Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

beklemekten yana bır sıkıntım yok
ben esımın durumuna uzuluyorum
o psıkolojıkmen cok kotu
negatıf sonuc alırsak hele daha kotu olaack

esracım daha baştan negatif sonuç alırsak ne olur diye düşünme. hem Allah korusun öyle bile olsa Rabbim herşeyin sabrını veriyor.

ayyy çok geçmiş olsun cicoşum, kıyamam sana ben... kan Allah korusun kötü bişi diildir, tahrişten olmuştur o.. ama devam ederse doktoruna söyle tatlım..

geçmis olsun canim benim.
Kendine dikkat et bitanem. Doktora git canim. Insallah simdi daha iyisin.
Evde yat dinlen kendine ve bebegine bakmalisin.

Teşekkür ederim kızlar allah razı olsun.Evdeyim yatıyorum vallahi.
Gece burnum akıyordu sildigim selpakları yeni gördüm hafif kan onlardada vardı.
Zaten doktoırum söylemişti hamilelikte burun akıntısı vs olabilir şiddetli oldugu takdirde irtibata geçeriz demişti..Grip gibi hastalıklar için ilaç içmemi önermiyor pastıl ve mınoset önerdi oda çok zorda olursan dedi...Ben bol bol vitamin takviyesi alıyorum işte dün akşam sag tarafımda agrımda oldu bebegım husursuzdur galiba..Allahım onu korusun amin...görüşürüz

sagol adacgım destegın ıcın
cıvcıvım gecmıs olsun

Teşekkür ederim esracım sabırlı olmak ve saglam psıkolojiye sahip olmak en önemlisi..Allahım yardımcın olsun.....1ay göz açıp kapanıncaya kadar geçer tatlım...Biz ise 4 buçuk yıl bekledik bitanem rabbim nasip etti...Doktorum bizede %50 şans vermmişti ve bana demiştiki bu konuyu her zaman hatırlarsan hep aklında olursa bu konu psıkolojı %15 lik kısmını kendi ellerinle çöpe atarsın dedi..Geriye %35 şansın kalır sednin yüzünden dedi..Bende dank etti hhep pozitif oldum ve beterin beteri var diye düşündüm...

cok sagolun kızlar
sureklı dua edıorum hayırlısı olsun dıe
sende hamılesın duanı eksık etmezsen cok sevınırım adımlan bırlıkte
bu benım ıcın maddı manevı zor bır surec olacak

cok sagolun kızlar
sureklı dua edıorum hayırlısı olsun dıe
sende hamılesın duanı eksık etmezsen cok sevınırım adımlan bırlıkte
bu benım ıcın maddı manevı zor bır surec olacak

esracım sen başladınmı tedaviye

esraaa canım daha başlangıçta bunu söyleme negatifi unut pozitif düşün inşallah pozitif olsun inşallah bu yolun sonundaki ışıgın kocaman olsun inşallah

Merahabalar.....Nıhayet benımde buraya yazacak haberlerım oldu. uzun zamandır sadece sızlerın haberlerını okuyordum. ıcımden allahım benımde tedavım baslasın fırogolarım transfer olsun bende hayacanla ıkı haftayı bekleyım ıstedım nıhayet pazartesı gunu dr gıttım ve kırmızıların geldıgı gun tedavıye baslayacagım cok heyacanlıyım....adetdın 18 gungude trasfer olacagım. Allahım ınsallah dualarımı kabul eder 2011 anne olarak gırerım.
Allahım ınsallah benı ve sızlerın dualarını kabul ederç:ecrin_bebek:

kotyocum çok çok tebrik ederim inşallah tedavin hayırlı uğurlu olsun...

her doktorun taktik farklı oluyor demek ki.. benimki adetin 21. gününde başlayıp diğer adet döneminde transfer ediyor sanıyorum. yanlış hatırlamıyorsam o şekilde anlatmıştı. devincanın doktor da öyle. ama senin gibi adetin ilk günüyle başlayanlar da var. inşallah herşeyin hayırlısı olsuuuun :)

Merhaba adaege bende senin gibi adetimin 21ci günü basladim uzun protokolla.
Simdide beklemedeyim.

Merhaba adaege bende senin gibi adetimin 21ci günü basladim uzun protokolla.
Simdide beklemedeyim.

tatlım seninki normal tedavi, benim o dediğin gibi uzun protokol olmuştu ama bizim şu an bahsettiğimiz dondurulmuş embriyo transferi onda da uzun protokol kısa protokol gibi çeşitler var sanırım :))))

İnşallah hepimize, anne olmayı bekleyen, anne olmak için dualar eden, maddi manevi herşeylerini ortaya koyan bizlere hayırlı, uğurlu olsun listemiz.

POZİTİF DÜŞÜN TESTTE POZİTİFİ GÖR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Ekim Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

espoircan
devincan
schatcan
ekincan (IVI Tüp Bebek Merkezi)
kotyocan
adacan (IVI Tüp Bebek Merkezi)

Yıldız Avı İçin Beklemede Olan Yol Kankileri

imocan
betüş
godescim
semracan
tüpcan
suzişko (IVI Tüp Bebek Merkezi)
Esracık

Yıldız Avını Tamamladıktan Sonra Bizlere Refakat Eden Yol Kankileri

catcim (metropolitan florence nightingale) :CüvCüv:

Ağustos Ayında Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri

bugucan (metropolitan florence nightingale) :CüvCüv:
cicoş (amerikan hastanesi) :CüvCüv: (bukbuklar duyuldu)
özcan (izmir şifa hastanesi) :CüvCüv:

Eylül Ayında Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri

hulacan :CüvCüv:
elfcan :CüvCüv:

Topicimizin Parlayan Yıldızları :)

asucanın yıldızları Dilan ve Derman -28 Eylül 2010-

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…