özlemcim gecmis olsun canim aman dikaet et bendede oldu canim ben 1.5 ay sürekli yatdimiyi bak bebisinegectimi kanaman??
saricimmmmmm canim benim nasilsin??
canim benim evet yikadim doyurdum birazdan esimle gitcez yanina,kiz varya rabbim nasil yaratmis onlari aslinda msn gele bilsen sana en son resimlerini gösteririm olurmu???bende hayranim ikisini yerim onlari..
derincan hayırlısını diliyorum tatlım. inşallah aşılamada tutar. ama neden ilk tahlilden sonra bekle demişler, ilk sonucun kaçmış acaba onları sordun mu?????
bir de bu tüpten sonta aşılama olayını bizim topic de 2. duyuşum. biri daha yazmıştı, ücretsiz yapılacakmış ona da.. bana hiç teklif edilmedi bööle bişi..
canım neler ıstıyo yaprak sarması.....bol eksılı patates salatası yaa annem gelsın.....
değerimi soramadımkaydirigubbakcemile3o kadar konuştum ki unuttum ama sanırım iki testi her halikarda yapıor benim merkezim.ilk kan verirken de demiş ama eşim hatırladı sonra.valla aynı hastane benimkiyle burda söleyn arkadaş bana da teklif ettiler.bi deniycem artık bakalım:)
Tünaydın özüm evet ben hasta oldum yaaaaaaaa doktorum ise yanlızca pastil kullanmamı ve sıcak içecekler içmemi söyledi...Ama ben sıcak bişeyler içemiyorumki tiksiniyorum....Bilmiyorum ne olucak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?