Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ıyıyım canım ıkıgun hastanede yattı kanama oldu sukur sımdı ıyıyız nazarlık olsun ıns....cok korkuttu benı...

Kızlarrrr günay ayyy tünaydıııııııııııııınnnnnopuyorumnanaktan

gittim sabah kurtartma sınavından sıfır aldımkaydirigubbakcemile3negatifi kesinledim kafam rahatt regli oldum gibi bilee:)offf ne sıkıntı yaaa o ilaçla olamamakkkksempatiksalakcinnineysemmm ben tüm sorularımıı sordummm.ve mantıklı ispatli aldımmm:)))herhangi bi sorun yok ama tutunamayan bi beceriksizz bbebişciksırnaşık şey artık yolumuza bakıcazz merkezimde emriyoluğumla uzuun uzuunnn herşeyi konuştuk bana stres yapmamamı gerekirse tatile çıkmamı önerdi.yumurta toplamada ki sıkıntımın büyüklüğü çok kasmış olmamadan olabilirmiş.aşırı streslisin kaskatı oldun anestezi bile kastığından yordu seni dedi:))malum benim kalp yatınca oraya 196 oldu ttı tık tıkkkinsan bilinmeyenden korkuyor.ben daha önce hiç ameliyat vs olmadım.çok tırsstıımmm:)mesela transferde daha iyiydi herşey çok dahaa:)artık bilmediğim bişiy yok.en kötü bu kadar olunur herhallahahahahah:)şimdi ki rotamız canlaarr emriyoloğum dedi ki önümüzde ki ay aşılama deneyelim yüzde8 lik bi ihtimal ama bi yumurta bi sperma bakar bu işler başarılı olduğumuz oldu.denemek istiyorum dedii:)ücretsiz olarak aşılama yapacaklarrr:)sonrasında da şimdi ki fikrim o da olumsuzsa aralıkda bi daha deneyebilirmm tüpü

elifcannnn hadi merakla bekliyorumm seniii
hulaaa:)cmt ye bişi kalmadı canımgörelimm bakalımmm yaramasıııııŞeniz
Adacımm ohh gelmiş kırmızılaaarr hayddiiii bakalımmmalkisalkisalkis
cicoş hasta olmaaa:)ılık tavsiye ederim tahammül edebilirsensebze meyvee iyi bakın bebişinle birbirinizzee o da yormasın annişi
özlemcimm:)günaydınnn sanaaa:)))anneelerr çok önemli yaa gelsin bir an önce ne istersen ohh mis gibi önündee
imojecim rüyalara takma hiç sen en büyük korkularımız işte çıkıyo böle abuk sabııkk bende görüyoruma hiç takılma neye yorarsan odur ben de adedince doğurucan diyoruum hade bakalımm yerimseniben
esra can haydi bekliyoruss seniolumunekankayizsmile

özlemcim gecmis olsun canim aman dikaet et bendede oldu canim ben 1.5 ay sürekli yatdimiyi bak bebisine gectimi kanaman??

gectı canım sukurler olsun hastaneye gıdene kadar kesıldı ama tedbır ıcın ıkı gun gozetım ltında tuttular....sımdı sadece wc ye kalkıyorum zaten....

aman gecsin tabiki iyi canim bunla gecmis olsun,canim sen bebisleri gördünmü??

özlemcim gecmis olsun canim aman dikaet et bendede oldu canim ben 1.5 ay sürekli yatdimiyi bak bebisine gectimi kanaman??

amanda aman asucum gelmiş hoşgeldin bitanem minnoşlarını yıkadın mı oh aksama babalarına mis gibi görünecekler desene doyurdunmu annesi tosuncukları..Ay resimleri görüdm vallahi oglusun hayran sanaopuyorumnanaktan

Derincim tatlım hakkında hayırlısı ne ise o olsun..Bundada vardır bir hayır ben inanıyroum sende minnoşuna kavuşacaksın...........Bencede aşılamayı yaptır canım denemekten ne çıkar..Allah büyük...
Vallahi hasta oluyorum bogazlarım tahriş oldu sanırım...Sebzemi yıyorum dikkat ediyorum..

canim benim evet yikadim doyurdum birazdan esimle gitcez yanina,kiz varya rabbim nasil yaratmis onlari aslinda msn gele bilsen sana en son resimlerini gösteririm olurmu???bende hayranim ikisini yerim onlari..

saricimmmmmm canim benim nasilsin??

Asucanım bitanem vallahi iyi sayılırım bugünlerimize şükürler olsun...Bogazlarım agrıyor yutkunakta zorlanıyorum...Sıcak bişeyler yiyip içemiyorum tiksindim :))))
Ay bulantılarımda aynı asucum ögürme daha fena senin dediğin gibi kola içiyorum ama banamısın demiyor...

canim benim evet yikadim doyurdum birazdan esimle gitcez yanina,kiz varya rabbim nasil yaratmis onlari aslinda msn gele bilsen sana en son resimlerini gösteririm olurmu???bende hayranim ikisini yerim onlari..

Ay ne güzel biran önce evlerine kavuşsun tosuncuklar...Allahım mutlulugunuzu daim etsin.

derincan hayırlısını diliyorum tatlım. inşallah aşılamada tutar. ama neden ilk tahlilden sonra bekle demişler, ilk sonucun kaçmış acaba onları sordun mu?????

bir de bu tüpten sonta aşılama olayını bizim topic de 2. duyuşum. biri daha yazmıştı, ücretsiz yapılacakmış ona da.. bana hiç teklif edilmedi bööle bişi..

asucuuuuum benim için de kokla bol bol senin minnoşlar bana da uğur getirecek inşallaaaah:)))))))))

değerimi soramadımkaydirigubbakcemile3o kadar konuştum ki unuttum ama sanırım iki testi her halikarda yapıor benim merkezim.ilk kan verirken de demiş ama eşim hatırladı sonra.valla aynı hastane benimkiyle burda söleyn arkadaş bana da teklif ettiler.bi deniycem artık bakalım:)

derincim iyi yaptın herşeyini sordun ıcını rahatlattın...
adanında dedıgı gıbı bu asılama meselesı banada garıp geldi. acaba ıkıncıyıdemı tup bebek denesen..
cunku ıhtımalın asılamada cok dusuk oldugunu bılsende ınsan cok heveslnıyoo, beklıyoo yınede.. bu sefer olmayınca yıkılıyo.. ben asılmam basarısız oldugunda kı bılıyodum hanı ıhtımalın az olacagını cok yıkılmıştım
canım sen yınede bı arastır derım baska yerı sonucta ıstanbuldasın demı merkezmı yok baska

Tünaydın özüm evet ben hasta oldum yaaaaaaaa doktorum ise yanlızca pastil kullanmamı ve sıcak içecekler içmemi söyledi...Ama ben sıcak bişeyler içemiyorumki tiksiniyorum....Bilmiyorum ne olucak....

canım aman dıkkat et kendıne .. cok sık banyo yapma sıcak tut vucudunu.. ıhlamur kus burdu ıc.. ballı lımonnn...
cok onemlı bı donemdesın cunku ...ıyı bak kendıne ve bebısıne

Özlemcim kıyamam ben sana oy oy 10 haftalık olmuşsun aşermelerede başlamışsın vallahi bende bol ekşili ne varsa seviyorum yiyorum............Bulantılarımı aza indiriyor tuzlu şeylerde onlarıda tüketiyorum....

kızlar ben kacıyorum kendınıze cok ıyı bakın.....ayy yıne cok uykum geldı...

Adacanım aşılamayı benim bildiğim tüp bebek tedavisinden önce yaparlar,sonrasında tüp bebek yaparlar ilk defa duydum tam tersini yapan hastane ama derincim içinde kalmasın bende onuda denesin....Herşeyde vardır birhayır...Neyin nezaman nerde geleceği belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…