Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Canim kusura bakma gôremedim. Simdi fark ettim ama ben beklemedeyim :))))
Benim transfer oldu.

yok canım liste öyle değil. bekleme listesi henüz hiç başlamamış olan arkadaşların olduğu liste. sen tedavine ekimde başladın o yüzden ekim listesindesin. inşallah ekim hamilesi olarak da yerini alırsın tatlım :)

hayırlısı olsun espoircim, inşallah her ay kim başladıysa onlar için hamile listemiz olsun inşallah :) ballı başladı bizim topic, ballı devam edecek inşallah :))

cnm bnı beklemeye alır mısın

Canım benim geçmiş olsun dikkat et kendine geçen hafta benim halimi biliyorsun ben normal halimle nakavt oldum senin bu halinle çok daha zor bugün bir güzel dinlen....

ciciskom gecmis olsun bitanem. dikkat et kendine.. c vitamini al.. gecmis olsun tatlim..

espoircim insallah hamis haberi vereceksin bizlere.. Allah dualarini kabul etsin...

slm kızlar
yarın kürtaj olalı 3 hafta olacak. Bugün dayanamadım florance hastanesini yeni ekinbiyle tanışmaya gittim. Ben normalde ivi tüp emre beye gidiyorum.Ama şeytan dürtü beni bugün sanki bende gittim tanışmaya. Adamı çok beğendim. Tam yarım saat konuştuk. Şimdi kafam allak bullak oldu. Emreyemi gidim yoksa yeni doktoramı. Oda 2. reglinde başlasan iyi olur dedi. Ama 15 gün sonra regli olman gerek istersen gel genel bir muayne edelim rahimin nasıl toparlanmış falan diye. Şimdide kendime çok kızıyorum bir k... üstünde oturamıyorum yaaa.
İyica kafam karıştı.

Godes oranın yeni doktoru kim?merak ediyordum bende!

canım aydın demircan diye bir doktor. Çapanın ekibiymiş. Ordaki koordinatör bayan 2 tane de profumuz var dedi. Onlar orda olmadığı için görüşemedim. Adam hakkında bilgi arıyorum netten ama bulamadım.

godescim ben 2.adetinde baslamani tavsiye ederim ama tabiki karar senin

godescim ben 2.adetinde baslamani tavsiye ederim ama tabiki karar senin

evet canım öyle olucak zaten ama 15 gün sonra regli olunca gel bir muayne edelim bir sonrakindede başlarız dedi. Ama inan kafam çok karışık hangi doktora gideceğime karar veremedim. Birde bahçeciyi öneriyorlar. ben nasıl karar vericem yaa.
Bazen diyorum kısmetimde varsa nereye gidersem gidim olur diyorum ama genede off kafam karışık.

walla Turkiyede olmadigim icin ordaki hangi hastane iyidir falan diye yorum yapamiyacagim
ama dedigin gibi kaderde ne varsa o olur burda bir arkadas 16 yil sonra kendilliginden hamile kaldi simdi 2 yasinda cok tatli bir kizi var
ama tabikide Allah uzun zaman aratmasin en kisa zamanda kavustursun bizleri bebislere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…