Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ıns betusum ınan sonunun guzel olcagına oyle cok ınanmak ıstıyorum kı....su yatakta 10 yıl yatmaya razıyım....rabbım buyuk herseyın hep hayırlısını ıstıyorum...ınan wc bıle korka korka yuruyorum....kokuyorum yıne banyo yapmıyorum ama bılıyorum kı n kadar korursam koruyayım hersey nasıp....
bende bıgun kuzumu kucagıma alırmıyım kı......

aslında yatınca yanlız kalınca ınsan kendını cok dınlıyoooo.....ufff annem gelınce daha ıyı olurum....

10 yıl yatmana gerek olmayacak tatlım :))) sadece 7 aycık gibi kısa bir zaman... İnşallah bu kez kucağına alacaksın canım korkma sadece diğerlerine göre biraz daha fazla dikkat etmen gerek o kadar... Herşey nasip tabii ki......

aslında yatınca yanlız kalınca ınsan kendını cok dınlıyoooo.....ufff annem gelınce daha ıyı olurum....

Annen gelsin en kısa zamanda.. Sen yine düşüncelere dalmışsın.... Rahat ol inşallah bu kez hiç bir sorun olmayacak...

Cnm benimde cok fena bel agrim oldu transfer sorasi hatta iki gece uyutamadim agrudan sonra ayni adet sancilarim oldu halada devam ediyo hatta.mpralini bozna bu belirtiler oluyo cogu kiside oluyo.Allahim 12 gun sonunda guzel hbr almak nasip etsin insallah:lepi:

Ozlemcim ltfen kalbini rahat tut sen bu bahar anne olucsksin onsallah.kotu gunler sona erdi. Boyle hossedipte bebeginide uzme.annem bama guvenmiyo dicek sora minigin

moralımı yuksek tutuyorum genelde ama bazen ınıyolar ıste....yanlız kalmak bana yaramıyo hıc....

Cnm ben asilamada da tup dede goal f kullndm hc boyle bi skntim olmdi iatrsen druna bi sor cunku ilacon yan etkilerindede yazmiyodu sanirim

amın ıns elıfcıgım....fasulyenle tanısacaksın n guzel.....rabbım sızı bıdaha hıc ayırmasın ıns....

amın ıns elıfcıgım....fasulyenle tanısacaksın n guzel.....rabbım sızı bıdaha hıc ayırmasın ıns....

İnsallh ozlemcim ayni seyleri bende senin icin diliyorm cnm.Allah buyuk onu icime tutturan o buyutecek olanda o.o yizden bende sen gibi arada moral bozuklugu yasasmda hemn bjnu dusunup rhtliyorum.benim elimde bisry yok onu sen buyutcen Allahim diyorum.sen kac hafta oldum ozlemcimm

10-11 haftalık teyzesı..... enson gordugumde artık kocaman olmustu kuzum ellerı ayaklar oynuyodu....

ben geldım kızlar gunaydın hepınıze.....
dun benım ıcın cok zor bır gundu
aglayarak gerı dondum....butun sınrılerım bozuldu
o kadarkı dolmusum demekki
benım tahlıllerımde allha sukur hıc bır sorun cıkmadı
cocuklugumda kızamık gecırmedıgım ıcın vurulmam
gereeken bır aşı varmıs o asının ustundende 1 ay gecmesı lazımmıs
yanı kasım sonu adetımde ılaclara baslıorum ALLAH ızın verırse
doktor acık acık konustu durum sıkıntılı dedi sans yuzde 40 imiş
benım genc olmam vede uzun protokol bunu yuzde 5 yuzde 10 dahada yukseltıormus
karmakarısık dusuncelerlen doluyum...ınş benım fılmımde gusel bıtenlerden olur .....cok zormus evlat hasretı

günaydın yıldız avcılarım ve topic imizin minnoşları :)

aah imocan güzel yürekli arkadaşım benim.. sabah sabah içimi aydınlattın, yüzümü güldürdün.. inşallah dediğin gibi bu benim için bebeğime kavuşacağım tedavi olur.. heyecanlıyım, yarın sabahtan kadın doğum doktorumun verdiği tahliller için kan vericem, sonra tüp doktoruma gidicem öğlen. cts de tahlil sonuçlarımla birlikte kadın doğumcuma tekrar. inşallah herşey yolundadır ve yıldızıma bir an önce kavuşabilirim imocum..

canım benim.. bu defa senin de dönüm noktan olacak inşallah.. türkiye ve buradaki tedavi sana uğurlu gelecek. hem inşallah geldiğinde buluşuruz, sana moral veririz, sen gel.. bak herşey çok güzel olacak inanıyorum ben buna..

canım bende de çok yan etkisi olmamıştı hem de ben çok pimpirikliyimdir aradım durdum etkilerini. sadece kullandıktan sonra çok saçım döküldü bir süre.. bence heyecandan olabilir. benim heyecan hep mideme vurur..

inşallah bu defa olacak özüüüüm. bu defa çok bilinçli ve temkinli davranıyorsunuz sen ve doktorun. hele bir anneciğin gelsin senin de moralin yerine gelir.. gör bak, sayılı gün çabucak geçecek ve minnoşu sağlıkla kucağına alacaksın inşallah :)

her işte bir hayır vardır esracım. inşallah önümüzdeki ay sağlıkla başlarsınız tedavine.. bak sana oldukça yüksek şans vermiş doktorun. bizim embriyolog normalde şans %20-25 tir ama sizin durum iyi embriyo iyi o yüzden %30 şanslısınız demişti de sevinmiştik biz.. %40 tüp bebek için büyük şans inan bana :)

betüşüüüüüm canikom, evet bekledim geldi sonunda 51. günde... millet benim üstüme 2. defa regl oldu düşünün :))))) olsun buna da çok şükür, inşallah herşey yolundadır da artık bebiş geldiği için regl olmam :)))))

Günaydın kızlar

bu sabah sizlere evden sesleniyorum.................gece biraz ateşim çıktı burnumdan nefes alamadım...gbogazım hep gıcık yaptı yaaaaaaaa....hapşırdım devamlı uyusuz bir gece geçirdim başımda agrıyor...eşim işe yollamadı evde dinlen dedi...Birkaç işim vardı onları yaptım patrona mail attım...birazdan yatarım uykusuzum başım agrıyor...Geçmişi okuyorum inşallah hepiniz iyisinizdir..Öpüyorum sizleri

canlarım birde her sabah gibi ögürmem tuttu çok zorladı beni nefes alamadım resmen sap sarı zehir gibi su aktı birazda kan vardı önemli değildir inşallah ne dersiniz...

geçmis olsun canim benim.
Kendine dikkat et bitanem. Doktora git canim. Insallah simdi daha iyisin.
Evde yat dinlen kendine ve bebegine bakmalisin.

ayyy çok geçmiş olsun cicoşum, kıyamam sana ben... kan Allah korusun kötü bişi diildir, tahrişten olmuştur o.. ama devam ederse doktoruna söyle tatlım..

Günaydin esra.
Hakkinda hayirlisi olsun. Tahlilerin temiz çikmasi iyi.
Geç olsun iyi olsun. Bir ay birsey etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…