kızlar ben kacıyorum kendınıze cok ıyı bakın.....ayy yıne cok uykum geldı...
kalkabılsem kendım yapacagımda kalkamayınca beklıyorum ıste bırı yaparmı dıe....annem hepsınıde yapar gelınce ıns....optum hepınızı bye bye...
betüşüüüüm seni çok özlediiiim. şöyle uzun uzun konuşmayı da özledim. umarım ilk fırsatta karşılaşırız tatlım :))))
Günaydın Kızlar,
Betişim seni unutmak ne mümkün oh ögrencilerinle haşır neşirsin ne güzel vakitte çabuk geçiyordur.Herşey güzel gönlüne göre olsun canım benim hep aklımızdasın...
iyiyim tatlim.. sanada tekrar gecmis olsun.. iyisin degil mi simdi? benim gelisim. emre bey bana deha kullan 3-4 ay dedi. iste ekimin basinda kullanmaya basladim.ocak sonu gibi gelirim.. kismet artik... son tedavim olacak belkide.. bisey olmuyorsa bazen zorlamamak mi gerek acaba.. kafam biraz karisik bugunlerde...
betusum canım nasılsın ıyımısın ozletıyosun kendını......
selam hanımlar ben size bişey sormak istiyorum beni tanıyanlar bilir bu benim ikinci denemem ilkinde puregon kullanmıştım şimdi gonal f.fakat çok kötü bir mide bulantısı var,dün ilk iğnemi vurdum gece istiğfar ettim şimdi de midem bulanıyor,normal mi bu???
selam hanımlar ben size bişey sormak istiyorum beni tanıyanlar bilir bu benim ikinci denemem ilkinde puregon kullanmıştım şimdi gonal f.fakat çok kötü bir mide bulantısı var,dün ilk iğnemi vurdum gece istiğfar ettim şimdi de midem bulanıyor,normal mi bu???
Hayırlısı olsun canım tedavin son olsun inşallah ama bebeğinle son olsun inşallah..... Dur hele sen daha yolun başındasın biraz daha uğraş ben elimden gelen herşeyi yaptım diyebilmelisin... Ben şu anda öyleyim ben elimden gelen herşeyi yaptım ama olmadı bundan sonrasını zorlamamaya karar verdim ama senin daha çok yolun var tatlım inşallah bu tedavin seni bebeğine kavuşturur...
valla betusum gece uyuyorum gunduz uyuyorum....hep uyuyorum....bebısım en son cok ıyıydı sukur...ellerı kolları oynayıp duruyodu...
ıkı haftam kaldı serklaja uff o benı bıraz kasıyo genal anestezı falan...ıns hersey yolunda gıder...
ha bu arada annem gelıyo....sagolsun canım.....hıcbısey yapamıyorum kuzenım cok bılemıyooo...yemek yapmayı ıns annem gelınce karnım doyacak....
ımoje canım nıe oyle dusunuyosun bak bu sıte en buyuk ornek bu bır sınav bu bır savas....hepımızın umudu cok buyuk....cok guclu olmak lazım..
40 yasından sonra anne olanları 1o -12 denemesınde hamıle kalıp doguranları 700-800 gr bebeklerı olup evlerıne saglıkla gıdenlerı....yılmak yok lutfen....
bak ben mesala tam 3 tane ıcımı sızım sızım sızlatan acı yasadım...umudumu hıc kesmıyorum rabbım benımledır ıns korur bebegımı dıyorum sukredıyorum....
nasıbın belkıde burdadır....emre bey sebep olacaktır bebısını kucagına almana....
tatlim benim.. aslinda bende az bus seyler yasamadim.. iptal edilen tedavilerimi sayayim dollenmeyen yumurtalari mi sayayim... cok kotu gunlerdi.. Allah daha kotulerini vermesin...
buradaki doktorlarin olumsuz konusmalari kullaklarimda cinliyor bazen.. son kez de turkiyede tedavi olayim icimizde kalmasin... moral verdigin icin tesekkur ederim tatlim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?