cok gecmıs olsun tatlım hamıleyken en fazla albıldıgın patıl zaten baska bısey vermıyorlar....oda cok faydalı deyıl aslında sogugu aldıkdan sonra sıcak ıcme bagazın zaten tahrıs olmustur ılık su ıc bence.....
senınde oylemı karnım cok sıs benım ya....kocaman....ksıtımde bıyerden cok rahatsız edıyolar benı...
gecen bende oluyordum nerdeyse olmakla olmamak arası kaldım hapsurdum bagazım acıdı sukur gectı.....
dr um lokosıtın dusuk deyılse....ası yaptırabılırsın dedı sanırım 12 haftadan sonraymıs...
espoir şekercim bu arada sen 2 can taşıyor olabilirsin çok dikkat et bizden şanslısın 2 tarsnferin oldu....Ah bu ah bu konu insanın hevesini alıyor ama napcan kısmet
ıyı gunler kızlar....uykucunuz uyandı...nasılsınız..
kusum hasta mı? oldun sen...kıyamam ben...az kaldı sık dısını hepsı gececek ıns....
adacan anammmm geldı mı beklenen kırmızılar.......ıns hersey yolunda gıder ve senınde o guzel haberını alırız....
dr um kıst ıcın yapacak bısey olmadıgını soyledı...ıkı kere transverden sonra catlatma ıgnesı yaptırdı adam ama yıne oldu ıste....
annem bu persembe deyıl obur persembe gelıyomus....hastaneye yetısır ıns...
Zinal canım benim sen nasılsın? O yogun strestli günlerini atlatabildinmi canım benim..Allahım kalbine gönlüne göre versin.[/QUOTE
canım benim çok sagol iyiyim Allahıma bin şükür olsun evet atlattım ya bi rüzgar geldi geçtiii :):) aman geçsin sarıcivcivim ben bile çekemedim o günler kendimiii ama atlattım inş bidaha öyle olmam sen nasılsın iyimisin allah herkesin gönlünde ne muradı varsa onu versin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?