- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
ayyy çok geçmiş olsun cicoşum, kıyamam sana ben... kan Allah korusun kötü bişi diildir, tahrişten olmuştur o.. ama devam ederse doktoruna söyle tatlım..
geçmis olsun canim benim.
Kendine dikkat et bitanem. Doktora git canim. Insallah simdi daha iyisin.
Evde yat dinlen kendine ve bebegine bakmalisin.
sagol adacgım destegın ıcın
cıvcıvım gecmıs olsun
esracım daha baştan negatif sonuç alırsak ne olur diye düşünme. hem Allah korusun öyle bile olsa Rabbim herşeyin sabrını veriyor.
Teşekkür ederim esracım sabırlı olmak ve saglam psıkolojiye sahip olmak en önemlisi..Allahım yardımcın olsun.....1ay göz açıp kapanıncaya kadar geçer tatlım...Biz ise 4 buçuk yıl bekledik bitanem rabbim nasip etti...Doktorum bizede %50 şans vermmişti ve bana demiştiki bu konuyu her zaman hatırlarsan hep aklında olursa bu konu psıkolojı %15 lik kısmını kendi ellerinle çöpe atarsın dedi..Geriye %35 şansın kalır sednin yüzünden dedi..Bende dank etti hhep pozitif oldum ve beterin beteri var diye düşündüm...
cok sagolun kızlar
sureklı dua edıorum hayırlısı olsun dıe
sende hamılesın duanı eksık etmezsen cok sevınırım adımlan bırlıkte
bu benım ıcın maddı manevı zor bır surec olacak
esracım sen başladınmı tedaviye
kotyocum çok çok tebrik ederim inşallah tedavin hayırlı uğurlu olsun...
her doktorun taktik farklı oluyor demek ki.. benimki adetin 21. gününde başlayıp diğer adet döneminde transfer ediyor sanıyorum. yanlış hatırlamıyorsam o şekilde anlatmıştı. devincanın doktor da öyle. ama senin gibi adetin ilk günüyle başlayanlar da var. inşallah herşeyin hayırlısı olsuuuun :)
Merhaba adaege bende senin gibi adetimin 21ci günü basladim uzun protokolla.
Simdide beklemedeyim.
tatlım seninki normal tedavi, benim o dediğin gibi uzun protokol olmuştu ama bizim şu an bahsettiğimiz dondurulmuş embriyo transferi onda da uzun protokol kısa protokol gibi çeşitler var sanırım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?