ıns betusum ınan sonunun guzel olcagına oyle cok ınanmak ıstıyorum kı....su yatakta 10 yıl yatmaya razıyım....rabbım buyuk herseyın hep hayırlısını ıstıyorum...ınan wc bıle korka korka yuruyorum....kokuyorum yıne banyo yapmıyorum ama bılıyorum kı n kadar korursam koruyayım hersey nasıp....
bende bıgun kuzumu kucagıma alırmıyım kı......
aslında yatınca yanlız kalınca ınsan kendını cok dınlıyoooo.....ufff annem gelınce daha ıyı olurum....
Kim bilir allah verirse iki cani verir yeter ki saglikli hayirli olsunlar.
Canim benim çok sancim var adet sancisi transferin ertesi günü basladi bellimde agri var alt kisminda ben sabahlair 7h30'ta ayaktayim geç uyumama ragmen isterim 9 10a kadar uyumayi ama ellimde degil gece bile uykumda hissediyorum karnimin agrilarini.
Ben bunlarin hepsine raziyim hiç sikayetlenmiyorum yeter ki rabim yollasin bebislerime katlaniyorum.
Bir embriyo ikide bos canim biliyorsun iki olup bir tane bebis olabilir yada hiç olmayabilir bir embriyoyla ikizleri olan var bunlarin hepsi allahin takdiri.
ıns betusum ınan sonunun guzel olcagına oyle cok ınanmak ıstıyorum kı....su yatakta 10 yıl yatmaya razıyım....rabbım buyuk herseyın hep hayırlısını ıstıyorum...ınan wc bıle korka korka yuruyorum....kokuyorum yıne banyo yapmıyorum ama bılıyorum kı n kadar korursam koruyayım hersey nasıp....
selam hanımlar ben size bişey sormak istiyorum beni tanıyanlar bilir bu benim ikinci denemem ilkinde puregon kullanmıştım şimdi gonal f.fakat çok kötü bir mide bulantısı var,dün ilk iğnemi vurdum gece istiğfar ettim şimdi de midem bulanıyor,normal mi bu???
annelerın en yenısı nasılsınız??????
amın ıns elıfcıgım....fasulyenle tanısacaksın n guzel.....rabbım sızı bıdaha hıc ayırmasın ıns....
Adajanimmm bence bu sefer tamam senin icin. bu sefer annislerine kavusacak minnoslari.. bak ne guzel dondurulmuslarin var inan bana bunu bilmek bile insani rahatlatir... BU SEFER SON OLACAK VE BEBISLERIN YADA BEBISIN SANA SIKICA TUNTUNACAK 9 AY SONRADA kollarina alacaksin...
insallah bilinc altidir tatlim.. zira baya umitsizim
ciciskom gecmis olsun simdi nasilsin tatlim? ruya insani gercekten etkiliyor... hayir`a yorayim hayir olsun ser olmasin... kendine dikkat et emi bitanem...
iyi kalpli suzim benim.. hayirlisiyla nezaman tekrar ignelere basliyorsun?
ozummm bebis ve sen insallah daha daha iyi olacaksiniz.. bakarmisin ilk once bebisini yaziyorum :))
derincim senin pozitif olmana cok sevindim.. gercekten Allah cok buyuk...
bu topikteki diger can arkadaslarim insallah bizlerde bir gun yavrularimiza kavusuruz..
iyiyim tatlim.. sanada tekrar gecmis olsun.. iyisin degil mi simdi? benim gelisim. emre bey bana deha kullan 3-4 ay dedi. iste ekimin basinda kullanmaya basladim.ocak sonu gibi gelirim.. kismet artik... son tedavim olacak belkide.. bisey olmuyorsa bazen zorlamamak mi gerek acaba.. kafam biraz karisik bugunlerde...
ben puregonu lucrinle beraber kullanmıştım hiç bir yan etki görmedim ama şimdi ganalı tek kullanıyorum ikisi de 375ml ama bu acayip midemi bulandırdı,lucrin yumurtaların kontrollü büyümesini sağlıyordu acaba bu büyüme bana fazla gelip sinyal mi veriyor anlamadım,yarın doktoru arayacağım,ohss olmaktan korkuyorum
ben geldım kızlar gunaydın hepınıze.....
dun benım ıcın cok zor bır gundu
aglayarak gerı dondum....butun sınrılerım bozuldu
o kadarkı dolmusum demekki
benım tahlıllerımde allha sukur hıc bır sorun cıkmadı
cocuklugumda kızamık gecırmedıgım ıcın vurulmam
gereeken bır aşı varmıs o asının ustundende 1 ay gecmesı lazımmıs
yanı kasım sonu adetımde ılaclara baslıorum ALLAH ızın verırse
doktor acık acık konustu durum sıkıntılı dedi sans yuzde 40 imiş
benım genc olmam vede uzun protokol bunu yuzde 5 yuzde 10 dahada yukseltıormus
karmakarısık dusuncelerlen doluyum...ınş benım fılmımde gusel bıtenlerden olur .....cok zormus evlat hasretı
ben geldım kızlar gunaydın hepınıze.....
dun benım ıcın cok zor bır gundu
aglayarak gerı dondum....butun sınrılerım bozuldu
o kadarkı dolmusum demekki
benım tahlıllerımde allha sukur hıc bır sorun cıkmadı
cocuklugumda kızamık gecırmedıgım ıcın vurulmam
gereeken bır aşı varmıs o asının ustundende 1 ay gecmesı lazımmıs
yanı kasım sonu adetımde ılaclara baslıorum ALLAH ızın verırse
doktor acık acık konustu durum sıkıntılı dedi sans yuzde 40 imiş
benım genc olmam vede uzun protokol bunu yuzde 5 yuzde 10 dahada yukseltıormus
karmakarısık dusuncelerlen doluyum...ınş benım fılmımde gusel bıtenlerden olur .....cok zormus evlat hasretı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?