği yoksa da dayanma gücünü, sabrını verecek elbet. artık diyorum ki hakkımda hayırlısı ne ise o olsun :)

kizlar kisa bi selam vereyim dedim,sabah bebsilerimin yanina gitdim birazdan gene gitcem,ALLAHA sükür ikiside cok iyi...
kizlar iki gündür derman biz eve giderken agliyor,yavrum anliyor artik onlari orda biraip gitdimizi icim parcalaniyor vallahi cok kötü oldum iki gündür

ayyy kıyamam ben yaaaaa az kaldı asucanım ıns saglıkla donersınız canım...ıkısını de op bızım ıcın...

özlemcim öperim tabiki teyzesi,insallah bi aksilik cikmazda en kisa zamanda eve gelir miniklerim..
Sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…